ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Ο Σενέρ Λεβέντ είπε μια μεγάλη αλήθεια: Οι Τούρκοι πρώτα είναι Τούρκοι και μετά άνθρωποι.


Μήπως είσαι υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων;
Με τον Σενέρ ΛεβέντΛένε ότι υπερασπίζονται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όμως, δεν είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα που υπερασπίζονται, αλλά τα τουρκικά δικαιώματα.

Επίθεση στο Σλαβιάνσκ προανήγγειλε το Κίεβο – Μεγάλη αποβατική άσκηση Ρώσων Πεζοναυτών στο Καλίνινγκραντ


Μπαρούτι μυρίζει πάλι η περιοχή του Ντόνετσκ και ολόκληρης της Ανατολικής Ουκρανίας ύστερα από την επίθεση που έχει προαναγγείλει για σήμερα το βράδυ το καθεστώς του Κιέβου.

Συρία: Εξοργιστική φωτογραφία… από ισλαμοφασίστες; > ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ "ΕΥΑΙΣΘΗΤΕΣ" ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ;


Δεν υπάρχουν λόγια για να περιγράψουν αυτή τη φωτογραφία, είτε αληθεύουν όσα αναφέρονται σε διεθνή μέσα ενημέρωσης, είτε είναι κάποια προβοκάτσια. Η φωτογραφία προέρχεται από το μαρτυρικό αρμενικό χωριό – κωμόπολη Κεσάμπ, εντός της Συρίας, αυτό που ο Ερντογάν και η συμμορία του έστειλε εξοπλίζοντας ισλαμικά κτήνη να το καταλάβουν.
Ο μικρούλης της φωτογραφίας κοιτάει απορημένος τις κάνες των Καλάσνικοφ να τον σημαδεύουν και προφανώς αναρωτιέται τι είδους περίεργο παιχνίδι είναι αυτό που θέλουν να παίξουν… αυτοί οι μεγάλοι. Αυτά λοιπόν τα ζώα, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που προέρχονται από αραβικές πηγές, ανήρτησαν τη φωτογραφία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τίτλο «ο νεαρότερος αιχμάλωτός μας» στο Κεσάμπ.

«ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ!!»

«Πώς ανακαλύψαμε τη Μακεδονία του Αμαζονίου!»
Κι όμως είναι πραγματικότητα!
Για την προέλευση του ονόματος όμως μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.
Ο Δημήτρης Μαχαιρίδης διηγείται, πώς τον Φεβρουάριο του 2009, μαζί με τον φωτογράφο Διονύση Κουρή έφτασαν –τρίβοντας τα μάτια τους– στο χωριό Μακεδονία, στην όχθη του κολομβιανού Αμαζονίου. Εκεί που ως τότε δεν είχε πατήσει κανένας Έλληνας.