ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 14 Οκτωβρίου 2012

Η συνωστισμένη Ρεπούση εξακολουθεί να προκαλεί δουλεύοντας για τα συμφέροντα των τούρκων... Τώρα ζητάει ''μειονοτικά νηπιαγωγεία''!!

«Με στόχο την ευκολότερη ένταξη και προσαρμογή των παιδιών της μειονότητας στο Δημοτικό Σχολείο, εξετάζεται η προοπτική στελέχωσης των υφιστάμενων δημόσιων νηπιαγωγείων με εκπαιδευτικούς που να κατέχουν τη μητρική γλώσσα των παιδιών της μειονότητας ή... 
 
και της ίδρυσης μειονοτικών νηπιαγωγείων με δίγλωσσο εκπαιδευτικό πρόγραμμα;», ήταν η ερώτησή της Μαρίας Ρεπούση

Η εκκένωση νησιών δείχνει το πραγματικό σχέδιο της τρόικα


Όλοι μας παρακολουθήσαμε τις προηγούμενες ημέρες το θρίλερ που ξεκίνησε από μία πρόταση χαμηλόβαθμου υπαλλήλου της τρόικα και κατήντησε να γίνει προπαγανδιστικό εργαλείο της κυβερνητικής μηχανής αποπροσανατολισμού των πολιτών.


Ήταν, πραγματικά, μία πρόταση που περιγράφεται σαν «απολύτως παράλογη» ή σαν καθαρά

Η ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΠΟΤΕ


Η Αλεξάνδρεια, χτισμένη στην μεσογειακή παραλία της Αιγύπτου, κοντά στις εκβολές του Νείλου, ήταν άπο τις μεγαλύτερες πόλεις του αρχαίου κόσμου. Ιδρύθηκε άπο τον Μέγα Αλέξανδρο την άνοιξη του 331 π.Χ.

και για χίλια περίπου ετη, ώς το έτος 641 μ.Χ που κατακτήθηκε άπο τους Άραβες, υπήρξε η αδιαμφισβήτητηβασίλισσα της Μεσογείου, ή οποία ώς άειφεγγής φάρος σκόρπισε σε όλο τον κόσμο την υλική και την πνευματική της λάμψη. Για τον λό γο αυτόν δικαίως οί συγγραφείς την ώνόμαζαν
«Πρώτην», «Κορυφήν τών πόλεων», και «Ένδοξοτάτην».
Ή πόλη σύμφωνα μέ το σχέδιο του Αρχιτέκτονος Δεινοκράτους, είχε διαιρεθή σε πέντε συνοικίες, έκ τών οποίων ή σπουδαιότερη ήταν το «Βρούχιον». Ηταν η μεγαλύτερη συνοικία της Αλεξανδρείας, κατελάμβανε το ενα τρίτο της πόλεως, και περιελάμβανε τα 
πλέον περίλαμπρα και έντυπωσιακώτερα κτήρια, ανάμεσα στα όποια οι βασιλικοί κήποι, τα ανάκτορα και το «Μουσείον».

ΑΥΤΟΣ ΕΙΜΑΙ

Ένα  βίντεο αφιερωμένο στους ΕΛΛΗΝΕΣ που έπεσαν για την πατρίδα και στους ΕΛΛΗΝΕΣ που είναι πάντα έτοιμοι να υπερασπιστούν τα ιερά μας χώματα.
Να τονίσω και πάλι ότι το βίντεο είναι αυστηρά ακατάλληλο για: Προδότες,γενίτσαρους, γραικύλους και πάσης φύσεως ανθέλληνες πουτάνας γιους.

Δείτε το βίντεο:>>>>>>>>>>>“Μια μπάσταρδη γενιά φιδιού,αυτή μας κυβερνάει” – Όλη η αλήθεια σε 4 λεπτά (Video)

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΟΝΟΜΑΣΕ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΩΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΟΣΩΝ ΕΒΓΑΛΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ;

Βόμβα έριξε ο Πρόεδρος του Πασοκ την Πέμπτη κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας στη Βουλή, όταν έκανε λόγο για «τρία ονόματα εβραϊκής καταγωγής» τα οποία ήταν πρώτα στη λίστα Λαγκάρντ με τους 1.991 φορολογουμένους που έβγαλαν τα χρήματά τους στο εξωτερικό και την οποία είχε στη διάθεσή του!

