ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Παραολυμπιακοί: Χρυσός και χάλκινος ελληνικός θρίαμβος.


O Γρηγόρης Πολυχρονίδης (δεξιά), Νίκο Πανανό (στη μέση) και η Ελένη Κορδαλή (αριστερά) κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο αγώνισμα του μπότσια

Το πρώτο της χρυσό μετάλλιο στους 14ους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Λονδίνο 2012» πανηγυρίζει η Ελλάδα. Στον τελικό των ζευγαριών BC3 που πραγματοποιήθηκε στην ExCeL Arena, η ελληνική ομάδα αποτελούμενη από τους Γρηγόρη ΠολυχρονίδηΝίκο Πανανό και Ελένη Κορδαλή (αγωνίστηκε στο 4ο σετ αντί του Πανανού), επικράτησε 4-1 της Πορτογαλίας και πανηγύρισε την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Η ελληνική ομάδα, η οποία στο δρόμο για τον τελικό νίκησε κατά σειρά τη ........

Τα καθεστωτικά βοθροκάναλα έκαναν γαργάρα τις θλιβερές επετείους των γερμανικών δολοφονιών!!


ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΙ ΝΑ ΚΑΚΟΚΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ!
Την 1η Σεπτεμβρίου συμπληρώθηκαν 73 χρόνια από 

την ημέρα που οι Γερμανοί εισέβαλαν στην Πολωνία (1939) και προκάλεσαν την έναρξη του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου. 

Ακούσατε καθόλου από τα ...καθεστωτικά κανάλια να αναφέρονται στο γεγονός; 
Είδατε να...

Κύπρος: Τα κατάφερε με το δάνειο από τη Ρωσία!


Όλα δείχνουν ότι οι Κύπριοι θα καταφέρουν να περιορίσουν στο ελάχιστο τη.....

δανειοδότησή τους από τους μηχανισμούς της Τρόικας (Διεθνές Νομισματικό ταμείο κυρίως) και θα στηριχτούν στο δάνειο ύψους 5 δισεκατομμυρίων ευρώ που φέρεται η χώρα τους να εξασφάλισε από τη Μόσχα. Την είδηση δημοσιεύει η κυπριακή εφημερίδα «Πολίτης» με τη διευκρίνιση ότι η αποδοχή της δανειοδότησης θα γίνει μετά από συνεννοήσεις με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ώστε να μη δοθεί η εντύπωση ότι στόχος της Κυπριακής Δημοκρατίας ήταν να αποφύγει το να προβεί σε αλλαγές στην οικονομία της με σκοπό την εξασφάλιση της ανάπτυξης και της βιωσιμότητάς της.
 Πρόκειται για το δεύτερο δάνειο που συνομολογεί.........

Ξανά σφαλιάρα στα Σκόπια: Αν δεν επιλυθεί το θέμα της ονομασίας, δεν βλέπουν ΝΑΤΟ ούτε με τα κυάλια!!!

Τη γνωστή θέση του ΝΑΤΟ για έναρξη ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την ΠΓΔΜ μόνο μετά την εξεύρευση κοινής αποδεκτής λύσης με την Ελλάδα για το ζήτημα του ονόματος επανέλαβε ο Γενικός Γραμματέας της Ατλαντικής Συμμαχίας 'Αντερς Φογκ Ράσμουσεν κατά τη συνάντησή του με τον πρόεδρος των Σκοπίων Γκ. Ιβάνοφ.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ > Αρσένης σε οικονομινούς εισαγγελείς: "Όλο αυτόν τον καιρό, η χώρα μας έχει παγιδευτεί σε έναν τερατώδη μηχανισμό, που τρώει τις σάρκες μας και καταβροχθίζει τις καλύτερες ελπίδες, τα οράματα του λαού και παράγει απελπισία και οργή..."

