ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ... Η λεηλασία της αμυντικής βιομηχανίας και το "ζεστό χρήμα" του σανταμικού Ιράκ


Μεταξύ "ξαφνικού" και "αργού θανάτου" αλλά θανάτου σε οποιαδήποτε περίπτωση κινείται η κθβέρνηση για τις τρεις κρατικές αμυντικές βιομηχανίες της χώρας αφού βέβαια επί 32 χρόνια από τα 38 της ύπαρξής τους τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ και ΝΔ της κατάφεραν απανωτά καίρια πλήγματα.
Σε μία "κανονική" χώρα η οποία βιώνει δεδομένη και καθαρή εξωτερική απειλή, το γεγονός ότι ελήφθη η απόφαση να κλείσουν ή στην καλύτερα περίπτωση να συρρικνωθούν μέχρι σημείου εξαφανίσεως, οι αμυντικές βιομηχανίες θα αρκούσε για να διατυπωθούν ερωτήματα περί "εθνικής μειοδοσίας".

«Κάποια μέρα του καλοκαιριού θα ακούσουμε ότι η Ελλάδα κήρυξε Πτώχευση»


(Ανανεωμένο) :
η αρχική πηγή της μαρτυρίας είναι από το facebook των πνευματικών παιδιών του γέροντα Νεκτάριου και κάναμε την παραπομπή από κάποιο blog, λόγω αδυναμίας να βρούμε το σχετικό link - δεν διαθέτουμε λογαριασμό στο facebook - το οποίο στην πορεία όμως ξέφυγε σε αιρετικές και βλάσφημες ατραπούς (ευχαριστούμε τον πνευματικό αδελφό που μας ενημέρωσε).
Με την βοήθεια όμως πνευματικού αδελφού βρήκαμε το αρχικό κείμενο και το επαναπαραθέτουμε : 

Προδότες ήταν και είναι όλοι τους....

...αλλά τώρα προωθούν τους πολύ ηλίθιους κάνοντάς μας επίδειξη δύναμης και προκαλούν την ψυχραιμία που επιδεικνύει τα 3 τελευταία χρόνια ο Ελληνικός λαός. 

Αυτή τη στιγμή μιλάει ο "ηγέτης" Σαμαρας στο Φάληρο.

Για επενδύσεις  και καταπολέμηση της ανεργίας μιλάει ο συνεχιστής του αρχιπροδότη Παπανδρέου. Το παράξενο βέβαια δεν είναι το πλάσμα που βγάζει άναρθρες κραυγές απο το βήμα, το παράξενο είναι πως, ακόμα υπάρχουν τόσο πολλοί ηλίθιοι κλακαδόροι .....!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ! Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


pavlopoulos2Εμείς σας προειδοποιούμε να ετοιμαστείτε για τα χειρότερα. Ο Προκόπης Παυλόπουλος στις επίμονες ερωτήσεις του Βασίλη Καπερνάρου να δεσμευτεί η κυβερνηση ότι δεν θα κάνει κούρεμα των καταθέσεων, δεν απαντά.

ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ

20130628-124236.jpg


Tα 'Αρματα περνούν τον ποταμό Έβρο και δεν ειναι ...Τούρκικα ! (φώτο )


Επειδή είναι είδηση μόνο όταν   κατασκευάζουν οι Τούρκοι γέφυρες για να περάσουν τον  Ποταμό Έβρο ...Εμείς σας δείχνουμε την βιαία διάβαση του Ποταμού  Έβρου των Ελληνικών Αρμάτων με όλους τους τρόπους για να χτυπήσουν τον Τούρκο που είναι παγιδευμένος στη λάσπη !

Έχει όνομα: τη λένε Βαρβάρα Αργυρίου. Και ήταν η μητέρα μου

20130628-175145.jpg

Την οδύνη μας αδελφέ Πέτρο. Να είναι η τελευταία μικρή ηρωΐδα που χάνεται από το Άδικο.

Του γιου της Πέτρου Αργυρίου (agriazwa.blogspot.com)
(Η μητέρα μου Βαρβάρα Αργυρίου, με την λατρεμένη της κορούλα, Καλοκαίρι 2012)
Δεν κρατάω πλέον λογαριασμό για τις αυτοκτονίες της κρίσης. Είμαι όμως απόλυτα βέβαιος ότι από χθες είναι +1. Και είμαι τόσο βέβαιος, γιατί αυτό το +1 που προστέθηκε στα μαθηματικά του θανάτου ήταν… η μητέρα μου.

