ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

Το μέγα σκάνδαλο των συντάξεων των «αντιστασιακών»


Πινόκιο, ο μόνος αντιστασιακός που δεν λαμβάνει σύνταξη από το ΝΑΤ!

Ας παραθέσουμε ένα ωραίο άρθρο που υπέγραψε το 2003 (30 Νοεμβρίου) ο Β. Χιώτης στο Κυριακάτικο Βήμα και δεν θα σχολιάσουμε περαιτέρω την κατάντια μας.
σχετικός σύνδεσμος: http://www.tovima.gr/print_article.php?e=B&f=14029&m=A31&aa=1


* Γεννηθέντες μετά το 1930 η πλειονότητα εκείνων που αναγνωρίστηκαν τα δύο τελευταία χρόνια για την αντιστασιακή τους δράση
Αντιστασιακοί από την... κούνια τους!

Οι κατά παρέκκλιση διορισμοί στο Δημόσιο και η νέα παράταση των επιτροπών κρίσεων


B. ΧΙΩΤΗΣ
Μια βιομηχανία παραγωγής τίτλων για αντιστασιακή δράση κατά τη γερμανική κατοχή που στη συνέχεια χρησιμοποιούνται για πρόσβαση στο Δημόσιο


"Κλειδώνει" τις εκλογές ο Ν.Μιχαλολιάκος: "Θα παραιτηθούμε για να προστατέψουμε την Δημοκρατία"


"ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ"

Με μια κίνηση που έπρεπε να είχε γίνει πριν από ένα χρόνο, κατά την εκτίμηση κορυφαίων στελεχών του Λαϊκού Συνδέσμου, προειδοποιεί ότι θα απαντήσει το εθνικιστικό κόμμα, ο γ.γ. του, Ν.Μιχαλολιάκος σε περίπτωση που η κυβέρνηση δεν επιτρέψει στους προφυλακισμένους βουλευτές της να ψηφίσουν στις ψηφοφορίες για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Με συνολική παραίτηση της ΚΟ του κόμματος κάτι που θα προκαλέσει άμεσα εκλογές στις εκλογικές περιφέρειες που εκλέγονται και οι οποίες αντιστοιχούν στο 70% του εκλογικού σώματος.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!

A.Φ. Οι πολιτικοί στην Ελλάδα δεν είναι συνηθισμένοι προδότες,είναι  μεταλλαγμένοι μπάσταρδοι νέας γενιάς.



Γράφει OΚΑΝΝΑΒΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!
Μετά από μία απαράδεκτη επιστολή, που μας έστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Πειραιώς κ. Γιώργος Γαβρίλης, σήμερα το απόγευμα, ακύρωσε τελευταία στιγμή, επιλεκτικά, αδικαιολόγητα κι άκρως προσβλητικά τη συμμετοχή του Συνδέσμου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, επικαλούμενος κάποιες ... καταγγελίες ... αγνώστου ταυτότητας και προελεύσεως , για άτομα, που ... πιθανώς θα παρεισέφρυαν στο ΑΓΗΜΑ, που για τρίτη χρονιά είχαμε οργανώσει και θα παρέλαζε κανονικά μεταξύ δεκάδων άλλων σωματείων , που πιθανώς ... θα έκαναν πράξεις, που δε συνάδουν με το πνεύμα της Εθνικής Επετείου!!!