ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 9 Μαΐου 2013

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ!!!Διαβάστε τη περιεχέι μια οδοντόκρεμα;Με τι πλένουμε τα δόντια μας;


Καθημερινά οι οδοντόκρεμες εξελίσσονται. Σήμερα έχουμε οδοντόκρεμες κατά της πλάκας, της τερηδόνας, της ουλίτιδας, για λεύκανση, για ευαίσθητα δόντια, λευκές, με ρίγες, ακόμα και με γεύση βοδινού για τα σκυλιά.

Ας δούμε αναλυτικά τα συστατικά μιας οδοντόκρεμας του εμπορίου και ας βγάλουμε κάποια συμπεράσματα.

Η οδοντιατρική φιλοσοφία δεν απέχει πολύ από την ιατρική φιλοσοφία.

Δυστυχώς και οι δύο προσανατολίζονται στη θεραπεία και όχι τη πρόληψη. Η προσπάθεια πρόληψης των οδοντιατρικών παθήσεων θα έπρεπε να είναι στραμμένη προς την υγιεινή διατροφή και τον υγιεινό τρόπο ζωής γενικότερα, που εξ'ορισμού είναι δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο project.

Οι οδοντόκρεμες καθαρίζουν τα δόντια και αφαιρούν τη πλάκα, γεγονός που είναι πλεονέκτημα, αλλά αν επιθυμείτε να διατηρήσετε τα δόντια σας σε καλή υγεία, ίσως οι οδοντόκρεμες και να μη σταθούν οι καλυτεροι σύμμαχοι σας.

Ο λόγος;    Μια σύγχρονη οδοντόκρεμα περιέχει τα εξής:

Αυτοί έχουν έρθει στην χώρα μας. Τι δεν καταλαβαίνετε;;; ΒΙΝΤΕΟ!!


Δυστυχώς, έτσι τιμωρούν τους παραβατικούς στις χώρες του μουσουλμανικού τόξου! Καταλάβατε τώρα γιατί έρχονται στην χώρα μας; Γιατί απλά εδώ ΔΕΝ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΙΑΠΡΑΞΟΥΝ!!!

Εδώ, με την υποστήριξη κάποιων αφελληνισμένων, μπορούν και μιλάνε για ρατσισμό, αλλά για τον ρατσισμό που υφίστανται οι Έλληνες, για τις επιθέσεις και τις δολοφονίες Ελλήνων από λαθρομετανάστες, δεν θα στάξει ποτέ ούτε δάκρυ... Το αποτέλεσμα είναι στην χώρα μας να έρχονται οι παραβάτες αλλά και οι διώκτες. Και τα "στοιχεία έκφρασης του πολιτισμού τους" τα ζούμε καθημερινά στις πόλεις μας!

Το ότι δεν πάει άλλο το λένε όλοι, ακόμη και όσοι πριν λίγο καιρό έλεγαν άλλα. Την πρότασή μας, κάθε λαός να παλέψει για Δημοκρατία και Δικαιοσύνη στον τόπο του, την αποκαλούν φασιστική. Αποτέλεσμα Η κατάσταση γιγαντώνεται καθημερινά όλο και περισσότερο. Και οι εικόνες αυτές που είναι τόσο οικείες μεταξύ τους, προσπαθούν να τις επιβάλλουν και σε εμάς. Άλλες φορές μεταξύ τους και άλλες εναντίον μας!

Προειδοποίηση: Σκληρές εικόνες!!!

ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ" ΜΑΣ....


Ζητούσαν από τους επιζώντες, να πληρώσουν τις σφαίρες με τις οποίες εκτέλεσαν τους συγγενείς τους!!!!!


ΣΤΟ Κ.ΝΕΥΡΟΚΟΠΙ, 10 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΧΩΡΑ.

ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΡΑΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΚΑΤΟΙΚΩΝ.

Ο ΜΑΓΚΑΣ Αρβανιτόπουλος, αποκάλυψε την μεθόδευση Χατζηδάκη για το τζαμί! Διώξτε τον ΤΩΡΑ!

ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ

Σοβαρός και μάγκας ο Αρβανιτόπουλος, κάνοντας ορθά το καθήκον του αποκάλυψε μία απίστευτη μεθόδευση του Χατζηδάκη για να κατασκευασθεί άρον – άρον το τζαμί. Το θέμα είναι εξαιρετικά σοβαρό και βλέπουμε πως ο εκλεκτός της διαπλοκής, των γερμανών και των Κυριακόπουλων, παίζει και άλλα περίεργα παιχνίδα, εθνικής σημασίας.