ΤΟΥ ΠΑΕΙ... ΓΑΝΤΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ. ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΑΓΚΑΛΕΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΟΜΟΛΟΓΟ ΤΟΥ...

A.Φ. Αμάν μασονόφατσα ρε παιδί μου...χειρότερη και απ του εβραίου! Τι έβαλαν στο καπελάκι και κόλλησε στη καράφλα ; Από τη λίγδα μάλλον κολλάει.


dendias-kapelaki

“Εύχομαι το αίμα μου να γίνει ποτάμι και να σας πνίξει”







ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΧΕΙΡΑ ΝΙΚΟΥ ΤΖΙΑΝΗ

Του Λευτέρη Παπαστεργίου

ΚΛΕΙΝΟΥΝ DEAL ΓΙΑ ΤΟ ... 2019 Απίστευτο: Αντί να μας πληρώσουν για τον ΤΑΡ θα πληρώσουμε κι από πάνω!


Ακούγεται απίστευτο, αλλά όχι απλώς δεν θα εισπράξουμε από τον ΤΑΡ, αλλά θα τους πληρώσουμε και από πάνω: Πριν από λίγο ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Ασημάκης Παπαγεωργίου ανακοίνωσε ότι η ΔΕΠΑ κατέθεσε αρχική προσφορά για την αγορά 1 δισ. κυβικών μέτρων φυσικού αερίου από το Αζερμπαϊτζάν μέσω του αγωγού TAP!
 «Η ΔΕΠΑ έχει υποβάλει αρχική προσφορά για 1 δισ. κ.μ. και θα υποβάλει τελική προσφορά», δήλωσε ο κ. Παπαγεωργίου σε δημοσιογράφους και η υπόθεση έχει αρχίσει και "μυρίζει"...

ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ!


Εἶπε ὁ γέροντας Παΐσιος:
Θά κανονίσει ὁ Χριστός τίς ὑποθέσεις τοῦ Ἔθνους. Ἄν ἔμενε σ' ἐμᾶς αὐτή ἡ δουλειά, τό τινάζαμε στόν ἀέρα τό Ἔθνος.
-Τί θά γίνει μέ τή σημερινή κατάσταση; Μήν ἀνυσυχεῖτε. Πολλά διατάγματα δέ θά προλάβουν καν νά δακτυλογραφηθοῦν.
- Μέ τό γένος μᾶς τί θά γίνει;

Τό Γένος μας θά μεγαλώσει, ἄν καί οἱ ὑποτιθέμενοι φίλοι μας θά ἤθελαν νά τό τσαλακώσουν καί θά τούς ἦταν πολύ εὐχάριστο. Ἀλλά ὁ Θεός δέ θά ἐπιτρέψει. Ἡ Τουρκία θά καταστραφεῖ. Ἔρχεται μεγάλη μπόρα σύντομα. Θά μᾶς ἀγγίξει, ἀλλά δέ θά μᾶς καταστρέψει.
Μετά ἀπ' αὐτή τήν μπόρα, θά ἐπέμβη ἡ Χάρη τοῦ Χριστοῦ. Ὅλοι ἀνεξαιρέτως θά πιστέψουν. Δέ θά ὑπάρχει οὔτε ἕνας ἄνθρωπος ἄπιστος. Ὡστόσο, δέ θά ἔχουν τό μισθό τῶν σημερινῶν Χριστιανῶν. Μήν τά λέτε αὐτά στούς κοσμικούς, γιατί θά τό ρίξουν ἔξω.
- Ὑπάρχουν, πάτερ, πιστοί στίς μέρες μας;

ΒΙΝΤΕΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΠΑΝΟΥΔΑΚΗ: Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ "ΘΑ ΡΘΕΙΣ ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ ΘΑ ΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΓΙΟΡΤΗ... ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑΣΟΦΙΑ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ..." ΒΙΝΤΕΟ

                     

Θάρθεις σαν αστραπή
θάχει η χώρα γιορτή
θάλασσα γη και ουρανός
στο δικό σου φως.
Θα ντυθώ στα λευκά
να σ’ αγγίξω ξανά
φως εσύ και καρδιά μου εγώ
πόσο σ’ αγαπώ.

Βασιλεύς Βασιλέων, Βασιλεί Βοήθει, έλεος, έλεος Επουράνιε Θεέ....

KAI TON ΠΙΝΟΚΙΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ... ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΤΑ ΠΡΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΠΙΠΕΔΑ!!! ΤΟ "ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ" ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ!!!


Η σταδιακή αποκατάσταση των μισθών στα προ... μνημονίου επίπεδα, η άμεση επάνοδος του επιδόματος ανεργίας στα επίπεδα των 461 ευρώ, η σταδιακή αποκατάσταση χαμηλοσυνταξιούχων και η αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας.Αυτές θα είναι μόνο οι...

ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΘΕΙΤΕ......


πηγη
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ!!!



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΚΔΙΚΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΜΠΟΥΚΟΤΑΖ ΤΙΣ 11 ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ ΜΙΣΘΟΥΣ 200 € ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

Κοινοποιήστε το όσο ευρύτερα γίνεται.
Οι 11 πολυεθνικές που ζήτησαν τον κατώτατο μισθό των 250-300 Ευρώ για τους νέους από τον υπουργό Ανάπτυξης προκειμένου να κάνουν επενδύσεις!!!!
-ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ αυτες ειναι οι 11 πολυεθνικες που ζητησαν μισθο 250-300 ευρω
για τους νεους ανεργους για να επενδυσουν:

1.Μηνάς Ζωούλλης, διευθύνων σύμβουλος της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.
2.Γιώργος Σπηλιόπουλος, διευθύνων σύμβουλος της Barilla Hellas.
3.Γρηγόρης Αντωνιάδης, αντιπρόεδρος της Unilever Hellas.
4.Ανδρέας Καλατζόπουλος, γενικός διευθυντής της Philip Morris.

Μπαταρία από ξύλο αποθηκεύει τεράστιες ποσότητες ενέργειας (video)


Ερευνητές από το πανεπιστήμιο του Μέριλαντ, στις Ηνωμένες Πολιτείες, υποστηρίζουν ότι κατασκεύασαν μια φιλική προς το περιβάλλον, αποδοτική, μικροσκοπική μπαταρία, η οποία διαρκεί πολύ και είναι φτιαγμένη από ξύλο.

Περιγράφοντας την εφεύρεσή τους στην επιθεώρηση Nano Letters, οι επιστήμονες εξηγούν ότι η συσκευή τους αποτελείται από μια φέτα ξύλου καλυμμένη με κασσίτερο, ενώ χρησιμοποιεί ιόντα νατρίου αντί για ιόντα λιθίου.

Πιστεύουν ότι η μπαταρία τους θα μπορούσε να λειτουργήσει ως «πράσινος» αποθηκευτικός χώρος για πολύ μεγάλες ποσότητες ενέργειας, π.χ....

Μήπως ο κήπος μας είναι το προσωπικό μας φαρμακείο;

               

ΠΟΛΎ ΠΡΙΝ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΞΈΛΙΞΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΉΣ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΉΣ, ΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΕΊΧΑΝ ΜΌΝΟ ΜΊΑ ΕΠΙΛΟΓΉ, ΌΤΑΝ ΑΡΡΏΣΤΑΙΝΑΝ: ΤΗ ΦΎΣΗ. ΒΌΤΑΝΑ ΚΑΙ ΜΠΑΧΑΡΙΚΆ ΔΊΝΟΥΝ ΑΠΑΝΤΉΣΕΙΣ ΚΑΙ ΛΎΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΆΦΟΡΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΥΓΕΊΑΣ, ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΟΜΈΝΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΖΕΤΕ.

ΒήχαςΤο φασκόμηλο είναι ένα από τα καλύτερα «γιατρικά» για τον πονόλαιμο και τον βήχα. Είτε μασήσετε τα φύλλα του,

Εκπαίδευση προσωπικού της 31 Μ/Κ ΤΑΞ στην Βιαία Διάβαση Ποταμού






Εκπαίδευση του προσωπικού των Μονάδων - Ανεξάρτητων Υπομονάδων της 31 Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΚΑΜΙΑ» στην βιαία διάβαση ποταμού. Η παραπάνω εκπαίδευση διεξήχθη από 17 έως 21 Ιουνίου 2013 στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων, στην Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού «ΕΒΡΟΣ».

