ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Η Ρωσία ματαίωσε κοινές αεροναυτικές ασκήσεις με το Π.Ν. και την Π.Α.

Η Ρωσία μετά την τελευταία κρίση στις σχέσεις με την κυβέρνηση Παπαδήμου, δεν προχώρησε στην διεξαγωγή κοινών ασκήσεων μεταξύ του ρωσικού Στόλου που διαπλέει τη Μεσόγειο και του ΠΝ, αλλά και της ΠΑ, καθώς η αρχική πρόθεση που είχε εκφραστεί πριν από ένα μήνα από την Μόσχα δεν αποτυπώθηκε σε αίτημα, παρά την επιθυμία ειδικά της Π.Α. να συνασκηθεί με αντίπαλο τα μαχητικά Su-33 στον αέρα.
Το ενδεχόμενο της διεξαγωγής κοινών ασκήσεων είχε συζητηθεί μεταξύ των δύο πλευρών, όταν η ρωσική ναυτική δύναμη έβαζε πλώρη για τη Μεσόγειο,  καθώς υπήρξε ένας καταρχήν σχεδιασμός, τα γεγονότα όμως που μεσολάβησαν με την υπόθεση του Βατοπαιδίου, τον εγκλεισμό του μοναχού Εφραίμ στη φυλακή και η πρωτοφανής αντίδραση της Μόσχας σε αυτό, φαίνεται πως έχουν δημιουργήσει  ρήξη διαρκείας.

Δέκα εκατομμύρια Έλληνες ορθόδοξοι … μειονότητα στην χώρα τους



Έχουν γραφτεί πολλά άρθρα και πολλά σχόλια για το θέμα.

Ξαφνικά, παραμονές της μεγαλύτερης γιορτής της Χριστιανοσύνης βγαίνει -τυχαία;– ένταλμα σύλληψης του Καθηγουμένου της Μονής Βατοπεδίου γέροντος Εφραίμ.


Ξύπνα Έλληνα,Ξύπνα μαλάκα ( New Greek Song 2011 )


Απο σήμερα αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ 9%...ούτε 10 !

Αύξηση, στα ήδη ακριβα τιμολόγια, επιβάλουν και πάλι οι ναυαγοσώστες του Ελληνικού λαού. Χωρίς ρεύμα και χωρίς τε είδη πρώτης ανάγκης η ψυχολογία του λαού πιάνει πάτο, αυτό το ξέρουν καλύτερα απ όλους οι πρωτομάστορες (βουλευτές) ,όρνεα της κατοχικής κυβέρνησης.
Αυτό που δεν γνωρίζουν ειναι αυτό που έρχεται μετά τον πάτο!

Με θύελλα Su-33, μπαίνει στο FIR Αθηνών η "κόκκινη" αρμάδα (βίντεο)

Ο μεγαλύτερος ρωσικός στόλος που έχει πλεύσει στην Μεσόγειο από την εποχή των τσάρων, ξεκινά μείζονες αεροναυτικές ασκήσεις σε περιοχή εντός του FIR Αθηνών, νοτιοδυτικά της Πύλου, σε απόσταση μόλις 60 ν.μ. από τις ακτές της Πελοποννήσου, όπως αναφέρουν απόλυτα έγκυρες πηγές του ΥΠEΘΑ στο defencenet.gr. video

Χίλιες εικόνες μια λέξη... ΜΑΣΟΝΟΙ

                                      Κολλημένα δάχτυλα όλοι? Το ίδιο κουσούρι? Ή κάτι άλλο?