ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΦΕΘΗΚΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΚΙΡΓΙΣΙΑΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ... ΚΙ ΑΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΙΝΤΕΡΠΟΛ!

Τούρκο εμπλεκόμενο στη βάρβαρη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού το 1996 συνέλαβαν οι αρχές στην Κιργισία.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΡΙΚ στην Κωνσταντινούπολη, πρόκειται για τον Ερχάν Αρικλί, ο οποίος είναι στη λίστα για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού και την οποία έχει στα χέρια της Interpol.

Στην λίστα αυτή βρίσκονται άλλα δέκα άτομα, ανάμεσα στα οποία και ο...

"Μας κατέρριψαν με ρωσικό Α/Α πύραυλο" παραδέχονται οι Τούρκοι για το RF-4E!

 
 Τελικά ένα αντιαεροπορικό βλήμα, πιθανότατα από το σύστημα SHORADS Pantsir-S1 (χωρίς να αποκλείεται να ήταν και από σύστημα S-300PMU2), κατέρριψε το τουρκικό μαχητικό/αναγνωριστικό αεροσκάος RF-4E στην θαλάσσια περιοχή εκτός των συριακών χωρικώ υδάτων της Συρία, αναφέρει το πόρισμα του εισαγγελέα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων για τα δραματικά γεγονότα της 22ας Ιουνίου. 
Το αεροσκάφος, δεν βλήθηκε απ'ευθείας εξ'ου και η απουσία φωτιάς στα συντρίμμια που ανασύρθηκαν, αλλά κτυπήκε από τα θραύσματα της θραυσματογόνου κεφαλής που πυροδοτήθηκε από τον πυροσωλήνα προσέγγισης του βλήματος! 

Σύμφωνα με την έκθεση, τα δεδομένα από το RWR (προειδοποιητή εγκωβισμού από ρνατάρ) του αεροσκάφους δείχνουν ότι .......

Βροντερή απάντηση Αξιωματικού ...Σε ''ενστόλους'' και όχι μόνο !


Του  Σπύρου Σταματόπουλου *
 
 "Μπροστά οι αναλώσιμοι,πίσω οι φοβισμένοι".Άρθρο για όσους πήγαν και για όσους δεν πήγαν στη συγκέντρωση !
Διαβάζοντας τους πύρινους λόγους όψιμων επαναστατών των τηλεπαραθύρων, σε συγκεκριμένα μπλογκ, αρχίζω και καταλαβαίνω ότι το παιχνίδι έχει στηθεί πονηρά και καλά κρατεί. 

Ενισχυτικό της άποψής μου αυτής είναι και η συχνή παρουσία βουλευτών στις πορείες και μάλιστα από κόμματα που όταν αντικρίζουν στολή βγάζουν σπυράκια.

Μετά την πρόσφατη παρωδία της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας ελαχίστων ένστολων εν ενεργεία (χρησιμοποιώ τον όρο αν και δεν συμφωνώ να αναφερόμαστε στα στελέχη των ΕΔ με αυτόν), μάλλον ναυτοπροσκόπων και ελαφράς υπηρεσίας λυκόπουλων, οι οποίοι......

Οι ξυλόσομπες επιστρέφουν στα σχολεία της Καλαμπάκας


                       
Με σόμπες, οι οποίες θα καίνε ξύλα από τα δάση που ανήκουν στο δήμο, θα ζεσταθούν φέτος οι μαθητές στα σχολεία της Καλαμπάκας


Στην παλιά, δοκιμασμένη λύση της ξυλόσομπας φαίνεται ότι........

Αυτό είναι το ελλαδιστάν: Δείτε που είναι το πλουσιόπαιδο που εισέβαλε στο σπίτι της πρώην του και πυροβόλησε την αδελφή της!!!



Δεν πιστεύω να παραξενεύτηκε κανείς; 
Να έπεσε από τα σύννεφα... 
Η πεμπτουσία της δημοκρατίας του καπιταλισμού είναι το "σκοτώνω και δεν πληρώνω"!