ΧΟΝΤΡΟ ΠΕΣΙΜΟ ΣΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΒΑΡΔΗ... "ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΛΕΣ Ή ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"...;;;;


Τελικά έχει δεν έχει ο...ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ καταφέρνει καθε μέρα να "παίζει" στην επικαιρότητα έστω και αν τρώει απο παντού...καρεκλιές....Ακόμα και ο γνωστός τραγουδιστής Αντώνης Βαρδής δείχνει να απορεί πώς κατάφερε ένας τέτοιος τύπος να ψηφιστεί απο πολίτες και να

Αναμένεται «αιματηρός ξεσηκωμός» μουσουλμάνων στη Χώρα μας;


Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί μια πληροφορία η οποία μας έχει αναστατώσει πολύ εδώ στο pentapostagma.gr. Αξιωματικοί της Ελληνικής αστυνομίας μας ενημέρωσαν ότι οι διοικητές των τμημάτων στα οποία ανήκουν, τους πληροφόρησαν για μια πιθανή επανάσταση μουσουλμάνων τις επόμενες ημέρες στα μεγάλα αστικά κέντρα. Το πιο σημαντικό όμως είναι η επικινδυνότητα

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο τουρκικός Στόλος βγήκε σε Αιγαίο και Α.Μεσόγειο και λαμβάνει θέσεις μάχης...


Όπως μεταδίδουν ρωσικές πηγές, το 80% των κύριων σκαφών επιφανείας καθώς και πυραυλάκατοι των ναυστάθμων από το Aksaz μέχρι την Αλεξανδρέτα (Aksaz, İskenderun, Mersin, Antalya) έχουν αποπλεύσει και λαμβάνουν θέσεις μάχης.
Συγκεκριμένα 6 κύριες μονάδες βρίσκονται μεταξύ Κύπρου και Αιγύπτου, υπό την κάλυψη άσκησης με το αιγυπτιακό ναυτικό, 4 μονάδες (φρεγάτες και πυραυλάκατοι) έχουν καταπλεύσει και βρίσκονται στο κατεχόμενο λιμάνι της Αμμοχώστου, 3 φρεγάτες βρίσκονται στο λιμάνι της Μερσίνας και 1 τουρκικό υποβρύχιο βρίσκεται μεταξύ Κρήτης και Κύπρου (έχει εκδοθεί σχετικό subnote).

Το παράξενο εκκλησάκι με τα δένδρα

Το παράξενο εκκλησάκι με τα δένδραΜε τον όρο «Θαυμαστό ναΐδριο» αποκαλείται από το βιβλίο Γκίνες οναός της Αγίας Θεοδώρας στο χωριό Βάστα Μεγαλόπολης Αρκαδίας. Ο  ναός που είναι αφιερωμένος στη μνήμη της Αγίας Θεοδώρας,  έχει κατασκευαστεί τον 12ο αιώνα και δημιουργεί θαυμασμό και ερωτηματικά στους επισκέπτες. Το εντυπωσιακό είναι ότι περιβάλλεται από 17 αιωνόβια δέντρα που αγκαλιάζουν το ναό και πλέκονται στη σκεπή και στους τοίχους. Ο επισκέπτης ανακαλύπτει ότι ο ναός βρίσκεται σε θαυμάσια κατάσταση τόσα χρόνια μετά.

Τόμσεν σε Στουρνάρα: «Και μη σε δω απόψε στα κανάλια». Νέο θερμό επεισόδιο


Νέο «θερμό» επεισόδιο μεταξύ του Πολ Τόμσεν και του υπουργού Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τα υπόλοιπα στελέχη της Τρόικας, στο κτίριο της οδού Νίκης…
Οι εκπρόσωποι της τρόικας φαίνεται να ενοχλήθηκαν, διαβάζοντας τα δημοσιεύματα της περασμένης Πέμπτης και διαπιστώνοντας ότι είχε διαρρεύσει η εξωφρενική απαίτησή τους να μην πληρώσουν οι τράπεζες τα 550 εκατ. ευρώ αλλά οι Έλληνες φορολογούμενοι.
Σύμφωνα με τον Τύπο της Κυριακής, την ίδια ημέρα, στη συνάντησή τους με τον Γιάννη Στουρνάρα και τον........

