ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

"Ελα εδω ρε π...η" (video)


Σχόλιο του blog: Πόσο ηλίθιοι μπορεί να είναι αυτοί που υποστηρίζουν τον αξιόπουστα;
Άγριος καυγάς ξέσπασε απόψε κοντά στην πλατεία Συντάγματος, μετά το τέλος της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης του ΠΑΣΟΚ, όταν ποδηλάτης ο οποίος κατέβαινε στο ρεύμα της Βασιλίσσης Σοφίας απέναντι από τη Βουλή επιτέθηκε λεκτικά στον πρώην πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου.

Ο Γ. Παπανδρέου ανέβαινε από το πάνω μέρος της πλατείας προς τη Βασιλίσσης Σοφίας, όταν ο ποδηλάτης του επιτέθηκε λεκτικά, καθυβρίζοντας τον.

Στη συνέχεια, ο ποδηλάτης δέχθηκε επίθεση από οπαδούς του ΠΑΣΟΚ και υπήρξαν έντονοι διαπληκτισμοί. Και οι τέσσερις απομακρύνθηκαν από την αστυνομία και το επεισόδιο έληξε χωρίς σοβαρά «παρατράγουδα».

Μήπως νομίζετε ότι καταφέρατε να μας καταστρέψετε??

Για μας το γλέντι τώρα αρχίζει! Καλό είναι βέβαια να έχει την ψευδαίσθηση  ο αντίπαλος ότι τα κατάφερε, αλλά μάταια λαμόγια, έπρεπε να διαβάσετε λίγο Ελληνική ιστορία ίσως να παίρνατε το μέρος του ισχυρού δηλ. το δικό μας δηλ. των Ελλήνων.



Προς προδότες.

Προδότες η ώρα σας ζυγώνει, οι κρεμάλες στήθηκαν,όσο και να σας φένεται απίθανο μέρες μετράτε.
 Άσχετα με τα μαγειρεμένα αποτελέσματα των εκλογών, οι μέρες που τα κεφάλια σας θα στολίζουν τους ώμους σας είναι μετρημένες, Τις χήρες και τα ορφανά σας θα τα αναλάβουμε εμείς,δεν είμαστε κωλόπαιδα σαν και σας!!

ΤΑΧΥΠΛΟΟ ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΕΞ ΕΔΕΣΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΑΞΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ... ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!

Ταχύπλοο σκάφος της γνωστής Frontex, που εδώ και καιρό περιπολεί στα σύνορα Ελλάδας Τουρκίας στον Έβρο, απέκτησε η Πρέβεζα! Ο λόγος για τον οποίο το σκάφος ελλιμενίστηκε στην Ηπειρωτική πόλη είναι για να καταδιώκει τους λαθρομετανάστες, που δια θαλάσσης προσπαθούν να φύγουν από την Ελλάδα προς την Ιταλία, στοιβαγμένοι –συνήθως- σε σαπιοκάραβα.


Βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται, γιατί πήγε στην Πρέβεζα το ταχύπλοο τώρα, λίγες ημέρες πριν τις εκλογές;

«Ποιοι το έστειλαν; Και, αφού έχουν εντοπίσει το πρόβλημα με τους λαθρομετανάστες, που μαστίζει την Ήπειρο, γιατί δεν το έστελναν μήνες τώρα;» ρωτούν και συνδέουν την κίνηση αυτή (προφανώς) με τις εκλογές της Κυριακής.

Το παράδοξο…

Ο αξιόπουστας που είναι???

Αυτό το άτομο που είναι ρε παιδιά? Δεν θα εμφανιστεί να συνδράμει στην προεκλογική εκστρατεία του "άξιου" αντικαταστάτη του? Γιατί δεν τον παίζουν οι παλιοαδελφές στα κανάλια? Μήπως είναι όλοι μιλημένοι για την εξαφάνιση απο προσώπου γης του άξιου πούστη?







ΣΟΚ: Συνασπισμένοι επιτίθενται με τσεκούρι



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Ιταλία: Στους δρόμους κατέβηκαν οι χήρες των αυτοχείρων


Στην Μπολόνια διαδηλώνουν οι χήρες πολλών Ιταλών που έβαλαν τέλος στη ζωή τους, εξαιτίας της οικονομικής κρίσης. Την πρωτοβουλία στηρίζουν και δεκάδες άνεργοι, επιχειρηματίες που αντιμετωπίζουν μεγάλες οικονομικές δυσκολίες, όπως και υπάλληλοι που δέχθηκαν «εθελούσια έξοδο» και δεν ξέρουν πότε πρόκειται να συνταξιοδοτηθούν.

Στην «πρώτη γραμμή» η Τιστιάνα Μαρόνε, χήρα του βιοτέχνη Τζουσέπε Καμπανιέλο, ο οποίος αυτοπυρπολήθηκε στις 28 Μαρτίου έξω από τα γραφεία της υπηρεσίας είσπραξης φόρων στην Μπολόνια.

