ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2012

Ο Σαμαράς κατάφερε να επιβληθεί μνημόνιο μέχρι το 2040 !!!



Άστραψε και βρόντηξε ο Νότης Μαριάς κατά του Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρωθυπουργού για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στο Eurogroup.
«Οι θριαμβολογίες του κ. Σαμαρά δεν μπορούν να καλύψουν την πολιτική ανεπάρκεια του ίδιου και της κυβέρνησής του», δήλωσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και

ΟΙ ΚΟΜΠΙΝΕΣ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ …




Αγαπητέ πατριώτη δεν δικαιώνεται μόνο ο Λόγιος Ερμής, αλλά και ο (Κωνσταντίνος Κανελλόπουλος -Αρχαία Ιθώμη) που σε όλα τα άρθρα μου λέω τον Τσίμπρα το τελευταίο χαρτί της προδοσίας για την πατρίδα μας.

ΦΙΛΕΣ / ΦΙΛΟΙ,

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΚΡΥΦΟ ΥΠΟ ΤΟΝ «ΗΛΙΟΝ» ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΜΑΤΑΙΟΠΟΝΟΥΝ ΚΑΙ
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΡΕΖΙΛΕΥΟΝΤΑΙ ! ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 17 / 11 ΠΡΟΩΘΗΣΑΜΕ ΜΗΝΥΜΑ » ΤΣΙΠΡΑΣ – Ο ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ
ΕΞ ΑΡΤΗΣ « ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ «» ΠΑΜΕ ΑΙΓΙΟ «»
ΠΟΥ ΕΚΘΕΤΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ «ΣΥΡΙΖΑ» ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ή

ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ 

Σήκωσαν Αλβανική σημαία στην Ακρόπολη!

Σήκωσαν Αλβανική σημαία στην Ακρόπολη!

Για πόσο ακόμη θα ανεχόμαστε αυτές τις προκλήσεις χωρίς να μιλάμε;
                      
Σήκωσαν Αλβανική σημαία στην Ακρόπολη!

Συνεχίζουν να προκαλούν οι Αλβανοί εθνικιστές που δεν διστάζουν να σηκώσουν την Αλβανική σημαία ακόμα και στον Ιερό βράχο της Ακρόπολης.
 

ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΡΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ "ΣΗΚΩΣΕΙ" ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑ

listis-ilikiomeni

Εξαρθρώθηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου, εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας διέπρατταν διαρρήξεις και κλοπές σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, κατά τις οποίες διέφευγαν με τα οχήματα των ιδιοκτητών.
Εξιχνιάστηκαν έξι (6) περιπτώσεις διαρρήξεων και κλοπών σε οικίες, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο (2) αλλοδαπών, υπηκόων Αλβανίας, ηλικίας 25 και 21 ετών

Αποκάλυψη: Διαδώστε το... Ο λαός στα συσσίτια και ο Τσίπρας τρώει πρωινό πολυτελείας στο "Μεγάλη Βρετανία" με αυτούς που μας πίνουν το αίμα...!!!


ΚΙ ΑΠ' ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ... ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΝΕΙ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ...

Άφαντος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ.

Τα ίχνη του αποφυλακισθέντα κατηγορουμένου για τη δολοφονία των δυο αστυνομικών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη τον Μάρτιο του 2011 αναζητούν οι άνδρες της ασφάλειας στις Αχαρνές. Άφαντος ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία των αστυνομικών της ΔΙΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες στις 12 Νοέμβριου οι αρχές ενημερώθηκαν ότι το ο Γ.Μ. οφείλει να παρουσιάζεται

Οι άπλυτοι θέλουν να δημιουργήσουν "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ"


ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΤΟ ΑΛΙΕΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΝΑΡΧΟΣΑΙΤ ΙNTIMINTIA ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ "ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ".
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ "ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ" ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ...

Ο ρόλος των ΑΝΤΙΦΑ στη σύγχρονη καταστολή.