O Συριζα υπερασπίζεται δημόσια τον Σημίτη για το θέμα των Ιμίων..(Βίντεο)

                 

Ξέχασε την Κύπρο το 74’
Αυτή είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την ασφάλεια και τα σύνορα της χώρας.. Ας ρισκάρουμε με τους Τούρκους.. Ο Σημίτης χειρίστηκε άριστα την περίπτωση των Ιμίων..κλπ κλπ Κοιμηθείτε ήσυχοι..και αν οι Τούρκοι θα κόβουν βόλτες με φραγάτες μέχρι την Κέρκυρα..μην σας φανεί παράξενο...
Αυτή η πουτ@να η "κερκόπορτα" δεν λέει να κλείσει ποτέ σε αυτή την χώρα..Όσο και να την κλείνουν με το αίμα τους οι Έλληνες πάντα θα βρεθεί κάποιος "πονηρός" να πάει να την ανοίξει.

Κίνδυνος θάνατος οι ανοιχτές πόρτες, Τί προκύπτει από τις απολογίες κατηγορούμενων για ληστείες μετά φόνου

Κίνδυνο θάνατο αποτελούν πλέον οι ανοιχτές πόρτες των πολυκατοικιών, ή οι μη κλειδωμένες πόρτες των διαμερισμάτων ακόμη κι αν πρόκειται για ασφαλείας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr από αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, από τις απολογίες που έχουν πάρει κατά καιρούς ατόμων που κατηγορήθηκαν για ληστείες μετά φόνου, προκύπτει ότι η επιλογή των στόχων και μετέπειτα θυμάτων υπήρξαν
παντελώς τυχαίες!
Όπως πρόκυπτει από τη σύνθεση των απολογιών- ομολογιών, το αρχικό βήμα είναι ο εντοπισμός πολυκατοικιών με ανοιχτές τις πόρτες εισόδου. Από

MAXAIΡΩΜΑΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΜΕ ΑΦΓΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ!!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΙΝΑΙ... ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΑΞΙΟΝ!!!


Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών σημειώθηκε στις 03.30 τα ξημερώματα στη Σαντορίνη.

Συνελήφθησαν ένας Πακιστανός και δύο Αφγανοί, οι οποίοι, μαζί με δύο ακόμη άτομα που αναζητούνται, κατηγορούνται ότι  τραυμάτισαν με αιχμηρό αντικείμενο πέντε άλλους πακιστανούς, στη διάρκεια συμπλοκής.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου νοσηλεύονται. 


ΠΗΓΗ

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ !!!!


ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ...
Crete Focus ➤  Πέρισυ τέτοιο καιρό είχε λάβει χώρα αυτό που θα δείτε. Ας ελπίσουμε τέτοια φαινόμενα να πάψουν να υπάρχουν. Ο παππούς που θα δείτε στην φωτό έδωσε ένα μάθημα  στην "Κυρία" που δεν σέβεται ούτε την χώρα που ήρθε ούτε τον τόπο που επισκέφτηκε απαντώντας της με το τρόπο που μας φέρθηκε. Είναι Αγγλίδα τουρίστρια από αυτές που βλέπετε στο

Προσοχή! Ο αποκωδικοποιητής είναι η παγίδα της ψηφιακής τηλεόρασης!

Η διαφορά του ψηφιακού σήματος από το αναλογικό, ενώ οπτικά δείχνει να είναι μεγάλη, η τεχνική υποστήριξη που χρειάζεται για να μεταδοθεί αυτό, είναι ασήμαντη.
Το σήμα μεταδίδεται από τα ίδια σημεία μετάδοσης που υπήρχαν, στα οποία χρειάστηκε να τοποθετηθεί μόνο μια νέα κεραία. Αυτή η κεραία μεταδίδει κωδικοποιημένο, το ελεύθερο ψηφιακό σήμα που λαμβάνει από τους δορυφόρους.
digea Προσοχή! Ο αποκωδικοποιητής είναι η παγίδα της ψηφιακής τηλεόρασης!
Αυτό έγινε, για να μπορέσουμε να πάρουμε το ψηφιακό σήμα, με τις ήδη υπάρχουσες τηλεοπτικές κεραίες μας, για να μην χρειαστεί να βάλουμε δορυφορικό “πιάτο”.
Όλα αυτά τα κανάλια δεν είναι συνδρομητικά, είναι ελεύθερα. Μπορούμε λοιπόν να τα λαμβάνουμε κατευθείαν από δορυφόρο με αλλαγή κεραίας. Μόνο που σε

Αλβανοί εργάτες επιτέθηκαν με ξύλα και πέτρες σε οδηγό λεωφορείου και τον έστειλαν στο νοσοκομείο - Η εταιρία και το συνδικάτο συμβούλεψαν τον οδηγό να μην κάνει μήνυση - Δείτε τι είπε στο θύμα ο γνωστός "επαναστάτης" συριζαίος συνδικαλιστής!!! (Το συνδικάτο ξέρει να βγάζει μόνο αντιρατσιστικές ανακοινώσεις...)

