ataktesfones@gmail.com

Κυριακή 5 Μαΐου 2013

ΤΩΡΑ: Η Συρία έστρεψε πυραυλικά συστήματα εναντίον του Ισραήλ. ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.


ΤΩΡΑ: ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ
Η χώρα τέθηκε σε κατάσταση “εκτάκτου ανάγκης” από φόβο αντιποίνων μετά την ισραηλινή επίθεση στην Συρία.
olympia.gr

Η Συρία έστρεψε πυραυλικά συστήματα εναντίον του Ισραήλ

Δαμασκός.


Οι στρατιωτικοί της Συρίας έλαβαν εντολή να αναπτύξουν πυραύλους προς το Ισραήλ, όπως μετέδωσε η λιβανική τηλεόραση «Al Mayadin», επικαλούμενη πηγές ανώτερων αξιωματούχων.

5 ΜΑΪΟΥ 1919 - ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ


Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος εγεννήθη εις το Ελαιοχώριον Αχαϊας την 5ην Μαϊου του 1919. Ο πατήρ του ονομάζετο Χρίστος και ήτο διδάσκαλος εις το επάγγελμα, η δε μήτηρ του εκαλείτο Χρυσούλα. Εις την πατρικήν του οικογένειαν συγκαταλέγονται και τα αδέρφια του Κωνσταντίνος και Χαράλαμπος.

Το 1937 κατετάγη εις την Σχολήν Ευελπίδων, διατελέσας Αρχηγός της Τάξεώς του και κατά τα 3 έτη σπουδών. Απεφοίτησε το 1940 ως ανθυπολοχαγός Πυροβολικού, και έλαβεν εξ' αρχής μέρος εις τον Πόλεμον του 1940 - 41.
Κατά την διάρκειαν της Κατοχής ανέπτυξε μεγάλην αντιστασιακήν δράσιν εις την περιοχήν της Δυτικής Πελοποννήσου, επιπλέον δε συνεδέθη ιδιαιτέρως μετά του μετέπειτα στρατηγού Γεωργίου Γρίβα (Διγενή). Ενυμφεύθη εν έτει 1941 την (πρώτην σύζυγόν του) Νίκην Βασιλειάδην, μετά της οποίας απέκτησε δύο τέκνα.

Το γύρο του κόσμου κάνει ο Ναυπλιώτης που δεν καίγεται από το Άγιο Φως (Video)

Στην τελετή του Αγίου Φωτός στα Ιεροσόλυμα

Η φετινή τελετή αφής του Αγίου Φωτός στον Πανάγιο Τάφο ολοκληρώθηκε με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων Θεόφιλο Γ' να φέρνει, όπως κάθε χρόνο, το Άγιο Φως σε ολόκληρο το χριστιανικό κόσμο, μέσα από τον Ιερό Ναό της Αναστάσεως, την ώρα που οι καμπάνες ηχούσαν χαρμόσυνα και πλήθος πιστών έξω από το ναό ζητωκραύγαζε. Ανάμεσα στο κόσμο και ο Ναυπλιώτης Ιορδάνης Δαμιανός που δεν θα μπορούσε να φανταστεί την έκταση που θα έπαιρνε η προσπαθεια του να αποδείξει την πίστη του.

ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ... ΟΙ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΕΣ ΡΕΠΟΥΣΗ, ΔΡΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΑΚΑΚΗ ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΟ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΟ ΧΑΦΙΕ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟΥ...


 Σας γράφαμε πριν από λίγες μέρες για ένα συνέδριο με θέμα τη μειονότητα της Θράκης, που ήταν να διοργανωθεί στα κεντρικά γραφεία της ΔΗΜΑΡ στην Αθήνα με τη συμμετοχή όλου του καλού…πατριωτικού κόσμου της χώρας. Και, όπως είχαμε από τότε επισημάνει, εμείς ήμασταν απολύτως σίγουροι για το τι ακριβώς θα λεγόταν από τους εκπροσώπους και τους παρατρεχάμενους του συγκεκριμένου ψευτοαριστερού ελληνομειοδοτικού συρφετού. Επειδή όμως το τοπικό παραμάγαζο (Ροδόπης) έσπευσε να εκδώσει την επόμενη μέρα και δελτίο τύπου για να μας ενημερώσει σχετικά, εμείς σήμερα σας το αναδημοσιεύουμε αυτούσιο (όπως το βρήκαμε στην ιστοσελίδα που έχει στο Facebook ο αξιότιμος τοπικός πολιτευτής κ. Αχμέτ Ιλχάν. Σχόλια πολλά εκ μέρους μας δεν χρειάζονται – όπως βλέπετε άλλωστε, τις ντροπές τους αυτοί οι ανεκδιήγητοι ΔΗΜΑΡατοι τις διαλαλούνε από μόνοι τους…

