ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Η ηθικολογία της Αριστεράς


Του Colin Liddell (Alternative Right) / ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Πρωτότυπος τίτλος άρθρου: “The Death Morality of the Left” (Η Ηθική του Θανάτου της Αριστεράς), με ελάχιστες διορθώσεις - προσθήκες κατά την μετάφραση

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά της νεωτερικότητας είναι μια απόκλιση από την συμβατική ηθική, αλλά η απόκλιση από μια τέτοια ηθική δεν σημαίνει απάρνηση της εν λόγω ηθικής. Μάλλον είναι μια μορφή αρνητικής επιβεβαίωσης.

Ως εκ τούτου, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει το γεγονός ότι η απόκλιση δημιουργεί μια ισχυρή αίσθηση ηθικής κατωτερότητας που ωθεί σε μια απελπισμένη ανάγκη για αντιστάθμιση και επαναφορά της ισορροπίας. Αυτή η απλή ψυχολογική εξίσωση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να εξηγήσει πολλά από αυτά

Αντιφασιστικός ανθρωπισμός: λυντσάρισαν γυναίκα επειδή πήγε σε εκδήλωση της ΧΑ!

Ακόμη μία περίπτωση "αντιφασιστικής" επίθεσης - και μάλιστα αυτή την φορά σε γυναίκα- είχαμε στην Θεσσαλονίκη, μετά από πορεία της ΧΑ.
Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της το κόμμα: "Κράτος και παρακράτος, σε πλήρη συνεργασία και με απόλυτο συντονισμό μεταξύ τους, εξαπολύουν συνεχείς επιθέσεις ενάντια στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Χθες βράδυ, αμέσως μετά την μεγαλειώδη εκδήλωση για την Μακεδονία μας, όπου το επίσημο κράτος επέτρεψε και υπεράσπισε παράνομη αντισυγκέντρωση, Συναγωνίστρια δέχθηκε εντελώς απρόκλητα άνανδρη δολοφονική επίθεση από τουλάχιστον δεκαμελή, οργανωμένη ομάδα

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΤΣΟΝΤΟΚΑΝΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΕΙΡΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ!


mouga
Παρά το γεγονός, ότι είναι οι πρώτοι διαφημιστές του… successstory και της… ανάπτυξης που έρχεται, οι εξελίξεις στο κανάλι του BigBoss Μπόμπολα (mega), δείχνουν ότι συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Έτσι, ο BigBossκαταργεί το νυχτερινό δελτίο ειδήσεων του καναλιού και τη νυχτερινή βάρδια του καναλιού, για να κάνει περικοπές, λόγω αναδουλειάς. Κι όπως επιμένουν οι… κακές γλώσσες, αυτή είναι μόνο η αρχή των περικοπών που θα ακολουθήσουν, το προσεχές διάστημα. Από Σεπτέμβριο έρχεται… καταιγίδα, με το μέλλον του καναλιού να είναι αβέβαιο!

Βρέθηκε ο τάφος του Δράκουλα, σφαγέα των Οθωμανών;

Εσθονοί ερευνητές επιχειρούν να ρίξουν φως σε ένα από τα ιστορικά μυστήρια του ύστερου Μεσαίωνα που ακόμα δεν έχει επιλυθεί, αυτό του τάφου του διάσημου Βλάχου ηγεμόνα του 15ου αιώνα Βλάντ Ντρακούλ, του επιλεγόμενου ανασκολοπιστή.

Του Παντελή Καρύκα

Μέχρι τώρα πιστευόταν ότι ο Βλαντ Τσέπες (ανασκολοπιστής), όπως είναι γνωστός, ετάφη στις τρανσυλβανικές Άλπεις. Ο Βλαντ γεννήθηκε το 1431. Από τον πατέρα του κληρονόμησε τον τίτλο του ιππότη του Τάγματος του Δράκου και έτσι έλαβε το προσωνύμιο Ντρακούλ. Ύστερα από πολλές περιπέτειες, ανέλαβε την ηγεμονία στη Βλαχία το 1456 και αναδείχτηκε σε έναν από τους μεγαλύτερους αντιπάλους των Οθωμανών, τους οποίους πολλάκις κατανίκησε, καταφέρνοντας, σχεδόν, να σκοτώσει ακόμα και τον

ΓΑΜΑΤΗ "ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ" ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ WIND

ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ: Η επέλαση των επικίνδυνων αιρετικών που τα βρήκαν με τους ντόπιους δοσίλογους > Μαζεύονται στο ΟΑΚΑ για την εκλογή του “Παγκόσμιου Ηγέτη” της “Παγκόσμιας Κυβέρνησης”


iexovades
Σε μια περίοδο εξαιρετικά “καυτή” και επικίνδυνη για τα εθνικά, οικονομικά και κοινωνικά θέματα της πατρίδος, έρχονται και οιπανταχού παρόντες “σπόροι” των Μαρτύρων του Ιεχωβά για να κάνουν- έχοντας ειδικούς λόγους αναταραχής και ανωμαλίας προφανώς-αισθητή την παρουσία τους. Αφορμή για το ρεπορτάζ καταγγελίες που λάβαμε στο makeleio.gr και αφορούν τις καθιερωμένες ετήσιες ομαδικές δημόσιες δραστηριότητες του αιρετικού εσμού των Ιεχωβάδων. Αυτή τη φορά όμως κάποιοι παρονομαστές δοξασίας των “αφεντικών” της Γης φαίνεται ότι διαφοροποιούνται. 

Ράσμουσεν: "Θα ενισχύσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας" - Το πάει για "σύγκρουση" με τη Ρωσία το ΝΑΤΟ;


Το ΝΑΤΟ τραβάει στο σχοινί απέναντι στη Ρωσία όσον αφορά στην κρίση της Ουκρανίας και δηλώνει έτοιμο να παράσχει στρατιωτική βοήθεια στην «κυβέρνηση» του Κιέβου προκειμένου να αναβαθμίσει και να ενισχύσει τις Ένοπλες Δυνάμεις της.