Περίπου μία ώρα διήρκεσε η κατάθεση του Γεράσιμου Αρσένη στους οικονομικούς εισαγγελείς στο πλαίσιο της έρευνας για τις δηλώσεις του πρώην εκπροσώπου της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο Π. Ρουμελιώτη. Σε δηλώσεις μετά το τέλος της κατάθεσής του, ο κ. Αρσένης γνωστοποίησε πως απαντώντας σε σχετική ερώτηση των εισαγγελέων, επιβεβαίωσε ότι ο κ. Ρουμελιώτης, σε ιδιωτικές συζητήσεις που είχαν, του είχε αναφέρει ότι στο ΔΝΤ επικρατούσε κλίμα προβληματισμού για το πρόγραμμα της Ελλάδας. Όλα αυτά τα χρόνια, ανέφερε, «επειδή έχω ασχοληθεί ιδιωτικά με το θέμα του χρέους, ανταλλάσσαμε απόψεις με τον κ. Ρουμελιώτη».

Δόλια η δήθεν έρευνα για οφειλές από τις “Γερμανικές αποζημιώσεις”. Αποσιωπούν το “κατοχικό δάνειο” που ανέρχεται σε 510 δις Ευρώ (συμφωνα με αναλυτή της BnP)!

Τι οφείλει η σημερινή Γερμανία προς την Ελλάδα. Οφειλές που αποδέχονται γερμανοί αναλυτές και το Spiegel, αποτιμούν Γάλλοι οικονομολόγοι, προσπαθούν να τα αποσιωπήσουν οι “ντόπιοι” την ίδια στιγμή που εξοντώνουν τον Ελληνικό λαό και εκποιούν την χώρα.

Μόνο θυμηδία μπορεί να προκαλεί η απότομη αφύπνιση του πολιτικού κόσμου σχετικά με τις Γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις (η είδηση εδώ) η οποία έχει απασχολήσει πολλάκις στο παρελθόν, ενώ ακόμα και αν υπάρξει δικαίωση τα όποια ποσά θα είναι απείρως μικρότερα, από την πραγματική οφειλή, την τεκμηριωμένη οφειλή της Γερμανίας που προκάλεσε την οικονομική καταστροφή της χώρας σε βάθος δεκαετιών. Το περιβόητο “κατοχικό δάνειο” που ουδείς τολμά να φέρει ως θέμα, διότι απλούστατα δεν είναι ούτε “ηθικό”, ούτε “πολιτικό” αλλά καθαρά οικονομικό. Με συγκεκριμένη εκτίμηση, αποτίμηση και διαδικασία διεκδίκησης.

Μια επιστολή-βόμβα: Τούρκος ακαδημαϊκός κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τον διαμελισμό της Τουρκίας στον Υπουργό Εσωτερικών

Του Σάββα Καλεντερίδη - Δημοσιεύουμε σήμερα επιστολή που έστειλε τα τέλη Αυγούστου ο ακαδημαϊκός και καθηγητής σε σχολές Ασφαλείας της Τουρκίας, Ουμίτ Οζντάγ, στον Υπουργό Εσωτερικών κ. Ιδρίς Ναΐμ Σαχίν, με θέμα την καταπολέμηση της δράσης του κουρδικού εθνικο-απελευθερωτικού κινήματος και του ΡΚΚ. Η επιστολή είναι τόσο εύγλωττη, που θα αποφύγουμε να τη σχολιάσουμε, αφήνοντας τους αναγνώστες της εφημερίδος μας να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα.


Προδότες ρίξτε μια ματιά ποιοι θα σας κόψουν τα λαρύγγια.


Τότε που οι προδότες ακύρωσαν την παρελαση

Αλλα τα παλικάρια είναι εδώ...ΠΡΟΔΟΤΕΣ!! Δεν ξεχνώ.

Γαμιέται η τουρκια

Αντε κολοτουρκοι ελατε

Εγκαταλείπει τα σχέδια για ένταξη στην Ευρωζώνη η Βουλγαρία

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ
Η Βουλγαρία εγκατέλειψε τα σχέδια για την ένταξή της στην ευρωζώνη λόγω της επιδείνωσης των οικονομικών συνθηκών και της αυξανόμενης αβεβαιότητας για τις προοπτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, γράφει τη Δευτέρα η εφημερίδα....


Ουόλ Στριτ Τζέρναλ, επικαλούμενη δηλώσεις του υπουργού Οικονομικών της Βουλγαρίας Συμεών Ντιάνκοφ.

"Αυτήν τη στιγμή δεν βλέπω οφέλη από την είσοδο στην ευρωζώνη, μόνο κόστος", σημειώνει ο Ντιάνκοφ σε συνέντευξή του στην Wall Street Journal.