Οι συντριπτικές αποδείξεις για την Ανάσταση του Χριστού


Είναι ένα σχετικά καλά διαπιστωμένο γεγονός ότι, ο Ιησούς Χριστός εκτελέστηκε δημόσια στην Ιουδαία τον 1ο μ.Χ. αιώνα, επί Ποντίου Πιλάτου, μέσω της σταύρωσης, κατόπιν εντολής.... του Εβραϊκού Σανχεντρίν.
Οι μη χριστιανικές ιστορικές καταγραφές του Φλάβιου Ιώσηπου, του Κορνηλίου Τάκιτου, του Λουκιανού της Σαμοσάτα, του Μαϊμονίδη ακόμα και της Εβραϊκής Σανχεντρίν επιβεβαιώνουν τις παλαιοχριστιανικές μαρτυρίες για τις σημαντικές αυτές ιστορικές πτυχές του θανάτου του Ιησού Χριστού.
Όσο για την ανάστασή Του, υπάρχουν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που την καθιστούν μια συγκλονιστική υπόθεση.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΡΗΞΗ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ ΔΑΜΑΣΚΟΥ!

ΠΕΡΙ "ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ" ΚΑΙ "ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ" "Θα έρθει το ψευτορωμαίικο μην το πιστέψετε"

Νομοσχέδιο  που θα φιμώσει οποιονδήποτε λέει τα αυτονόητα, ή μιλά με κοινή λογική που προβλέπει πρόστιμο 20.000 ευρώ, έξι χρόνια φυλάκιση, αλλά και τιμωρία της στέρησης των πολιτικών δικαιωμάτων, έχει σαν στόχο να προστατεύσει τους αλλοδαπούς και να κάνει πλέον τους Έλληνες, "μουγγούς" στην ίδια τους τη χώρα.
Όλα αυτά είναι μέρος του νομοσχεδίου περί "ξενοφοβίας και ρατσισμού" το οποίο, όπως γίνεται γνωστό, θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή μετά το

Η Αθήνα γέμισε πτώματα... - Φωτογραφίες που σοκάρουν! - (Οι ζωντανοί νεκροί της Αθήνας του Ιερώνυμου και του Καμίνη)

                  
Έτοιμη η Αθήνα να υποδεχθεί τον τουρισμό για το καλοκαίρι του 2013. Οι εικόνες που ακολουθούν είναι συγκλονιστικές. Ακόμη πιο συγκλονιστική βεβαίως είναι η εικόνα που βιώνουν οι πολίτες αυτής της χώρας…


=== Αυτά που θα δείτε στη συνέχεια, δεν είναι για να λυπηθείτε. Είναι για να εξοργιστείτε. Για να θυμώσετε.
=== «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ» === Πρόκειται για ένα φωτορεπορτάζ που απεικονίζει 100% το πως βιώνουν οι Αθηναίοι πολίτες την Αθήνα του Καμίνη, την Πρωτεύουσα της Ελλάδας. Εικόνες εξαθλίωσης, πόνου, μιζέριας και πείνας. Άνθρωποι «σκιές», άνθρωποι χωρίς αύριο, χωρίς ταυτότητα. Πόνος, πόνος, πόνος. Οι φωτογραφίες είναι συγκλονιστικές:

Οπλίσου με Θάρρος Δύναμη και Πίστη,βοήθα τους συμπατριώτες σου,ύψωνε ψηλά την ελληνική σημαία. Ο Καιρός έφτασε!


Καλησπέρα συναγωνιστή και συνέλληνα, Πατριωτισσα και Ελληνιδα ! Χρόνια Πολλά! Την επανάσταση την κάνει ο καθένας μόνος του από το δικό του μετερίζι,οπλίσου με Θάρρος Δύναμη και Πίστη,βοήθα τους συμπατριώτες σου,ύψωνε ψηλά την ελληνική σημαία αφύπνισε την ελληνική νεολαία και θα δεις θα σε ακολουθήσουν και άλλοι! Ο Καιρός έφτασε!
Ο τύπος του «πασόκου» ή του «νεοδημοκράτη» ή του «προοδευτικού αριστερού» δεν ενδιαφέρεται για το τι θα δημιουργήσει στη ζωή του, αλλά για το πώς θα βγάλει λεφτά, θα κερδίσει εύκολο χρήμα. Αυτή τη νοοτροπία εκφράζει τυπικά ο τάχα και πολιτικός λόγος όλων των συντεχνιών του κομματικού φάσματος, με αυτή τη «φιλοσοφία» οργανώνουν την παιδεία των Ελλήνων, τριάντα χρόνια τώρα, οι συμπλεγματικοί «εκσυγχρονιστές» των κομμάτων εξουσίας!!!
ΚΙ ΟΜΩΣ!!!ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ!!!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!!!ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ!!!ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΔΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ!!!Κατω οι ΜασονοΕβραιοι και τα κομματοσκυλα!!!!