Οι Πόντιοι δείχνουν πώς να σηκώσουμε όλοι οι Έλληνες και πάλι ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ
πηγη
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Μεσσηνία: Καμία αγοραπωλησία πετρελαίου θέρμανσης!


Δε θα αγοράζουν ούτε θα πωλούν πετρέλαιο θέρμανσης τα μέλη του Σωματείου Πρατηριούχων Υγρών Καυσίμων Μεσσηνίας έως ότου συναντηθούν με τον υπουργό Οικονομικών Ι. Στουρνάρα, από τον οποίο θα απαιτήσουν να μην αυξηθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Σε σχετική ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται ότι, ενώ μόλις προχθές πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση των συνδικαλιστικών οργανώσεων της λιανικής αγοράς καυσίμων με τον υφυπουργό Οικονομικών Γ. Μαυραγάνη, δεν προέκυψε κάτι νεώτερο. 

Η κυβέρνηση επιμένει στην αύξηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης και κατέθεσε σχετική διάταξη νόμου στη Βουλή, με την οποία ο ΕΦΚ αυξάνεται από τα 60 ευρώ/1.000 λίτρα στα 330 ευρώ.  Οι πρατηριούχοι ζήτησαν, εφόσον ισχύσει η αύξηση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, να διευρυνθούν τα κριτήρια επιδόματός του, και δήλωσαν πως η μάχη συνεχίζεται.

Αυτοάμυνα και νομοθεσία… Γιατι ο Έλληνας έχει δικαίωμα στην αυτοάμυνα


   «καλύτερα να σε δικάζουν δώδεκα από το να σε κουβαλάνε έξι».
(K. Wilkinson)

ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΧΩΡΕΙ ΣΤΟ ΑΔΙΚΟ
Η ανωτέρω ρήση, που είναι γνωστή, ιδιαίτερα στους νομικούς και διατυπώνεται με επίφαση και σε βιβλία του γενικού Μέρους του Ποινικού Δικαίου από τους καθηγητές του Ποινικού Δικαίου, κους Γ.Α Μαγκάκη και Ν. Ανδρουλάκη δείχνει το γενικό πλαίσιο αναζήτησης της αυτοάμυνας στις πολεμικές τέχνες.

Αποδοκίμασαν τον Βουλευτή Δημήτρη Χριστογιάννη οι...Πολύτεκνοι! [ΒΙΝΤΕΟ]


Τα μέλη του συλλόγου πολυτέκνων Πιερίας μετέβησαν στο γραφείο του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρη Χριστογιάννη προκειμένου να του επιδώσουν το ψήφισμα με τα αιτήματά τους.
Ο βουλευτής κατέβηκε στην είσοδο του γραφείου του προκειμένου να μιλήσει μαζί τους. Κάποια στιγμή τα αίματα άναψαν με μερικούς από τους συγκεντρωμένους να αποδοκιμάζουν τον κ. Χριστογιάννη.

Άγριο γουχάισμα εξευτελισμός της Μερκελ ΣτουτγάρδηΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έκτακτο προσκλητήριο για 135 καταδρομείς της Κρήτης 

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΗΡΥΞΕΙ “ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ” ΤΗΝ ΑΟΖ!!! ΉΔΗ στη ΣΕΑΠ της Κρήτης, κλήθηκαν ατομικά και ενημερώθηκαν εξονυχιστικά επί 5 ώρες για την ΑΟΖ, 135 Έφεδροι Καταδρομείς των αλεπξιπτωτιστών, που όλως τυχαίως επανδρώνουν το Καστελόριζο σε καιρό επιστράτευσης!

Πρωί Κυριακής. Λίγα λεπτά πριν τις 8.Στην πύλη της Σχολής Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού, επικρατεί ασυνήθιστος συνωστισμός.

Νέοι, ηλικίας 20 έως και 30 ετών, αρχίζουν να καταφθάνουν .....

Οριστικό:Στα 0,28 ευρώ το λίτρο το επίδομα θέρμανσης. Αναλυτικοί πίνακες

Κατατέθηκε επιτέλους στη Βουλή η τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών για την εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης (ΕΦΚ) στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης, καθώς από τη Δευτέρα ξεκινά η διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης.


Προβλέπει την επιστροφή, σε όσους το δικαιούνται, 0,28 ευρώ το λίτρο.