Ποια είναι η μυρωδιά που δεν αντέχουν τα μυρμήγκια και οι κατσαρίδες; Πες μια και καλή αντίο στους ανεπιθύμητους επισκέπτες!!!


Πες μια και καλή αντίο στους ανεπιθύμητους επισκέπτες με τον πιο φυσικό τρόπο...

Το καλοκαίρι είναι κοντά, και τα ζωύφια κάνουν τις πρώτες επισκέψεις τους στα σπίτια

Αν λοιπόν βρεις μυρμήγκια ή κατσαρίδες, ψέκασέ το χώρο που συνηθίζουν να κάνουν…

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ξεφτίλα και προδοσία από τα ΕΛΤΑ: “Μακεδονία τα Σκόπια!” ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΤΩΡΑ!

Ένα έγγραφο που αποδεικνύει την ξεφτίλα και την προδοσία ενός ολόκληρου κράτους δημοσιεύει σήμερα η Χρυσή Αυγή! Σε επιστολή της νορβηγικής πρεσβείας προς την πρεσβεία του κράτους των γυφτοσκοπιανών διαβάζουμε με οργή τις λέξεις: ΠΑΡΑΛΗΠΤΗΣ ΠΡΕΣΒΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!!!


Ρεκόρ εισιτηρίων κάνει η τουρκική ταινία «Άλωση 1453».
Κλείνοντας την τρίτη εβδομάδα προβολής στις κινηματογραφικές αίθουσες της Τουρκίας υπολογίζεται ότι ήδη 5.042.994 θεατές έχουν σπεύσει στα σινεμά για να παρακολουθήσουν το στόρι.

Για την ολοκλήρωση της ταινίας ξοδεύτηκαν περισσότερα από 17 εκατ. δολάρια και χρειάστηκαν σχεδόν τρία χρόνια γυρισμάτων και μοντάζ.

Η ταινία παρουσιάζει τη ζωή του σουλτάνου Μωάμεθ μέχρι τη στιγμή της εισβολής των Οθωμανών στην Κωνσταντινούπολη την αποφράδα Τρίτη 29 Μαΐου του 1453 και χρονικά συμπίπτει με την επέτειο των 560 ετών από την κατάληψη της Βασιλεύουσας.

Η τουρκική υπερπαραγωγή έχει προκαλέσει και κριτική εκ των έσω.

Ενδεικτικά είναι όσα είχε γράψει τον περασμένο Φεβορυάριο στην αγγλόφωνη έκδοση της Hurriet ο δημοσιογράφος Βurak Bentil:

ΕΚΤΑΚΤΟ!!!


ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ: ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΣΗΚΩΣΕ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΡΓΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ... ΤΗΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ...!

ΓΙΑ ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΑ ΤΗ ΡΟΗ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ...

Απίστευτη επίδειξη ισχύος στην Μόσχα – Παρέλασε μια ολόκληρη μεραρχία! (vid)


Η Ρωσία γιόρτασε σήμερα την 68η επέτειο της νίκης του 1945 επί της ναζιστικής Γερμανίας με μια απίστευτη παρέλαση μιας ολόκληρης μεραρχίας (!), συνολικά 11.000 στρατιωτών στην Κόκκινη Πλατεία της Μόσχας και με δεκάδες μαχητικά, βομβαρδιστικά και AWACS αεροσκάφη και ελικόπτερα (συνολικά 68) να πετούν στον ουρανό, σε μια επίδειξη ισχύος που θύμιζε σοβιετική εποχή.

Άλλωστε μόλίς πριν δύο ημέρες ο πρωθυπουργός της χώρας Ν.Μεντβέντεφ είπε ότι όταν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα επανεξοπλισμού η Ρωσία θα είναι το 2020 το ίδιο ισχυρή όσο ήταν η Σοβιετική Ένωση.Παρέλασαν σχεδόν τα πάντα: Από στρατηγικοί πύραυλοι Topol-M, μέχρι αντιαεροπορικά συστήματα S-400, εκατοντάδες πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές κλπ

H Ιταλία δείχνει τον δρόμο καταργώντας την χρηματοδότηση των κομμάτων από το κράτος


Ανταποκρινόμενος στις απαιτήσεις της κοινωνίας ο νέος Ιταλός πρωθυπουργός καταργεί οριστικά και αμετάκλητα τη χρηματοδότηση των κομμάτων απ’ τον κρατικό κορβανά.