ΣΟΚ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ : ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΙΚΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΡΙΝ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ....!!!!‏

 
Έρευνα των Πανεπιστημίων του Στάνφορντ των ΗΠΑ και της Παβίας της Ιταλίας απαντά ευθέως στον περιβόητο Φαλμεράγερ.
Δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους ούτε από τους Τούρκους, παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς.
Evτυπωσιακό! To  DNA  (γενετική σύσταση) των Ελλήνων καταδεικνύει πως σε ποσοστό 99,5% πρόκειται για . καθαρά καυκάσια φυλή (λευκή φυλή)!

Γεγονός που σημαίνει πως η συνεισφορά στη γενετική σύσταση των Ελλήνων, άλλων πληθυσμιακών ομάδων, εκτός της λευκής, αποτελεί ελάχιστο ποσοστό, μικρότερο. του 0,5%!
To DNA των Ελλήνων, όπως έδειξε πρόσφατη διεθνής πανεπιστημιακή έρευνα, δεν έχει επηρεασθεί από τους Σλάβους, -όπως ισχυρίζονται ορισμένοι- ούτε από τους Τούρκους παρά τα 400 χρόνια σκλαβιάς!

Ο Κολόμβος ανακάλυψε την Αμερική; Για ξανασκεφτείτε το







 H Aμερική σύμφωνα πάντα με την επίσημη άποψη ανακαλύφθηκε το 1492 από τον Χριστόφορο Κολόμβο,φαίνεται όμως ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Πολυετείς έρευνες και ανακάλυψη ευρημάτων από ερευνητές και επιστήμονες, δείχνουν ότι υπήρχε έντονη η παρουσία του Ελληνικού στοιχείου, καθώς και επηρεασμού της τέχνης των κατοίκων από την Ελληνική τεχνοτροπία.


Το πλήθος Αρχαιολογικών και γλωσσολογικών ευρημάτων είχε σαν αποτέλεσμα την επίσημη αποστολή ομάδας από το Ε. Μ. Πολυτεχνείο Αθηνών στο Περού , προκειμένου να μελετήσουν την ομοιότητα των ευρημάτων με τα αντίστοιχα Ελληνικά.

Οι περιοχές βρίθουν από Ελλάδα, και ευρήματα με κλασικά θέματα, όπως κεφάλια μέδουσας, οικοδομήματα με Μυκηναϊκή τεχνοτροπία, μαιάνδρους, τον Ηρακλή με ρόπαλο και λεοντή, ελληνικά αγγεία και αμφορείς που έχουν βρεθεί σε πολλά μέρη της Αμερικανικής ηπείρου και στο Περού.

Υπάρχουν και οι πόλεις Μόντε Αλμπάν και η Μίτλα με τις κιονοστοιχίες, που μας θυμίζουν την Τσίτσεν Ίτσα και εκείνες της Κνωσού και της Τίρυνθας. Επίσης ενδιαφέρον παρουσιάζουν και τα γλωσσολογικά ευρήματα, καθώς πλήθος από τοπικές διάλεκτοι, έχουν σαν βάση την Ελληνική γλώσσα με πάρα πολλές Ελληνικές λέξεις! Χαρακτηριστικό είναι ότι μόνο στα νησιά Χαβάη ευρέθησαν 1108 Ελληνογενείς λέξεις!

Γερμανός σοσιαλιστής δήμαρχος λέει την πικρή αλήθεια για το μεγάλο ψέμα της πολυπολιτισμικότητας







 ImageΤο παρακάτω απόσπασμα είναι από το νέο βιβλίο του Heinz Buschkowsky, του Σοσιαλιστή δημάρχου του Neukölln, ενός από τα πιο ισλαμοποιημένα μέρη του Βερολίνου και της Γερμανίας. Ο τίτλος του βιβλίου είναι «Το Neukölln είναι Παντού», γεγονός που υποδηλώνει ότι αυτό είναι το μέλλον που βλέπει ο Buschkowsky, για τη Γερμανία και την Ευρώπη συνολικά.

Ο Buschkowsky ήταν ένας από τους λίγους που υπερασπίστηκε τον Thilo Sarrazin (σοσιαλδημοκράτης πρώην υπουργός Οικονομικών του Βερολίνου που έκανε πάταγο με το βιβλίο του «Η Γερμανία αυτοκαταργείται»). Θα είναι ενδιαφέρον να δούμε αν η κυκλοφορία του βιβλίου θα έχει καμία συνέπεια και για τη δική του θέση.

