ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2012


ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΛΕΘΕΑΤΡΙΑΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ


geto
"ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΧΙΟ.....
ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΟΙΚΙΟ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΒΑΝΩΝ (ΝΕΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ)
ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ (ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 5 ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ) ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ Κ.Τ.Λ.ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΦΩΝΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.ΟΤΑΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΕΘΕΣΕ ΟΤΙ ΤΗΝ ΦΩΝΑΞΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΦ΄ΟΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΟΙ ΑΜΕΣΑ ΕΝΟΧΛΗΜΕΝΟΙ.ΟΙ ΚΛΗΣΕΙΣ ΗΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 9.
ΕΓΙΝΕ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΑΙΜΑΤΑ ΦΩΝΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ......Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΩΝΑΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΟΤΙ ¨ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΛΒΑΝΟΣ ΣΑΣ Γ....Ω ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΓΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ.........ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΑΦΟΥ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΣΕ ΒΕΝΤΕΤΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΑΝΑΓΚΑΖΟΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΩ ΕΥΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΩ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΦΟΒΟ......
ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ......????????? ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ..........ΕΠΙΚΡΩΤΩ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΜΑΝΑ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ 17 ΚΑΙ 15 ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ .ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ .ΗΤΑΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ.......ΘΕΛΩ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΥ ...............!!!!!!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ"

Ξεκινά πάλι το έργο της τάφρου στον Έβρο κόντρα στην άρνηση της τρόϊκας

Εκτύπωση E-mail



Με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Παναγιωτόπουλου και κατόπιν των αποκαλύψεων του defencenet.gr για την εγκατάλειψη της αμυντικής προπαρασκευής της χώρας, παρακάμπεται η τρόϊκα και ξεκινά πάλι το κορυφαίο οχυρωματικό έργο της διάνοιξης της αντιαρματικής τάφρου στον Εβρο!
Το έργο, μετά την αποχώρηση του εμπνευστή του πρώην Α/ΓΕΣ Φ. Φράγκου, από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, όσο και αμ φαίνεται παράδοξο, εκτός από την τρόϊκα συνάντησε και πολέμιους εντός των ΕΔ, οι οποίοι και το είχαν σταματήσει με την συνηγορία της τρόϊκας. Το όλο κόστος ήταν μόνο 36.000.000 ευρώ και αφορούσε τα καύσιμα και τα ανταλλακτικά των συστημάτων του Μηχανικού που μέσα σε χρόνο ρεκόρ είχε ολοκληρώσει περίπου το 40% του όλου έργου.  

Αληθινό περιστατικό στη Θεσσαλονίκη


Ντροπή σας πολιτικάντηδες, καναλάρχες, λαμόγια, που μας φέρατε ως εδώ και ντροπή δική μου που σας ανέχτηκα τόσα χρόνια και σας το επέτρεψα.
Γυρίζοντας σπίτι από τη δουλειά μεσημέρι, οδηγώντας τo αυτοκίνητο σε κεντρικό, πολυσύχναστο αλλά στενό δρόμο του Ευόσμου, βλέπω πεσμένη μια γιαγιά (από τις παραδοσιακές, με το..
κοντό άσπρο μαλλάκι, μαυροφορεμένη), πάνω από ογδόντα χρόνων, η μισή πάνω στο πεζοδ
ρόμιο και η μισή μέσα στο κάθετο της κεντρικής οδού στενάκι. Τα αυτοκίνητα ουρά, κανείς δεν έδειχνε να την έχει αντιληφθεί. Προχώρησα δύο στενά παρακάτω κοιτάζοντας από τον καθρέφτη και ψάχνοντας να βρω μέρος να σταματήσω. Πάρκαρα πάνω στο πεζοδρόμιο, κατέβηκα και πλησιάζοντας με πρόλαβε ένας νεαρός όχι πάνω από εικοσιπέντε χρονών, που είχε σταματήσει μες τη μέση του δρόμου με alarm και τη βοηθούσε να σηκωθεί.

ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΗΛΙΚΗ... ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΒΕΒΑΙΑ ΞΕΧΝΑΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...!!



ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ PROTOTHEMA.GR ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΗΔΗ ΠΕΡΙ ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ:

Στην επέτειο του Γερμανικού βομβαρδισμού της Αθήνας έρχεται η Μέρκελ!


