ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

Μια αλήθεια θα πουν; Στάση πληρωμών κήρυξαν οι Έλληνες. Το βάρος στην ΑΟΖ για να μην ακούγονται οι φωνές…

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός
Πριν από λίγες ώρες το ΔΝΤ στις εβδομαδιαίες ενημερώσεις του, δήλωσε εμμέσως πλην σαφώς αυτό που ο κόσμος το έχει ντούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι. Ότι δηλαδή οι Έλληνες έχουν ουσιαστικά κηρύξει στάση πληρωμών ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ και όταν λέμε ΟΛΟΥΣ εννοούμε όλες.
Τα χρέη προς την εφορία από 50 δις το 2013 τώρα έχουν φθάσει 70+ και ανεβαίνουν με γεωμετρική πρόοδο.

Ν. ΙΝΚΑ: Τα ελληνικά λεμόνια σαπίζουν στα δέντρα και εισάγουμε τούρκικα

Ν. ΙΝΚΑ: Τα ελληνικά λεμόνια σαπίζουν στα δέντρα και εισάγουμε τούρκικα
Τα ελληνικά λεμόνια μένουν στα δέντρα να σαπίζουν και οι μεγαλέμποροι εισάγουν λεμόνια από την Τουρκία. Και δεν είναι μόνο αυτό, τα τουρκικά λεμόνια ραντίζονται με επικίνδυνα και απαγορευμένα φυτοφάρμακα.
Αυτές τις τρομερές καταγγελίες κάνει το Ινστιτούτο Καταναλωτών (Νέο ΙΝΚΑ) με ανακοίνωση του στον Τύπο. Διαβάστε το πλήρες κείμενο:

ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Η Τουρκία, εκτός από τις διεκδικήσεις της στην Κυπριακή ΑΟΖ, που αποσκοπεί σε οικονομική συνεκμετάλλευση, επιδιώκει να εξασφαλίσει με κάθε τρόπο την απαραίτητη γεωπολιτική υποδομή που θα την καταστήσει κορυφαία ναυτική δύναμη, από το Αιγαίο μέχρι την Αδριατική και το Ιόνιο, και τη σημαία αυτής της διεκδίκησης, δεν είναι διατεθειμένη να την υποστείλει...


Η Τουρκία λοιπόν απειλεί με πόλεμο. Και δυστυχώς αυτό τον πόλεμο θα τον κάνει, όποιο και αν είναι το τίμημα για την ίδια. Και θα τον κάνει διότι η Τουρκία έχει διπλή στρατηγική στόχευση, ενώ από την άλλη μεριά η Ελλάδα, παραμένει εγκλωβισμένη στα σαγόνια μιας τριπλής μέγγενης που της συνθλίβει τα σωθικά…

Άρχισε η επάνδρωση στρατιωτικών παρατηρητηρίων στα νησιά… Πάμε για θερμό επεισόδιο!

Γράφει ο Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός


Όπως σας ενημέρωσε χθες βράδυ το Πολεμικό Ημερολόγιο, η χώρα μας την προσεχή Πέμπτη θα ανακηρύξει ΑΟΖ, μαζί με Κύπρο και Αίγυπτο. Ουσιαστικό η Τουρκία μετά από την κίνηση αυτή δεν θα έχει δικαιώματα ούτε θα μπορεί να αποκτήσει οποιοδήποτε δικαίωμα στην  περιοχή αυτή, εκτός και εάν την καταλάβει με στρατιωτικές επιχειρήσεις ή εαν την “γκριζάρη” όπως δλδ έκανε με τα Ίμια το 1996.Πριν από λίγο ενημερωθήκαμε από φίλους αναγνώστες ότι δόθηκε εντολή άμεσης επάνδρωσης των παρατηρητηρίων πρώτης γραμμής στα νησιά μας.

Ο Κουκουλόπουλος μιλάει για χρεοκοπία..Κάτι ξέρει..ή δεν ξέρει τι λέει..;;;

Ο Κουκουλόπουλος μιλάει για χρεοκοπία..Κάτι ξέρει..ή δεν ξέρει τι λέει..;;;
Έχει γίνει επιλογή από την Ε.Ε σε συμφωνία με την χώρα μας, να μετατεθεί η επαπειλούμενη χρεοκοπία σε 3-4 χρόνια…

ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο HΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τι συμβαίνει; - Eξαιρετικά ανήσυχος επέστρεψε ο Δ.Αβραμόπουλος από την συνάντηση με Ρ.Τ.Ερντογάν...


Eξαιρετικά προβληματισμένος επέστρεψε στην Αθήνα ο υπουργός Εθνικής Αμυνας (μέχρι αύριο το απόγευμα) Δημήτρης Αβραμόπουλος μετά την συνάντησή του με τον Τούρκο πρόεδρο της Δημοκρατίας Ρ.Τ.Ερντογάν.

Επιδρομές των ΗΠΑ και επιθέσεις των Πεσμεργκά κατά Τζιχαντιστών με «Κατιούσα»


52918_25832_30102014135739_3152918_25832_30102014135739_58Οι δυνάμεις των Πεσμεργκά που έφτασαν στο Κομπάνι από το Ιράκ, πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίθεση κατά του ΙΚΙΛ !
Οι δυνάμεις των πεσμεργκά που έφτασαν στο Κομπάνι μέσω Τουρκίας, (φώτο)  ανέπτυξαν θέσεις σε διάφορα σημεία στα δυτικά της πόλης.
Οι Πεσμεργκά πραγματοποίησαν την πρώτη τους επίθεση χθες το βράδυ εκτοξεύοντας 6 ρουκέτες  τύπου Κατιούσα εναντίον των