ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Κόβονται όλα τα επιδόματα και τα αφορολόγητα για ανήλικα παιδιά

Από το 2013 καταργούνται όλα τα οικογενειακά επιδόματα αλλά και τα πρόσθετα αφορολόγητα για κάθε προστατευόμενο παιδί. Μεγάλοι χαμένοι θα βγουν αυτομάτως οι τρίτεκνοι και πολύτεκνοι, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι φορολογούμενοι που χάνουν από 1-1-2013 το πρόσθετο αφορολόγητο για κάθε παιδί (1.000 ευρώ για ένα παιδί, 2.000 ευρώ για δύο παιδιά κλπ).

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ''ΤΥΧΑΙΟ ΓΕΓΟΝΟΣ '' ........




Η κατάσταση στην Ελλάδα «μυρίζει» πλέον μπαρούτι… Η τακτική μίας κυβέρνησης, πλήρως

υποταγμένης σε εντολές της τρόικα, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε δύο νομοτελειακά γεγονότα: στην απόλυτη εξαθλίωση των πολιτών και στην εκκωφαντική έκρηξη της κοινωνίας που δεν θα μπορεί κανείς να αντιμετωπίσει και τα αποτελέσματα της οποίας δεν είναι δυνατόν να υπολογιστούν.

Σαν σήμερα η ιστορική μάχη των Γαυγαμήλων και η κατάλυση της περσικής αυτοκρατορίας!!




Τα γεγονότα σύμφωνα με τον Αρριανό Αλεξάνδρου Ανάβασις Βιβλίο Γ' [3,5,1] Ο Δαρείος και ο στρατός του κράτησαν όλη τη νύχτα τις αρχικές τους θέσεις, γιατί δεν είχαν γύρω τους στρατόπεδο με σαφώς καθορισμένα όρια και συγχρόνως φοβούνταν πιθανή νυχτερινή επίθεση των εχθρών.



Και έβλαψε ακόμη τους Πέρσες το ότι έμειναν πολλή ώρα ένοπλοι, αλλά και ο φόβος τους, φόβος που γεννιέται πριν από τους μεγάλους κινδύνους· και δε γεννιέται ξαφνικά από ένα τυχαίο συμβάν αλλά μεγαλώνει με το πέρασμα του χρόνου και σκλαβώνει το νου.

Διεθνής εξευτελισμός: Η Ελλάδα έχασε τη λίστα με τους φοροφυγάδες


Πρέπει να μην πίστευε στα αυτιά του ο δημοσιογράφος των κυριακάτικων Financial Times όταν άκουσε τον Γιάννη Στουρνάρα να λέει ότι δεν γνώριζε την ύπαρξη του CD, της περιβόητης «λίστας Λαγκάρντ» με τα ονόματα περίπου 2.000 φορολογουμένων Ελλήνων που έβγαλαν στην Ελβετία κεφάλαια 1,5 δισ. ευρώ. «Θα ζητήσω αντίγραφο» δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών στην εφημερίδα...

ΚΕΝΥΑ: Ένα παιδί νεκρό από επίθεση με χειρομβοβίδα σε εκκλησία. Ύποπτη ισλαμική οργάνωση

Ένα παιδί σκοτώθηκε και ακόμη τρία τραυματίστηκαν σοβαρά σε επίθεση με χειροβομβίδα που σημειώθηκε σήμερα το πρωί σε εκκλησία στο Ναϊρόμπι της Κένυας.

Τα παιδιά παρακολουθούσαν τα σχολικά μαθήματα που γίνονται την Κυριακή στην εκκλησία, "όταν μια χειροβομβίδα ερρίφθη στο εσωτερικό του ναού του Αγίου Πολυκάρπου στην οδό Τζούτζα. Κάποιοι πέταξαν χειροβομβίδα μέσα στην εκκλησία", ανακοίνωσε η αστυνομία.

Επεισόδια μεταξύ κατοίκων και ΜΑΤ στο Παρανέστι Δράμας για τη δημιουργία του κέντρου μεταναστών!!



Συμπλοκές με διμοιρίες των ΜΑΤ, ρήψη δακρυγόνων, τραυματισμό αστυνομικού, πυροβολισμούς στον αέρα και διακομιδή πολιτών στο Κέντρο Υγείας Παρανεστίου, περιελάμβανε η λήξη της πορείας που πραγματοποίησαν σήμερα το απόγευμα κάτοικοι του Παρανεστίου... 

HIV, ΦΥΜΑΤΙΩΣΗ, ΗΠΑΤΙΤΙΔΑ, ΕΛΟΝΟΣΙΑ, ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚ@ΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ... ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ...


