ataktesfones@gmail.com

Σάββατο, 12 Ιανουαρίου 2013

Ανθελληνική αφίσα-σοκ στην Ελβετία !


 

Τα λεφτά των φοροφυγάδων μας, τα δέχεστε όμως κουφάλες Ελβετοί !
Δείτε τι έκαναν οι αλητήριοι:

Η εικόνα που βλέπετε είναι πολιτική διαφήμιση του κόμματος SVP* πού θα αφισοκολληθεί προσεχώς στο Καντόνι τής Ζυρίχης κι έχει να κάνει με το δημοψήφισμα τής 3ης Μαρτίου.
Ο τίτλος της αφίσας είναι: "Tricksen wie die Griechen?" (κάνοντας κόλπα σαν τους Έλληνες;) και δείχνει την Ursula Gut (υπουργό οικονομικών του καντονιού της Ζυρίχης) στο ρόλο του ...παπατζή.
Έτσι πως εμφανίζεται η Gut στην αφίσα, είναι σαν να αποκαλούν απατεώνες όλους τους Έλληνες. Απαράδεκτο είναι και το γεγονός ότι τα ΜΜΕ αναφέρονται στο ότι, από την αφίσα προσβάλλεται η κυρία Gut - αλλά ούτε κουβέντα για την προσβολή όλων των Ελλήνων, που εξομοιώνονται με κοινούς απατεώνες χαρτοκλέφτες.

Αυτός είναι ο νόμος της σαρία … <Προσοχή άρθρο μόνο για ενήλικες>


Αυτός είναι ο νόμος της σαρία …. αλλά κανένας δεν μιλά για αυτόν.
Σήμερα κτίζουν το τζαμί τους …. αλλά κανένας πια δεν μιλά για αυτό.Αύριο θα κτίσουν το δικαστήριο του νόμου της σαρία τους … αλλά και τότε κανένας δεν θα μιλά για αυτό.
Επειδή … αυτή είναι η σαρία που έρχεται!
Δεν θα χρειάζεται … τότε πλέον … ουδεμία προειδοποίηση. 
Έτσι και αλλιώς όλοι … γνώριζαν.
Αυτό εδώ λοιπόν …. απλώς είναι μια υπενθύμιση …

Τσίπρας..στροφή 180 μοιρών !!!


Στροφή 180 μοιρών υποχρεώνεται να κάνει ο Αλέξης Τσίπρας βλέποντας ότι (εκτός από τα άλλα προβλήματα που αντιμετωπίζει) οι ακραίες συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «πετούν μολότοφ» στα οράματά του να γίνει κόμμα εξουσίας. Αποτέλεσμα, λίγα εικοσιτετράωρα πριν υποβάλει τα σέβη του στον Γερμανό υπουργό οικονομικών Β. Σόιμπλε στο Βερολίνο και επισκεφτεί, στη συνέχεια, την Ουάσινγκτον, έκανε κυβίστηση κορυφής αδειάζοντας τους πάντες στην Κουμουνδούρου και δηλώνοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα των νοικοκυραίων!

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ) και η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ 14-01-2013 ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ

Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ (ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ) και η ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ 14-01-2013 ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ
γράφει ο Δημ. Αντωνίου, ιατρός
Πηγή του Διεθνούς και Εθνικού Δικαίου και Συνταγμάτων κάθε ελεύθερου κι ανεξάρτητου κράτους, αν όχι από το 1815 (Συνέδριο της Βιέννης), τουλάχιστον από το 1919 (Συνθήκη Βερσαλλιών), είναι η Εθνική Κυριαρχία των Ανεξαρτήτων Εθνών-

Αυστραλός καθηγητής προειδοποιεί: Ο γενετικά μεταλλαγμένος σίτος καταστρέφει το ήπαρ!

Σε δραματική προειδοποίηση προς του καταναλωτές σε όλο τον κόσμο και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ κατέφυγε ο μοριακός βιολόγος Jack Heinemann του Πανεπιστημίου University of Canterbury στην Αυστραλία αναφορικά με την προσφορά στο εμπόριο μεταλλαγμένων τροφίμων (γενετικά τροποποιημένων) και πιο ειδικά μεταλλαγμένου σίτου.
ο Heinemann έκανε σαφές πως η κατανάλωση προϊόντων γενετικά τροποποιημένου σίτου, μπορεί να προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο ήπαρ (συκώτι) με αποτέλεσμα τη σταδιακή ανεπάρκεια και το θάνατο, εξαιτίας ενός ενζύμου καταστολής όπως το ονομάζει.