Η θράκη δεν έχει σύνορα έχει γειτονιά ! ! !


Σε αναρτηση ανακοίνωση του Χρηματοοικονομικού Φόρουμ Θράκης (http://www.economicforumofthrace.eu)

Το Φορουμ αναφέρει: "η Θρακη δεν έχει σύνορα, αλλά γειτονιά' και δεν μιλάει κανείς καμία παράταξη κανείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Φόρουμ έχει συσταθεί για την εγκαθίδρυση ΕΟΖ στη Θράκη και.....
η συγκεκριμένη ανακοίνωση ειναι πολύ χαρακτηριστική!

naya

«Ανακοίνωση»

Συνέλαβαν τον δολοφόνο του Ισαάκ Σολωμού ! ! !


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Ραντικάλ, ο καθηγητής πανεπιστημίου Erhan Arıklı συνελήφθη από τις αρχές της Κιργιζίας, στο αεροδρόμιο Μανάς, της πρωτεύουσας Μπισκέκ, για συμμετοχή του στη δολοφονία των Κυπρίων Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού.

Μετά από την εξέλιξη αυτή σήμανε συναγερμός στο τουρκικό υπουργείο εξωτερικών.

Ένδεκα είναι συνολικά οι Τούρκοι που καταζητούνται από την Ιντερπόλ για την άγρια δολοφονία των δυο Κυπρίων, τον....
Αύγουστο του 1996.

Ο συλληφθείς, όταν τελέστηκαν οι δολοφονίες ήταν πρόεδρος της εθνικιστικής παρακρατικής οργάνωσης Türk-Bir. Γεννήθηκε το 1962 στο Αρνταχάν και εγκαταστάθηκε με την οικογένειά του στη Λάπηθο, το 1976.



Ο Ερχάν Αρικλί διέμενε επί 14 χρόνια στο Καζακστάν και ήταν εκπρόσωπος του παράνομου τουρκοκυπριακού κράτους στην Κιργιζία.

Όταν το διάβασα κάπου είπα: υπερβολές, αποκλείεται προφανώς αναφέρεται μόνον στην Θράκη, και θα πρέπει να διορθώσουν τα σχόλιά τους…

Απόστρατοι αποδοκίμασαν τον Καμμένο έξω από την Βουλή!

Με φραστική επίθεση «υποδέχθηκαν» τον Πάνο Καμμένο απόστρατοι αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων...

που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των περικοπών σήμερα το μεσημέρι έξω από την Βουλή.

Τα έντονα γιουχαΐσματα προς τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ακούστηκαν την ώρα που κατέβηκε στο σημείο για να βρεθεί στο πλευρό τους.

«Κλέφτες πολιτικοί» ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν.........

Πολίτες πήγαν να λιντσάρουν τον Κουλούρη… πήγε στην σειρά ΑΜΕΑ στην ΔΕΗ για να εξυπηρετηθεί!!

Δεν έχουν προηγούμενο αυτά που συνέβησαν στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου. Πρωταγωνιστής ο πρώην βουλευτής και υπουργός Κίμων Κουλούρης, ο οποίος για να αποφύγει την ουρά έφτασε στο σημείο να πάει στο ταμείο που εξυπηρετεί τα ΑΜΕΑ.
Έγινε όμως αντιληπτός από τους πολίτες που ανέμεναν καρτερικά να έρθει η σειρά τους, με αποτέλεσμα να γίνει ο κακός χαμός.

ΕΝΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΗΡΙΑΛ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ

                      

Εurostat: Καταρρέουν οι μισθοί στην Ελλάδα,αυξάνονται σε όλη την Ευρώπη



Δραματική μείωση των μισθών στην Ελλάδα δείχνουν τα στοιχεία για την εξέλιξη του ωριαίου κόστους εργασίας στην Ε.Ε. και την ευρωζώνη, τα οποία δημοσιοποίησε η Eurostat. Τα στοιχεία που αφορούν το δεύτερο τρίμηνο του 2012 και για την Ελλάδα το πρώτο τρίμηνο του ίδιου έτους, καλύπτουν το μισθολογικό και το μη μισθολογικό κόστος εργασίας, καθώς και...