(φωτο αρχείου με Αλβανούς εργάτες)
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ...
ΦΑΙΝΕΤΑΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ Η ΑΠΑΘΕΙΑ-ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ:

Από ΕΘΕΛ Συνάδελφος:
Εξοργισμένος περισσότερο με τους συναδέλφους του είναι ο Πέτρος Φ. που έπεσε θύμα επίθεσης από Αλβανούς εργάτες, στην αφετηρία των τοπικών της Γλυφάδας.

ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΑΣ

                  

Η Πατρίδα μας διατρέχει σήμερα πολλαπλούς κινδύνους για την εθνική της ασφάλεια και την κοινωνική συνοχή ως αποτέλεσμα ενός ιδιότυπου και ακήρυκτου πολέμου. Ένας μιαρός εσμός μισελλήνων κυκλώνει τη χώρα μας και προσπαθεί να διαβρώσει τις ψυχές μας ώστε να αλώσει οριστικά το Ελληνικό Έθνος.
Η ανοχή μας οφείλει να είναι μηδενική. Δεν αποτρέπουμε απλώς τον εχθρό. Τον εξοντώνουμε. Τους εχθρούς σου εφόσον είσαι έθνος γεμάτο ζωή και όρεξη για ισχύ τούς κατακτάς. Όταν μάλιστα τα όπλα σου τα στεφανώνουν ο Θεός και το Δίκαιο και όταν η γη σου είναι ολάνθιστος κήπος από αγαθά επίζηλα, τότε οφείλεις να είσαι δέκα φορές πιο αμείλικτος στον εισβολέα.

Πτώση κατασκοπευτικού αεροπλάνου που αναζητούσε τους δραπέτες Τρικάλων


Μυστήριο αποτελεί η υπόθεση ενός μη επανδρωμένου αεροσκάφους του Στρατού, το οποίο κατέπεσε το πρωί της Πέμπτης στη Φωκίδα. Αν και πρόκειται για περιοχή στην οποία η Αστυνομία κάνει έρευνα για τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, αρνείται πως το συγκεκριμένο περιστατικό έχει οποιαδήποτε σχέση με αυτή την υπόθεση.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Βήματος», το μη επανδρωμένο σκάφος κατέπεσε στην περιοχή Αγία Ευθυμία. Το Πεζικό διαθέτει 7-10 τέτοια σκάφη,

Στην Παναγία Σουμελά οι έλληνες διεθνείς

                      

Πανέτοιμη για το τρίτο και τελευταίο παιχνίδι της στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2013 με την Παραγουάη είναι η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, οι παίκτες της οποίας σήμερα επισκέφθηκαν την ιερά μονή της Παναγίας Σουμελά.

Οι διεθνείς δεν είχαν προπόνηση το πρωί και ζήτησαν από τους υπεύθυνους της αποστολής της ομάδας να κάνουν μια μικρή εκδρομή στην ιστορική Μονή, όπως κι έγινε.

Ενόψει της αναμέτρησης με την Παραγουάη...

ΠΡΟΔΟΣΙΑ!! "ΤΑΦΟΠΕΤΡΑ" Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ - Φ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ Κρατική αμυντική βιομηχανία, τέλος!! - Έκλεισαν "a la ΕΡΤ" τα εργοστάσια, ξεπουλάνε τα ακίνητα!!!



Ελληνική πολεμική βιομηχανία, τέλος, τουλάχιστον όπως την γνωρίζαμε! Τα τρία εργοστάσια των ΕΑΣ, ΕΛΒΟ, ΕΑΒ θα έχουν την τύχη της ΕΡΤ, δηλαδή κλείνουν και χιλιάδες εργαζομένων απολύονται και θα δημιουργηθεί μια μικρή εταιρεία με άξονα την ΕΑΒ.

Αυτή είναι η απόφαση που ελήφθη πριν από λίγο από τους συναρμόδιους υπουργούς Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα και την αναπληρώτρια υπουργό Εθνικής Άμυνας, Φώφη Γεννηματά.