Κλείνουν τα ναυπηγεία Ελευσίνας!! Αυτή είναι η ανάπτυξη κ.Σαμαρά;;

Η ανευθυνότητα του ελεγκτικού συνεδρίου,και οι αγκυλώσεις γενικά του Ελληνικού κράτους οδηγούν τους εργαζόμενους στο να βάλουν λουκέτο στο μεγαλύτερο ναυπηγείο της χώρας.
 
Απλήρωτοι από τον Δεκέμβριο του 2010 ,εξάντλησαν κάθε όριο υπομονής.Η διοίκηση τους εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο αφού ,παρά το γεγονός ότι έκλεινε δουλειές και οι εργαζόμενοι τις διεκπεραίωναν πιστεύοντας πως θα πληρωθούν,τα χρήματα πήγαιναν σε "άλλες ανάγκες" (σε άλλους λογαριασμούς λέμε εμείς).Το Ελεγκτικό συνέδριο ανέβαλε για άλλη μια φορά τη

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΞΥΛΟ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΧΑΪΑΣ ΞΥΛΟΦΟΡΤΩΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ!

Άνω κάτω έκανε ένας εργαζόμενος το δήμο Αχαϊας! Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως στον συγκεκριμένο υπάλληλο είχε ανατεθεί εργασία για την οποία....
του είχαν υποσχεθεί πως θα πληρωθεί, οι μέρες όμως περνούσαν και χρήματα δεν έβλεπε!

Σύμφωνα με το patrastime.gr πριν από μερικές ημέρες ο εργαζόμενος (φανερά αγανακτισμένος) επισκέφθηκε το γραφείο του αντιδημάρχου με τον οποίον ερχόταν σε συνεννόηση και απαίτηση για μία ακόμη φορά τα χρήματά του. Ο αντιδήμαρχος σήκωσε τα χέρια

Χρυσή Αυγή: "Δεν έχει σχέση ο Τσε Γκεβάρα με τις ιδέες του ΣΥΡΙΖΑ και του ΚΚΕ...!!!"Δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις για τον Τσε Γκεβάρα. Αποτελεί τον «μύθο» και το «επαναστατικό άλλοθι» του κάθε βαριεστημένου μεγαλοαστού, ο οποίος στα 18 «οργίζεται», προκειμένου... 

να εκτονώσει τις εφηβικές ορμές του και στα 30 ασχολείται με τις επιχειρήσεις του μεγαλοκαπιταλιστή μπαμπά του (ένα ενδεικτικό μελλοντικό παράδειγμα είναι ο γιόκας της Γιάννας Αγγελοπούλου). Ειδικά οι κνίτες έχουν αναγάγει τον Τσε ως πρότυπο κομμουνιστή,

Ο σατανικός κύριος Ομπάμα: Οι 4 πιο διαδεδομένες θεωρίες συνωμοσίας με υπεύθυνο τον Πρόεδρο


Δεν είναι λίγοι οι «καχύποπτοι» συμπατριώτες του που πίσω από το χαριτωμένο χαμόγελό του διακρίνουν τη διχαλωτή του γλώσσα. Στο βυθό των ματιών του τις φλόγες της κόλασης και στη λιτή κόμμη του τις ρίζες των κεράτων. 

Αυτές είναι οι τέσσερις μεγάλες συνωμοσίες που του αποδίδουν ως δικό του έργο:

Εργάτης οικοδομής..παρέδωσε τον «θησαυρό» όπλων στην Αντιτρομοκρατική.

Τους είδε να τα θάβουν και νόμισε ότι ήταν λίρες Ενα ...«θησαυρό» όπλων παρέδωσε στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία εργάτης, τα οποία έως σήμερα έχουν οδηγήσει στη σύλληψη δύο ατόμων για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Παρατήρησε από οικοδομή στην οποία εργάζοταν να θάβουν σε λόφο στην Πανεπιστημιούπολη ένα κουτί και θεώρησε ότι ήταν ...λίρες.
Ξέθαψε το κουτί νομίζοντας ότι ήταν ... θησαυρός και το πήγε σπίτι του, όπου, όταν το άνοιξε, προς απογοήτευσή του, αντί για θησαυρό που περίμενε ότι θα εύρισκε, είδε μέσα πιστόλια και

Απολογούνται στον ανακριτή οι κατηγορούμενοι της βίλας Αμαλίας


  Απολογούνται στον ανακριτή οι 92 κατηγορούμενοι στην υπόθεση της Βίλας Αμαλίας.
  Ελεύθεροι με τον περιοριστικό όρο της παρουσίας μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα αφέθηκαν 20 μέχρι στιγμής συλληφθέντες από τους 92 για την ανακατάληψη της βίλας Αμαλία που απολογήθηκαν στην Ευελπίδων. Οι κατηγορούμενοι απολογούνται κατά ομάδες.
 