Μια φοβερή – ιστορική- σύμπτωση συνοδεύει την άφιξη της Γερμανίδας Καγκελαρίου την ερχόμενη Τρίτη 9 Οκτωβρίου.
Στις 9 Οκτωβρίου του 1944 και τρεις μέρες πριν την αποχώρησή τους, οι Ναζί εκτέλεσαν στο Κορωπί της Αττικής 44 Έλληνες πολίτες, ενώ παράλληλαβομβάρδισαν την Αθήνα με αποτέλεσμα 6 νεκρούς και 22 τραυματίες.

ΣΟΚ:ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.ΜΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ;


To HN έχει ασχοληθεί επισταμένως στο παρελθόν με το θέμα των chemtrails, δημοσιεύοντας στοιχεία σχετικά με το παρασκήνιο πίσω από την εφαρμογή τους και τις σοβαρότατες επιπτώσεις στην υγεία των ανθρώπων.

Τελεσίγραφο Ρωσίας προς ΝΑΤΟ: "Σταματήστε την τουρκική εισβολή αλλιώς ..."



Τελεσίγραφο έστειλε στο ΝΑΤΟ η Ρωσία τις δραματικές στιγμές μεταξύ 3ης και 4ης ώρας, ξημερώματα 4ης Οκτωβρίου, όταν συνεδρίαζαν τα μέλη της συμμαχίας προκειμένου να αποφασιστεί η ενεργοποίηση του άρθρου 4.

"Σε περίπτωση εισβολής της Τουρκίας η Ρωσία θα


αναγκαζόνταν να επέμβει", όπως μεταδίδουν διάφορα ρωσικα ΜΜΕ και μετέδωσε το Russia Today, φουλ για Γ' ΠΠ δηλαδή.



Σε ετοιμότητα ετέθη το μεγάλο 
ρωσικό αποβατικό πλοίο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας NOVOCHERKASSK, έμφορτο με πεζοναύτες και τροχοφόρα ΤΟΜΠ, ΤΟΜΑ,και SHORADS το οποίο είχε επισκεφθεί και τη Λήμνο, όπου και η εντυπωσιακή παρέλαση των ρώσων πεζοναυτών, και βρισκόνταν εκείνη την ώρα στο Β.Αιγαίο, με πορεία προς Ιόνιο πέλαγος , και θα ελάμβανε εντολή να κατευθυνθεί άμεσα ανατολικά για Συρία σε περίπτωση που το ΝΑΤΟ ενεργοποιούσε το άρθρο 4,με εντολή να αποβιβάσει τους διατιθέμενους πεζοναύτες προς ένωση των ήδη εγκατεστημένων στη Συρία πεζοναυτών.

Στο μεταξύ η ρωσική αντιπροσωπεία  στο Συμβούλιο Ασφαλείας μπλόκαρε χθες, και πάλι  σχέδιο απόφασης του ΟΗΕ, το οποίο καταδίκαζε την ρίψη οβίδων από το συριακό έδαφος σε τουρκικό χωριό. Η ρωσική αντιπρόταση ζητάει την υιοθέτηση ενός ψηφίσματος το οποίο θα ζητάει αυτοσυγκράτηση και από τις δυο χώρες. Με αυτό τον τρόπο αφαιρούσε τη νομιμότητα επέμβασης στην Τουρκία και την προειδοποιούσε για το τι θα συναίβεναι αν συνέχιζε σε πορεία σύγκρουσης.

Έτσι είχαμε τη χαλαρή ανακοίνωση του ΝΑΤΟ των ίσων αποστάσεων και του ουσιαστικού "αδειάσματος" της Τουρκίας και στη συνέχεια την δήλωση Ερντογάν "ότι η χώρα του δεν ενδιαφέρεται για την εξαπόλυση οποιουδήποτε πολέμου"!

Προς τι το θέατρο των ψηφοφοριών στη βουλή τότε; Μήπως έσφιξαν τα..."γάλατα", και άλλαξαν γνώμη;

Στο μεταξύ όσο διαδραματιζόντανε τα γεγονότα οι δυνάμεις του Άσαντ εξόντωναν στην κυριολεξία θύλακες των εισαγόμενων "εξεγερμένων" στο Χαλέπι και συγκεκριμένα στο προάστιο του Suleiman al-Halabi, αποδεικνύοντας έτσι το γιατί προκλήθηκε αυτό το έγκλημα που κόστισε τη ζωή σε μία αθώα μάνα και των επίσης αθώων 4 παιδιών της, για να προκληθεί επέμβαση με νόμιμο μανδύα από τους Δυτικούς.