«Τα άτομα αυτά, αποφασίζουν να αυτοκτονήσουν διότι τα αναγκάζουν. Δεν πρόκειται για .....

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: Ευθανασία για παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας στο Βέλγιο


Ευγονική δίχως όρια: Προτείνεται δικαίωμα στην ευθανασία για παιδιά οποιασδήποτε ηλικίας στο Βέλγιο

Προκαλούν σάλο και πάλι οι ‘υπέρμαχοι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων’ προτείνοντας ότι οι άνθρωποι με νοητική στέρηση, όλα τα παιδιά και οι ενήλικες που πάσχουν από άνοια θα πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ευθανασία.....

Η συγκεκριμένη πρόταση και προτροπή προωθείται μέσα από διακήρυξη της Φιλελεύθερης Ανθρωπιστικής Ένωσης του Βελγίου (HVV). Η πρόεδρος της Ένωσης, Jacinta De Roeck, η οποία είναι πρώην γερουσιαστής και βοήθησε στα στάδια δημιουργίας του νομοσχεδίου δηλώνει ότι: “Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε ότι μία συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων θα πρέπει να αποκλειστεί παντελώς από την αυτοδιάθεση στο δικαίωμα ζωής και θανάτου.”

ΤΙΓΚΑ ΣΤΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ Η ΟΜΙΛΙΑ ΠΟΛΝΤΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ

ANDPAKISTANANDPAKISTAN1
Εμείς τα γράφαμε και τα ξαναγράφαμε... Οι μοναδικοί που μπορούν να ψηφίσουν σε αυτές τιςεκλογές τον Χοντροπόλντο και την παρέα του είναι Αλμπάνια και Πακιστάνια..Αδιάψευστος μάρτυθρας στα όσα λέμε ο φωτογραφικός φακός που απαθανάτισε τους international ψηφοφόρους του ΜΠΑΤΣΟΚ και ήδη κάνουν τον γύρο του πλανήτη...
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ένταση στο Σύνταγμα στην ομιλία Βενιζέλου

Ένταση επικράτησε λίγο μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Σύνταγμα (21:15).

Πολίτης έκαψε τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια...

Σύνταγμα, πριν από λίγο…

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ - Απειλεί με "συνέπειες" ο κομπλεξικός με το αναπηρικό καρότσι


Θα μας κλάσετε τ' @ρχίδια Φασιστο-Φρίτσηδες!

 
Η Γερμανία πάλι μας απειλεί ευθέως με "συνέπειες" αν δεν υπακούσουμε το θέλημά της, ακριβώς 71 χρόνια μετά την εισβολή και κατοχή της Ελλάδας. 
 
Και προειδοποιεί τη νέα κυβέρνηση που θα προκύψει από τις εκλογές της Κυριακής ότι "Η Ελλάδα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες αν η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές της Κυριακής δεν σεβαστεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα στα πλαίσια του μνημονίου με την ΕΕ και το ΔΝΤ".
 
 Αυτό δήλωσε αναίσχυντα ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Σε ομιλία του στην Κολωνία, ο Β.Σόιμπλε, του οποίου...

Επιγραφή της αρχαίας Αιγύπτου επιβεβαιώνει την ελληνικότητα των Μακεδόνων


Η ταυτότητα των Μακεδόνων ως Ελλήνων, πλην των γνωστών αδιάψευστων ιστορικών στοιχείων (επιγραφές, ευρήματα αρχαιολογικών χώρων, κείμενα αρχαίων ιστορικών Ελλήνων, Εβραίων, Ρωμαίων κτλ) επιβεβαιώνεται και από μία επιγραφή του 267 π.Χ.

(φωτογραφία της οποίας μου έστειλε ο κ. Σταύρος Χατζής, Συνταξιούχος Αστυνομικός, που παρακολουθεί το θέμα της Μακεδονίας, αλλά δεν περιλαμβάνεται στο παρών άρθρο) η οποία βρέθηκε στην Αίγυπτο και αναφέρεται σε αθλητικούς αγώνες, που έγιναν στα δωδέκατα βασιλικά γενέθλια. Οι αθλητές που αναφέρονται ότι αγωνίστηκαν, χαρακτηρίζονται από τον τόπο καταγωγής τους (Θραξ, Μακεδών, Σάμιος κτλ.), δηλαδή από τον ενιαίο Ελληνικό γεωγραφικό χώρο. Συνεπώς και μόνο από το γεγονός ότι αναφέρονται μεταξύ των άλλων Ελλήνων αθλητών και τέσσερις Μακεδόνες αθλητές, επιβεβαιώνει ότι οι Μακεδόνες είναι Έλληνες.

Ανάκληση προϊόντος από τον ΕΦΕΤ


Καταγγελίες για αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών σε γιαούρτι, δέχτηκε ο ΕΦΕΤ.