Σκέψεις από αντικαπιταλιστική οπτική γωνία

του Μαύρου Λύκου

Όταν ο εθελοντισμός της δωρεάν εργασίας για το σύστημα περνάει και στον τομέα της καταστολής, όταν η ιδεολογική και μόνο διαφωνία με θέματα όπως το σύγχρονο δουλεμπόριο και τα εγκλήματα του αμερικανοσιωνισμού τιμωρείται με χυμένο αίμα στο δρόμο , όταν ομάδες δολοφόνων δρουν με τις πλάτες του συστήματος, και όταν η παρακρατική τρομοκρατία βαφτίζεται «πάλη ενάντια στο σύστημα», τότε σίγουρα ζούμε στη «νέα εποχή», την εποχή των «αντιφά»-δων.

Τα τελευταία χρόνια οποιοδήποτε από τα μεμονωμένα φαινόμενα ακόμα και γρατσουνίσματος οποιουδήποτε ορκισμένου «ρατσιστοφάγου» «εθνικιστοφάγου» σε συμπλοκή με αγνώστους, έχει καταναλώσει εκατοντάδες ώρες προβολής στα κανάλια της πλουτοκρατίας και χιλιάδες σελίδες στον αστικό τύπο. Δεκάδες προσαγωγές και ανακρίσεις σε κάθε τέτοιο περιστατικό και άνθρωποι που οι παρόντες στο περιστατικό δηλώνουν ότι δεν αναγνωρίζουν οδηγούνται στις φυλακές για δεκαετίες, ενώ ακόμα και οι ελαφρές εκδορές καταδικάζονται από τα αστικά δικαστήρια ως «απόπειρες ανθρωποκτονίας» .

Η πρόταση της Ερυθρόμαυρης Συμμαχίας για την επίλυση του «τσάμικου ζητήματος»




Με απογραφή πληθυσμού στην Θεσπρωτία και στα υπόλοιπα ελληνικά εδάφη που διεκδικούν οι Αλβανοί, καθώς και με την δημιουργία αλβανικού προξενείου στο χωριό Μαργαρίτη υπόσχονται οι Αλβανοί εθνικιστές να λύσουν το "τσάμικο ζήτημα".
 Η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία παρουσίασε το Σάββατο την στρατηγική που θα ακολουθήσει για την επίλυση του «Τσάμικου

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για τον Παπακωνσταντίνου


Μπροστά στο βάσιμο ενδεχόμενο να ανοίξει Εξεταστική Επιτροπή για την υπόθεση της “λίστας Λαγκάρντ”, βρίσκεται πλέον ο υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης του Γιώργου Παπανδρέου, Γ.Παπακωνσταντίνου, αλλά και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μετά τη χτεσινή αποστολή στη Βουλή σχετικού διαβιβαστικού από τον αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ.Νίκο Παντελή. Ο ίδιος, εκτός από το λιτό διαβιβαστικό και τη δικογραφία που σχημάτισαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, έστειλε στη Βουλή και το στικάκι με τα πάνω από 2000 ονόματα μεγαλοκαταθετών στην ελβετική Τράπεζα HSBC.

Στο διαβιβαστικό αναφέρονται τα εξής:

Ἀριστεροὶ καὶ δεξιοὶ πολιτικοὶ


Τοῦ Μόσχου Eμμ. Λαγκουβάρδου
Σ’ ἕνα κόσμο διαφθορᾶς ἀριστεροὶ καὶ δεξιοὶ πολέμησαν τὴν Πίστη καὶ τὴν Παράδοση, οἱ πρῶτοι μὲ τὴ χλεύη, τὴν ψυχολογικὴ ἢ τὴν ἀπόλυτη βία κι οἱ δεύτεροι μὲ τὴν καπηλεία. Τώρα αὐτοὶ οἱ ἀριστεροὶ καὶ οἱ δεξιοὶ χύνουν κροκοδείλια δάκρια γιατί οἱ νέοι δὲν ἔχουν ἰδανικὰ καὶ γιατί οἱ πάντες ἔχουν διαφθαρεῖ καὶ δὲν ὑπάρχει οὔτε ἕνας μὲ καθαρὴ συνείδηση.
Ὁ προφήτης καὶ βασιλιὰς Δαβὶδ ἔγραψε πρὶν χιλιάδες χρόνια αὐτὸν τὸν ψαλμὸ σ΄ ἕναν κόσμο διαφθορᾶς. Πρόκειται γιὰ τὸν 52ο ψαλμό, ποὺ σὲ ἐλεύθερη ἀπόδοση λέει: «Εἶπε ὁ ἄφρων μέσα του, δὲν ὑπάρχει Θεός. Αὐτὸς καὶ οἱ ὅμοιοί του διεφθάρησαν ἂπ΄ τὴν κακία τους. Ἔγιναν ἀηδιαστικοὶ καὶ σιχαμεροὶ μὲ τὶς παρανομίες τους.