Καταρχήν πόσο θα πωλείται το πετρέλαιο θέρμανσης;Ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η εξίσωση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα πετρέλαια θέρμανσης και κίνησης, θα γίνει στο 80% του επιπέδου του ειδικού φόρου κατανάλωσης που ισχύει σήμερα. Αυτό σημαίνει ότι στη λιανική, το πετρέλαιο θέρμανσης θα ξεκινήσει περίπου........

Νταβατζήδες της CITIBANK ενοχλούν πολίτες στα σπίτια τους!


Νταβατζήδες της CITIBANK ενοχλούν πολίτες στα σπίτια τους!
Έχουμε καταγγελίες από αναγνώστες μας ότι νταβατζήδες της CITIBANK γυρνάνε σε σπίτια οφειλετών και τους απειλούν με εξώδικα και αγωγές!
Συμβουλεύουμε την τράπεζα να μαζέψει τα σκυλιά της από τους δρόμους! Είναι απαράδεκτο να απειλούν ανθρώπους που δεν έχουν να τους δώσουν χρήματα, ανθρώπους χτυπημένους από την κρίση, να τους φοβερίζουν και να τους κουνάνε το δάχτυλο!
Ζητάμε και από τους υπόλοιπους αναγνώστες μας να μας ενημερώνουν....

Έχουμε αντιληφθεί ότι ανακήρυξη ΑΟΖ συνεπάγεται την υπεράσπισή της;


Αναζωπυρώνεται η φημολογία ότι η Ελλάδα ετοιμάζεται να ανακηρύξει Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) κάνοντας το πρώτο σημαντικό βήμα για τη εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων που βρίσκονται σε περιοχές που έχουν εντοπιστεί η αξία των οποίων δημιουργεί τη βεβαιότητα ότι η χώρα θα μπορέσει να ξεπεράσει τη σημερινή δύσκολη συγκυρία που διέρχεται και να βαδίσει στον δρόμο της ανάπτυξης.
Του Μιχαήλ Βασιλείου
Το πρόβλημα που επιθυμούμε να επισημάνουμε με το παρόν σχόλιο – ανάλυση είναι ότι στον δημόσιο διάλογο εντοπίζεται μια επιπολαιότητα από όλες τις πλευρές, αναδεικνύοντας μια περίεργη άγνοια των πιο κρίσιμων επί της ουσίας παραμέτρων, κάτι το οποίο θα μπορούσε να αποτελέσει το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια της Τουρκίας για να ανατρέψει στην πράξη τους ελληνικούς σχεδιασμούς επεκτείνοντας περαιτέρω τις περίφημες «γκρίζες ζώνες».

Goran Bregovic: «Δεν μπορείς να τα βάλεις με τους Έλληνες»«Οι Έλληνες έχουν μεγάλη παράδοση στην αντίσταση, επομένως δεν μπορείς να τα βάλεις με τους Έλληνες. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Θα αντισταθούν. Οι Έλληνες έχουν βιώσει χειρότερες κρίσεις στην ιστορία, η παρούσα δεν είναι η χειρότερη. Έχουν δει και έχουν ζήσει χειρότερα», και συνέχισε: «Αν δεν είναι μαχητές οι Έλληνες , τότε ποιοι είναι;», δήλωσε στο περιοδικό Εγώ.

ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: "ΑΝ ΕΝΑΣ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΘΑ ΚΑΕΙ"...!!!!ΔΕΝΔΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ... Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...

Αντιεξουσιαστές κατέλαβαν χθες βράδυ τον τηλεοπτικό σταθμό της Πάτρας Super - B, προκειμένου να ζητήσουν την απελευθέρωση των τεσσάρων που συνελήφθησαν για τα επεισόδια στα Ψηλά Αλώνια τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Διέκοψαν το πρόγραμμα καθώς επιθυμούν να πουν μερικά μηνύματα για τους 4 που κρατούνται.