Μάλιστα είναι το πρώτο νομοσχέδιο που θα φέρει για ψήφιση στη Βουλή η νέα κυβέρνηση σηματοδοτώντας με την πρωτοβουλία αυτή τη νέα εποχή στη δημόσια ζωή της γειτονικής χώρας.
Αντίθετα με την Ιταλία στη χρεοκοπημένη Ελλάδα τα κόμματα συνεχίζουν να αρμέγουν τον κρατικό κορβανά για να συντηρούν τις στρατιές των αργόσχολων κομματόσκυλων ενώ κάποια υψηλόβαθμα στελέχη θησαυρίζουν στην κυριολεξία απ’ τη διαχείριση του πακτωλού που ρέει στα κομματικά ταμεία απ’ τα λεφτά των φορολογουμένων.
Το ελληνικό πολιτικό σύστημα υπερβαίνοντας κάθε όριο αθλιότητας...

ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΣΤΕΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΤΟΝ ΚΑΒΑΛΙΕΡΕ!!!

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και πενταετή στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων επέβαλε το εφετείο του Μιλάνου στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι για την υπόθεση της απάτης σχετικά με την αγοραπωλησία τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ομίλου Μέντιασετ.

Τρία από τα τέσσερα χρόνια...

παραγράφονται ενώ και η πενταετής στέρηση των πολιτικών του δικαιωμάτων, θα εξετασθεί από το ανώτατο δικαστήριο, στο οποίο θα παραπεμφθεί η υπόθεση.

Το εφετείο της ιταλικής συμπρωτεύουσας επιβεβαίωσε με την απόφασή του την ετυμηγορία πρωτοβάθμιου δικαστηρίου η οποία είχε ληφθεί τον Οκτώβριο του 2012.

Ούτε τα ενοίκια του ΠΑΣΟΚ δεν πλήρωνε ο αρχιαπατεώνας ΓΑΠ !


Την επιλογή του να υπάρξει οικονομικός έλεγχος στο ΠΑΣΟΚ υπερασπίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την εισήγησή του στο Πολιτικό συμβούλιο του κόμματος.
Ο κ. Βενιζέλος περιέγραψε με τα μελανότερα χρώματα την οικονομική κατάσταση του ΠΑΣΟΚ, όπως την παρέλαβε μετά την εκλογή του στην προεδρία του κόμματος....


Συγκεκριμένα, είπε ότι τα μισθώματα των ενοικίων δεν είχαν καταβληθεί επί καιρό, οι προμηθευτές πίεζαν να πληρωθούν, ενώ το ύψος των δανείων ήταν γνωστό. Είπε μάλιστα ότι για την εξυπηρέτηση των δανείων είχε εκχωρηθεί η κρατική χρηματοδότηση πολλών ετών. Οι ετήσιες δαπάνες υπερέβαιναν κατά 30% τα έσοδα κάθε χρόνο, υπογράμμισε και πρόσθεσε με έμφαση ότι η τακτική επιχορήγηση είναι εκχωρημένη για τις επόμενες δεκαετίες. Ο κ. Βενιζέλος αποκάλυψε ότι τα τελευταία οκτώ χρόνια το ΠΑΣΟΚ έμπαινε μέσα 10 εκατ.ευρώ σε ετήσια βάση, γεγονός που σημαίνει ότι...

H Google "αναγνώρισε" την Παλαιστίνη και προκαλεί διπλωματικό επεισόδιο...!!!


Ποικίλες αντιδράσεις προκαλεί η απόφαση της Google να τοποθετήσει την ονομασία «Παλαιστίνη» στην ιστοσελίδα της...αντί για «Παλαιστινιακά Εδάφη» που υπήρχε μέχρι πρόσφατα. Έντονος είναι ο ενθουσιασμός των Παλαιστινίων, που κάνουν λόγο για νίκη στον ψηφιακό κόσμο: 
«Ξέρω πως όσοι ενδιαφέρονται να επισκεφθούν την Παλαιστίνη, όταν την ψάχνουν στο Google δεν μπορούν να βρουν πληροφορίες και χάρτες. Άρα λοιπόν αυτή η κίνηση σίγουρα θα μας βοηθήσει», δηλώνει πολίτης της Ραμάλα.