ΣΑΜΑΡΑΣ:ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ!Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!


Όσοι πολιτικοί που συμμετέχουν στην κατοχική κυβέρνηση ερωτήθηκαν για το συγκεκριμένο μέτρο απήντησαν ότι είναι άδικο!!! Και ποιος το ψήφισε ρε γουρούνια? Ο λαός? Ποιος ρε λιγούρηδες?


ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ: "ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΥΤΕΡΑ"!

politeknes
ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΣΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ!
Αποτελεί εθνικό εγκλημα η επιβολή φόρου στις ελληνικές οικογένειες που έχουν παιδιά! Έγκλημα που σκοτώνει ευθέως τη χώρα και τον λαό, μια και επιβάλλει  ως τεκμήριο τις γεννήσεις! 200 ευρώ για το πρώτο παιδί, 400 ευρώ για το δεύτερο παιδί, 700 ευρώ για το τρίτο παιδί, πάνω από 1000 ευρώ για το τέταρτο παιδί και πάει λέγοντας!

Τεράστια επιτυχία: Η διαπλοκή παίρνει τα λεφτά της, η Ελλάδα πουλά τα ασημικά, ο κόσμος θα υποφέρει ακόμα παραπάνω.


20121127-110322.jpg

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
The bondholder
Χθες 600 δημοσιογράφοι από όλο τον κόσμο παρακολουθούσαν την σύνοδο στις Βρυξέλλες. Όλες οι αγορές και οι κυβερνήσεις με κομμένη την ανάσα περίμεναν τα αποτελέσματα. 13 ώρες συνεδρίαση για την μικρή Ελλάδα.
Όλα αυτά ενώ όλοι είχαν 3 χρόνια να προετοιμαστούν για μια ενδεχόμενη χρεωκοπία. Αλλά ακόμα και χθες το ΔΝΤ «έκανε» τις διαπραγματεύσεις για εμάς (όχι γι το καλό μας). Εμείς απλά παρατηρητές.
Τι διαπραγματευτική δύναμη είχαμε και έχουμε.

Σε 3 δόσεις η εκταμίευση 44 δισ. €


Σε 3 δόσεις η εκταμίευση 44 δισ. € 

Μετά από μαραθώνιες σκληρές διαπραγματεύσεις που κράτησαν περισσότερο από 12 ώρες το Eurogroup έλαβε την πολιτική απόφαση για εκταμίευση 44 δις. ευρώ σε τρεις δόσεις με την πρώτη δόση να δίνεται στις 13 Δεκεμβρίου και την τελευταία τον Μάρτιο του 2013.
ΔΝΤ και ΕΕ συμφώνησαν σε μείωση διμερών επιτοκίων, σε επιστροφή.....

Ύποπτη γκάφα των αρχών! Άφησαν ελεύθερο τον δολοφόνο των δύο ανδρών της ομάδας ΔΙΑΣ


Η 1η Μαρτίου 2011 ήταν μια από τις ημέρες που βύθισε στο πένθος την ΕΛ.ΑΣ και βεβαίως τις οικογένειες των δυο αστυνομικών, μόλις 22 και 23 ετών που έπεφταν νεκροί από τον καταιγισμό πυρών με αδίστακτους κακοποιούς στο Ρέντη. Τότε, στα εγκληματολογικά εργαστήρια είχαν συλλεγεί τουλάχιστον 100 κάλυκες!  Δυο μήνες αργότερα, τέσσερα άτομα συλλαμβάνονταν για την συμμετοχή σε αυτό το μακελειό. Όλοι τους ομογενείς από την πρώην Σοβιετική Ένωση.
Από τον Μάϊου του 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2012 οι άνθρωποι αυτοί ήταν προφυλακισμένοι και ΔΕΝ είχαν δικαστεί  για τις δολοφονίες των 2 ειδικών φρουρών.