Ἔρχεται φωτιά!Γράφει ὁ π. Διονύσιος  Ταμπάκης, Ναύπλιον
Ἕνα Ἑλληνικὸ κράτος ποὺ δὲν σέβεται Τὸν Κύριον καὶ Θεόν του. Ἕνα κράτος ποὺ δὲν σέβεται τὸν Σταυρωθέντα Χριστόν μας. Ἕνα κράτος ποὺ δὲν σέβεται τοὺς Ἁγίους του. Ἕνα  «εὐσεβὲς» κράτος ποὺ φτάνει σὲ σημεῖο νὰ χτυπᾶ γερόντους καὶ γερόντισσες, Ἱερεῖς, γυναῖκες, παιδιά, ἀναπήρους πολίτες ἐπειδὴ πονοῦν καὶ διαμαρτύρονται γιὰ τὴν ὕβρη τοῦ Χριστοῦ μας (βλ.Χυτήριο) Ἕνα κράτος  ποὺ δὲν σέβεται τοὺς Ἥρωές του. Ἕνας κράτος  ποὺ δὲν σέβεται  Τὴν Παναγιά του. Ἕνα κράτος ποὺ σκοτώνει καὶ ἐκτρώνει τὰ παιδιά του… Ἕνα τέτοιο κράτος...  Ἀξίζει ἄραγε νὰ σωθεῖ;
Ὅταν ἴδειτε… τὸ βλέδυγμα... ὅταν  οὒν ἴδητε τὸ βδέλυγμα τῆς ἐρημώσεως… ἐστῶς ἐν τόπω ἁγίω … τότε οἱ ἐν τὴ Ἰουδαία φευγέτωσαν ἐπὶ τὰ ὅρη (Ματθ. κδ’ -15).

ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ


Το διήμερο 10 και 11 Οκτώβριου 2012, το ΑΙΓΑΙΟ, ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα. Την μια μέρα, η δήλωση του τούρκου ΥΠΕΞ κ. Νταβούτογλου στη συνάντησή του με τον πρόεδρο της Βουλής: «Εμείς πάντοτε επιθυμούμε το Αιγαίο ως θάλασσα φιλίας και συνεργασίας να είναι πάντοτε ελεύθερο» ή σε διαφορετική μετάφραση : «Επιθυμούμε το Αιγαίο, ως μία θάλασσα ειρήνης και φιλίας, να είναι ανοικτό σε κάθε είδους συνεργασία».Την άλλη, η παρά τις διαψεύσεις τόσο της Τρόικας, όσο και των υπουργών Οικονομικών και Ναυτιλίας, είδηση ότι η Τρόικα έθεσε θέμα εκκένωσης νησιών με λιγότερους από 150 κατοίκους ώστε να επιτευχθούν οικονομίες κλίμακας.

***

Σήμερα αλλάζουν τα πάντα στα εργασιακά-Χάνονται δικαιώματα ετών
Ψαλίδι στις αποζημιώσεις, δραστικός περιορισμός του χρόνου προειδοποίησης
Τέλος οι τριετίες, μειώνεται ο μισθός στα επίπεδα Βουλγαρίας
Ζητούν μεγαλύτερη ευελιξία στα ωράρια εργασίας και αύξηση των εργασίμων ημερών

Στην συνάντηση που θα έχουν σήμερα οι επικεφαλής της Τρόικα με τον υπουργό εργασίας Γιάννη Βρούτση, κλειδώνουν όλες οι δραματικές αλλαγές στα εργασιακά.
Η τρόικα θέτει επιτακτικά το θέμα της μείωσης των αποζημιώσεων μέσω του μη συνυπολογισμού των δώρων Πάσχα και Χριστουγέννων σε αυτήν και του δραστικού περιορισμού του χρόνου προειδοποίησης.

Τα μυστικά έγγραφα, ο αποκρυφισμός και η μασονία...στη δίκη του μπάτλερ του πάπαΥπάρχουν ορισμένοι δελεαστικοί «μεζέδες» από την έναρξη της ποινικής δίκης του πρώην μπάτλερ του Πάπα. Ολόκληρη η υπόθεση, σχετικά με τη διαρροή των μυστικών εγγράφων του παπά που
αποκαλύπτουν τη βαθιά-σπαρμένη διαφθορά στην τράπεζα του Βατικάνου, και άλλα εσωτερικά σκάνδαλα, επιβεβαιώνει κάποιες από τις θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με την Καθολική Εκκλησία:

Τα γεγονότα της Πόλης θα προλάβουν την νέα ταυτότητα

Προφητεία του Γέροντα Παπαγιάννη για την Πόλη και το έτος παράδωσής της στους Ελληνες και την άρση της νέας ταυτότητας.Προφητεία του Γέροντα Παισίου για την ηλεκτρονική ταυτότητα.Προφητεία του Κοσμά του Αιτωλού για τους δυσβάστακτους φόρους που έρχονται.