ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2013

Τουρκία: "Μην κάνει κίνηση η Κύπρος με τα πετρέλαια... Θα πάμε σε πόλεμο!!"



«Η Τουρκία θα αμφισβητήσει οποιαδήποτε προσπάθεια της Κυπριακής Δημοκρατίας να επιταχύνει τις έρευνες για κοιτάσματα φυσικού αερίου στα χωρικά της ύδατα για να προσελκύσει επενδύσεις και...
να σώσει την οικονομία της», διεμήνυσαν Τούρκοι αξιωματούχοι σήμερα σε δηλώσεις τους στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

LE FIGARO: 30 ΔΙΣ. ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΜΕΣΑ Ποιoι ρωσικοί κολοσσοί έχουν τις καταθέσεις τους στην Κύπρο - Κτύπημα και για Ρωσία


Την πλήρη καταστροφή της κυπριακής οικονομίας περιγράφει σε δημοσίευμά της η γαλλική εφημερίδα Le Figaro αν εφαρμοστεί η κατάσχεση ποσοστού των καταθέσεων.
Μάλιστα υπολογίζει ότι θα φύγουν 30 δισ. ευρώ, 20 δισ.από ξένους, Ρώσους, Άγγλους και άλλους και 10 δισ.ευρώ από Κύπριους πολίτες, οι οποίοι θα μεταφέρουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό. Το ποσό αυτό ανέρχεται περίπου στο 40% των καταθέσεων στην κυπριακές τράπεζες.

ΑΤΜ


"ΣΑΝ ΕΤΟΙΜΟΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ..." Ιδού το Plan "C" εξόδου από την ευρωζώνη - Απορρίπτεται το γερμανικό τελεσίγραφο

Η αναμενόμενη απόρριψη από την Γερμανία και του PLan B, φέρνει πλέον στην επιφάνεια το Plan "C" για τους Κύπριους: Το defencenet.gr βασιζόμενο σε πληροφορίες από το Βερολίνο είχε αποκαλύψει ότι η γερμανική κυβέρνηση θα απέρριπτε ΟΛΕΣ τις εναλλακτικές λύσεις, από την δανειοδότηση της Κύπου με νέο ρωσικό δάνειο, μέχρι την λύση που παρουσίασαν χθες οι Κύπριοι και κατ'αρχην έγινε δεκτό να συζητηθεί από το Eurogroup,απλά και μόνο γιατί έχουν ένα συγκεκριμένο και μοναδικό στόχο: Την καταστροφή της Κύπρου ως χρηματοοικονομικού κέντρου.

Σύζυγος Υπουργού

 Ο Κώστας Καίσαρης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη τη δήλωση παρέμβαση του Γιώργου Νταλάρα σχετικά με το δράμα της Κύπρου.

Μάλιστα. Ο Νταλάρας αυτή τη φορά δεν άρχισε τις συναυλίες για την Κύπρο. Οι καιροι προφανώς έχουν αλλάξει. Τοποθετήθηκε, όμως, με σχετική δήλωση του. Για την κακιά Ευρώπη, που δεν καταπιέζει μόνο την μαρτυρική Μεγαλόνησο και την Ελλάδα, αλλά γενικότερα το Νότο. Και με τη σχετική οικονομικοπολιτική ανάλυση μάλιστα. Για τα 60 δις του φυσικού αερίου της Κύπρου, τις καλές σχέσεις της με τις αραβικές χώρες και το Ισραήλ, αλλά και τη Ρωσία. Και καταλήγοντας αναρωτιέται: "ειναι, όμως, άραγε αυτή η ανθρωποκεντρική Ευρώπη, που ονειρευτήκαμε";

Σημεία των καιρών. Αντί να κάνει δήλωση για την Κύπρο, η Άννα Νταλάρα, έκανε ο σύζυγος της. Αντί να μιλήσει η πολιτικός της οικογένειας, μίλησε ο καλλιτέχνης. Που στην έβδομη δεκαετία της ζωής του διαπίστωσε ότι εξαπατήθηκε λες και ήταν μικρό παιδί. Άλλη Ευρώπη, είχε ερωτευτεί κι άλλη Ευρώπη προέκυψε στην πορεία. Έτσι είναι, όμως, οι καλλιτέχνες. Είναι συναισθηματικοί και ευκολόπιστοι.