Ανάκληση προϊόντος από τον ΕΦΕΤ
  Το προϊόν είναι γιαούρτι της επιχείρησης «Carrefour Μαρινόπουλος Α.Ε.». Κατά τη διερεύνησή της επιβεβαιώθηκε η ανωτέρω καταγγελία. Τα παρακάτω γιαούρτια είχαν πιάσει μούχλα, με τον ΕΦΕΤ να προχωρά σε ανάκληση των εξής προϊόντων:

Ανοικτή Επιστολή προς όλους τους Παλαιοπολιτικάντηδες.


Αγαπητοί "παλαιοπολιτικάντηδες",  
ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΤΕ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΑ ΜΜΕ, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ?? 
Γιατί μας εξαπατήσατε?
Γιατί μας κλέψατε? 
Γιατί μας εξαθλιώνεται διαρκώς? 
Γιατί μας κόψατε και αυτό το μήνα άλλα 104 ευρώ??
Γιατί μας εξευτελίσατε και μειώσατε το κύρος της χώρας διεθνώς?
Γιατί διαρκώς μας λέτε ψέμματα? 
Γιατί  ξεπουλάτε τη Δημόσια περιουσία?
Γιατί μειώνετε το κύρος των ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων?
Γιατί μας εκβιάζετε..........

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ..ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ! ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ..ΕΙΝΑΙ Ο  ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ

ΑΥΤΟ το ΣΑΠΡΟΦΥΤΟ είναι ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ , Ο ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ & ΕΛΛΑΔΑΣ ,...Ο ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ… Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ … Ο ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΜΙΚΡΟΣ ΧΙΤΛΕΡ ……. Ο ΚΑΙΑΔΑΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ!!! ….ΕΜΕΙΣ Οφείλουμε και έχουμε χρέος αλλά και μπορούμε να τον πονέσουμε και να τον θέσουμε από τώρα στον πολιτικό αποτεφρωτήρα όπως αξίζει στον αριβίστα benito. …. ΣΣ: ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!! ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΤΡΟΠΟ!..... ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ…ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ ……… ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!... … Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΓΟΥΡΟΥΝΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ «ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ» ΤΟΝ "ΔΙΑΚΟΠΤΗ" ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ ΤΟΥ!!

πηγη

ΠΡΑΞΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.


ΠΡΑΞΗ ΙΣΟΔΥΝΑΜΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ
Στις εκλογές της 6ης Μαίου η ψήφος στα κόμματα που είναι υπεύθυνα για την κατάντια της Ελλάδας και των πολιτών της χώρας είναι ισοδύναμη με προδοσία της χώρας και των υπολοίπων Ελλήνων.
Η ψήφος σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ δηλαδή στα κόμματα που διέλυσαν την χώρα κυβερνώντας την απανωτά επί 38 ολόκληρα χρόνια ισούται με εθνική μειοδοσίαμε στυγερή προδοσία.
Είναι πια σαφές και αποδεικνύεται από την ίδια την πορεία και την κατάντια της χώρας, ότι τα κόμματα αυτά στελεχώνονται από ό,τι πιο άχρηστο, ανίκανο και τυχοδιωκτικό διαθέτει ο τόπος. Η ίδια η κάποτε λαϊκή βάση των κομμάτων αυτών ήταν πιο άξια και πιο ικανή από όσους αναδεικνύονταν και προωθούνταν μέσα από τους σκοτεινούς μηχανισμούς και τις σχέσεις υποτέλειας.

ΥΠΕΓΡΑΦΗ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ ΜΕ... ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!


Την λειτουργία της τουριστικής μαρίνας της Μυτιλήνης ανέλαβε η κοινοπραξία της Folli Follie και της τουρκικής Setur Servis Turistik, σύμφωνα με ανακοίνωση των δύο εταιριών, κίνηση που αναμένεται να συμβάλλει στην αναβάθμιση των τουριστικών υποδομών του νησιού. Η σύμβαση προβλέπει ότι η κοινοπραξία θα διαχειρίζεται την μαρίνα για 40 χρόνια, καταβάλλοντας ετήσιο μίσθωμα 250.000 ευρώ. Η μαρίνα περιλαμβάνει 252 θέσεις ελλιμενισμού. εκ των οποίων 222 στο θαλάσσιο και 30 στο χερσαίο χώρο. «Η υπογραφή της σύμβασης αυτής αποτελεί γεγονός μεγάλης σημασίας, αφού είναι ένα μεγάλο βήμα στην........

Σκόρδο, ένα πανίσχυρο αντιβακτηριακό


Σκόρδο, ένα πανίσχυρο αντιβακτηριακό
Εξολοθρεύει επικίνδυνα βακτήρια 100 φορές πιο αποτελεσματικά από τα αντιβιοτικά
Το θειούχο διαλλύλιο του σκόρδου σκοτώνει τα βακτήρια 100 φορές πιο δραστικά από τα αντιβιοτικά σύμφωνα με νέα μελέτη


Το σκόρδο αποδεικνύεται ότι κρύβει τελικά πολλές αρετές. Η πιο πρόσφατη, η οποία ήρθε στο φως από νέα μελέτη, είναι ότι μια από τις βασικές ουσίες του εμφανίζεται να είναι 100 φορές πιο αποτελεσματική από τα αντιβιοτικά στην καταπολέμηση ενός διαδεδομένου βακτηρίου που προκαλεί τροφική δηλητηρίαση.