 

Κινέζος ΥΠΑΜ σε Ινδία: "Φοβάμαι Γ'Π.Π."! - Στρατηγός PLA: "Να προετοιμάζεστε για πόλεμο"


Μια από τις ισχυρότερες προσωπικότητες στο στρατιωτικό σύμπλεγμα της Κίνας ο στρατηγός Xu Caihou αντιπρόεδρος στην Κεντρική Ετρατιωτική Επιτροπή της Κίνας –η οποία θεωρείται η ανώτατη πολιτικο-στρατιωτική επιτροπή στη χώρα- δήλωσε πως οι κινεζικές ένοπλες δυνάμεις της Κίνας (PLA) πρέπει να ετοιμάζονται για πόλεμο, εννοώντας την προστριβή της χώρας του με την Ιαπωνία για το διαφιλονικούμενο νησιωτικό σύμπλεγμα στην νότια κινεζική θάλασσα.

Αποσύρονται οι αστυνομικοί από την φρούρηση βουλευτών...


Σήμερα εκπνέει η προθεσμία που είχαν βουλευτές, ευρωβουλευτές και περιφερειάρχες να δηλώσουν αν επιθυμούν συνέχιση της αστυνομικής τους φρούρησης για ειδικούς λόγους. Τα αιτήματα θα κριθούν κατά περίπτωση, με κριτήρια την επικινδυνότητα και το βαθμό της όποιας απειλής.
Η εξέταση από την αρμόδια επιτροπή της Ελληνικής Αστυνομίας των αιτημάτων εξαίρεσης θα ολοκληρωθεί άμεσα, στο πνεύμα του Προεδρικού Διατάγματος 100/2012, το οποίο.....
υπέγραψε πρόσφατα ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Ν. Δένδιας....

ΠΟΙΝΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΤΩΝ ΜΗ ΕΞΑΓΟΡΑΣΙΜΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ" ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ...!!!

ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΠΛΑ... ΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Ο ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ ΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΕΛΛΗΝΑ. Η ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΛΥΠΛΕΥΡΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ:

Ο Τσίπρας παίρνει πίσω όσα υπόσχεται! Προετοιμάζει τους πολίτες για το Νέο Πασοκ


Όσοι από εσάς παρακολουθήσατε την ομιλία του Προέδρου της Κ.Ο του Σύριζα, θα διαπιστώσατε ότι υπήρχε ένα διαφορετικό κλίμα, ένα κλίμα που σκοπό ίσως είχε να κατευνάσει τα πνεύματα και να χαμηλώσει τα ντεσιμπέλ του αντιπολιτευτικού λόγου. Είναι αυτό που επανειλημμένα έχουμε πει εδώ στο anti-ntp.net επανάσταση με μέτρο.
  Πάντως μας έκανε εντύπωση ότι και σε αυτή την ομιλία του, ο Αλέξης Τσίπρας δεν

Το τέλος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με εντολή τρόικας.Ο ορισμός της προδοσίας.......


Το τέλος της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας με εντολή τρόικας
Σε επικίνδυνα μονοπάτια οδηγείται η αμυντική ικανότητα της χώρας, ειδικά μετά την πρωτοφανή απόφαση να αποσυρθεί η πλειονότητα των αεροσκαφών μας, χωρίς όμως αντικατάσταση, ύστερα από πίεση των εκπροσώπων της τρόικας.

Αποσύρονται οριστικά λοιπόν τα περίπου 50 μαχητικά A-7E και TA/7C από την ΠΑ και RF-4E, όπως έγινε γνωστό χθες από τον Αρχηγό ΓΕΑ Αντιπτέραρχο (Ι) Αντώνιο Τσαντηράκη. 

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως η βολή, η πρώτη βολή των S-300PMU1 θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο του 2013.
 Καμία ενέργεια δεν έχει γίνει και δεν αναμένεται να γίνει εντός των προσεχών ετών για την προσθήκη νέων μαχητικών κατεβάζοντας την διαθέσιμη δύναμη της αιχμής του «δόρατος» της Εθνικής μας Άμυνας.
Το πιθανότερο είναι να ακολουθήσουν των αποσύρσεων και τα Mirage 2000EGM/BGM και έπονται και τα F-16 Block 30 μέχρι το 2015, φτάνοντας έτσι μία απώλεια της τάξης των 120 μαχητικών, μένοντας με περίπου  …