Έτσι εξηγείται γιατί μείναμε σκλάβοι 300 χρόνια στους Φράγκους και 400-500 χρόνια στους Οθωμανούς ! 800 ευρώ η μαντίλα, 400 ευρώ το γαϊδούρι, 15 ευρώ το παιδί !



                      
Η εκκωφαντική σιωπή των βουλευτών και πολλών Επισκόπων μπροστά στο συντελούμενο έγκλημα ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ του Ελληνορθόδοξου Γένους των Ρωμιών αποδεικνύει ξεκάθαρα γιατί μείναμε ΡΑΓΙΑΔΕΣ 300 έως 500 χρόνια στους Φράγκους και 400 έως 500 χρόνια στους Οθωμανούς Τούρκους ! 

Έτσι εξηγείται γιατί τα πολιτικά τζάκια δολοφόνησαν τον Καποδίστρια, τον Οδυσσέα Ανδρούτσο, φυλάκισαν τον Κολοκοτρώνη και υποχρέωσαν τον Νικηταρά να ζητιανεύει έξω από εκκλησία στο Πειραιά ! Έτσι εξηγείται γιατί πάμε στα 200 χρόνια “ελευθερίας” του Νέου Ελληνικού Κράτους, αλλά – σχεδόν συνέχεια- ήμασταν υποχείρια των Προστατιδών Δυνάμεων, που μας συμπεριφέρονταν- σχεδόν πάντα- ως αποικία !

Τα γεγονότα μιλούν μόνα τους :

Εσείς κυράτσες, που βλέπετε τον Σουλειμάν και λοιπά τουρκοσήριαλ, ξέρετε ότι κάθε μέρα στην Τουρκία δολοφονούνται 5 γυναίκες;;;



Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έκανε το Κέντρο Νομικής Στήριξης Γυναικών, παρά την αλλά γή των νόμων στην Τουρκία, η παλιά νοοτροπία παραμένει απαράλλαχτη σαν μπετόν. Το 73% των γυναικών που αιτούνται προστασίας δολοφονούνται!

Hellenic Army - ΛΟΚ, ΜΑΚ, ΜΑΛ & ΕΤΑ (Δυνάμεις Καταδρομών)

ΕΛΛΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ....ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ....ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΣ.....


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Με λένε Ελλάδα... / My name is Greece...



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΣΙΩΠΗΡΟΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !



«Σιωπηρός» γεωπολιτικός σχεδιασμός αποσταθεροποίησης της Ελλάδας- Επικίνδυνο παιχνίδι εις βάρος της Ελλάδας παίζουν οι Γερμανοί στη Θράκη, στο πλαίσιο ενός ολοκληρωμένου σχεδίου του Βερολίνου για τη μετατροπή της χώρας σε κανονικό προτεκτοράτο. Τα «Επίκαιρα» αποκαλύπτουν τις… γερμανικές μεθοδεύσεις και τις πιέσεις προς την κυβέρνηση προκειμένου να επιτραπεί η επιστροφή δεκάδων χιλιάδων απελαθέντων «τουρκόφρονων» μουσουλμάνων και των οικογενειών που δημιούργησαν μετέπειτα στη Δυτική Θράκη, ώστε να αποτελέσουν εργατικό δυναμικό για την Ειδική Οικονομική Ζώνη (ΕΟΖ) που επιδιώκουν να στήσουν οι Γερμανοί στην ακριτική περιοχή. Πρόκειται για έναν πυρήνα 50.000 και πλέον ανθρώπων, που σήμερα ζουν συγκεντρωμένοι από το τουρκικό κράτος στην Προύσα, οργανωμένοι σ’ ένα δίκτυο αλυτρωτικών συλλόγων, τους οποίους χρηματοδοτούν και καθοδηγούν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες.