ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η ΕΡΤ*, η υπόθεση "Παπακωνσταντίνου", η σάπια ολιγαρχία-ελίτ και το βαθύ κράτος της Ελλάδας

Του Σάββα Καλεντερίδη
Σχετικό άρθρο με την ολιγαρχία: "Δημοκρατία, το Πολίτευμα που Περιμέναμε": Μια ολοκληρωμένη συνταγματική και πολιτειακή πρόταση!
Σύμφωνα με την αναφορά του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος κ. Πεπόνη προς τον Πρόεδρο της Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής που διενεργεί την προκαταρκτική εξέταση κατά του πρώην υπουργού κ. Γιώργου Παπακωνσταντίνου, σχετικά με την «υπόθεση του ηλεκτρονικού δίσκου των αρχείων αρχείου της τράπεζας HSBC», και τη συνημμένη αναφορά του ΣΔΟΕ, προκύπτουν επιβαρυντικά στοιχεία για τον ίδιο και για τις εξαδέλφες του.

Πουτιν τώρα: Δεν δέχομαι τις “αποδείξεις” των Αμερικανών, κανονικά οι S-300 στην Συρία.

ΕΥΘΕΙΑ ΡΗΞΗ – ΠΡΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ ΕΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΟΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Yury Ushakov, εκπρόσωπος του Πούτιν πριν από λίγο: “Οι Αμερικανοι προσπάθησαν να μας πεισουν παρουσιάζοντας μας κάποια στοιχεία για δήθεν χρήση χημικών από τις Συριακές δυνάμεις. Ειλικρινά, δεν μας πείθουν. Ο ίδιος δίαυλος αποδείξεων του Κόλιν Πάουελ είχε χρησιμοποιηθεί...

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ: ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΜΕ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΗΝ …GOLDMAN SACHS!

ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ;

Η συμμορία των διεφθαρμένων ολοκληρώνει το έγκλημα της, τοποθετώντας ως “σύμβουλο” πώλησης του ληστευμένου Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου την …Goldman Sachs!

ΤΟ "ΔΟΥΛΕΜΑ" ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΔΝΤ: "Θα ξανακάναμε το ίδιο λάθος για την Ελλάδα"

Μάλλον στους παγκόσμιους τοκογλύφους τους αρέσει να μας εμπαίζουν, και για αυτό μας λένε "κάναμε λάθος στο πρόγραμμα, αλλά δεν πειράζει θα το ξανακάναμε"!
 
Ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, επιχείρησε να απαντήσει στις επικρίσεις που δέχτηκε ο διεθνής οργανισμός για την έκθεση αξιολόγησης του ελληνικού προγράμματος, υποστηρίζοντας ότι το έγγραφο, που δόθηκε στη δημοσιότητα, αποτελεί αξιολόγηση του προγράμματος που ξεκίνησε το 2010 για την Ελλάδα και όχι του τρέχοντος προγράμματος, το οποίο ξεκίνησε το 2012. 

"ΘΑ ΚΑΩ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ", ΦΩΝΑΞΕ Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ. ΣΟΚ ΑΠΟ ΝΕΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΙΣΜΟΥ

mosxato-aftopirpolismos
"Θα καώ, δεν αντέχω άλλο", ήταν οι τελευταίες λέξεις του αυτοπυροποληθέντος 77χρονου συνταξιούχου του ΙΚΑ Χρήστου Μπαβ. ο οποίος λούσθηκε με βενζίνη στην αυτή του σπιτιού του στο Μοσχάτο και έγινε μπουρλότο.

ΧΩΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ "Φωτογραφίζει" ως "χούντα" τον Α.Σαμαρά το Συμβούλιο της Ευρώπης λόγω ΕΡΤ!


Α.Φ. Χώρα χωρίς κυριαρχία? Καλό είναι να μην ξεχνάμε ότι και οι από μέσα και οι από έξω κινούνται βάση ενός κοινού σχεδίου.

"Χολή" εκτόξευσε πάλι, αυτή την φορά για το «λουκέτο» στην ΕΡΤ, κατά του Α.Σαμαρά ο Επίτροπος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης ο Νιλς Μούιζνιεκς.
Καταδεικνύοντας ότι η χώρα είναι μειωμένης κυριαρχίας από την στιγμή που ο κάθε Μούιζνιεκς, ως "Συμβούλιο της Ευρώπης" μπορεί να παρεμβαίνει με τον τρόπο αυτό και να "φωτογραφίζει" ως "χούντα" τον ίδιο τον πρωθυπουργό Α.Σαμαρά.
Συγκεκριμένα δήλωσε: