ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Ελλάδα και λαθρομετανάστες..!

Ο καθε μετανάστης η λαθρομετανάστης κοστιζει για τον Έλληνα φορολογούμενο 1.000 € τον μηνα.
Αναλυτικα: νοσοκομειακά εξοδα, φαρμακα, τροφη, στεγη, εξοδα λιμενικου, αστυνομίας, εξοδα δικαστικα - δικαστές, φυλακές, ασφαλιστικα δικαιωματα, συντάξεις, επιδοματα όπως επιδομα μοναξιάς 410€ , μ.κ.ο. , κ.λ.π...
Καντε τον λογαριασμο μονοι σας και θα καταλαβετε οτι τα ελλείμματα προερχονται απο αυτούς και χρεωνόμαστε για να ταΐζουμε αυτούς.

Μαυροβούνιος ηθοποιός στο Big Brother: «Μακεδονικό έθνος» δεν υπάρχει, το επινόησε ο Τίτο!


Μάρτιος 30, 2013.

Σκόπια. 

Ανάμεικτα συναισθήματα κυριάρχησαν στους πολίτες του κράτους των Σκοπίων οι δηλώσεις του Μαυροβούνιου ηθοποιού Σλάβκο Λαμπόβιτς στο Big Brother.
Σκοπιανά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι πρόσβαλε το λεγόμενο ‘μακεδονικό έθνος’ των Σλάβων των Σκοπίων.


Ο Μαυροβούνιος ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στο σόου Big Brother, ‘

Έμπρακτη στήριξη των Εβραίων στους ισλαμιστές μισθοφόρους της Συρίας - Άνοιξαν το νοσοκομείο εκστρατείας για τους "επαναστάτες"!!!

Το Ισραήλ άνοιξε στα υψίπεδα του Γκολάν νοσοκομείο εκστρατείας για την νοσηλεία μαχητών του μισθοφορικού στρατού (ÖSO)


Το Ισραήλ που μέχρι τώρα έθετε τα νοσοκομεία του για την θεραπεία των μαχητών του ÖSO που τραυματίζονταν στην Συρία, τώρα άνοιξε ειδικό για αυτούς νοσοκομείο εκστρατείας στα υψίπεδα του Γκολάν.

Σύμφωνα με την είδηση του ANF, τον περασμένο μήνα, 11 μαχητές του ÖSO που τραυματίστηκαν σε συγκρούσεις με τον συριακό στρατό, νοσηλεύτηκαν

Καλά, η δημοσκόπηση του Έθνους για τον Στουρνάρα, ξεπέρασε και την κηδεία του Κιμ Γιονγκ Ιλ!

Ποιά Βόρεια Κορέα; Ελλάδα και πάλι Ελλάδα.
Στο Έθνος που κυκλοφορεί υπάρχει η διθυραμβική δημοσκόπηση που θα έκανε ακόμα και τον Κιμ Ιλ Σουνγκ να κοκκίνιζε από ντροπή. Σύμφωνα λοιπόν με τα ευρήματα της, δημοφιλέστερος υπουργός της κυβέρνησης είναι ο …
Στουρνάρας!!!
Ναι, δεν κάνουμε πλάκα, οι άνθρωποι το τόλμησαν!
Όπως καταλαβαίνετε, μετά από αυτή την δημοσίευση, οι κλαυθμοί και

Εγκεφαλικό...!!! Στο 20% η Χρυσή Αυγή μεταδίδουν τα βρετανικά μέσα κι ας λένε ότι θέλουν οι δημοσκοπήσεις του καθεστώτος...!!!


Η προπαγάνδα των ελληνικών ΜΜΕ και ο τρόμος του συστήματος, δεν εχει όριο.Κυριολεκτικά, τα έχουν κάνει επάνω τους! Αποκρύπτουν ολη την αλήθεια απο τον ελληνικό λαό και προσπαθούν να τον ποδηγετήσουν.


Λοιπόν όταν θα ακούτε δημοσκοπήσεις που δείχνουν την Χρυσή Αυγή στο 9% να γνωρίζετε τα παρακάτω:Πριν λίγο καιρό, ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών Γκίντο Βεστερβέλε επισκέφθηκε την Μεγάλη Βρετανία…

