ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Με στοιχεία η εσχάτη προδοσία του Παπακωνσταντίνου


Σε μια συγκλονιστική δήλωση ο πρώην επικεφαλής της Στατιστικής Μανώλης Κοντοπυράκης στην Real News, αποκαλύπτει ότι επρόκειτο περί προειλημμένης απόφασης να οδηγηθεί η χώρα στο ΔΝΤ και την χρεοκοπία μέσω του τεχνητού φουσκώματος των ελλειμμάτων.
Εμείς τώρα κύριοι δικασταί περιμένουμε να εκδώσετε ένταλμα σύλληψης για τον Παπακωνσταντίνου, αλλά μάλλον δεν θα εκδώσετε.
Μην τολμήσετε αύριο όμως να εκδώσετε ένταλμα σύλληψης για μένα που χρωστάω 4000 χιλιάρικα στην εφορία σας, μάλλον όμως θα το εκδώσετε. 
Δεν πειράζει, ξέρω ότι είστε το κατακάθι του παρακράτους και η λίγδα της κοινωνίας μας γι αυτό και εγώ έχω λάβει τα μέτρα μου!
 
Alan Dalon   Αναγνώστης

Αγωνία στο πανελλήνιο

 Με μεγάλη αγωνία περιμένει ο Ελληνικός λαός τα αποτελέσματα των εκλογών του ΠΑΣΟΚ. Από το στόμα του Ιορδάνη κρέμεται το πανελλήνιο, ο οποίος αποκλειστικά ανέλαβε την σωστή ενημέρωση.

Παγκόσμια ημέρα του Αλτσχάϊμερ σήμερα

  Α ρε κουφάλα Μπένι, γι αυτό ρε πούστη διάλεξες την σημερινή μέρα για εκλογές.

Όλγα Κεφαλογιάννη


  Καλό  μ@@νί . Έχει και άποψη! Είδε κανένας απο εσάς μ@@νί να μιλάει?

Το είπαμε χθες

"Σήμερα αρχίζουμε" είπε ο Βενιζέλος...εγώ τι να πώ? Να βρίσω? Όχι, τους τιμά το βρίσιμο αυτούς, τους ανεβάζει το ηθικό, από την κούνια τους τους βρίζουν (γαμώ τη κούνια τους).
Όπως είπαμε και χθες οι ελεεινοί του ΠΑΣΟΚ και των ΜΜ"Ε" θα μας παρουσιάσουν μία σπουδαία "νίκη".Ρε πουτανογεννήματα των μέσων μαζικής ενημέρωσης..τι να πει κανείς...!

Ο ποιό βλαμμένος άνθρωπος στον πλανήτη


Απο στιγμή σε στιγμή περιμένουμε τα αποτελέσματα για να δούμε ποιός είναι ο δεύτερος ποιό βλαμμένος άνθρωπος του πλανήτη...υπομονή... ο Χασαπόπουλος θα μας το πεί.

Καινούριο τούρκικο σήμερα

Αρχίζει σήμερα στο πουστοκάναλο MEGA καινούρια τούρκικη σειρά. Χωρίς να είμαστε προκατειλημμένοι ή να έχουμε κάτι με τους γείτονες κολότουρκους, εμείς από τις άτακτες φωνές ένα έχουμε να πούμε....Γαμώ το μουνί των μανάδων των αφεντικών του MEGA και κάθε μπάσταρδου γενιτσάρου που συμμετέχει.Δεν είναι του χαρακτήρα μας οι παραπάνω  φράσεις, απλά τις βάζουμε μήπως και τα μουνόπανα του MEGA τολμήσουν να έρθουν σε αντιπαράθεση μαζί μας...να γουστάρουμε!! ν
ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΡΕΣ ΑΝΟΙΧΤΑ, ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΒΙΣΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ. 

Η έκρηξη στην ΚΕΔ και το σχέδιο δολοφονίας του Καραμανλή

Σε σύνδεση της έκρηξης στην πόρτα της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου (ΚΕΔ) το 2009 με σχέδιο απόπειρας δολοφονίας κατά του πρώην πρωθυπουργού προχωρούν μάρτυρες που διηγούνται πως απέφυγε να περάσει από τον συγκεκριμένο δρόμο την τελευταία στιγμή.
Στοιχεία άγνωστα για εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη στην οδό Κονιάρη στους Αμπελοκήπους τον Μάρτιο του 2009 περιέχονται στη δικογραφία στην Εισαγγελία της Αθήνας, η οποία κατέληξε σε δίωξη κατ' αγνώστων για τις προπαρασκευαστικές ενέργειες της απόπειρας κατά του πρώην πρωθυπουργού.
Ο επικεφαλής της ασφαλείας...

...


ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Δεν δίνουν απόδειξη για τα 2 ευρώ στο ΠΑΣΟΚ!

