ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑΣ ΣΤΟ ΑΥΤΙ ΣΑΣ; ΑΝ ΝΑΙ, ΤΟΤΕ ΠΑΘΑΙΝΕΤΕ ΕΓΚΑΥΜΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ

 Υπάρχουν τρία πράγματα που μπορείτε να κάνετε:
* Αλλάξτε τη δουλειά σας και σώστε τη ζωή σας.
* Πείτε στους εργοδότες σας ότι πρέπει να βρούμε μια άλλη μορφή επικοινωνίας που δεν θα περιλαμβάνει τη δολοφονία σας.

* Σε περίπτωση που δεν θα το κάνουν, και εσείς δεν θέλετε να αλλάξετε τη δουλειά σας, τότε τουλάχιστον επιμείνετε στους εργοδότες σας, να σας δώσουν γραπτή βεβαίωση ότι απαιτούν να φοράτε αυτά τα πράγματα ως προϋπόθεση για την απασχόληση - τότε θα είναι νομικά υπεύθυνοι όταν θα αρχίσουν τα προβλήματα υγεία σας.


Αυτό που βλέπετε είναι ό, τι συμβαίνει στο μυαλό σας μετά από ένα 15 λεπτό τηλέφωνο κλήσης απο κινητό...

ΓΕΡΟΥΛΑΝΕ, ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ... ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΕΟΤ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ!


Μια... περίεργη τρύπα 12,5 εκατ. ευρώ φαίνεται να προκύπτει από την έρευνα που ζήτησε η υπουργός Τουρισμού, Ολγα Κεφαλογιάννη σχετικά με τη διαχείριση στον ΕΟΤ μέχρι το 2011, επί υπουργίας Παύλου Γερουλάνου.

Συνεργάτες του κ. Γερουλάνου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Σκάι, επισημαίνουν ότι ο ίδιος ο πρώην υπουργός Πολιτισμού είχε δώσει εντολή για έλεγχο προηγουμένων χρήσεων.

Η Εκθεση του Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή Παναγιώτη Κυριακόπουλου φέρει ημερομηνία 6/12/2012 και αφορά τις Οικονομικές Καταστάσεις της Χρήσεως 2011 του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

Ανάμεσα στις διάφορες ατασθαλίες που εντοπίστηκαν είναι.....

ΠΕΝΤΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΦΥΛΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ... ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...;;;

                     
Πέντε αστυνομικοί αποτελούν την προσωπική φρουρά του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου με την οικία του να φυλάσσεται επί 24ωρου βάσεως από άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς.

Παρά το ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου δεν είναι εν ενεργεία υπουργός ή εκλεγμένος βουλευτής, η Αστυνομία εξακολουθεί να του παρέχει προστασία όλο το 24ωρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος κατέθεσε αίτηση να του διατεθεί προσωπική φρουρά.

Οι Αρχές αποφάσισαν ότι κινδυνεύει και είναι πιθανός στόχος.....

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ. Ψηφίστηκε ο νόμος S510 στην Αμερική που απαγορεύει την οικιακή κηπουρική


Οι πολυεθνικές, με τις ευλογίες της κυβέρνησης των ΗΠΑ, περνούν νόμο απαγόρευσης και ωθούν στην πείνα μικρο καλλιεργητές και ιδιώτες, απαγορεύοντας τη διατήρηση και φύτευση σπόρων σε λαχανόκηπους στα σπίτια. Αν κρίνουμε από τη στροφή που έκαναν χιλιάδες νοικοκυριά και εδώ στην Ελλάδα, που λόγω της κρίσης άρχισαν να φυτεύουν είδη πρώτης ανάγκης και λαχανικά ώστε να μπορούν να επιβιώσουν, κατανοούμε και το μέγεθος της απανθρωπιάς των πολυεθνικών που προκειμένου να ελέγξουν την ανθρωπότητα μέσω του ελέγχου της τροφής, προωθούν τέτοιες απαγορευτικές νομοθεσίες. Ο νόμος S510 είναι μόνο ένα μέρος από την προώθηση του λεγόμενου κώδικα αλιμεντάριους.