Οι Βρετανοί δημοσιογράφοι δίχως να διστάζουν του εξαπέλυσαν πλήθος

ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μπουτάρης κεμαλ
Θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το μυαλό των Νεοελλήνων γεμάτα με άχυρο αν σκεφτεί κανείς ποιους επέλεξε για τον δήμο της Αθήνας και τον δήμο της Θεσσαλονίκης για να τους εκπροσωπήσει και να λύση τα τοπικά τους προβλήματα.
Δυο ανθέλληνες δημάρχους στους δυο μεγαλύτερους δήμους της Ελλάδας που δεν κρύβουν σε κάθε τους συνέντευξη να προβάλουν τις ανθελληνικές τους αντιλήψεις.
Αυτή τη φορά ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης έδωσε ρεσιτάλ

Τρόμος για συμβόλαια θανάτου στην Κύπρο

Στόχος μαφιόζων δικηγόροι, τραπεζίτες και πολιτικοί που διαχειρίστηκαν ρωσικά κεφάλαια

Την ώρα που οι πιο εύποροι Ρώσοι του νησιού φόρτωναν τις οικογένειές τους στα λίαρ τζετ τους για προσωρινή μετεγκατάσταση, Ρώσοι «νονοί» και μπράβοι των εύπορων Ρώσων διεμήνυαν μέσω αδιευκρίνιστων καναλιών προς τους άναυδους τραπεζίτες και δικηγόρους, αποσβολωμένους δημόσιους λειτουργούς και λαϊκούς αντιπροσώπους, μέχρι και σε έκπληκτα μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου την ακόλουθη απειλή:
«Ή τα λεφτά μας ακέραια ή κρεμασμένοι, γδαρμένοι και καμένοι εσείς και οι

Ερντογάν: Μισώ τους Έλληνες.

tourkos
Μεγάλο θέμα δημιουργείται από  δηλώσεις του γνωστού διεθνώς Γάλλου τραγουδιστή Σαρλ Αζναβούρ ο οποίος έχει τοποθετηθεί πρέσβης της Αρμενίας στην Ελβετία και μόνιμος αντιπρόσωπος της Αρμενίας στο γραφείο των Ηνωμένων Εθνών στη Γενεύη..
Ο Σαρλ Αζναβούρ είπε  σε τηλεοπτική εκπομπή που προβλήθηκε  στην Ελβετίαότι ότι σε συνάντηση που είχε με τον Τούρκο πρωθυπουργό , στο πλαίσιο των επαφών για την επαναπροσέγγιση της Τουρκίας με την Αρμενία, τον άκουσε να λέει τη φράση «μισώ τους Αρμένιους και τους Ελληνες».
Από το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εκδόθηκε ανακοίνωση με δηλώσεις του

ΓΙΑΤΙ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΝΑ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙΣ;

Η ντροπή  στήν Εξομολόγηση έρχεται από τον σατανά πού παρακολουθεί άγρυπνος τί θα κάνουμε...



" Ντρέπεσαι λοιπόν και κοκκινίζεις να ομολογήσεις τις αμαρτίες σου; Αλλά και αν ακόμα έπρεπε να τις ομολογείς μπροστά στους ανθρώπους και να εξευτελίζεσαι, ούτε καί τότε θά έπρεπε να ντρέπεσαι· διότι ντροπή και αισχύνη είναι το να αμαρτάνεις, και όχι το να ομολογείς τις αμαρτίες σου... 
Γνωρίζω και εγώ ότι δεν ανέχεται η συνείδηση την ενθύμηση των αμαρτιών μας. Διότι αν θυμηθούμε μόνον τις αμαρτίες μας η ψυχή μας αναπηδά όπως ακριβώς αναπηδά κάποιο αδάμαστο και δύστροπο πουλάρι. 

Συναγερμός στην ΕΕ, χρεοκοπεί ιταλική μεγα-τράπεζα;

Μια από τις κορυφαίες ιταλικές τράπεζες, η «Monte dei Paschi», φαίνεται πως αντιμετωπίζει τρομερά προβλήματα και η χρεοκοπία της δεν μπορεί να αποκλειστεί. Εάν όμως αυτό συμβεί, τότε το φαινόμενο θα συμπαρασύρει και άλλα πιστωτικά ιδρύματα, σε μια οικονομία με χρέος 2 τρισεκατομμυρίων ευρώ, οπότε δεν χρειάζεται να επεκταθούμε στο ποια είναι τα εφιαλτικά σενάρια που μπορεί να αρχίσουν να ξετυλίγονται…

Ο Πούτιν αποφάσισε να κληθούν στο στρατό περισσότερα από 150.000 άτομα

Φωτογραφία: ΡΙΑ-Νόβοστι

Κατά τη διάρκεια της εαρινής στρατολόγησης στο ρωσικό στρατό θα πρέπει να κληθούν 153.200 άτομα. Το ανάλογο διάταγμα υπέγραψε...