Ως γνωστό, κατά τη σημερινή ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, οι ψηφοφόροι καταβάλουν για τη συμμετοχή τους 2 ευρώ.
Όπως όμως διαπιστώσαμε από την έρευνα που κάναμε,...

ΠΩΣ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΛΟΙΟ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ!!!

Την Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012 βρισκόμασταν στα Σκόπια στην πόλη Μοναστήρι (Μπίτολα κατά τους σλάβους γείτονες μας). Ενώ περπατούσαμε στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης... ξαφνικά διαπιστώσαμε μια ομάδα υψηλόβαθμων Τούρκων αξιωματικών (στρατηγοί) να περιδιαβαίνουν και να βγάζουν φωτογραφίες. Οι αξιωματικοί αυτοί συνοδευόντουσαν από τον αρχηγό των ενόπλων δυνάμεων των σκοπίων και απο πάνοπλους στρατονόμους και αστυνομικούς με πολιτικά.


Το γεγονός αυτό μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση αλλά απο ότι μάθαμε απο φιλικό πρόσωπο που μας συνόδευε, κάτοικο της πόλης του Μοναστηρίου, τον τελευταό καιρό έχουν αυξηθεί πολύ αυτές οι επισκέψεις. Συνεχίζοντας τις βόλτες μας στην πόλη αποφασίσαμε να...

Καίριο χτύπημα του Ισραήλ σε τουρκικό εξοπλιστικό πρόγραμμα

Η Τουρκία φωνάζει,το Ισραήλ “χτυπά” αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά.

Το υπουργείο Άμυνας του Ισραήλ “πάγωσε” το πρόγραμμα “Αετός της Ειρήνης”,το οποίο έχει υπογράψει η Τουρκία με τη BOEING και αφορά στα εναέρια συστήματα έγκαιρης προειδοποίησης που είχε παραγγείλει η Άγκυρα. Η συμφωνία ξεπερνά το 1,6 δις.

Το Ισραηλινό Υπουργείο Άμυνας ζήτησε από την εταιρία Elta που είναι υπεύθυνη για τα υποσυστήματα έγκαιρης προειδοποίησης της Boeing, να καθυστερήσει την παράδοση των δύο από τα τέσσερα συστήματα.

Είναι η δεύτερη φορά που...

CERN: Τελικά δεν ανατρέπεται η θεωρία του Αϊνστάιν


Η επανάληψη του αμφιλεγόμενου πειράματος, στο οποίο τα νετρίνα βρέθηκαν να κινούνται ταχύτερα από το φως, δείχνει ότι τα φευγαλέα υποατομικά σωματίδια δεν θα ανατρέψουν τελικά τη θεωρία της Eιδικής Σχετικότητας.

Ταξίδι στην ίδια διαδρομή

Η ταχύτητα των νετρίνων μετρήθηκε εκ νέου στην ίδια διαδρομή των 730 χιλιομέτρων όπου είχε πραγματοποιηθεί το αρχικό πείραμα, με την ονομασία Opera. Και σε αυτή την περίπτωση, μια δέσμη νετρίνων ταξίδεψε από το CERN, που βρίσκεται στα γαλλο-ελβετικά σύνορα, μέχρι το εργαστήριο του Γκραν Σάσο στην Ιταλία, περνώντας μέσα από εκατοντάδες χιλιόμετρα βράχου.

Η ομάδα Icarus του Γκραν Σάσο έχει αναρτήσει τα νέα αποτελέσματα στην υπηρεσία προδημοσίευσης arXiv.

Ο Καρατζαφέρης λαδώνει τους ψηφοφόρους!

Ε ρε τι κάνει η κατρακύλα των ποσοστών του μνημονιακού-αντιμνημονιακού ΛάΟΣ και η εκτόξευση των ποσοστών της Χρυσής Αυγής, μέχρι και…
σφραγισμένα (με βουλοκέρι…) πουγκιά ανοίγει!

Τι συμβαίνει; Όπως ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης στον έχοντα εδώ και πολλά χρόνια αναλάβει εργολαβικώς την διαφήμισή του, Γ. Παπαδάκη (του ΑΝΤ 1, αυτόν με το μουστάκι…), ο μνημονιακός τηλε-πρόεδρος Καρατζαφέρης θα ανοίξει…

Καταγγελία για νοθεία στις κάλπες του ΠΑΣΟΚ, να δείξουν συμμετοχή

Ο πρώην blogger του ΠΑΣΟΚ, Κρόγιας, καταγγέλλει στο twitter:
«5-5 τα ψηφοδέλτια στην Ροδόπη. Χωρίς φάκελλο και για άτομα που δεν είναι παρόντα. (Επώνυμη καταγγελία)»
Πανικόβλητοι νοθεύουν τις κάλπες για να δείξουν ότι έχουν συμμετοχή!



πηγη

Κολοσσιαία συμμετοχή! 8,639 άτομα έχουν ψηφίσει μέχρι τώρα!