Η Λίστα Λαγκάρντ: Η Δικαίωση ενός "τρελού" και "ιδιόρρυθμου" γιατρού από το 2010


Ηταν το 2010, όπου ο γιατρός Δημήτρης Αντωνίου, πρώην υποψήφιος βουλευτής των "Ανεξάρτητων Ελλήνων", συνέταξε και στοιχειοθέτησε την περιβόητη μήνυση εναντίον του ΓΑΠ και των συν αυτώ για εσχάτη προδοσία! εκεί λοιπόν υπάρχει και το απόσπασμα στο οποίο αναφέρεται για τις ευθύνες Παπακων/νου και ΓΑΠ για τη λίστα Λαγκάρντ! Τότε ουδείς του έδινε σημασία! Σήμερα όμως;

Η ΑΥΤΟΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ αρ. 86 ΣΥΝΤ.- YΠΟΘΕΣΗ Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ (ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ

Γράφει ο Δημήτρης Αντωνίου
Γιατρός - Πρόεδρος "Ζωηδοσία"

Η υπόθεση του τ. υπουργού οικονομικών της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου, Γ. Παπακωνσταντίνου (που μας έβαλαν στο Μνημόνιο) της αλλοίωσης (πλαστογραφίας) της λίστας Lagarde, αφήνει μια........

Εδώ γονάτισε ο Παλαιολόγος... Σαν σήμερα στέφεται στον Μυστρά ο τελευταίος Αυτοκράτορας του Βυζαντίου...!!!


                     Στο δάπεδο, ακριβώς κάτω από τον κεντρικό τρούλο στον Άγιο Δημήτριο του Μυστρά, υπάρχει μαρμάρινος ανάγλυφος δικέφαλος αετός, το οικόσημο των Παλαιολόγων, που χρονολογείται...
από το 15ο αιώνα. Εδώ, λέει η παράδοση, γονάτισε ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος κατά τη στέψη του ως αυτοκράτορα, το 1449.

Ο Κωνσταντίνος ΙΑ΄ ο Παλαιολόγος, 9 Φεβρουαρίου 1404 - 29 Μαΐου 1453 (49 ετών) , ήταν ο τε-λευταίος Αυτοκράτορας του οποίου η ηρωϊκή αντί-σταση κατά των Οθωμανών σφράγισε τις ύστατες στιγμές της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας περνώντας ο ίδιος στη σφαίρα του θρύλου, του μύθου και της φαντασίας.

Υπουργός, μπάσταρδος πετάει τα εθνικά μας σύμβολα


 Υπουργός άμυνας της Κύπρου πετάει σαν κουρέλια την Ελληνική και Κυπριακή σημαία. Σοκαριστικό βίντεο από την "επίδειξη ισχύος" ενός ακόμα μπάσταρδου ανθέλληνα που τάχτηκαν και στρατολογήθηκαν για την καταστροφή του Ελληνισμού

Δείτε το βίντεο:


Eκεί όπου βαπτίστηκε o Χριστός - Οδοιπορικό στον Ιορδάνη ποταμό


Μια από τις επισκέψεις που γεμίζουν τον καθένα με ξεχωριστά...

αισθήματα είναι αυτή στον Ιορδάνη ποταμό. Εκεί όπου βαπτίστηκε ο Χριστός. Το CretePlus.gr σας μεταφέρει εκεί, μέσα από την εμπειρία μιας παρέας Ηρακλειωτών.

Μέσα από τα εδάφη της Παλαιστίνης, ξεπροβάλλει ο Ιορδάνης ποταμός. Ένας τόπος ιερός, στον οποίο, βαπτίστηκε από τον Πρόδρομο το Βαπτιστή, τόσο ο ίδιος ο Ιησούς, όσο και χιλιάδες Χριστιανοί.

Εκεί βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του CretePlus.gr, μεταφέροντας σε σας την εμπειρία των επισκεπτών στην περιοχή.

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ !


Νέα ήθη, νέα έθιμα ή μήπως οι κίνδυνοι της ιδεοληψίας τοποθετημένων "αρχόντων" άρχισε να μας δείχνει τα "δόντια του θηρίου";
Ένας λαός ορίζεται από τα ήθη και τα έθιμά του, τις γενικότερες κοινές συνιστώσες, την ιστορία και την παράδοσή του. Αυτά, προφανώς, αποτελούν φληναφήματα για "ταγούς" (που λίαν συντόμως θα μετατραπούν σε λαγούς) οι οποίοι αρέσκονται στο να ερεθίζουν και να πολώνουν την κοινωνία, προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσωπικές τους ιδεοληψίες ή να ικανοποιήσουν τα "μέρη" εκείνα που τους στήριξαν και τους προώθησαν στα πολιτικά αξιώματα...

Η περίπτωση του δημάρχου των Αθηνών, είναι.....

Ποιοί ειναι αυτοί που επιβιώσαμε, βρε εφιαλτη μασκαρά;


ΕΠΙΒΙΏΣΑΜΕ!