Δακρύζει η εικόνα του Αγίου Γεωργίου στην Κύπρο σύμφωνα με τους πιστούς

Αναστάτωση προκάλεσε στους πιστούς της κοινότητας Καμπιού Φαρμακά στην Κύπρο, η θέα της εικόνας του Αγίου Γεωργίου να αναβλύζει μύρο. Στο ναό έσπευσε ο Μητροπολίτης Ταμασσού και Ορεινής, μαζί με εμπειρογνώμονες, οι οποίοι εξέτασαν την εικόνα και εκ πρώτης όψεως δεν εντοπίζουν φυσικά αίτια για το φαινόμενο αυτό.

Πρόκειται για εικόνα του 15ου αιώνα, ξεχωριστής αγιογραφικής αξίας, η οποία απεικονίζει τον Άγιο Γεώργιο και βρίσκεται στην Εκκλησία της κοινότητας, η οποία είναι αφιερωμένη στον Άγιο.

Ο Μητροπολίτης Ταμασσού Ησαΐας, ανέφερε χθες πως,

Πρώτη η Ελλάδα σε εμβάσματα στην Αλβανία


Η Ελλάδα και η Ιταλία είναι οι δύο χώρες με τον μεγαλύτερο αριθμό Αλβανών μεταναστών και από εκεί προέρχονται οι κύριες αποστολές εμβασμάτων προς την Αλβανία.

Ωστόσο, το σχέδιο «Open Data» έχει ερευνήσει τα στοιχεία των εμβασμάτων, σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Παγκόσμιας Τράπεζας και τονίζει και την άλλη πλευρά των αποστολών, αυτά που στέλνονται από την Αλβανία σε άλλες χώρες.

Πρόκειται για αλλοδαπούς που εργάζονται στην Αλβανία, των οποίων το εισόδημα στέλνεται στις οικογένειές τους ή κατατίθεται σε τράπεζες της χώρας προέλευσής τους.

«Έτσι, το 2011,

ΤΩΝ ΟΙΚΙΩΝ ΥΜΩΝ ΕΜΠΙΠΡΑΜΕΝΩΝ ΥΜΕΙΣ ΑΔΕΤΕ...

ΑΚΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ;
ΑΚΟΥΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ;
ΑΚΟΥΣ ΚΑΜΜΕΝΕ;

                        


Το πρόγραμμα πλήρους φτωχοποίησης του Ελλ. λαού εκτελείται με μαθηματική ακρίβεια από τα σιχαμερά Μερκελοτσιράκια της συγκυβέρνησης Σαμαρά. Κι ενώ η χώρα βυθίζεται και ο ανθός της παίρνει ξανά το δρόμο της ξενιτιάς, η ανεξήγητα νωθρή στάση των κομμάτων της αντιπολίτευσης δημιουργεί τεράστια ερωτηματικά!
Τι πρεσβεύουν τα λεγόμενα «αντιμνημονιακά κόμματα», ποιος είναι ο ρόλος τους; Τους ενδιαφέρει μονάχα να διαδεχτούν στην εξουσία την πολιτική μαφία που δολοφονεί εν ψυχρώ τους Έλληνες και σέρνει τη χώρα στο τέλμα της οπισθοδρόμησης και τίποτε άλλο; Αρκούν τα μεγάλα λόγια και οι υποχέσεις;
Αν περιμένετε, κύριοι της αντιπολίτευσης, να πέσει η συγκυβέρνηση Τσολάκογλου σαν ώριμο φρούτο....

Τρώμε κρέας «ντοπαρισμένο» με Αντιβιοτικά – (Έρευνα Πανεπιστημίου Ιωαννίνων)!!!


Σούπερ βακτηρίδια τα οποία δυνάμωσαν «τρώγοντας» αντιβιοτικά απειλούν την υγεία μας! Οι επιστήμονες ανέλυσαν 428 ακατέργαστα δείγματα ωμού κρέατος (αρνί, κατσίκι, χοιρινό, βόειο και κοτόπουλο).

Οι παθογόνοι μικροοργανισμοί που απομονώθηκαν εξετάστηκαν ως προς την ευαισθησία τους σε 19 κοινά αντιβιοτικά που χορηγούνται σε ανθρώπους.