Σε άλλες περιοχές της Συρίας όπως στο Deir-Ezzor και τα περίχωρά του τα αποτελέσματα ήταν το ίδιο επιβλητικά για το συριακό στρατό.
Συνεπώς το παιχνίδι χάνεται οι μισθοφόροι είναι πλέον στα όρια τους και δεν μπορούν να αντικαθιστούν τις απώλειές τους όπως στην αρχή, ενώ ταυτόχρονα η προπαγάνδα της Δύσης έχει υποστεί τεράστια πλήγματα αφού όλο και περισσότεροι πολίτες αμφισβητούν τους "επαναστάτες" μετά τα εγκλήματα εναντίον χριστιανικών πληθυσμών. Άρα τι χρειαζόνταν άμεσα να σώσει την κατάσταση; Μια αφορμή για επέμβαση. Δεν υπάρχει; Δεν πειράζει τη δημιουργούμε.

Τμήμα ειδήσεων defencener.gr
 

Εμφανίστηκε παραθρησκευτική οργάνωση


Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012:


Την εμφάνισή της στα Καλάβρυτα έκανε εδώ και λίγες μέρες ομάδα παραθρησκευτικής – αποκρυφιστικής οργάνωσης που έχει απλώσει τα πλοκάμια της σε όλη την Ελλάδα με την ονομασία: Alpha Chi Consultans – Σύμβουλοι του Αρχέγονου Φωτός. Στόχος της ομάδας η «προσέλκυση» αφελών στη μάζωξη της οργάνωσης την Κυριακή 07/10/2012 στο Βέλο Κορινθίας.

«Στη γλώσσα της πατρίδας μας»