  Σε βάρος των νεαρών έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ένα κακούργημα και δυο πλημμελήματα.
 

ΦΟΙΝΙΚΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ: Ο ΠΑΡΑ-ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ (Βίντεο)


Κραυγή απόγνωσης των Αστυνομικών …Μας σκοτώνουν και εσείς τους αποφυλακίζετε


images.jpg
Την έντονη αντίδραση της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, προκάλεσε η απόφαση του δικαστηρίου για αποφυλάκιση ληστών που τραυμάτισαν σοβαρό με καλάσνικοφ Αστυνομικό στα Φάρσαλα προς διετίας, λόγω μη τήρησης τυπικής διαδικασίας....

Άκρως επικίνδυνη για τους έλληνες πολίτες η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, ξεφτίλισαν το σύστημα για 3.000 ευρώ! «Απέκτησα όλο το σύστημα TAXIS με 3.000 ευρώ»


Εντυπωσιακή δήλωση του κατηγορουμένου ιδιοκτήτη της εταιρείας συμβούλων στη Δάφνη.

«Πλήρωσα 3000 ευρώ για να αγοράσω από έναν ιδιώτη, όλα τα δεδομένα του συστήματος TAXIS και των διαδικασιών περαίωσης από τους πολίτες! Γνωρίζω ότι άλλες τουλάχιστον οκτώ εταιρείες προχωρούν σε εμπόριο δεδομένων για οικονομικές συναλλαγές, χωρίς να έχουν καμία επίπτωση…»


Εμπρηστικές επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔΕμπρηστικές επιθέσεις σε γραφεία της ΝΔ
Εμπρηστικές επιθέσεις από αγνώστους, δέχθηκαν κτίρια που στεγάζουν γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην Αργυρούπολη και την Κυψέλη, σήμερα τα ξημερώματα.
Λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό στην είσοδο κτιρίου που στεγάζονται γραφεία της ΝΔ, στην οδό Κυκλάδων 20, στην περιοχή της Αργυρούπολης. Από την εμπρηστική επίθεση προκλήθηκαν υλικές ζημιές. Στο σημείο επενέβησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, με τους πυροσβέστες να μην χρειάζεται να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε τεθεί υπό έλεγχο.
Μετά από περίπου μία ώρα, στις 04:15, έκρηξη από γκαζάκια σημειώθηκε στην είσοδο γραφείων της ΝΔ  στην Κυψέλη. Από την έκρηξη σημειώθηκαν υλικές ζημιές στην είσοδο του κτιρίου, που βρίσκεται στη συμβολή των Αμφιτρίτης και Κρίσης.
enikos

Επιλέξτε τα σωστά όπλα… 

γράφει ο   

Ο διάβολος έχει μια πολύ έξυπνη τακτική για να ρίχνει τους ανθρώπους στην απόγνωση. Πρώτα τους δείχνει πόσο ωραία είναι η αμαρτία. Κι αφού την κάνουν τότε τους λέει πόσο λάθος ήταν που την έκαναν. Έτσι ταυτόχρονα πετυχαίνει δύο νίκες με τον ίδιο τρόπο. Να ρίξει τον άνθρωπο στην αμαρτία αλλά να τον απογοητεύσει τόσο πολύ που να  τυραννιέται  για την αμαρτία του σε τέτοιο βαθμό, ώστε να ντρέπεται να ζητήσει την συγχώρεση από τον θεό.
Το ΔΝΤ έχει ως τακτική του την ίδια ακριβώς μέθοδο. Πρώτα ρίχνει  το δόλωμα της δήθεν επιτυχίας μέσω του δανεισμού ( Λεφτά υπάρχουν) και μόλις επιτευχθεί η υπαγωγή τότε αρχίζει την μεταφορά ευθυνών ( Όλοι μαζί τα φάγαμε).

Η εφεύρεση του αιώνα εγκατέλειψε την Θράκη.Η συσκευή "Ψυχρής Σύντηξης" για αστείρευτη ενέργεια, έφυγε από την Ξάνθη και πηγαίνει στον Καναδά - Η Εταιρεία "ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ" κουράστηκε να περιμένει συμπαράσταση από το Κράτος.
- Εκατό (100) εκατομμύρια Ευρώ πρόσφεραν οι Τούρκοι για να μεταφερθεί η έδρα της Εταιρείας στην Τουρκία.
- Η ΝΑSA ενδιαφέρεται, η Ελλάδα όχι...