“Ο προϋπολογισμός για το 2012 δεν πήγε άσχημα. Δεν πρέπει να το παραβλέπουμε αυτό. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά. Η ύφεση έφτασε περίπου το 6,5%. Επιβιώσαμε όμως.” (Απόσπασμα από τις προχτεσινές δηλώσεις Στουρνάρα)

ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΥΠΟΠΤΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ...



Δουλειά πιάνουν από αύριο οι οικονομικοί εισαγγελείς, καθώς έχουν καλέσει για κατάθεση τους στενούς συνεργάτες του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.
Από τις καταθέσεις τους προσδοκούν...



Θα τους τρελάνει!! Ρελάνς Άσαντ: "Δημοψήφισμα, Συνέδριο, νέο Σύνταγμα"!!


Το σημερινό διάγγελμα του Μπασάρ αλ Άσαντ είχε προαναγγελθεί ως σημείο καμπής για την κρίση στη Συρία και την τύχη του ίδιου αλλά και του καθεστώτος που οπτικοποιείται στην προσωπική πολιτική και ηγετική παρουσία του στη Δαμασκό.


Σε πείσμα των φημών που τον ήθελαν νεκρό και τον πληροφοριών που τον παρουσίαζαν έτοιμο να διαφύγει στο εξωτερικό, προς τη Ρωσία, το Ιράν ή την Κίνα, τις τρεις χώρες που συνεχίζουν να τον στηρίζουν στη διάρκεια αυτής της κρίσης, και στις οποίες άλλωστε αναφέρθηκε ονομαστικά στο διάγγελμά του, ο Μπασάρ αλ Άσαντ έδειξε ότι δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει… σαν κλέφτης.

Μνημόνια για πάντα όσο η Ελλάδα ανήκει στην ΕΕ

Από την 1η Ιανουαρίου 2013 ισχύει το νέο Δημοσιονομικό Σύμφωνο μεταξύ των χωρών της Ευρωζώνης και άλλων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με το οποίο θα ενταθεί σε μεγαλύτερο βαθμό ο αντιλαϊκός χαρακτήρας της πολιτικής σε βάρος των λαών στις χώρες της ΕΕ.
Ουσιαστικά με το Δημοσιονομικό Σύμφωνο η ΕΕ μπαίνει σε καθεστώς αιώνιου Μνημονίου. Τα σκληρά μέτρα που καταβύθισαν τον κόσμο της εργασίας παύουν να θεωρούνται έκτακτα και με

ΤΟ RFS MOSKVA 121 ΚΑΙ ΤΟ AZOV Στην Συρία επέστρεψε ο ρωσικός Στόλος - Δυτικά της Ισπανίας οι Μοίρες από Βαλτική & Β.Στόλο


Στις ακτές της Συρίας επέστρεψε ο ρωσικός Στόλος: Το καταδρομικό RFS MOSKVA 121 , μαζί με το πλοίο ηλεκτρονικού πολέμου Azov και το τάνκερ ανεφοδιασμού Ivan Bubnov απέπλευσαν πριν μερικές ημέρες από το ρωσικό αγκυροβόλιο (υπάρχει σχετική συφωνία με την Ελλάδα για χρησιμοποίησή του από το ρωσικό Ναυτικό) βόρεια της Αστυπάλαιας και τώρα βρίσκονται έξω από τις συριακές ακτές αναμένοντας τον υπόλοιπο ρωσικό στόλο (με μονάδες από τον Βόρειο Στόλο και τον Στόλο της Βαλτικής καθώς και με από τον Στόλο του Ειρηνικού Ωκεανού).

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ ΚΕΜΑΛ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡΗΝΗΣ...!!!

 
Η επιστολή του Ελευθερίου Βενιζέλου στην Σουηδική Ακαδημία με την οποία πρότεινε τον Κεμάλ Ατατούρκ (!) για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης. Σε λίγες μέρες συμπληρώνονται 78 χρόνια από την αποστολή μιάς Εθνικά κατάπτυστης επιστολής ενός εκ των διατελεσάντων αρχηγών του Ελληνικού κράτους που προσέβαλλε τον Ελληνισμό, που ποδοπάτησε δι΄αυτής τα αριστεία Ηρώων - νεκρών και επιζώντων - γυναικοπαίδων που εβιάσθησαν, που υπέστησαν θάνατο μαρτυρικό κατά το "νόμο" του Λυντς, που οδηγήθηκαν στις ατελεύτητες πορείες θανάτου

ΣΑΝ… ΚΛΕΦΤΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ – ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ


MASON
Σαν… κλέφτες εμφανίστηκαν -όπου εμφανίστηκαν κι όσοι εμφανίστηκαν- οι πολιτικάντηδες του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου, στη σημερινή εορτή των Θεοφανείων. Με πρώτον τον… λαοφιλή σωτήρα μας, πρωθυπουργό του Μνημονίου της δυστυχίας μας, Αντωνάκη Σαμαρά, που ξαφνικά και απροειδοποίητα εμφανίστηκε στον Πειραιά, για την κατάδυση του Τιμίου Σταυρού. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος δε γνώριζε για την παρουσία του (κι έτσι δεν

Στη σύλληψη ενός 33χρονου Aλβανού, έπειτα από καταγγελία 18χρονης στο Ηράκλειο για βιασμό, προχώρησαν οι αρχές.