Υπέρ της κατάσχεσης καταθέσεων ο Γεωργιάδης! Υπέρ της κατάσχεσης πρώτης κατοικίας ο Βορίδης. Μια χαρά πάνε στα νεα τους καθήκοντα τα λαγουδάκια της Τρόϊκα.

ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΤΟΥ PLAYBOY. Ε ΡΕ ΤΣΑΠΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!

Ο βουλευτής της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης, λειτουργώντας προφανώς ως "λαγός" της τρόϊκα και της κυβέρνησης, τάχθηκε υπέρ του μέτρου του "κουρέματος", δηλαδή της κατάσχεσης των τραπεζικών καταθέσεων στην Κύπρο, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι...

Τρομοκρατημένοι οι γιατροί από νέο φονικό ιό...





Ένας νέος ιός, που πήρε τη ζωή ενός ακόμη ανθρώπου στη Βρετανία, θεωρείται πιο θανατηφόρος από τον ιό SARS, όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες. Ο μυστηριώδης ιός, που....
εξαπλώθηκε από τη Μέση Ανατολή, επιτίθεται στο αναπνευστικό σύστημα, και εντοπίστηκε μόλις έξι μήνες πριν.

Μέχρι στιγμής, ο ιός έχει προκαλέσει τον θάνατο 11 ανθρώπων, με το World Health Organisation να ανακοινώνει πως...

Πώς απείλησε η Τρόικα τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου;





Ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος δήλωσε ότι  απειλήθηκε από την Τρόικα για να αποσύρει την προσφυγή που υπέβαλε στο Ανώτατο Δικαστήριο κατά της απόφασης για κατάργηση των υφισταμένων μετόχων της Τράπεζας Κύπρου μεταξύ των οποίων είναι και η Εκκλησία.

Ο Αρχιεπίσκοπος είπε πως τον απείλησαν ότι...

Aιωρούμενοι Ινδοί φακίρηδες: Το BBC βρήκε το κόλπο που κάνουν [βίντεο]


Η αιώρηση των Ινδών φακίρηδων αποκαλύφθηκε πως είναι ουσιαστικά ένα καλοδουλεμένο εργαλείο που βοηθά στη μαγεία. Το BBC αποκαλύπτει το μεγάλο κόλπο των Ινδών και μας διαλύει τον μύθο των φακίρηδων.

Ο "Αρίσταρχος" έβαλε τα γυαλιά στη NASA

Έλληνες ερευνητές κατόρθωσαν να ερμηνεύσουν με τη βοήθεια του προηγμένου τηλεσκοπίου "Αρίσταρχος" από το Αστεροσκοπείο του Χελμού τον τρόπο δημιουργίας του πλανητικού νεφελώματος "KjPn8" που απασχολούσε εδώ και δεκαετίες τη διεθνή επιστημονική κοινότητα.
"Πρόκειται για μία πολύ σημαντική ανακάλυψη για δύο λόγους.

Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΝ: Συγγενής του Αναστασιάδη, έβγαλε 21 εκ. Ευρώ στο Λονδίνο πριν το κούρεμα!

ΝΑΙΝΙΚΟΣ  ΑΥΝΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΙ... CIA

ΜΟΛΙΣ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ EUROGROUP! ΑΙΣΧΡΟΙ, αλήτες, αναίσχυντοι απατεώνες. Αυτα τα ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ξεπούλησαν τον Ελληνισμό.
Μετά τις λίστες με τις διαγραφές δανείων άρχισαν να κυκλοφορούν στην Κύπρο και λίστες με αυτούς που...

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ "Σαν ψεκασμένοι αντιδρούν οι Κύπριοι"!

                                                 ΜΙΛΑΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΟΠΟΥΛΟΣ

Αίσθηση προκαλούν τα λεγόμενα του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας στις κατ' ιδίαν συζητήσεις του το τελευταίο διάστημα.
Σύμφωνα με την παραπολιτική στήλη «Βηματοδότης» της εφημερίδας «ΤΟ ΒΗΜΑ», ο Γιώργος Προβόπουλος ακούστηκε να λέει πρόσφατα ότι:

"Σε περίπτωση εθνικής ανάγκης οι κυβερνήσεις θα δημεύουν καταθέσεις κάτω των 100 χιλιάδων"!


Η νομιμοποίηση της επιβολής εισφοράς επί των καταθέσεων ακόμη και των κάτω των 100.000 ευρώ σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι η θέση της Κομισιόν, όπως την παρουσίασε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο σε εμπιστευτική ενημέρωση στους Ευρωπαίους πρεσβευτές στη Μόσχα την 21η Μαρτίου.