Μητροπολίτης Κονίτσης: "Ἀπευθύνω πατρικὸ ἀναστάσιμο χαιρετισμό στὴν Κύπρο, στὴν Βόρειο Ἤπειρο καὶ στὴν Πόλη τῶν Ὀνείρων μας, στὴν Κωνσταντινούπολη"!!!

             

Ἀγαπητοί μου Χριστιανοί, ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ !
Γιορτάζουμε γιὰ μιὰ ἀκόμη φορά, τὸ Πάσχα, τὴν μεγάλη γιορτὴ τῆς Ὀρθόδοξης χριστιανωσύνης. Γιορτάζουμε τὴν θριαμβευτικὴ νίκη τοῦ Ἰησοῦ Χριστοῦ ἐνάντια στὸν Σατανᾶ καὶ σὲ ὅλες τὶς σκοτεινὲς δυνάμεις τοῦ θανάτου καὶ τοῦ ἅδη. «Πάσχα Κυρίου, Πάσχα», ψάλλει χαρούμενα, σὲ ὅλους τοὺς τόνους, ἡ Ἁγία μας Ἐκκλησία. Πάσχα σημαίνει πέρασμα. Καὶ γιὰ μὲν τοὺς Ἰσραηλῖτες τῆς ἀρχαίας ἐποχῆς εἶχε τὴν ἔννοια τῆς ἀπαλλαγῆς ἀπὸ τὴν δουλεία τοῦ Φαραὼ καὶ τῶν Αἰγυπτίων, ποὺ εἶχε διαρκέσει τετρακόσια (400) ὁλόκληρα χρόνια · γιὰ μᾶς, ὅμως, τοὺς χριστιανούς, εἶναι ἡ σωτηρία ἀπὸ τὰ δεσμὰ τῆς ἁμαρτίας, τὰ ὁποῖα μὲ τόση τέχνη εἶχε χαλκεύσει ὁ πονηρὸς στὸν Κῆπο τῆς Ἐδέμ, παρασύροντας στὴν ἀποστασία καὶ στὸ κακὸ ὁλόκληρη τὴν ἀνθρωπότητα.
Ὅμως, οἱ Ὀρθόδοξοι Χριστιανοὶ ἀκολουθῶντας τὴν γραμμὴ τὴν θεόπνευστη τῶν Ἁγίων Πατέρων τῆς Α΄ Οἰκουμενικῆς Συνόδου, γιορτάζουμε τὸ Πάσχα τὴν πρώτη Κυριακή, μετὰ τὴν πανσέληνο τῆς ἐαρινῆς ἰσημερίας

Στην καινή Διαθήκη, ο Χριστός όταν συνάντησε για πρώτη φορά τους Έλληνες είπε «Τώρα δοξάστηκε ο Υιός ανθρώπου»!


                
Όλοι μας γνωρίζουμε τις συζητήσεις για το Σύνταγμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το ίδιο γνωρίζουμε τις αντιδράσεις ορισμένων ευρωπαϊκών κρατών, τα οποία δεν θέλουν να υπάρχει η λέξης χριστιανισμός και ψάχνουν από τα αρχαία ελληνικά κείμενα να βρουν την ελληνικά φράση, με την οποία θα χρησιμοποιούσαν για να μπει στο Σύνταγμα της Ε.Ε.

Από την άλλη πλευρά, άλλοι φοβούνται να μην υπάρχει η λέξη Χριστιανισμός διότι πιστεύουν στο Ισλάμ . Έτσι τώρα θα παρουσιάσουμε στους επισκέπτες μας μια ξεχωριστή οπτική γωνία των σχέσεων Ελληνισμός - Χριστιανισμός που προβληματίζει την Ε.Ε.

Φράσεις του Ιησού που έμειναν στην ιστορία...


Μπορεί την Κυριακή να γιορτάζουμε τη Λαμπρή, αλλά στην ελληνική παράδοση...

η Μεγάλη Εβδομάδα δεν «εγκλωβίζεται» χρονικά τις ημέρες των Παθών, αλλά διαχέεται μέσω των ευαγγελικών περικοπών στην καθημερινότητα όλου του έτους. Το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού μας διατηρεί, μέσω της γλώσσας, αναλλοίωτη την πορεία του Θείου Δράματος έως την κορύφωσή του με τη λυτρωτική Ανάσταση.

Από την Κυριακή των Βαΐων και την πανηγυρική είσοδο του Ιησού, στην Ιερουσαλήμ «επί πώλον όνου», που αποτελεί την απαρχή των μαρτυρίων στην επίγεια ζωή Του, διατηρούμε τη φράση «μετά βαΐων κα κλάδων» ελάχιστα παραφρασμένη από το κείμενο του κατά Ιωάννην Ευαγγελίου:

Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΒΙΒΛΙΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ...



ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥΣ

ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΣΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ;


                     
45.000 ευρώ το μήνα κοστίζει στους πενόμενους Έλληνες η πολυάριθμη προσωπική φρουρά του Καμίνη, αυτού που ήθελε να απαγορεύσει την διανομή βοήθειας της Χρυσής Αυγής. Ως σωστός Σάιλοκ δε, απαιτεί και 289.220,08 ευρώ από το κράτος, για “διαφυγόντα κέρδη” από την προηγούμενη δημόσια θέση του ως Συνήγορος του ΤΙΠΟΤΑ, γιατί τόσο κοστολογεί το τομάρι του.

Προχθές, «θαυμάσαμε» τους άνδρες της ασφαλείας του άθεου, αμερικανοκομμουνιστή και λαθρολάγνου Καμίνη, «επί τω έργω». Ποιος όμως τους πληρώνει τους κυρίους αυτούς;

Ρομά επιτέθηκαν σε αστυνομικούς έξω από τις φυλακές Διαβατών

Ρομά με άγριες διαθέσεις επιτέθηκαν το απόγευμα της Κυριακής του Πασχα έξω από τις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης, εναντίον αστυνομικών...

σπάζοντας ένα περιπολικό.

Όλα ξεκίνησαν από ένα τροχαίο ατύχημα με "πρωταγωνιστές" δύο Ρομά. Οι τελευταίοι, που κινούνταν με ένα φορτηγάκι στην οδό Κωνσταντινουπόλεως, έχασαν τον έλεγχο του οχήματός τους και προσέκρουσαν στον προστατευτικό φράχτη των γραμμών του ΟΣΕ.

Αποτέλεσμα της πρόσκρουσης ήταν να τυλιχτεί στις φλόγες το φορτηγάκι.

Οι Ρομά βλέποντας τη φωτια να ξεσπάει...

Έλληνες γιατροί: Γεμίσαμε τουρκικά φάρμακα για εξωσωματική γονιμοποίηση!!



Σύμφωνα με στοιχεία που έχουν δοθεί στη δημοσιότητα, κύκλωμα από φαρμακοποιούς και φαρμακαποθήκες, διοχέτευαν στην ελληνική αγορά μη εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ(Εθνικό Οργανισμό Υγείας), φάρμακα από την Τουρκία για εξωσωματική γονιμοποίηση.
Η σπείρα, που είχε έδρα στη Θεσσαλονίκη, έχοντας αλλοιώσει τα παραστατικά (ώστε τα φάρμακα να φαίνονται εγκεκριμένα) διοχέτευε τα συγκεκριμένα φάρμακα σε κλινικές εξωσωματικής σε Αθήνα, Ρόδο, Κομοτηνή, Ναύπακτο και Θεσσαλονίκη. Το ίδιο κύκλωμα ήταν αυτό που αγόραζε μαζικά, από φαρμακεία,

ΑΜΟΚ SPIEGEL: ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.


Ρεπορτάζ-θρίλερ κάνει το γνωστό γερμανικό πορνοπεριοδικό Der Spiegel, όργανο του γερμανικού κατεστημένου που έχει σπείρει δυστυχία στην πατρίδα και το λαό μας, για τον… τρόμο που νιώθουν οι λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, λόγω του ρατσισμού και (βέβαια) της Χρυσής Αυγής.
«Μετανάστες στην Ελλάδα: Φεύγουν λόγω της ξενοφοβίας» είναι ο τίτλος του δημοσιεύματός του. Ιδού και το παραληρηματικού τύπου περιεχόμενο:

«Πολλοί μετανάστες στην Ελλάδα έχουν χάσει ή καταστρέψει όλα τα έγγραφά τους μετά την παράνομη είσοδό τους στη χώρα, αλλά τώρα

Πλησιάζει η ώρα της Συρίας

ship

Η χρονική διάρκεια αντοχής του καθεστώτος Άσαντ, στις πολύπλευρες επιθέσεις που δέχεται, αποτελεί έκπληξη για τον διεθνή παράγοντα. Αν βέβαια, εφαρμοζόταν η ίδια τακτική όπως και στη Λιβύη, η Συρία θα έμπαινε κι αυτή τυπικά στη «λέσχη» των διαμελισμένων χωρών. Με την απαγόρευση δηλαδή πτήσεων στον εναέριο χώρο της, ώστε ελεύθερα τα νατοϊκά αεροπλάνα να βομβαρδίζουν στρατηγικούς στόχους.
Ρωσία και Κίνα δεν το επιτρέπουν -ακόμη;-, αλλά μαζί τους το Ιράν και η Χεζμπολάχ, που δεν αποτελούν ασήμαντο παράγοντα και που βρίσκονται στο

Χριστός ανέστη!



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