Σάββατο, 6 Οκτωβρίου 2012


Επιστολή του Συλλόγου Πομάκων νομού Ξάνθης  στον Υπουργό Παιδείας:
«Εδώ και πολλές δεκαετίες συντελείται εις βάρος μας μία μορφωτική, γλωσσική και πολιτισμική γενοκτονία. Μία γενοκτονία εις βάρος αυτών των ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ανήκουν και τα μέλη του Συλλόγου μας που έχουμε το θάρρος να αυτοπροσδιοριζόμαστε ως Πομάκοι της Ελλάδας.  
Το Ελληνικό Κράτος, παραβιάζοντας θεμελιώδη δικαιώματα που παρέχει το Σύνταγμά του και οι ευρωπαϊκές συνθήκες, αλλά και τα άρθρα 40 και 45 της συνθήκης της Λωζάννης, τα οποία παρέχουν στις μουσουλμανικές μειονότητες της Ελλάδας το δικαίωμα «να ποιώνται ελευθέρως εν αυτοίς χρήσιν της γλώσσης των», στερεί από μας και τα παιδιά μας όχι μόνο το δικαίωμα της εκπαίδευσης στην μητρική μας γλώσσα, αλλά ακόμη και το πλέον στοιχειώδες δικαίωμα της αποκλειστικής εκπαίδευσης στην επίσημη γλώσσα του, την Ελληνική, και μας επιβάλλει την υποχρεωτική εκπαίδευση σε μία ξένη γλώσσα, την οποία δεν μιλούμε και δεν επιθυμούμε να χρησιμοποιούμε, δηλαδή την τουρκική.
Με την επιστολή αυτή δεν σας ζητάμε κάποια χάρη.  
Ζητάμε αυτό που είναι αυτονόητο δικαίωμα κάθε πολίτη μιας οποιασδήποτε ευνομούμενης και δημοκρατικής χώρας.  
Ζητάμε το δικαίωμα ο γιος μας ο Μεχμέτ να μαθαίνει ό,τι μαθαίνει ο γιος σας ο Νίκος.
Ζητάμε η κόρη μας η Φατμέ, όταν θα δώσει εξετάσεις για να περάσει στο ελληνικό πανεπιστήμιο, να έχει τις ίδιες γνώσεις, δεξιότητες και προοπτικές που θα έχει η κόρη σας η Άννα.
Πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό τώρα, όταν στα πιο ευαίσθητα και κρίσιμα μαθησιακά χρόνια τους τα παιδιά μας διδάσκονται μια γλώσσα που δεν μιλούν και δεν θα την χρησιμοποιήσουν ποτέ στο σπίτι και στο πανεπιστήμιό τους;
Και σας ρωτάμε: Εάν το ελληνικό κράτος επέβαλε στα παιδιά των χριστιανών ενός χωριού της Θράκης ή οποιουδήποτε άλλου χωριού της Ελλάδας, να διδάσκονται υποχρεωτικά τα μισά μαθήματά τους στην τουρκική γλώσσα, χωρίς να την μιλούν ως μητρική τους γλώσσα και χωρίς οι γονείς τους να θέλουν κάτι τέτοιο, δεν θα ξεσηκωνόταν όλοι εναντίον του οποιουδήποτε φορέα που θα τολμούσε αυτό το έγκλημα; Γιατί επί τόσα χρόνια το Ελληνικό Κράτος ανέχεται να συντελείται το ίδιο έγκλημα σε βάρος μας; Μήπως είμαστε πολίτες δεύτερης κατηγορίας; Δεν πληρώνουμε φόρους; Δεν δίνουμε τα παιδιά μας στον στρατό; Γιατί στερούμαστε το δικαίωμα της εκπαίδευσης στην γλώσσα μας ή έστω στην γλώσσα της πατρίδας μας, και μας επιβάλλεται μία ξένη γλώσσα;
Έχουμε πληροφορηθεί ότι το Υπουργείο Παιδείας στην περίοδο του κ. Στυλιανίδη προχώρησε στο ενθαρρυντικό βήμα της ίδρυσης τεσσάρων ελληνόφωνων σχολείων στα Πομακοχώρια της ορεινής Ξάνθης. Δυστυχώς όμως η σημαντική αυτή απόφαση δεν έχει ακόμη υλοποιηθεί και παρά την σύστασή τους στα χαρτιά, τα σχολεία αυτά δεν έχουν μέχρι τώρα λειτουργήσει.
Πριν τρία χρόνια οι κάτοικοι του χωριού Μάνταινα Ξάνθης ζήτησαν με επιστολή τους στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης να δημιουργηθεί στο χωριό τους δημόσιο (μη μειονοτικό) ελληνικό σχολείο. Στο αίτημά τους οι κάτοικοι της Μάνταινας δεν έχουν λάβει καμία απάντηση μέχρι σήμερα. Οι αρμόδιοι φορείς της τοπικής εκπαίδευσης μέχρι σήμερα κωφεύουν με διάφορες προφάσεις. Μας προκαλεί εντύπωση η διστακτικότητα της Πολιτείας, την στιγμή που τον ίδιο καιρό μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δήλωσε, με αφορμή αίτημα μέλους του Συλλόγου μας να μιλήσει ενώπιον του στην πομακική γλώσσα, ότι «αν υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος στον κόσμο που δηλώνει Πομάκος, είμαστε υποχρεωμένοι να τον υπερασπιστούμε».
Εμείς, τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Πομάκων Νομού Ξάνθης, βρήκαμε το σθένος, παρά τις απειλές και τον πολυποίκιλο πόλεμο που δεχόμαστε, να δηλώσουμε δημόσια και σθεναρά την πομακική μας ταυτότητα και γλώσσα. Να είστε σίγουροι ότι υπάρχουν ακόμη πολλές χιλιάδες Πομάκοι, που θέλουν να το κάνουν, αλλά δεν το τολμούν. Και δεν το τολμούν, όχι λόγω του εκφοβισμού και των απειλών, αλλά γιατί δεν υπάρχει η Ελληνική Πολιτεία που θα τους υπερασπιστεί και θα τους αγκαλιάσει.
Τουλάχιστον δώστε στην αρχή την ευκαιρία σε μας να μορφωνόμαστε στην γλώσσα της πατρίδας μας και στην μητρική μας γλώσσα και να είστε απόλυτα σίγουροι ότι μέσα σε λίγα χρόνια η πλειονότητα των Πομάκων, που σήμερα κρατά φοβισμένη το στόμα της κλειστό, θα μας ακολουθήσει και θα στέλνει τα παιδιά της στα σχολεία που θα μας φτιάξει η Ελληνική Πολιτεία όπου θα διδάσκονται αποκλειστικά Ελληνικά ή Ελληνικά και την μητρική τους γλώσσα (Πομακικά), ώστε να έχουν ίσες ευκαιρίες και να μπορούν να συναγωνιστούν τα άλλα παιδιά αυτής της χώρας.
Σας θυμίζουμε το παράδειγμα των δημόσιων (μη μειονοτικών) γυμνασίων και λυκείων στα Πομακοχώρια, που ενώ ξεκίνησαν με 15 μαθητές και πόλεμο από πολλές πλευρές, τα σχολεία αυτά κατά το σχολικό έτος 2008-9 είχαν: Γυμνάσιο Σμίνθης 145 μαθητές, Γυμνάσιο Γλαύκης 140 μαθητές, Λύκειο Γλαύκης 150 μαθητές, Τεχνικό Λύκειο Γλαύκης 60 μαθητές, Γυμνάσιο Θερμών 25 μαθητές, με αποτέλεσμα να μην επαρκούν οι κτιριακές εγκαταστάσεις τους». 
: Ελληνικές Γραμμές