Μια έρευνα που δημοσιεύθηκε τον Ιανουάριο του 2011 στο έγκριτο αμερικανικό επιστημονικό έντυπο Foodborne Pathogens and Disease καταδεικνύει ότι τα παραγωγικά ζώα στη χώρα μας -και όχι μόνον- «ντοπάρονται» με μεγάλες ποσότητες αντιβιοτικών με συνέπεια ορισμένα στελέχη βακτηρίων να έχουν γίνει ιδιαιτέρως ανθεκτικά στα συγκεκριμένα φάρμακα.
Ερευνητές του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συνέλεξαν δείγματα κρέατος ή κρεατοσκευασμάτων από σούπερ μάρκετ, εστιατόρια και καταστήματα πώλησης ντόπιων τροφίμων στη Βορειοδυτική Ελλάδα και βρήκαν ότι το κρέας αν δεν μαγειρευτεί σωστά μπορεί να αποτελεί μια πηγή ανθεκτικών βακτηριδίων, τα οποία θα μπορούσαν να απειλήσουν, μέσω της τροφικής αλυσίδας, την υγεία μας.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Αν κάποιος σας καλέσει από αυτα τα νούμερα ΜΗ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕΤΕ!!!

Τι πρέπει να κάνετε!!!

Αν κάποιος σας καλέσει από  +375602605281 , +37127913091 ή οποιοδήποτε αριθμό ξεκινώντας με τον αριθμό 375 ή  371, κάνοντας ένα "κουδούνισμα" & μετα το κλείνουν, αφήνοντας ετσι μια αναπάντητη κλήση ή μήνυμα και καλέσετε μετα ένα από αυτούς τους αριθμούς θα...

Mια ''χράπα-χρούπα'' για το λαό ...για καλό και για κακό

Μια ''Χράπα-χρούπα'' για  καλό και για κακό  ...Κυκλοφορεί και σε απλές εκδόσεις που είναι ποιο φθηνές όπως αυτή της φωτογραφίας με 8 φυσίγγια ελαφρύ και ευκολομεταχείριστο όπλο χωρίς ποτέ να παθαίνει εμπλοκή με μήκος κάννης μόλις 60,5 εκ. ιδανική για μάχες σε κατοικημένες περιοχές !

Aπόπειρα κατασκοπείας στο Υπουργικό Συμβούλιο - Ποιοι επιχείρησαν υποκλοπή

Νέα υπόθεση υποκλοπών, αυτή τη φορά επι κυβερνήσεως Σαμαρά, έρχεται στο φως της δημοσιότητας και δείχνει πώς το Μέγαρο Μαξίμου είναι διάτρητο όσον αφορά στα μέτρα ασφαλείας και έρμαια η κυβέρνηση στα κυκλώματα που θέλουν να αποσπάσουν απόρρητες πληροφορίες για να μπορούν να εκβιάζουν.
Μέχρι στιγμής και ενώ το άκρως ανησυχητικό περιστιτικό συνέβη παραμονές του Πάσχα οι αρχές ασφαλείας βρίσκονται στο "σκοτάδι" όσον αφορά αυτούς που τοποθέτησαν παρεμβολείς και άλλα συστήματα υποκλοπών στην αίθουσα του Υπουργικού Συμβουλίου.

H Τουρκία εφοδιάζει με… πόρνες τους ισλαμοφασίστες της Συρίας



  • Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Ξεκίνησε από δήμαρχος και εργαλείο των κεμαλιστών στρατιωτικών. Έγινε πρωθυπουργός και φυλάκισε τους ευεργέτες του. Τώρα γίνεται και κοινός νταβατζής προσφέροντας πόρνες "χριστιανικής κοπής"στους ισλαμοφασίστες της Συρίας. Τελικά, υπάρχει πρόοδος ακόμη και στην κατάντια, ενός... "μεγάλου" αρχηγού

ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΥΞΗΘΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ. ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ. ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ


dei
Μεγάλες αυξήσεις έρχονται από την 1η Ιουλίου στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ΔΕΗ+7,07% λόγω των αυξήσεων που αναμένεται να επιβληθούν στο Ειδικό Τέλος Μείωσης Εκπομπών Αερίων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ), πρώην τέλος ΑΠΕ.

Η προδοτική κυβέρνηση ενέκρινε τη χρήση της Σούδας από τις δυνάμεις των ΗΠΑ για επέμβαση στην Συρία



Το υπουργείο Εξωτερικών με σχετική απόφαση του υπουργού Δ.Αβραμόπουλου (που προήλθε κατόπιν διαβούλευσής του με τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά), ενημέρωσε άτυπα το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ ότι εγκρίνεται το αίτημα για μεταστάθμευση αμερικανικών αεροναυτικών δυνάμεων στη...