ΦΩΤΟ: «Βουλιάζει» το Σύνταγμα αυτή τη στιγμή

ΦΩΤΟ: «Βουλιάζει» το Σύνταγμα αυτή τη στιγμή
Η… καζούρα για την συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Σύνταγμα δεν έχει τελειωμό στα κοινωνικά δίκτυα! 
Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter o χρήστης Sakaretsanos Dim


ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΕΓΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΑΥΤΟ; ΒΙΝΤΕΟ


Εδώ και μερικές ημέρες είμαστε θεατές της προεκλογικής υπερπροσπάθειας Χρυσοχοίδη να παρουσιάσει πως το ΠΑΣΟΚ ξαφνικά έγινε ευαίσθητο και νοιάζεται τα πρόβληματα του κόσμου. 

Γι αυτό τον λόγο άρπαξε τα λυόμενα που είναι για τους σεισμόπληκτους να τα χρησιμοποιήσει παράνομα για να κερδίσει μερικούς ψήφους.
Και εγώ ρωτάω αφού είναι τόσο εύκολο και μπορούν μέσα σε λίγες ημέρες να στήσουν κάτι τέτοιο γιατί δεν το έκαναν και για τους άστεγους;

Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός: ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟ "ΧΡΕΟΣ"!


Τέλος μέ τά φοβικά σύνδρομα τοῦ Μνημονίου καί τῶν Δανειακῶν Συμβάσεων, πού εἶναι ὅλα ἄκυρα καί παράνομα, ἀντισυνταγματικά καί ἀπάνθρωπα! 200 χρόνια πρίν ὁ Ἐθναπόστολος τοῦ Γένους, ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὁ Αἰτωλός πού ἀνέστησε Πίστη και ...
Πατρίδα στίς ψυχές τῶν Σκλάβων, μᾶς ἀποκάλυψε μέ τή Χάρη τοῦ Θεοῦ, ὅτι ΔΕΝ θά πληρωθεῖ τό δυσβάσταχτο καί ἐν πολλοῖς κατασκευασμένο καί παράνομο Ἑλληνικό "χρέος", τό ὁποῖο δημιουργήθηκε ρίχνοντάς μας χρῆμα πολύ, μέσω ΕΟΚ/ΕΕ, πού ἀλλοίωσε τό λαό μας, τίς ἀξίες καί τίς παραδόσεις μας! Ἰδού οἱ συγκεκριμένες προφητεῖες του γιά τό Ἑλληνικό "Χρέος": α. "Θά σᾶς.........

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΤΑΙΕΙ;

Πατριώτης ο Τσίπρας;;;


...ΜΗ ΧΕΣΩ
Άλλος ένας πολιτικός, που δεν έχει δουλεψει ποτέ στην ζωή του, διεκδικεί σε αυτές τις εκλογές την ψήφο του Ελληνικού λαού.. Ο λόγος για τον Αλέξη Τσίπρα.. Παιδί του κομματικού σωλήνα όπως ο ΓΑΠ, ο Καραμανλής, ο Καμμένος, ο....
Σαμαράς και η Ντόρα, ονειρεύεται την καρέκλα του Πρωθυπουργού.. Για δείτε μερικές θέσεις του κόμματος για τα εθνικά θέματα.. 

πηγη

Σκάνδαλο μεγατόνων με επιχειρηματία και πολιτικούς

Σκάνδαλο πολλών μεγατόνων με πρωταγωνιστή πολύ «βαρύ» όνομα επιχειρηματία και εμπλοκή πολιτικών προσώπων αναμένεται να αποκαλυφθεί τις επόμενες μέρες αμέσως μετά τις εκλογές σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Briefing News.

Του Αντώνη Μπελούση


Στα γραφεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών οι τρεις γυναίκες δικαστίνες κυρίες Ράικου, Σίσκου, Κυβέλου που έγιναν ευρέως γνωστές με την υπόθεση του σκανδάλου των περιουσιακών στοιχείων του Άκη Τσοχατζόπουλου «χτυπάνε» 16ωρα συνεχούς εργασίας προκειμένου να διασταυρώσουν τις τελευταίες πληροφορίες ώστε να δέσουν όσο καλύτερα γίνεται την υπόθεση.

Παράλληλα έχει ζητηθεί σε υψηλότατο επίπεδο η συνδρομή του ΣΔΟΕ χωρίς μάλιστα...

«Βόμβα» στο ΛΑΟΣ - Παραιτήθηκε ο γενικός διευθυντής του κόμματος

Η μία μετά την άλλη σκάνε οι «βόμβες» στο ΛΑΟΣ παραμονές των εκλογών, καθώς μετά την πρόσφατη αποχώρηση του επί χρόνια Γραμματέα Οργανωτικού του ΛΑΟΣ, αντιστράτηγου Κλειδέρη, τώρα από το κόμμα αποχωρεί και ο Γενικός Διευθυντής, Βασίλης Γαλατιανός.

