ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Ο βρώμικος πόλεμος εναντίον του Πούτιν




Πολύ πριν τις εκλογές για την ρωσική Δούμα (4/12), τα ακροδεξιά αλλά και τα φιλελεύθερα ΜΜΕ της Ρωσίας, σε αγαστή συνεργασία με τα αντιρωσικά στοιχεία στη Δύση, προέβλεπαν μια μεγάλη ήττα του κόμματος Ενωμένη Ρωσία.


Οργάνωσαν μάλιστα σειρά από «κοινωνιολογικές» δημοσκοπήσεις για να στηρίξουν την καλοσχεδιασμένη εκστρατεία τους, μιλώντας για κρίση που αντιμετωπίζει η ρωσική ηγεσία, και για ραγδαία πτώση της δημοτικότητας των Vladimir Putin και Dmitry Medvedev. Αυτή η

Αναδρομικό χαράτσι και για τα τέλη κυκλοφορίας!


Image
Αναδρομικό χαράτσι ύψους 600 ευρώ -κατά μέσο όρο- αναγκάζονται να πληρώσουν όσοι "πιάνονται" από ελέγχους του υπουργείου Οικονομικών -ή και κατά τη διαδικασία παράδοσης των πινακίδων τους στις εφορίες- να μην έχουν πληρώσει τα τέλη κυκλοφορίας του ΙΧ αυτοκινήτου τους κάποια χρονιά.
Τα ίδια πρόστιμα όμως καλούνται να πληρώσουν και όσοι τυχόν πλήρωσαν μεν κανονικά τα τέλη, αλλά δεν φύλαξαν τα σήματα των τελευταίων 15 ετών και τώρα εμφανίζονται -από λάθος της εφορίας!- στο ηλεκτρονικό σύστημα να μην έχουν καταβάλει τέλη τουλάχιστον μίας χρονιάς.

ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗΣ: "ΠΟΛΙΤΙΚΗ Η ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΤΟΥ ΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΦΡΑΙΜ"!


Καυστική και σκληρή η δήλωση του Προέδρου Συνομοσπονδίας Ποντίων Ελλάδας και Βουλευτή της ρωσικής Δούμας Ιβάν Σαββίδη (που είχε κανονίσει να μας χορηγήσει ο Πούτιν δάνειο 25 δις. ευρώ ΠΡΙΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΝΤ, αλλά ο εβραιολάγνος Τζέφρυ μίλαγε για...πράσινη ανάπτυξη!!!),αλλά και ομογενών μας για την προφυλάκιση του π. Εφραίμ:
Η πολυάριθμη ελληνική Ομογένεια στο εξωτερικό

Ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς, ὁ γέροντας Παΐσιος καὶ οἱ προφητεῖες περὶ ρωσοτουρκικοὺ πολέμου. Ἕνα βῆμα πρὶν τὸ ποθούμενο καὶ τὰ γεγονότα!


Γιατί κατεβαίνει ὁ ρωσικὸς στόλος στὴν Ἀνατολικὴ Μεσόγειο τὸν Δεκέμβριο; Ποιὲς οἱ μύχιες διπλωματικὲς ἐπιδιώξεις τῆς Μόσχας στὴν Κύπρο καὶ τὴ Συρία; Γιατί καθίστανται ἀντικρουόμενα τὰ... συμφέροντά της μὲ τὴν Ἄγκυρα καὶ ποιὸς ὁ ρόλος τοῦ Ἰσραήλ; Τί προσδοκᾶ ἡ....
Τουρκία ἀπὸ τὴ Συρία. Μὲ ἀποκαλυπτικὰ ρεπορτὰζ κυκλοφορεῖ ἡ...



Και πάλι ο κόσμος σας φωνάζει προδότες!

Αγιασμό των υδάτων γρήγορης μορφής έγινε με την παρουσία του Προέδρου της «Δημοκρατίας».  Ο λόγος  του γρήγορου αγιασμού ήταν το πλήθος που φώναζε προδότη, δοσίλογε, παραιτήσου.
Δεν έκανε δηλώσεις ο «πολεμιστής» Παπούλιας αυτή τη φορά, αποχώρησε με σκυμμένο το κεφάλι όπως του αρμόζει.
Την ίδια εικόνα συνάντησαν πολλοί απ τους πολιτικάντηδες, οργή και βρίσιμο, καθώς και ο Αρχιεπίσκοπος,  δεν γλίτωσε από την αγανάκτηση.
Αμέσως, η «ειδική» στα θέματα αυτά μέντιουμ  Ντόρα Μπακογιάννη  δήλωσε, τα κόμματα οργάνωσαν αυτά τα έκτροπα.
Ναι έ? Γιατί ρε μέντιουμ όπου πάτε κουβαλάτε στρατό από αστυνομία μαζί? Κάτσε να δεις τη συνέχεια μέντιουμ.