Aλλοδαπός βίασε 18χρονη στην Κρήτη
Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας, το απόγευμα της Παρασκευής ο δράστης με το πρόσχημα της εξυπηρέτησης μετακίνησης της προς το σπίτι της, τη μετέφερε με το αυτοκίνητο στο σπίτι του, όπου με την άσκηση σωματικής βίας την βίασε.
Ο 33χρονος, σύμφωνα με το cretalive.gr, συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου το πρωί του Σαββάτου στο Ηράκλειο, κατηγορούμενος για βιασμό.

Πήγαν για λαυράκι και βρήκαν… Βαρουφάκη και “συγγενή λίστας” Παπακωνσταντίνου στην ΜΚΟ του Γιάννου!

20130106-133646.jpg
Φύλλο και φτερό έχει κάνει το ΣΔΟΕ την ΜΚΟ του Γιάννου Παπαντωνίου (ως “ινστιτούτο” λειτουργούσε), αλλά εκτός από τα λαυράκια, τις κρατικές και ιδιωτικές χορηγίες, το μαύρο σκοτάδι στην διαχείριση, έπεσαν πάνω και στον …Βαρουφάκη!
Ναι, τον γνωστό “αντιμνημονιακό”, που ήταν σύμφωνα με τα πρώτα ευρήματα, τακτικό και ιδρυτικό μέλος του “ινστιτούτου”! Φανταστείτε την έκπληξη. Ένας “αντιμνημονιακός”, ιδρυτικό και τακτικό μέλος σε ΜΚΟ του Γιάννου…

Στο καλό και να μην μας γράφει... Ο σεναριογράφος - ηθοποιός Αλέξανδρος Ρήγας σκέπτεται να φύγει για Τουρκία...!!


Βλέποντας την ελληνική τηλεόραση να πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, ο Αλέξανδρος Ρήγας αποφάσισε να αφήσει την Ελλάδα και να ξεκινήσει μία καινούργια δουλειά στην Τουρκία.


«Υπήρξαν αρκετά προβλήματα που σταμάτησαν αρκετές φορές τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων, μπήκαν εμπόδια κυρίως οικονομικής φύσης μα και το κανάλι θέλει τη δουλειά και εμείς που την κάνουμε δίνοντας τον καλύτερο μας εαυτό γι’ αυτήν. Δεν σου κρύβω πως σκέφτομαι να πάω στη Τουρκία, που υπάρχει μεγάλος εργασιακός οργασμός και αρκετά

«Ταξιαρχίες δωρεάν ἐργαζομένων» προτείνει ὁ Πέτρος Δούκας!

«Ταξιαρχίες δωρεάν ἐργαζομένων» προτείνει ὁ Πέτρος Δούκας

Ἕνα ἕνα μᾶς τά ξεφουρνίζουν.  Ὅσο περισσότεροι ἄνεργοι, τόσο καλλίτερα γιά τά τσιράκια τῶν ξένων τοκογλύφων. Ὅπως οἱ μαῦροι στήν Ἀμερική πρίν ἀπό τόν ἐμφύλιο.
Αὐτὀ θέλετε; Μά τό ξέρουμε. Εἶναι ἡλίου φαεινότερον τίνων τά συμφέροντα ἐξυπηρετεῖτε. 
Μή μιλᾶτε πολύ γιατί ἐκτίθεστε. 