Έλληνες της ομογένειας είναι έτοιμοι να εξαγοράσουν όλο το δημόσιο χρέος της χώρας;

Σχόλιο : Δεν ξέρω τι είναι αλήθεια και τι όχι από όσα ειπώθηκαν στο βίντεο, αν όντως υπάρχουν χρήματα και ομόλογα του αμερικάνικου δημοσίου  όπως δεν ξέρω ούτε τι σκοπεύουν να τα κάνουν. Aυτό που ξέρω σίγουρα όμως, είναι ότι  εάν οι πολιτικοί δεν τιμωρηθούν για την κατάντια της χώρας, και αποπληρωμή του χρέους να γίνει, και δώρο 200 δις να δοθούν στην Ελλάδα, κανένα πρόβλημα δεν θα λυθεί και σε 5 χρόνια πάλι καταχρεωμένοι θα είμαστε, χωρίς παιδεία,

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΦΙΑΣΚΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

SAMAR-DEND

«ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ»!
ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ- ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ (ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ-ΒΕΡΑΝΖΕΡΟΥ)!
από τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Επιβεβαιώνεται το δημοσίευμα του Makeleio.gr ότι η προχθεσινή αιφνιδιαστική επίσκεψη Σαμαρά στην Ομόνοια ήταν κοροϊδια για τους μόνιμους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής Ο A Σαμαράς μαζί με μαζί με τον υπουργό Δημοσίας Τάξεως κ. Δένδια έκαναν δήθεν απολογισμό του έργου εκκαθάρισης της Ομόνοιας από τους λαθρομετανάστες. Ήταν όμως μια βόλτα επικοινωνιακού χαρακτήρα και τίποτε παραπάνω. Ο A. Σαμαράς δεν πέρασε από

Τραμπούκους αποκάλεσε τους συνταξιούχους υπουργός.

Τραμπούκους αποκάλεσε ο υπουργός υγείας τους συνταξιούχους στη συνάντηση που είχαν πριν από λίγο.
Επίσης τους αποκάλεσε και ψεύτες, όταν τα γεροντάκια του είπαν ότι δεν έχουν φάρμακα. Το θράσος των προδοτών σε έξαρση!

Τούρκοι ετοιμάζονται να αγοράσουν νησιά μας - Δείτε τον τιμοκατάλογο που δημοσιεύει η "Χουριέτ"!!!


Δεν θ’ άφηναν τέτοια ευκαιρία να πάει χαμένη οι “φίλοι” και “γείτονες” Τούρκοι. Μόλις άκουσαν για πώληση ελληνικών νησιών και νησίδων ήταν οι πρώτοι που ενεργοποιήθηκαν.

Η ηλεκτρονική έκδοση της ΧΟΥΡΙΕΤ έχει φωτογραφίες από ελληνικά νησιά και νησάκια που βγαίνουν στο “σφυρί”! Κάποιες από τις φωτογραφίες δεν ανταποκρίνονται σε νησιά που ακούστηκε ή γράφτηκε ότι θα βγουν προς πώληση αλλά τα περισσότερα είναι σωστά.

Οι Τούρκοι δημοσιεύουν φωτογραφίες ,στοιχεία για τα νησάκια κι έχουν και …τιμοκατάλογο!

Πανηγυρισμοί στην ελληνική Θράκη για τη Μικρασιατική Καταστροφή!


Απίστευτη πρόκληση από την προξενοφυλλάδα της Κομοτηνής «Μπιρλίκ», που εξέδωσε πανηγυρική ανακοίνωση για την επέτειο της 30ής Αυγούστου 1922! Ως πότε επιτέλους θα ανεχόμαστε όλα αυτά τα τουρκόψυχα φασιστόμουτρα που εξεμούν καθημερινά πάνω στην Ιστορία μας και τους τάφους των παππούδων μας; Μία πραγματικά απίστευτη πρόκληση, εξαιρετικά ενδεικτική της απόλυτης πλέον αποθράσυνσης όλων αυτών των κοπριτών που δρουν στην περιοχή μας ως απροκάλυπτα όργανα της φασιστικής Τουρκίας, σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες στην Κομοτηνή.