Ο Βασίλης Γαλατιανός ...

Μαφιόζος «κοιμάται» δίπλα σε Πάπες Τάφος-μυστήριο μαρτυρά νέο σκάνδαλο στους κόλπους του Βατικανού

Πόλη του Βατικανού: Στα πρόθυρα νέου σκανδάλου βρίσκεται το Βατικανό για την υπόθεση της ταφής, πριν από 22 ολόκληρα χρόνια, ενός διαβόητου μαφιόζου, καθώς πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι η Αγία Έδρα εισέπραξε 1 δισ. λιρέτες (500.000 ευρώ) από τη χήρα του μαφιόζου για να επιτρέψει την ταφή του σε μια βασιλική, πλάι στους τάφους Παπών και καρδιναλίων. Μάλιστα υπάρχει η φήμη ότι στον ίδιο τάφο τοποθετήθηκε αργότερα μυστικά η σορός ενός 15χρονου κοριτσιού, θύματος της μαφίας.

Πηγή στο Βατικανό είπε στο πρακτορείο Ansa ότι «παρά τους αρχικούς δισταγμούς», ο τότε αρχιεπίσκοπος Ρώμης, Καρδινάλιος Ούγκο Πολέτι, έδωσε «τις ευλογίες του μπροστά σε ένα τόσο μεγάλο ποσό» για την αμφιλεγόμενη ταφή του Ενρίκο Ντε Πέντις, πρώην «κάπο» της διαβόητης συμμορίας Μαλιάνα της Ρώμης.

Bild: Αηδία, Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες

Για βρώμικη προεκλογική εκστρατεία και ψηφοθηρία κατηγορεί τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, η γερμανική εφημερίδα Bild (Pic)

Με τίτλο "Αηδία: Έλληνας υπουργός διαπομπεύει ιερόδουλες", δημοσίευμα της Bild επιτίθεται κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για τη δημοσίευση των στοιχείων των εκδιδόμενων γυναικών που βρέθηκαν θετικές στον ιό HIV.
Σημειώνοντας πως όλη η Ελλάδα γνωρίζει πλέον ότι αυτές οι γυναίκες είναι οροθετικές, η γερμανική εφημερίδα επισημαίνει ότι στην Αθήνα διεξάγεται "μια βρώμικη προεκλογική εκστρατεία".

Η Καταγωγή των Ελλήνων: Οι Σημερινοί Έλληνες είμαστε κατά 99% απευθείας απόγονοι των Αρχαίων Ελλήνων.



«Η πόλη μας ομολογείται (αναγνωρίζεται) ως η αρχαιότατη, ….Γιατί εμείς κατοικούμε σ’αυτήν την πόλη, χωρίς να διώξουμε από εδώ άλλους, ούτε την βρήκαμε έρημη, ούτε έχουμε συγκεντρωθή μιγάδες από πολλά έθνη, αλλά η καταγωγή μας είναι τόσο καλή και γνήσια, ώστε την γή από την οποία γεννηθήκαμε, την ίδια κατέχουμε
χωρίς καμία διακοπή(όλον το χρόνο),επειδή είμαστε αυτόχθονες και μπορούμε να ονομάσουμε την πόλη με τα ίδια ονόματα που δίνει κάποιος στους πλησιέστερους συγγενείς του».
Ισοκράτους Πανηγυρικός, 23-24 (380 π.Χ)

Χαμός στο Facebook: Μαζέψτε τα κομματόσκυλα... Μου λερώνουν τα όνειρα

Μόλις δύο 24ωρα πριν τις κρίσιμες εκλογές της 6ης Μαΐου και τα κοινωνικά δίκτυα κινούνται σε...
προεκλογικούς ρυθμούς.

Με φωτογραφίες, σχόλια, βίντεο οι χρήστες εκφράζουν τις απόψεις τους για την κατάσταση και για το πολιτικό σκηνικό της χώρας.

Ωστόσο σήμερα έχει...

ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ! Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΟΥΤΟΥΠΗΣ

Τον κουτούπωσε ο Κουτούπης!
Και όμως… Βρέθηκε ο πρώτος Έλληνας που θα τα πάρει απο τον Πάγκαλο. Και ας είναι μόνο 10.000 ευρώ, όταν ο Θόδωρος μοιράζει αγωγές -ακόμη και σε απλούς πολίτες- πολλών χιλιάδων ευρώ, διότι έχει…. ανάγκες, μιας και όπως ξεδιάντροπα δήλωνε στα κανάλια δεν έχει να πληρώσει τα χαράτσια!
Η υπόθεση στην οποία αναφερόμαστε ξεκίνησε το 2009. Τότε ο Παπακωνσταντίνου επέλεξε τον 35χρονο οικονομολόγο, Ανδρέα Κουτούπη, για τη θέση του ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών.