Μινώταυρος
Μεγάλος σάλος προκλήθηκε στα social media από τις προτάσεις του πρώην υπουργού,

ΑΝΑΛΥΣΗ > Η εξάπλωση του Αλβανικού οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα και οι κίνδυνοι που εγκυμονούνται εξ'αυτού σε ότι αφορά θέματα εσωτερικής ασφάλειας

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΕΤΟΣ

Το παρακάτω κείμενο παρουσιάζει με επιγραμματικό τρόπο την εξάπλωση τη σημερινή εποχή του Αλβανικού οργανωμένου εγκλήματος στην Ελλάδα και κυρίως τους κινδύνους που εγκυμονούνται εξ'αυτού σε ότι αφορά θέματα εσωτερικής ασφάλειας. 
Η δράση του Αλβανικού οργανωμένου εγκλήματος διαθέτει σε ότι αφορά την εσωτερική ασφάλεια της Ελλάδος,τέσσερα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Νικολά Σαρκοζί (2008): Θα επιβάλλουμε φυλετική επιμειξία! (video)




Παρακάτω θα δείτε ένα απόσπασμα από μια ομιλία που έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας, Νικολά Σαρκοζί* στις 17 Δεκεμβρίου 2008 για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Ecole Polytechnique στο Palaiseau (Παλεζώ).



Το απόσπασμα της εξαιρετικά απειλητικής ομιλίας του Σαρκοζί επικεντρώνεται στην υποχρέωση της Γαλλίας να γίνει μια «μικτή» (ή σύμμικτη ή ανομοιογενής) χώρα – η γαλλική

Αναρχοαριστεροί κάφροι, οπαδοί της "Βίλλα Αμαλίας", βανδάλισαν το ομορφότερο μνημείο της Θεσσαλονίκης


ΚΑΘΑΡΙΖΟΤΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΠΡΟΣ ΧΙΛΙΟΣΤΟ...  "Άγνωστοι" έβαψαν σήμερα τα ξημερώματα την Αψίδα του Γαλέριου (πιό γνωστή ως "Καμάρα"), στη Θεσσαλονίκη, σε ένδειξη αλληλεγγύης στους καταληψίες της "Βίλα Αμαλία" της Αθήνας.

mikromeseos

ΓΙΑ ΝΑ ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ... ΟΙ ΠΙΟ ΠΑΛΑΒΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ... ΜΑΚΡΑΝ!



Μπορούμε να τις συναντήσουμε οπουδήποτε. Αυτές, όμως, είναι μερικές από τις πολύ καλές. Ας τις απολαύσουμε!

Πυροβολισμοί σε νέα επεισόδια στο Μπελφαστ



Η αστυνομία στη Βόρεια Ιρλανδία επιβεβαίωσε ότι κατά τη διάρκεια νέων επεισοδίων μεταξύ Ενωτικών, Ρεπουμπλικάνων και αστυνομικών ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Η χρήση όπλων έγινε στο ανατολικό Μπέλφαστ, επίκεντρο των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας των Ενωτικών από τις αρχές Δεκεμβρίου, όταν ο δήμος της βορειοϊρλανδικής πρωτεύουσας αποφάσισε να.....

Δεν παίζονται οι αγύρτες! Κατήργησαν στα μουλωχτά την έκτακτη εισφορά για πολυτελή αυτοκίνητα,σκάφη αναψυχής,πισίνες,αεροσκάφη και ελικόπτερα!


Ο μόνος φόρος που καταργήθηκε στην εποχή των μνημονίων...!

Το διαβάσαμε πρωί πρωί στο μπλογκ του φίλου Οικοδόμου και μας σηκώθηκε η τρίχα κάγκελο.
Τελείως στα μουλωχτά (είχαν εξ' αρχής διατυπώσει έτσι το νόμο που ίσχυσε άπαξ το 2011!!!!) κι επειδή το επιτρέπουν οι δημοσιονομικές συνθήκες(!!!) κατήργησαν την έκτακτη εισφορά,που αφορούσε αποκλειστικά και μόνο τους ίδιους και τα κολλητάρια τους.
Από το 2010 μέχρι σήμερα έχουν επιβάλει......

Τα Θεοφάνεια

Μεγάλη εορτή του Χριστιανισμού, σε ανάμνηση της Βάπτισης του Ιησού Χριστού στον Ιορδάνη ποταμό από τον Άγιο Ιωάννη τον Πρόδρομο (ή Βαπτιστή). Γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 6 Ιανουαρίου και είναι η τρίτη και τελευταία εορτή του Δωδεκαημέρου, που ξεκινά με τα Χριστούγεννα. Λέγεται, επίσης, Επιφάνεια και Φώτα.
Το όνομα της εορτής προκύπτει από τη φανέρωση των τριών προσώπων της Αγίας Τριάδας, που σύμφωνα με τις Γραφές συνέβη κατά τη Βάπτιση του Ιησού. Στις Δυτικές Εκκλησίες, τα Θεοφάνια είναι περισσότερο συνδεδεμένα με την προσέλευση και την προσκύνηση των Τριών Μάγων στη Φάτνη της Γέννησης του Ιησού.