Συνταγή: Ποτό θαύμα σκοτώνει τα καρκινικά κύτταρα και όχι μόνο...




Βρήκαμε ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο για μια απίθανη ιστορία ενός Ιάπωνα ο οποίος θεράπευσε πλήρως, όπως ισχυρίζεται, τον καρκίνο του πνεύμονα πίνοντας ένα ποτό με 3 μόνο υλικά που ευτυχώς για εμάς στην Ελλάδα τα βρίσκουμε παντού. Ακολουθεί το άρθρο:



H σύγκρουση μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας είναι θέμα χρόνου



Επικίνδυνα επιθετικές θέσεις καταλαμβάνει στον διπλωματικό γεωπολιτικό και γεω-οικονομικό χάρτη η Άγκυρα απέναντι στην Αθήνα 

Η Τουρκία, ιδιαίτερα κατά το τελευταίο διάστημα και με δεδομένη την μειονεκτική – δεινή οικονομική θέση της Ελλάδας, έχει αυξήσει –και μάλιστα τελείως απροκάλυπτα- τόσο ποιοτικά όσο και ποσοτικά τις γεωπολιτικές της κινήσεις, επιβεβαιώνοντας αρχικά πως η οπτική της γωνία στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι αποκλειστικά προς την κατεύθυνση δημιουργίας εκείνων των συνθηκών που θα επιφέρουν τα μέγιστα δυνατά θετικά αποτελέσματα για την Άγκυρα.

Η κρίση στο Αιγαίο και η ώρα των Στρατηγών !



Γράφει ο Χρήστος Μακρυγιάννης 
Ανώτερος Αξιωματικός ε.α 
 
Ας μη γελιόμαστε δεν πρόκειται η Τουρκία να κάνει πίσω στο Αιγαίο , ούτε βέβαια να φοβηθεί από ‘’ρηματικές ανακοινώσεις '',ούτε ότι θα υποβάλλει τα σέβη της στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών. 
Αν η πολιτική Ηγεσία έχει αποφασίσει να διεκδικήσει τα δικαιώματα της στο Αιγαίο
και να αλώσει τη φτώχεια των Ελλήνων, ίσως να κληθούμε να αντιμετωπίσουμε μια κρίση μεγαλύτερη από αυτή που περιμένουμε !

Aυτή είναι η αλεξίσφαιρη κουβέρτα της Αστυνομίας με την οποία θα τύλιγαν την Μέρκελ [εικόνα]

Μια αλεξίσφαιρη «κουβέρτα» της ΕΛ.ΑΣ. ήταν έτοιμη να τυλίξει την καγκελάριο Μέρκελ κατά την επίσκεψή της τον περασμένο Οκτώβριο στην Αθήνα.
Η κουβέρτα αποκτήθηκε εν όψει της κρίσιμης επίσκεψης της γερμανίδας καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ τον περασμένο Οκτώβριο στην Αθήνα. Οπως γράφει ο Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Βήμα ο φόβος των αστυνομικών για επίθεση στην καγκελάριο οδήγησε...

Πώς να προστατέψετε την περιουσία σας στην κρίση


Οι εξελίξεις στην Κύπρο δείχνουν πως δεν υπάρχει απόλυτα ασφαλές καταφύγιο. Ποιες εναλλακτικές υπάρχουν, ανάλογα με το παγκόσμιο οικονομικό τοπίο....

ΣΤΗΝ "ΑΔΙΑΦΘΟΡΗ" ΣΟΥΗΔΙΑ Φτιάχναν σάλτσες σε μπετονιέρα


Κατάπληκτοι έμειναν οι ελεγκτές της υγειονομικής υπηρεσίας της Σουηδίας που πήγαν για επιθεώρηση σε ένα φαστ-φουντ, καθώς ανακάλυψαν ότι οι υπάλληλοι χρησιμοποιούσαν ένα δονητή αναδευτήρα μπετόν για να ανακατεύουν τις σάλτσες.
«Αν δεν σκοπεύουν να αγοράσουν μίξερ, μπορούν να κάνουν οικονομία και να αγοράσουν κάποιο άλλο μηχάνημα» αφού οι μπετονιέρες μπετόν «καθαρίζονται δύσκολα», εξήγησε ένας από τους επιθεωρητές, ο Σβεν-Ίνγκε Σβένσον, στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Σβένσκα Νταγκμπλάντετ.
Σύμφωνα με τον Σβένσον, οι υπάλληλοι του καταστήματος, στην πόλη Χάσλεχολμ, δεν ανησυχούσαν καθόλου μολονότι...