Η έκπληξη στην επιλογή ήταν πως ο πετυχημένος οικονομολόγος δεν ανήκε στο ΠΑΣΟΚ, αλλά στη Νέα Δημοκρατία (έχοντας μάλιστα εκλεγεί με ψηφοδέλτιό της μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος), και πολλοί ήταν εκείνοι που άρχισαν να μιλάνε για αξιοκρατικές επιλογές σε κρατικές θέσεις. Όμως το “σκληρό” ΠΑΣΟΚ -που τόσα χρόνια λυμαινόταν τον κρατικό κορβανά- δεν είχε πει την τελευταία του λέξη…

Δεν μας τα λέει καλά η SingularLogic...


Δεν μας τα λέει ούτε καλά, ούτε καθαρά η SingularLogic για την συλλογή και την εξαγωγή των αποτελεσμάτων το βράδυ της Κυριακής, ειδικά σε ένα περιβάλλον που οργιάζουν πληροφορίες, φήμες, υπόνοιες για νόθευση και εντέλει αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.
 
Ενώ χθες ο ΣΥΡΙΖΑ έθεσε καθαρά θέμα ηλεκτρονικής αλλοίωσης των αποτελεσμάτων σήμερα η εταιρεία διέρρευσε ότι "Λόγω της ρευστότητας που πιθανόν να έχει το εκλογικό αποτέλεσμα και η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις εκλογικές αναμετρήσεις του παρελθόντος και έχει ως αποτέλεσμα τα ευρήματα των δημοσκοπήσεων να μοιάζουν με κινούμενη άμμο, η SingularLogic εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο να καθυστερήσει το χρόνο μετάδοσης της κάρτας με την ασφαλή πρόβλεψη, παρότι κάτι τέτοιο τεχνικά είναι εφικτό να πραγματοποιηθεί μιάμιση περίπου ώρα αφότου κλείσουν οι κάλπες".
 

Fitch: Έξω από το ευρώ η Ελλάδα

Fitch: Έξω από το ευρώ η ΕλλάδαΑυξάνονται οι πιθανότητες εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ, αναφέρει ο οίκος αξιολόγησης Fitch σε έρευνά του που ερευνά πέντε σενάρια για το πως μπορεί να εξελιχθεί η κρίση χρέους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Ο Fitch μελετά τα εξής σενάρια: έξοδο της Ελλάδας από το ευρώ, νομισματική ένωση των πιο ισχυρών, ευρωμάρκο για τη Γερμανία και τους δορυφόρους της, μοντέλο "Ηνωμένων Πολιτειών της Ευρώπης" και διάλυση της Ευρωζώνης.

EΓΙΝΕ Η ΕΚΤΑΦΗ ΤΗΣ ΣΟΡΟΥ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΣΑΛΙΚΙΔΗ... ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ!!!

Πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης η εκταφή της σορού του Κώστα Τσαλικίδη από το κοιμητήριο Αγίου Βασιλείου Περιστερίου, έπειτα από σχετική εντολή του εισαγγελέα Χαρ. Λακαφώση, στο πλαίσιο της νέας έρευνας που διενεργεί για τις συνθήκες θανάτου του.

Η διαδικασία έγινε παρουσία...

Τούρκοι πράκτορες σκότωναν στην Αθήνα με το προ-κάλυμμα των λαθρομεταναστών - Turkish spies killed in Athens with the pre-cover of illegal immigrants

Τον Σεπτέμβριο του 1989, δολοφονήθηκε στην Αθήνα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αγνοούμενων της Κύπρου Γιάννης Λούρμπας (είχε διατελέσει και πρόεδρος της Πανελλήνιας Επιτροπής Αγνοουμένων), υπάλληλος του υπουργείου Εμπορίου, από «αγνώστους». Το έγκλημα έγινε λίγες ημέρες πριν ο Λούρμπας παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσίαζε Κούρδο πρόσφυγα, ο οποίος είχε κάνει σε φυλακή στην Τουρκία και συνάντησε και συνομίλησε με Έλληνες αγνοούμενους.
Ο Λούρμπας έπεσε θύμα της γνωστής παγίδας: Κούρδοι που εμφανίζονταν ως πολιτικοί πρόσφυγες, αλλά στην ουσία ήταν πράκτορες της ΜΙΤ. Η Αθήνα, όπως και το στρατόπεδο προσφύγων του Λαυρίου, είχε πήξει μια εποχή από δαύτους.

Απίστευτη ιστορία για μια από τις ιερόδουλες στο Διαδίκτυο!

Μια απίστευτη, τραγική ιστορία που αναδεικνύει με σκληρό τρόπο το δράμα μιας χαμένης ζωής κυκλοφορεί...
εδώ και λίγες ώρες στο διαδίκτυο για μία από τις έντεκα ιερόδουλες με AIDS, τα πρόσωπα των οποίων δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από την Αστυνομία. Αναφέρεται σην Snezhana Ilieva από τη Βουλγαρία και την παραθέτουμε, με την σημείωση ότι δεν έχει ακόμη επιβεβαιωθεί - αν υποθέσουμε ότι μπορεί να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.

Απειλητικά μηνύματα ΗΠΑ προς Τουρκία!