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ΜΑΝΤΗ ΚΑΛΧΑ Γ.Στουρνάρας προς 1500000 ανέργους: "Φάτε ελπίδα...έρχεται μέιωση της ανεργίας!


Ως νέος μάντης Κάλχας εμφανίστηκε ο υπουργός οικονομικών Γάννης Στουρνάρας για να "προφητέψει", "Πτώση του ποσοστού της ανεργίας βλέπω από το 2014 και μετά".
Έτσι 1500000 άνεργοι μπορούν να κοιμούνται ήσυχα γνωρίζοντας ότι η σωτηρία τους είναι κοντά. Στο μεταξύ θα μπορούν να πληρώνουν χαράτσια και φόρο επί φανταστικού τεκμαρτου, και όχι πραγματικού εισοδήματος, το οποίο προσδιορίζεται από το αν έχουν αμάξι, σπίτι (οι πιο πολλοί το έχουν πάρει από τους γονείς τους), και το..."τομάρι" τους (το οποίο "τομάρι" έχει φανταστικό τεκμαρτο 3000 ευρώ). Το αν πληρώνουν οι γονείς, ή αν ζουν με "ψωμί και αλάτι" αυτό δεν  υπολογίζεται, στον "απίθανο" φορολογικό νόμο περί τεκμηρίων.

"Βουτηγμένη" στο χρέος η... σοβαρή Ολλανδία!





Ποια χώρα της Ευρωζώνης είναι περισσότερο «βουτηγμένη» στο χρέος; Οι σπάταλοι Έλληνες, με τις γενναιόδωρες συντάξεις από τα κρατικά ταμεία; Οι Κύπριοι με τις τράπεζές τους γεμάτες από «ύποπτο» ρώσικο χρήμα; Οι χτυπημένοι από την ύφεση Ισπανοί ή οι Ιρλανδοί;

Όπως φαίνεται δεν είναι κανένας από τους παραπάνω αλλά οι «σοβαροί» Ολλανδοί.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άμεσος κίνδυνος για τη ναυσιπλοΐα στο Αιγαίο!


Επιτέλους, λύστε τον «γόρδιο κάβο»! Με κατάρρευση απειλείται το σύστημα παρακολούθησης της θαλάσσιας ναυσιπλοΐας στο Αιγαίο (σ.σ. για το θέμα είχαμε επίσης αναφερθεί προ εξαμήνου http://www.defence-point.gr/news/?p=62893 «Τυφλοί στο Αιγαίο λόγω τεχνικών προβλημάτων»), λόγω της συνεχιζόμενης απαράδεκτης κατάστασης που επικρατεί στο μείζον ζήτημα συντήρησης του συστήματος VTMIS/VTS που διαχειρίζεται το Λιμενικό Σώμα υπό την σκέπη του Υπουργείου Ναυτιλίας και Αιγαίου.

ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟ Εκτός νόμου τίθεται το ΚΚΕ και η Αριστερά τύπου Ρεπούση με το νομοσχέδιο για το... ρατσισμό


Εκτός νόμου τίθεται το ΚΚΕ με το νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση ενάντια στο «ρατσισμό» και την «ξενοφοβία». Με ανακοίνωση του το κόμμα καταγγέλλει την κυβέρνηση και καταδεικνύει έξωθεν επιβαλλόμενη πολιτική. Πρόκειται για ακόμη μία επιβεβαίωση του defencenet.gr που από την πρώτη στιγμή τόνισε πώς ο απώτερος στόχος της ανάσχεσης του ρεύματος που αναπτύσσεται στην δεξιά πλευρά του πολιτικού φάσματος της χώρας θα γυρίσει μπούμερανγκ στην κυβέρνηση, αφού θέτει εκτός νόμου το ΚΚΕ και τη μισή Αριστερά.

Και δεύτερο αεροπλανοφόρο στον Περσικό-Ανεβαίνει το θερμόμετρο










Επιμέλεια Λ. ΛΙΓΟΥΡΙΩΤΗΣ 

Και δεύτερο αεροπλανοφόρο των ΗΠΑ πλέει προς τον Περσικό Κόλπο Πρόκειται για το πυρηνοκίνητο αεροπλανοφόρο Νίμιτς που μπήκε ήδη στη ζώνη ευθύνης του 7ου επιχειρησιακού Στόλου στο δυτικό τμήμα του Ειρηνικού Ωκεανού.


Ας μιλήσουμε για ρατσισμό…



Από πινακίδα στην Σαουδική Αραβία. Είπατε κάτι;

olympia.gr