Ποιοί ελέγχουν το ΔΝΤ και τις κεντρικές τράπεζες σε όλο το πλανήτη;


"Εφόσον εγώ ελέγχω την κίνηση του χρήματος ενός έθνους δεν με νοιάζει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.. Meyer Rothchild
Το Ευρωπαϊκό Νομισματοκοπείο είναι χτισμένο στο μέρος που ήταν κτισμένο το νομισματοκοπείο των Ρόθτσιλντ στην Φρανκφούρτη.
Όσοι έχουν δεί το ντοκυμαντέρ Money Masters γνωρίζουν οτι η Κεντρική Τράπεζα της Αγγλίας ανήκει εδω και 200 χρόνια στην εβραϊκή οικογένεια Ρόθτσιλντ.
Η ίδια οικογένεια μαζί με μερικές άλλες κατέχουν και το πλειοψηφικό πακέτο της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ(FED), της οποίας πρόεδρος είναι ο επίσης Εβραίος Benjamin Bernanke.

Το «πούλημα» της Κύπρου από τη Μόσχα & τα διδάγματα για την Ελλάδα


Εάν πιστέψουμε τη ρωσική εφημερίδα «Kommersant», την πιο έγκυρη ίσως στα επιχειρηματικά θέματα εφημερίδα στη Ρωσία, στο φύλο της 21ης Μαρτίου, η κυπριακή πρόταση προς τη χώρα του Βλαντιμίρ Πούτιν συμπεριλάμβανε τα ακόλουθα:

Πουλάει χρυσό και αγοράζει γη ο Εβραίος Σόρος!





Στο άρθρο του Mike Adams που ακολουθεί εξηγείται το γιατί η επένδυση σε οτιδήποτε έχει να κάνει με τα τρόφιμα αποτελεί επένδυση στο μέλλον. Διαβάστε το προσεκτικά γιατί όλα συνηγορούν ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν ακριβώς όπως τα περιγράφει!

Οι τιμές των τροφίμων έχουν εκτοξευτεί σε όλη την υφήλιο και δεν φαίνεται να υπάρξει σύντομα κάμψη. Ο ΟΗΕ αναφέρει ότι ο πληθωρισμός των τροφίμων είναι στο 30% ετησίως και η πτώση της αξίας του δολαρίου κάνει τις τιμές τους να φαίνονται ακόμη υψηλότερες. Καθώς το δολάριο χάνει την αξία του λόγω του χρήματος που τυπώνει η Federal Reserve, το κόστος εισαγωγής τροφίμων από άλλα κράτη φαίνεται ότι θα διπλασιαστεί τα επόμενα δύο χρόνια - και πιθανόν και τα δύο που θα ακολουθήσουν μετά από αυτά.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΨΗΛΑ ΣΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΟ "114" Η ΚΥΠΡΟΣ


Καθώς η Κύπρος βρέθηκε στο κέντρο των εξελίξεων, ιδιαίτερα μετά το «όχι» της Κυπριακής Βουλής στο «κούρεμα» των καταθέσεων, διεθνείς και εγχώριοι κύκλοι κάνουν λόγο για μια χώρα η οποία αποτελεί το «απόλυτο πλυντήριο χρήματος».

Νικολά Σαρκοζί: Κατηγορήθηκε επίσημα για ''κατάχρηση αδυναμίας'' στην υπόθεση Μπετανκούρ

Ο Νικολά Σαρκοζί κατηγορήθηκε επίσημα σήμερα για κατάχρηση αδυναμίας στην υπόθεση Μπετανκούρ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο δικηγόρος του Τιερί Χερτσόγκ, ο οποίος ανακοίνωσε την πρόθεσή του να «ασκήσει άμεσα προσφυγή» κατά της απόφασης αυτής.
 
Η απόφαση του ανακριτή Ζαν Μισέλ Ζαντί ελήφθη...