Μπορεί στην Τουρκία να έχει γίνει της μόδας η υπέρμετρη φιλοδοξία να αποτελέσει τον στρατηγικό παίκτη του αύριο και να αναβιώνουν οι θιασώτες της οθωμανικής αυτοκρατορίας, όμως αυτό καθόλου δεν αρέσει στον σημερινό πρώτο παγκόσμιο γεωπολιτικό «αφέντη», τις ΗΠΑ.

Διαρκώς αυξάνονται οι πολιτικές προσωπικότητες στην απέναντι …όχθη του Ατλαντικού που προειδοποιούν την Άγκυρα να μην παίζει με τα ζωτικά συμφέροντα των Αμερικανών στην ευρύτερη περιοχή. Ετσι, μετά τον γνωστό και μη εξαιρετέο Χένρι Κίσσινγκερ που πρόσφατα έβαλε…

New York Times: ”Υπάρχουν πολλοί Άκηδες,έπιασαν ένα”

Η προφυλάκιση του Άκη Τσοχατζόπουλου,έγινε μεγάλο θέμα στους New York Times.

“Είναι πρώτη φορά που ένα τόσο μεγάλο ψάρι ,πιάνεται”,γράφουν θέλοντας να τονίσουν ότι για πρώτη φορά ένας τόσο υψηλόβαθμος αξιωματούχος κατηγορείται για διαφθορά και προφυλακίζεται.

Οι New York Times γράφουν όλη την ιστορία του Άκη Τσοχατζόπουλου ο οποίος βαρύνεται με τις κατηγορίες για μίζες “$ 26 εκατ για την αγορά υποβρυχίων και πυραυλικών συστημάτων,χρήματα που διοχέτευσε μέσω υπεράκτιων λογαριασμών για την αγορά ακινήτων”.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνονται τα τεράστια οικονομικά προβλήματα...

VIDEO: Φάτε μάτια… Μέσι

Ο Λιονέλ Μέσι έφτασε τα 68 γκολ στη σεζόν με το χατ-τρικ που σημείωσε την Τετάρτη απέναντι στη Μάλαγα...
Η απίστευτη επίδοσή του Αργεντινού σταρ της Μπαρτσελόνα αποτελεί ρεκόρ όλων των εποχών ξεπερνώντας τα 67 τέρματα του Γκερντ Μίλερ με την Μπάγερν από την περίοδο 1972/73.

Απολαύστε σε ένα βίντεο περίπου οκτώ λεπτών όλα τα γκολ του «Λέο» τη φετινή σεζόν:


πηγη

Δείτε το αξεσουάρ στην κλούβα των ΜΑΤ !

Κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ βλέπει το IIF.



Την ανάγκη συνεργασίας μεταξύ των δύο μεγαλύτερων κομμάτων στην Ελλάδα, του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας, επισημαίνει στην έκθεσή του το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο (IIF), προκειμένου να συσταθεί μια ισχυρή κυβέρνηση συνασπισμού που θα διασφαλίσει το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας.
Αναλύοντας τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων που...


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: O νόμος 3213 περί «πόθεν έσχες» απαγορεύει από το 2003 στους βουλευτές να «παίζουν» στο χρηματιστήριο!!!




Κι αυτοί δημοσιοποιούν τις μετοχές τους!!!

O ισχύον νόμος του «πόθεν έσχες» είναι ο 3213/2003, ο οποίος ορίζει ρητά περιοριμούς διενέργειας χρηματηστηριακών συναλλαγών στους βουλευτές και ευρωβουλευτές, στον γενικό γραμματέα του Υπουργικού Συμβουλίου ... όταν ενεργούν ατομικά, καθώς και για λογαριασμό των συζύγων και των ανήλικων τέκνων τους. 

Η εντολή του λαού είναι να μην συγκυβερνήσουν ΠΑΣΟΚ – ΝΔ…


Σύμφωνα με διαρροές στα ΜΜΕ, αλλά και στο διαδίκτυο, διαφαίνεται καθαρά πως αντί το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ να εμφανίζουν (ως είθισται) την τελευταία εβδομάδα προ των εκλογών τάσεις συσπείρωσης, τουναντίον στις παρούσες εκλογές και όσο μειώνεται ο αριθμός των αναποφάσιστων, τα μηνύματα είναι μάλλον υπέρ της αποσυσπείρωσης.

Καταστρέφουν έγγραφα – Βουνά από σακκούλες σκουπιδιών στο Οικονομικών


Βουνά άρχισαν να σχηματίζουν οι μαύρες σακούλες στους διαδρόμους του υπουργείου Οικονομικών, ενώ οι καταστροφείς εγγράφων έχουν πάρει «φωτιά», όπως άλλωστε γίνεται κάθε φορά που αναμένεται… αλλαγή φρουράς.

Οπως λένε υπηρεσιακοί παράγοντες που περιμένουν το αποτέλεσμα της κάλπης, αυτή τη φορά η καρέκλα του υπουργού Οικονομικών δεν χαρακτηρίζεται απλώς ηλεκτρική αλλά βγάζει… σπίθες, καθώς από την επομένη κιόλας των εκλογών η πίεση θα είναι αφόρητη τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και εκτός συνόρων.