Ο εθνικισμός θα νικήσει την νεοταξική βαρβαρότητα



Η Ελλάς δεν διοικείται από Έλληνες και από πολιτικούς με καθαρές συνειδήσεις. Η Ελλάς διοικείται από ανθέλληνες που διαθέτουν αμφιβόλου ποιότητας και εθνικότητος ανθρώπους που καρφώνουν ο ένας τον άλλο ότι έχει βάλει χέρι σε δημόσιο χρήμα. Και φυσικά κλοπή συνιστά τόσο η μίζα όσο και οι ληστρικοί φόροι που επιβάλλονται ξεκάθαρα για να αποδοθούν στους νεοταξίτες πιστωτές του σάπιου ντόπιου καθεστώτος.

Ο Φράγκος αμφισβητεί την καταγωγή Κεμάλ,Ερντογάν! Απόσπασμα από το βιβλίο του



Ήταν μια χειμωνιάτικη μέρα του Νοεμβρίου του 1991, όταν, νεαρός αντισυνταγματάρχης, έφτασα στην Άγκυρα με την ιδιότητα του Στρατιωτικού Ακολούθου της Ελληνικής Πρεσβείας, διηγείται ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης     Φράγκος, πρώην Αρχηγός ΓΕΣ και πρώην  υπηρεσιακός Υπουργός Αμυνας .

Χαμός στους αρχαιολογικούς κύκλους : Πέτρινη στήλη 6000 ετών με ελληνικά γράμματα καταρρίπτει όσα..ήξεραν!



Μια απίστευτη ανακάλυψη έφερε στο φως η αρχαιολογική σκαπάνη στις ανασκαφές του προϊστορικού οικισμού του Αρχοντικού Πέλλας, λίγες μέρες πριν κλείσει η ανασκαφική περίοδος (καλοκαίρι 2011). Αποκαλύφθηκε στα κατώτερα στρώματα του οικισμού πέτρινη στήλη, διαστάσεων περίπου 30Χ20 εκατ. με εγχάρακτα γράμματα του ελληνικού αλφαβήτου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρονται σε χρονολογία γύρω στο 4000 π.Χ. πολύ πριν από την ανακάλυψη της σφηνοειδούς γραφής από τους Σουμέριους (περίπου 3500 π.Χ.).

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΛΙΒΑΝΟΥ DIMITRI RODRIGUE KHOURY!


ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙΛΙΒΑΝΟΥ
ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΟΙΛΙΒΑΝΟΥ

Τους είδαμε και τους καμαρώσαμε πριν από λίγες μέρες, όταν διαδήλωσαν εναντίον της τουρκικής ταινίας «1453» στη Βηρυτό, κρατώντας βυζαντινές σημαίες. Σήμερα, ο Πρόεδρος του «Ορθόδοξου Κόμματος» ΛιβάνουDimitri Rodrigue Khoury, μιλάει αποκλειστικά στο ΕΛΛΑΣ – ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ και τον Δημήτρη Σωτηρόπουλο:

ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΡΕΙΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΛΕΣΧΗ BILDERBERG; ΟΛΑ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΑ ΕΔΩ...