Η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από τις Βρετανικές Μυστικές Υπηρεσίες

Ο Δρ John Coleman*, πρώην Βρετανός πράκτορας μυστικών υπηρεσιών ... αναφέρει στην έκθεσή του για την ισλαμική επανάσταση του Ιράν ότι η Μουσουλμανική Αδελφότητα δημιουργήθηκε από «τα μεγάλα ονόματα της βρετανικής υπηρεσίας πληροφοριών της Μέσης Ανατολής» ... και ότι η αποστολή τους ήταν να "κρατήσουν τη Μέση Ανατολή προς τα πίσω, έτσι ώστε οι φυσικοί της πόροι, το πετρέλαιο, να μπορούσε να συνεχίσει να λεηλατείται ... "

Αίσχος!! Θα επιβάλουν φανταστικό εισόδημα σε όσους τόλμησαν να έχουν σπίτι!!!

Ενας φόρος που ίσχυε στην Ελλάδα μέχρι το 1999 και καταργήθηκε επανέρχεται και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί από το 2013 και μετά.

Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την τρόικα μπαίνει και πάλι ο φόρος ιδιοκατοίκησης για όλους τους ιδιοκτήτες ακινήτων. Ενας φόρος που ίσχυε στην Ελλάδα μέχρι το 1999 και καταργήθηκε ως άδικος, επανέρχεται και σύμφωνα με πληροφορίες έχει πολλές πιθανότητες να υλοποιηθεί από το 2013 και μετά, παρά τις αντιδράσεις των φορέων της κτηματαγοράς.

Η Χαρά Νικοπούλου ξεκινάει ένα "Κρυφό Σχολειό" στην Κομοτηνή!!


Με μεγάλη χαρά διαβάζουμε για τη νέα δράση της ηρωικής μας δασκάλας. Είναι προφανές ότι πρέπει να κινητοποιηθούμε όλοι και να στηρίξουμε την τόσο σημαντική και πρωτότυπη αυτή προσπάθεια. Σε μια Ελλάδα που καταρρέει όχι μόνον οικονομικά αλλά κυρίως ηθικά, πνευματικά, εθνικά, με μια παιδεία... 

ΑΤΟΚΟ ΔΑΝΕΙΟ $11ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΤΑΧΘΕΙ ΣΤΟ Δ.Ν.Τ. ΚΑΙ $300 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Η ΚΥΠΡΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΧΤΕΙ;



 

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΣΜΑ €100.000 ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ ΧΡΥΣΟ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ !!! 

Την Πέμπτη 23 Αυγούστου ο Αρτέμης Σώρρας και ο Ελληνοαμερικανικός καρδιολόγος δρ. Εμμανουήλ Λαμπράκης θα κάνουν σχετική ενημέρωση στα κινήματα της πλατείας Συντάγματος στο γραφείο γνωστού δικηγόρου στο Κολωνάκι, 
προκειμένου οι Έλληνες πολίτες να διεκδικήσουν τα χρήματα που θα τους χαριστούν από της μετοχές της τράπεζας της Ανατολής καθώς και την εξόφληση των δανείων τους.

Το άρθρο της Αυστραλιανής εφημερίδας ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΚΑΣ της 22/8/2012
Ηλεκτρονική διεύθυνση της εφημερίδαςhttp://www.greekherald.com.au/BrowsePdf.aspx
 

Παΐσιος: Θα μας επιβάλλουν χρέος που δε θα πληρώνεται


 Παΐσιος: Θα μας επιβάλλουν χρέος που δε θα πληρώνεται

Το βιβλίο “σκεύος εκλογής”, του αγιορείτη ιερομόναχου Χριστοδούλου Αγγελόγλου, εκδόθηκε το 1996 !Εχει σαν θέμα λόγους και προφητείες του Γέροντα Παϊσιου…
Ας δούμε ορισμένα αποσπάσματα και ας τα συγκρίνουμε με την πραγματικότητα που βιώνουμε 16 χρόνια μετά!

σελ.421
«Επέβαλαν (και θα επιβάλλουν) στη χώρα μας ένα πολύ μεγάλο εξωτερικό δημόσιο χρέος,τόσο μεγάλο που , όχι μόνον να μη μπορούμε να το ξεχρεώσουμε, αλλά ούτε τους τόκους αυτού του δανείου να μην προλαβαίνουμε.

Με αυτό καταφέρνουν με εύλογη δικαιολογία να επιβάλλουν στο λαό.....