ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Ξεπουλάνε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ για την δόση




Τα ξεπουλημένα μνημονιακά ΜΜΕ δεν έχουν κάνει καμία αναφορά στις κρυφές διαπραγματεύσεις της Ελληνικής Κυβέρνησης με την ΠΓΔΜ (Σκόπια) και το ειδικό μεσολαβητή Μάθιου Νίμιτς.
Πληροφορίες θέλουν το Νίμιτς την Δευτέρα να παρέδωσε και στις δύο πλευρές προτάσεις που 
αφορούν την ονομασία της ΠΓΔΜ και ρητή εντολή στην Ελληνική πλευρά....



"Βρείτε τα πριν τα Χριστούγεννα για να πάρετε την δόση" 
Εκεί οφείλετε η πίεση του ΔΝΤ και η μη εξεύρεση λύσης ακόμα για την δόση. 


ΕΛΛΑΔΑ. Εγκύκλιος σοκ! Σε διαθεσιμότητα ΟΛΟΙ οι υπάλληλοι ΔΕ - χωρίς εξαιρέσεις - από τις Υπηρεσίες που δεν έστειλαν λίστες.....



Όλους τους δημοσίους υπαλλήλους αορίστου χρόνου παίρνει η μπάλα από την άρνηση των δημάρχων αλλά και των συνδικαλιστών να αποστείλουν τις λίστες με τις διαθεσιμότητες στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
 Σύμφωνα με την εγκύκλιο που εστάλη από το υπουργείο:

Ζει σ΄ένα καροτσάκι του σούπερ-μάρκετ - Συγκλονιστικές εικόνες από την Ελλάδα του 21 αιώνα.




Μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις και προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο σγίξιμο στην καρδιά...


Ο Εισαγγελέας Χανίων κάνει λόγο για «κυβέρνηση δοσίλογων»

jUSTICE1ΟΛΗ Η ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 
Συνάδελφοι δικαστές και εισαγγελείς σαν απάντηση στους ελάχιστους συναδέλφους που αντιδρούν στις κινητοποιήσεις μας αλλά και στις αμφιβολίες και στις αντιρρήσεις που 
ήδη εγείρονται για την κλιμάκωση του αγώνα, τις οποίες σέβομαι, αλλά δεν υιοθετώ αναφέρω τα κάτωθι:...

ΣΥΡΙΑ: ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ Υπερσυγκέντρωση πολεμικών στην Α.Μεσόγειο - Οι Ρώσοι απομακρύνουν τους μη μάχιμους


Ένας τεράστιος πολυεθνικός στόλος από 24 πολεμικά πλοία, χωρίς να περιληφθούν σε αυτόν τα 6 τουρκικά σκάφη που ναυλοχούν σε λιμάνια της περιοχής, όπως αυτά των Κατεχομένων, έχει συγκεντρωθεί έξω από τις ακτές της Συρίας την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Στην περιοχή σπεύδουν και τα τρία αμερικανικά πλοία που ενώ βρισκόντουσαν στο ύψος της Μασσαλίας με κατεύθυνση τις ΗΠΑ έλαβαν εντολή να πλεύσουν άμεσα στην Α.Μεσόγειο.

Έλληνας 17χρονος κατασκεύασε μεταλλικό γάντι για άτομα με αναπηρία




ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ
Σε ηλικία μόλις
17 ετών, ο μαθητής Χάρης Ιωάννου κατάφερε να κατασκευάσει ένα τεχνητό γάντι, που μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της ζωής των ατόμων με αναπηρία στα άνω άκρα. Αξιοποίησε τις...


δυνατότητες της τεχνολογίας, προσθέτοντας στο μέταλλο την αγάπη του για τους συνανθρώπους του, που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα.

Δύο χρόνια πριν, ο τότε 15χρονος Χάρης «συνέλαβε» την ιδέα του μεταλλικού γαντιού βλέποντας τη γιαγιά του που αντιμετώπιζε κινητικές δυσκολίες να μην μπορεί να πιάσει ούτε το τηλεκοντρόλ. Τότε αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τη δημιουργικότητά του προς όφελος όσων έχουν ανάγκη.

21-11-2012: Ειδικό φυλλάδιο διανέμεται σε υπηκόους τρίτων χωρών για την ενημέρωση τους σχετικά με το πρόγραμμα επιστροφής στις χώρες καταγωγής τους


Σχόλιο ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ:Μήπως να τους παρακαλούσατε και λίγο ρε χέστες!!!!