Πραγματική λαοθάλασσα από χιλιάδες κόσμου (8) έχουν ψηφίσει μέχρι αυτή την στιγμή. Σύμφωνα με τις συσκέψεις που γίνονται για να αντιμετωπιστεί το αδιαχώρητο, τέθηκε επί τάπητος το θέμα παράτασης του ωραρίου μέχρι τα μεσάνυχτα ώστε να ψηφίσει και η συμπαθής τάξη των Βαμπίρ που φημίζονται για τις σχέσεις τους με την Δημοκρατική Παράταξη. 

 Η φωτό δεν παραπέμπει σε βαμπίρ, για την συνταγή επιτυχίας την βάζουμε).
πηγη 

Διευθυντής πολεοδομίας βρήκε νόμιμες τις... βίλες του!

Διέταξε έρευνα στον ...εαυτό του και τον αθώωσε για αυθαιρεσίες που καταγγέλθηκαν.

Ελλάς το μεγαλείο σου! Στο έγγραφο της πολεοδομίας Μυκόνου το όνομα του ελεγκτή και το όνομα του ελεγχόμενου είναι το ίδιο.

Σύμφωνα με το...

Υπάρχει φάρμακο γιά τόν καρκίνο;;

Ἕνας Ἕλληνας (καί ἡ ὁμάδα μέ τήν ὁποία συνεργάζεται) ἰσχυρίζεται ὅτι ἀνεκάλυψε τό φάρμακο γιά τήν θεραπεία τοῦ καρκίνου

Πρίν ἀπό πέντε χρόνια ὁ Εὐάγγελος Μιχελάκης, ἐπικεφαλῆς μίας ὁμάδος Καναδῶν ἐρευνητῶν τοῦ Πανεπιστημίου τῆς Alberta στό Edmonton τοῦ Καναδᾶ, εἶχε δημοσιεύσει στήν ἐφημερίδα Cancer Cell μία ἔρευνα ἡ ὁποία ἀνέφερε ὅτι ἡ dichloroacetate (DCA), προκαλεῖ καταστροφή καρκινικῶν κυττάρων σέ πολλῶν εἰδῶν καρκίνους.

Ἀνέφερε, ἐπίσης, ὅτι τό φάρμακο DCA μπορεῖ σέ πάρα πολύ μικρή ποσότητα νά φτάσῃ σέ σημεῖα τοῦ ὀργανισμοῦ πού ἄλλα φάρμακα δέν δύνανται καί μέ αὐτόν τόν τρόπο νά θεραπεύσῃ ἀκόμα καί τό γλοιοβλάστωμα, μία ἀπό τίς χειρότερες μορφές καρκίνου.

Τό 2010 ὁ Εὐάγγελος Μιχελάκης

Φοβούνται και την σκιά τους: Η ΕΛΑΣ θα ελέγχει τους πολίτες για... γιαούρτια & αβγά την 25η Μαρτίου!


Στο... κυνήγι αβγών, γιαουρτιών και ντομάτας θα ριχθούν από νωρίς το πρωί της 25ης Μαρτίου οι ειδικές ομάδες ελέγχου της Αστυνομίας, αναζητώντας πολίτες που θα φτάσουν στο Σύνταγμα για να διαμαρτυρηθούν στην πολιτική ηγεσία. Για το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. η παρέλαση θα είναι μια επιχείρηση ανάλογη με εκείνη του Πολυτεχνείου, μόνο που η προσπάθεια εντοπισμού των μολότοφ στα σακίδια αντιεξουσιαστών θα μετατραπεί σε... κυνήγι για γιαούρτια, ντομάτες και αβγά σε τσάντες πολιτών. Η εντολή που δόθηκε από τους στρατηγούς είναι σαφής και ξεκάθαρη:

Ολοκαύτωμα 81χρονης στην Ελλάδα του Μνημονίου για να ζήσουν τα παιδιά της...



Μια ανθρώπινη τραγωδία εν μέσω της τραγωδίας μιας ολόκληρης χώρας: Μια Ελληνίδα μάνα, 81 ετών, μη αντέχοντας να βλέπει την οικογένειά της να υποφέρει από την οικονομική εξαθλίωση που έχουν οδηγήσει οι κυβερνήσεις του Μνημονίου τον ελληνικό πληθυσμό, αποφάσισε να δώσει ένα τραγικό, συμβολικό τέλος στη ζωή της αυτοπυρπολούμενη στην αυλή του σπιτιού της!
Η γυναίκα ζούσε με την οικογένειά της στη Ζάκυνθο, στην περιοχή Βαρές. Η οικογένεια αντιμετώπιζε σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Η γυναίκα θεώρησε ότι ήταν βάρος στην οικογένειά της, αφού δεν μπορούσε να προσφέρει στην οικονομία του σπιτιού.