Αύξηση λοιμωδών νοσημάτων στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας διαπιστώνει έρευνα του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η οποία επικεντρώθηκε στις περιοχές της πρωτεύουσας που συγκεντρώνουν πολλούς μετανάστες.

Αν και έως σήμερα δεν έχει υπάρξει ολοκληρωμένη επιδημιολογική μελέτη που να παρέχει αξιόπιστες απαντήσεις και στατιστικά δεδομένα για την επίπτωση ή και τον επιπολασμό λοιμωδών νοσημάτων σε μετανάστες στην Ελλάδα, είτε νόμιμους είτε παράνομους, τα ευρήματα

Έφτασε ο Πίου! Στην Πάτρα το “μαύρο διαμάντι” της πολιτικής!


Μετά τις επικές επιτυχίες στη Ν. Αφρική όπου προς τιμήν του σφάχτηκαν καμμιά 50αριά εργάτες από την εκεί σοσιαληστική κυβέρνηση, το μαύρο διαμάντι της πολιτικής είναι στην Πάτρα! 

Η τρόικα επιστρέφει ζητώντας το αίμα μας

  Ξεκινούν σήμερα το μεσημέρι οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις του υπουργού Οικονομικών Γ. Στουρνάρα με την τρόικα για την οριστικοποίηση των δημοσιονομικών παρεμβάσεων της διετίας 2013 -2014.

Τα στελέχη του ΔΝΤ, της ΕΕ και της ΕΚΤ διατυπώνουν ενστάσεις στο σκέλος των διαθρωτικών μεταρρυθμίσεων, αλλά και για περικοπές στην Υγεία, στη δημόσια διοίκηση, στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αλλά και στην Άμυνα, ενώ ζητούν περαιτέρω διευκρινήσεις και για τις φορολογικές παρεμβάσεις.

Τι ακτινοβολία εκπέμπουν διαφορές συσκευές που χρησιμοποιούμε καθημερινά;


Η μέτρηση πραγματοποιήθηκε παρουσία του ερευνητή του «Δημόκριτου», κ. Δημήτρη Κοσμόπουλου στο σπίτι μιας τετραμελούς οικογένειας. Το όριο ασφαλείας που θέτουν οιπερισσότεροι ερευνητές αλλά και οι κατασκευαστές των μετρητών είναι τα 5,8 μιλιβάτ/τ.μ. εφόσον η έκθεσή μας στην ακτινοβολία είναι διαρκής (δηλαδή 24 ώρες το 24ωρο). Οι εθελοντές μας, ένα νεαρό ζευγάρι με δύο παιδιά 3 και 5 ετών, παρακολούθησαν με περιέργεια και αγωνία το πείραμα και πριν φύγουμε, τα ασύρματα τηλέφωνα είχαν εξαφανιστεί, ο πομπός του ασύρματου Ιντερνετ είχε μπει στην αποθήκη και η οικοδέσποινα θα αγόραζε επειγόντως hands free! Να λοιπόν η «ακτινογραφία» μιας συνηθισμένης μέρας.

07.15 Κινητό τηλέφωνο -365 φορές πάνω από το όριο! 

Kατόρθωσαν να διαγράψουν φοβικές αναμνήσεις από τον ανθρώπινο εγκέφαλο


 Το να σβήσει κανείς τη μνήμη του και να ξεχάσει δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος που του προκαλούν πόνο φαντάζει σαν σενάριο για ταινία επιστημονικής φαντασίας. Κι όμως, όπως αποδεικνύεται δεν είναι και κάτι τόσο απίθανο να συμβεί στην πραγματικότητα.

Σε ένα πείραμα που έκαναν ερευνητές από το πανεπιστήμιο Uppsala, στη Σουηδία, κατόρθωσαν να διαγράψουν μία τρομακτική, πρόσφατη ανάμνηση που προκάλεσαν σε ομάδα εθελοντών.

Το όλο πείραμα έγινε ως εξής: οι ερευνητές έδειξαν στους εθελοντές τους μια ουδέτερη εικόνα και ταυτοχρόνως τους έκαναν ηλεκτροσόκ, που προφανώς δεν ήταν διόλου ευχάριστο. Με αυτό τον τρόπο, η εικόνα συσχετίστηκε στο μυαλό τους με τον φόβο – και έτσι δημιουργήθηκε μία φοβική μνήμη. Για να ενεργοποιηθεί αυτή η φοβική μνήμη, οι ερευνητές ξαναέδειξαν στους εθελοντές την εικόνα, δίχως αυτή τη φορά να τους κάνουν ηλεκτροσόκ...