Με την υπογραφή της αμερικανοεβραικής Goldman Sachs 2012, Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ “TEΛΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ”


Toυ Δημήτρη Κωνσταντακόπουλου - Στα πρόθυρα στρατηγικής νίκης στο “πόκερ” του ελληνικού χρέους, νίκης διεθνούς σημασίας, βρίσκεται η αμερικανοεβραϊκή Goldman Sachs, αιχμή του δόρατος της πιο ‘ριζοσπαστικής’ πτέρυγας του διεθνούς χρηματιστικού κεφαλαίου,που επιδιώκει την αναμόρφωση όλου του πλανήτη κατ’ εικόνα και ομοίωση των συμφερόντων του χρήματος και της ανισότητας που ευαγγελίζονται oi Χάγιεκ, Φρήντμαν ή Χάντιγκτον.
 

AΡΜΑΤΙΚΟ ΙΣΟΖΥΓΙΟ ΕΛΛΑ∆ΑΣ-ΤΟΥΡΚΙΑ


Η μεγάλη διαφορά στην φιλοσοφία χρήσης των αρμάτων μάχης μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας βρίσκεται παντού, ακόμα και στις παρελάσεις: Οι γείτονες ακολουθούν τα παλαιά πρωσικά και σοβιετικά πρότυπα, σύμφωνα με τα οποία οι μεγάλοι αριθμοί και οι άψογοι σχηματισμοί των μέσων και των ανδρών προσδίδουν μεγαλοπρέπεια και προκαλούν δέος.
Ενδεικτικά αναφέρεται ότι τα άρματα και τα λοιπά μηχανοκίνητα μέσα παρελαύνουν σε τετράδες (!) ενώ τα αντίστοιχα ελληνικά, σε δυάδες. Και πάντα παρελαύνουν τα τελευταία αποκτήματα.

Βάζουν μπροστά τον ύστατο εκβιασμό




“Να λυπάστε το λαό που δεν επαναστατεί παρά μονάχα αν βρεθεί ο λαιμός του ανάμεσα στο σπαθί και τη πέτρα”
ΧαμίλΓκιμπράν

Τον ύστατο εκβιασμό κατά των Ελλήνων πολιτών να δεχθούν χωρίς αντιδράσεις τη σφαγή των εισοδημάτων τους και την κατάργηση όποιων κεκτημένων έμειναν, βάζει...

Πανούσης - Πάγκαλος (λίγα λόγια για τον βόθρο)


ΜΠΕΝΑΚΗ - ΠΑΠΟΥΛΙΑ (ΟΡΚΟΜΩΣΙΑ 8/2/2005)


Ποιος ο λόγος που μένεις άναυδος κ. παπούλια όταν σε φωνάζουν ΠΡΟΔΟΤΗ? Εκτός το ρόλο του ΠΡΟΔΟΤΗ έχεις άλλο λόγο ύπαρξης σ αυτό τον πλανήτη?

Εγκεφαλικά νεκρός ανένιψε προτού του αφαιρεθούν τα όργανα!


Στέφανος Νικήτας

Τον θεωρούσαν εγκεφαλικά νεκρό και ανένηψε λίγες ώρες προτού οι γιατροί τον βάλουν στο χειρουργείο προκειμένου να δοθούν τα όργανά τους για....
μεταμοσχεύσεις!
Ο λόγος για τον 21χρονο Σαμ Σμιντ από την Αριζόνα που είχε τραυματιστεί σοβαρά στα μέσα Οκτωβρίου σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Μπουτάρης αρνείται να γιορτάσει την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης


Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα «Ο κόσμος του Επενδυτή», ο δήμαρχος της πόλης, Γ. Μπουτάρης, αναφέρει τα εξής:
«Εκείνο που ξέρω είναι ότι ο εορτασμός του 2012 πρέπει να ξεφύγει από το κλασικό μοτίβο των εθνικοαπελευθερωτικών ιαχών και να κάνει την πόλη γνωστή ανά τον κόσμο. Θεωρώ δηλαδή, πιο σημαντικό το ότι πήραμε τη διάκριση
της πρωτεύουσας της νεολαίας της Ευρώπης για το 2014 ή ότι θα γίνει το μουσικό φεστιβάλ Womex στη Θεσσαλονίκη τον Οκτώβριο του 2012 από τις όποιες εορταστικές εκδηλώσεις δεν θα γίνουν, διότι δεν θα γίνουν, για την απελευθέρωση».