 
 ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΙ ΤΗΣ Ν.Α ΕΥΡΩΠΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΚΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΚΚΟ....


evraiomasonoi2

Απόρρητο έγγραφο του 1974 δικαιολογεί την σημερινή μας κατάντια!


Το Larissa on Web σας παραθέτει ένα απόρρητο έγγραφο /ντοκουμέντο του 1974 το οποίο αποδεικνύει την χρηματοδότηση του Ανδρέα Παπανδρέου από τους γνωστούς Rockefeller για την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ, το οποίο είχαν προαποφασίσει ότι θα «κυβερνήσει» την Ελλάδα κάτω από τις διαταγές τους, με σκοπό βέβαια την πλήρη υποταγή της χώρας μας στους παγκόσμιους τραπεζικούς ηγεμόνες και με αποτέλεσμα αυτά που ζούμε σήμερα όλοι μας. Τα συμπεράσματα δικά σας… 

Κάτι που πρέπει να το διαβάσουν όλοι οι Έλληνες. Όποιος επιθυμεί ας το ψάξει να δει αν αληθεύει. Σύμφωνα με τις δικές μας πηγές, ότι θα διαβάσετε αληθεύει. Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ. είναι όμως έτσι; για να δούμε.
Κατ' αρχήν για να ξέρουμε τι λέμε πρέπει να ασχοληθούμε με το γενεαλογικό του δένδρο: Ζίγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα και τα δίνει στους Τούρκους για να πολεμήσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση…

Λεκτικό ατόπημα Τραγάκη φτάνει στα όρια της γελοιότητας ...


Σε λεκτικό ατόπημα -άλλου είδους- υπέπεσε χθες και ο «γαλάζιος» α' αντιπρόεδρος της Βουλής Γ. Τραγάκης θέλοντας να εκφράσει, εκ μέρους και των βουλευτών του Σώματος, τη θλίψη του για ... την αυτοκτονία του Λ. Τζανή. Αφού εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντος, πρόσθεσε: «Ο βουλευτής απέδειξε ότι οι Ελληνες πολιτικοί έχουν φιλότιμο»! ...Ε ωραία αφού έχετε φιλότιμο σύντροφε Τραγάκη βάλε και συ μια θηλιά στο λαιμό και "βουρ"...μα είμαστε σοβαροί ; έχετε πάθει μαλάκυνση όλοι ; έλεος δηλαδή 
http://www.peramatozoa.net/2012/10/blog-

Αφιερωμένο εξαιρετικά σε αριστερούς ηλιθίους και άλλους Μαρξιστάς


Τι κατάλαβε για τον κόσμο ο Λόρδος Βύρων (πού δεν ήταν Εβραίος) το 1822 και δεν το έβλεπε το 1848 ο μακρινός εξάδελφος των Ρόθτσιλντ , Ιουδαίος Μορδεχάι (Κάρολος Μάρξ). 

Ο Ιουδαίος Ρότσιλντ και ο χριστιανός κολαούζος του, ο Μπέρινγκ
....το αργυρούν υπέδαφος του Περού,  χρήζει της προεξοφλήσεως του Οβριού…. 
Λόρδου Βύρωνος Δον Ζουάν 
Άσμα 12ο , Στροφές V -VI 

Who hold the balance of the world? Who reign O'er congress, whether royalist or liberal? Who rouse the shirtless patriots of Spain? 
(That make old Europe's journals squeak and gibber all.) 
Who keep the world, both old and new, in pain Or pleasure? Who make politics run glibber all? 
The shade of Buonaparte's noble daring?
 -- Jew Rothschild, and his fellow-Christian, Baring. 
Those, and the truly liberal Lafitte, Are the true lords of Europe. 
Every loan Is not a merely speculative hit, 
But seats a nation or upsets a throne. 
Republics also get involved a bit; 
Columbia's stock hath holders not unknown 
On 'Change; and even thy silver soil, Peru, 
Must get itself discounted by a Jew.

Ισραήλ: "Έξω οι Έλληνες"!