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ
Αθήνα, 2Νοεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ειδικό φυλλάδιο διανέμεται σε υπηκόους τρίτων χωρών για την ενημέρωση τους σχετικά με το πρόγραμμαεπιστροφής στις χώρες καταγωγής τους
Το πρόγραμμα παρέχει τη δυνατότητα επιστροφής στην πατρίδα τους με ασφάλεια, αξιοπρέπεια και χωρίς οικονομική τους επιβάρυνση
Ειδικό ενημερωτικό φυλλάδιο, το όποιο απευθύνεται σε υπηκόους τρίτων χωρών, σχεδίασε η Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, σε συνεργασία με το Γραφείο Τύπου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, με στόχο την αύξηση των επιστροφών αλλοδαπών, στις χώρες καταγωγής τους.
Το φυλλάδιο μεταφράστηκε σε (13) γλώσσες-διαλέκτους και συγκεκριμένα στα ΑγγλικάΓαλλικάΙσπανικάΑλβανικά,ΡώσικαΚινέζικαΑραβικάΜπενγκάλιΚουρδικάΦαρσίΟυρντού, Παστού και Νταρί, ενώ αναπαράχθηκε σε1.500.000 αντίτυπα.
Το φυλλάδιο ενημερώνει τους αλλοδαπούς σχετικά με......

Σαμαράς προς δανειστές: – Αν πέσει η Ελλάδα, θα πέσετε κι εσείς!

"ΜΜΕ" και φιλικές, προς τις κατοχικές δυνάμεις ιστοσελίδες, παρουσιάζουν την αμήχανη δήλωση Σαμαρά σαν "ηχηρό μήνυμα" προς τους Ευρωπαίους . Τους έβαλε στη θέση τους και τα γόνατά τους τρέμουν. Α ρε λαμόγια, σκουλήκια, δημοσιοκάφροι, μια ζωή σέρνεστε στη λάσπη , προδότες.

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ - Η Βρετανία συλλαμβάνει συνεχώς χρήστες του διαδικτύου


The UK government has arrested Facebook and Twitter users for posts that are recognized as offences.Να πως ισχυροποιούνται και νομιμοποιούνται οι σύγχρονες κυβερνήσεις, και πώς καταργείται διαπαντός η ελευθερία του λόγου. Η Βρετανική αστυνομία έχει συλλάβει ήδη αρκετούς χρήστες τουFacebook και του Twitter έπειτα από κατηγορίες για δημοσίευση αναρτήσεων οι οποίες «στοιχειοθετούν (σύμφωνα με το βρετανικό ποινικό σύστημα) αδίκημα». 
Και όλα αυτά παρά την αντίδραση της κοινής γνώμης και την ευθεία απειλή στην έννοια της ελευθερίας του λόγου στο διαδίκτυο.

EUROGROUP: ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΦΙΑΣΚΟ Ποιά δόση; - De jure πτώχευση προ των πυλών - Ήττα των ευρωλάγνων και του τραπεζικού λόμπι


Σε φιάσκο κολοσσιαίων διαστάσεων εξελίχθηκε το αποτέλεσμα της συνεδρίασης του Eurogroup που ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες. Έπειτα από συνεδρίαση 10 και πλέον ωρών ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δηλώνει πως οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών δεν κατάφεραν να φθάσουν σε συμφωνία για την Ελλάδα! Με απλά λόγια: Επιβεβαιώθηκε πλήρως το ρεπορτάζ του defencenet.grπου έλεγε ότι δεν πρόκειται να ληφθούν αποφάσεις και ότι είναι "πολύ αργά για δάκρυα".

ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΑΜΕ... ΠΗΡΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΤΟ EUROGROUP!


Έπειτα από συνεδρίαση 10 και πλέον ωρών ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε πως οι Ευρωπαίοι υπουργοί Οικονομικών δεν κατάφεραν να φθάσουν σε συμφωνία για την Ελλάδα!
Είναι η απίστευτη κατάληξη ενός ακόμα ολονύκτιου θρίλερ, καθώς σε τέτοιο εξελίχθηκε το Εurogroup που είχε αρχικώς χαρακτηρισθεί ως το «καθοριστικό και τελικό» για τη διαχείριση του ελληνικού προβλήματος.
Οι υπουργοί θα συνεδριάσουν εκ νέου στις Βρυξέλλες τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου.

Δίνουν 800 ευρώ υπέρ μαντίλας σε Ξάνθη-Κομοτηνή!

Δίνουν 800 ευρώ σε όποια οικογένεια υποχρεώνει το κορίτσι της να φοράει μαντίλα. Η Άγκυρα «ενισχύει» όσες οικογένειες σε Κομοτηνή και Ξάνθη φοράνε μαντίλα. Ειδική προσοχή δίνουν στις μαθήτριες των μειονοτικών σχολείων. Το θέμα αυτό, που αποκάλυψε η «Π+13», δείχνει ότι η Άγκυρα προσπαθεί να αποξενώσει με κάθε τρόπο τη μειονότητα, προσπαθεί να την κρατήσει προσκολλημένη στην Τουρκία, παρεμβαίνοντας με τρόπο ωμό σε θέματα πίστης και ελεύθερης

Αποκάλυψη: Προετοιμάζεται επίσκεψη Αλέξη Τσίπρα στην Ουάσιγκτον

  • Επιβεβαιωμένες πληροφορίες του ''Κ'', αναφέρουν ότι θα γίνει αρχές του 2013, πιθανά τον Φεβρουάριο.
  • Παρά την επίμονη προσπάθεια του ''Μαξίμου'', ο Λευκός Οίκος, ΔΕΝ κλείνει ''ραντεβού'' στον Α. Σαμαρά