Σε μας φόρους και χαράτσια και στις τράπεζες ...μπαξίσια - Σήμερα η συγκυβέρνηση αποφάσισε να δώσει σε 4 Έλληνες τραπεζίτες 18 δισεκατομμύρια ευρώ!!!


Εγκρίθηκε η εκταμίευση των 18 δις για τις 4 μεγάλες τράπεζες!
«Πράσινο φως» για την ανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων μεγάλων τραπεζών της χώρας άναψε το Υπουργικό Συμβούλιο. Kατά την τελευταία συνεδρίασή του υπό τον Λουκά Παπαδήμο, ενέκρινε σχετική Πράξη Υπουργικού Συμβουλίου, ώστε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας να συνάψει μαζί με τον EFSF συμβάσεις προεγγραφής για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

ΧΙΤΛΕΡ 4 ΜΑΪΟΥ 1941: ΑΠ' ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΜΑΣ Ο ΕΛΛΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ ΕΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΕ ΥΨΙΣΤΟΝ ΗΡΩΪΣΜΟΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΝ...




"Ο Χίτλερ σε λόγο του, που εκφωνεί στο Ράιχσταγκ (Βουλή), αναφέρει τα εξής: 

ΚΑΖΑΚΗΣ - ΕΠΑΜ & ΜΑΣΟΝΙΑ - ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ <ΣΩΤΗΡΑ> ΚΑΖΑΚΗ ΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ video



Γιατι τετοια δημοσιοτητα στο λογο του ενω αλλοι πιο καταξιωμενοι δεν εχουν την αναλογη δημοσιοτητα???
Ποιοί τον έβαλαν να μας μιλά σε κάθε ΜΜΕ?



πηγη

Αληθεια, απο που κραταει η πολιτικη σκουφια ολων αυτων των ανθρωπων της ενημερωσης;

Αλήθεια, από πού κρατάει η πολιτική σκούφια όλων αυτών των ανθρώπων της ενημέρωσης;

ΚΟΚΚΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗΝ “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ” ! ΟΙ ΚΟΜΣΟΜΟΛΟΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ… ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ!
Λέμε συχνά πως τα ΜΜΕ κομμουνιστοκρατούνται. Κι όσον αφορά τους νυν κομμουνιστές είναι γνωστοί και τους ξέρει όλος ο κόσμος. Τι γίνεται όμως με τους «πρώην»; Σήμερα, λοιπόν, θα μιλήσουμε γι’ αυτούς ....
ακριβώς κι από τις επόμενες γραμμές θα «παρελάσει» όλο το… αφάν γκατέ του δημοσιογραφικού χώρου. Έχουμε και λέμε:

1.500% αυξήθηκε η πορνεία σε ένα χρόνο στην Ελλάδα - 1 δις ευρώ ο ετήσιος τζίρος ΤΡΙΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!


 Η πορνεία είναι η δεύτερη πιο προσοδοφόρα βιομηχανία μετά τα ναρκωτικά

- Δουλέμποροι και σωματέμποροι έχουν γεμίσει την Αθήνα με γυναίκες από την Αφρική και το πρώην ανατολικό μπλοκ

- Η συντριπτική πλειοψηφία των ιερόδουλων δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε εξετάσεις
- Κόκκινος συναγερμός στις αρχές για την εξάπλωση του AIDS Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η μάστιγα της πορνείας στη χώρα μας. Στην Ελλάδα του μνημονίου, των περικοπών και των μισθών εξαθλίωσης, η πορνεία αυξήθηκε κατά 1.500% μέσα σε ένα χρόνο.

Ο μύθος της "ακυβερνησίας" - Τί λέει το Σύνταγμα


 Ούτε ένα δευτερόλεπτο δεν πρόκειται να μείνει ακυβέρνητη η χώρα, όπως προβοκατόρικα διατείνονται τα κόμματα του Μνημονίου, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ , αν δεν καταφέρουν να εκλέξουν και τα δύο μαζί 151 βουλευτές. Ο οδικός χάρτης των μετεκλογικών εξελίξεων είναι σαφέστατος και προβλέπει μάλιστα και σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης αν δεν καταφέρει κανείς από τα τρία πρώτα κόμματα να σχηματίσει κυβέρνηση.

Ιδού λοιπόν τι προβλέπει το Σύνταγμα και ο Κανονισμός της Βουλής:Κατ'αρχήν υπάρχει το ενδεχόμενο και αυτοδύναμης κυβέρνησης ή και κυβέρνησης μειοψηφίας (γιατί υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο, να υπάρξει κυβέρνηση με κάτω από 151 βουλευτές στην Βουλή, αν οι αντίπαλοι δεν καταψηφίσουν) και όλα αυτά θα κριθούν στις ένδεκα ημέρες από τις εκλογές της 6ης Μαΐου μέχρι την σύγκληση της νέας Βουλής, που έχει ορισθεί για την 17η Μαΐου.