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Εκτός απο τα αντι-Χριστιανικά συνθήματα σε χριστιανικούς ιερούς τόπους στο Ισραήλ γράφονται και ανθελληνικά συνθήματα που απαιτούν να εκδιωχθούν όλοι οι Έλληνες! Η παρακάτω εικόνα που βρήκαμε στο διαδίκτυο λέει "Εξω οι Έλληνες"!

Νέες προκλήσεις εξτρεμιστών της μειονότητας της Θράκης κατά της Ελλάδας!!



Αν και Έλληνες πολίτες τα μέλη της λεγόμενης "Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας Τούρκων Δυτικής Θράκης" στρέφονται κατά της Ελλάδας κατηγορώντας την για μη αναγνώριση της εθνικής ταυτότητας της "τουρκικής μειονότητας" της δυτικής Θράκης, όπως αποκάλεσαν τη μουσουλμανική μειονότητα.

"Προδότες, λαμόγια!": Αποδοκιμασία Σταϊκούρα στη Λαμία



Δυσκολεύουν τα πράγματα για τον αναπληρωτή υφυπουργό Οικονομικών.

Άγρια γιουχαϊσματα εναντίον του Χρήστου Σταϊκούρα, από μέλη του «Κινήματος Ανεξαρτητων Πολιτών – Σπίθα», με ύβρεις, συνθήματα και φτυσιές. Το επεισόδιο σημειώθηκε στα ... εγκαίνια της έκθεσης του Μάκη Βαρλάμη με θέμα "Άξιον Εστί - Μίκης Θεοδωράκης" . Ο αναπληρωτής υπουργός εμφανώς αμήχανος από τα μπινελίκια που άκουγε, χαιρέτησε δυο-τρία πρόσωπα και άρον -άρον επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του κι έφυγε.
ΑΞΙΖΕΙ: Το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών αποδοκιμάστηκε εντός της εκλογικής του περιφέρειας, λέει και δείχνει πολλά.

19 αστυνομικοί στην υπηρεσία του Τούρκου προξένου!


19 αστυνομικοί στην υπηρεσία του Τούρκου προξένου!
Την άμεση ανάγκη ενίσχυσης του ανθρώπινου δυναμικού επισημαίνει σε επιστολή της προς την πανελλήνια ομοσπονδία αστυνομικών υπαλλήλων, τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο με κοινοποίηση στον γενικό αστυνομικό διευθυντή Αν. Μακεδονίας και Θράκης Εμμανουήλ Κατριαδάκη, δίνοντας μάλιστα αριθμητικά στοιχεία.
Αναλυτικά η επιστολή:
Την 28-09-2012 εκδόθηκε η υπ’ αριθ.  6001/1/5509-κα διαταγή, με την οποία η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης, διατάσσεται να ενισχύσει την Αστυνομική Διεύθυνση Ξάνθης με 50 αστυνομικούς για χρονικό διάστημα μέχρι και την 02-12-2012. Η Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης και το αστυνομικό  προσωπικό της καλείται να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα,

Κρήτη και Ρόδος έτοιμες να δεχθούν 20.000 Σύρους πρόσφυγες...!!! Το κανόνισε ο Δένδιας...




Η Κρήτη θα φιλοξενήσει περισσότερους από 10.000 πρόσφυγες από τη Συρία αν παραστεί ανάγκη, καθώς το νησί βρίσκεται στο σχεδιασμό του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για την δημιουργία στρατοπέδων προσφύγων.

ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ Ή ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ



Από το πρωί σήμερα κυκλοφορούν «πληροφορίες» σύμφωνα με τις οποίες «ο ....
Αντώνης Σαμαράς έχει θορυβηθεί για τα χθεσινά επεισόδια στο Πεντάγωνο και φοβάται ότι πιθανά νέα τέτοια φαινόμενα στο μέλλον μπορεί να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα και να την οδηγήσουν σε εσωτερική κατάρρευση». Τη χώρα την αποσταθεροποίησες εσύ Αντώνη Σαμαρά. Η χώρα αυτή κατέρρευσε από εσένα και τους λοιπούς συνωμότες της προηγούμενης και αυτής της κυβέρνησης. Εσείς καταργήσατε κάθε ίχνος Δημοκρατίας, κάθε ίχνος κοινωνικού ιστού, κάθε γωνία κοινωνικού κράτους.