ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Έλληνας ο νικητής στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας

Το σκίτσο του Μιχ. Κουντούρη που κέρδισε στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας
 
Έλληνας είναι ο φετινός νικητής στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Γελοιογραφίας που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες μέρες στην Σίντρα της Πορτογαλίας.


Ο Μιχάλης Κουντούρης, από την Εφημερίδα των Συντακτών, είναι ο νικητής του Μεγάλου Βραβείου, Grand Prix.

Κέρδισε την πρώτη θέση στην κατηγορία πολιτικής γελοιογραφίας (Editorial) με το έργο...

ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΟΥΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΟΥΣ

Τις προθέσεις της αποκαλύπτει η Μέρκελ

Οι χώρες της ευρωζώνης θα πρέπει να προετοιμαστούν για παραχώρηση της κυριαρχίας τους σε κάποιους ευρωπαϊκούς θεσμούς, αν η Ευρώπη θέλει να ξεπεράσει πραγματικά την κρίση χρέους και
να ξανακερδίσει τους ξένους επενδυτές.

Έκτακτο : Aπήγαγαν Μητροπολίτη !

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr θύμα απαγωγής έπεσε πριν λίγες ώρες ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλεπίου κ. Παύλος.
Το άκουσμα της είδησης έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο Πατριαρχείο Αντιοχείας, και ο Πατριάρχης κ. Ιώαννης, ο οποίος είναι…

Ανατίναξαν την τελευταία εκκλησία οι Σύριοι «εξεγερμένοι» σε περιοχή που ελέγχουν

                                          


Χαρακτηριστικά του προς τα πού πάει η "εξέγερση" στην Συρία είναι τα τελευταία νέα που έρχονται: "Η τελευταία εναπομείνουσα χριστιανική εκκλησία στο Deir Azzor, καταστράφηκε χτες σε μία έκρηξη που προκλήθηκε από οπλισμένες ομάδες "εξεγερμένων" καθώς αυτοί εντείνουν τις προσπαθειές τους...

ΚΑΙ ΡΗΤΡΑ ΔΡΑΧΜΗΣ! Δεκτοί όλοι οι όροι Gazprom και Sintez για αποκρατικοποίηση ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ!

Προ του κινδύνου να τιναχθεί στον αέρα ολόκληρο το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων, στο οποίο η αποκρστικοποίηση των ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ ενέχει χαρακτήρα "ναυαρχίδας", η κυβέρνηση φαίνεται ότι αποδέχθηκε τους τρεις βασικούς όρους των ρωσικών εταιρειών Gazprom και Sintez οι οποίες απειλούσαν με αποχώρηση από τον διαγωνισμό, αλλά ταυτοχρόνως έχουμε και νέα παράταση στο θρίλερ: Οι δεσμευτικές προσφορές θα κατατεθούν τελικά μετά το Πάσχα στις 10 Μαΐου, προκειμένου να μελετηθούν οι νέοι όροι του διαγωνισμού.

Ιός της γρίπης των πτηνών: Πιθανή μετάδοση από άνθρωπο σε άνθρωπο , λένε τα κρατικά μέσα ενημέρωσης

Ένας τεχνικός διεξάγει δοκιμές για τον ιό H7N9 της γρίπης των πτηνών στο Kunming Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) στις 10 Απριλίου 2013, Kunming, Κίνα.
Η ανώτατη αρχή της υγείας της Κίνας, δήλωσε για πρώτη φορά ότι το H7N9 του ιού της γρίπης των πτηνών θα μπορούσε να μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο .
Τα μέλη των δύο οικογενειών στη Σαγκάη που μολύνθηκαν με τον H7N9, αυξάνουν τους φόβους ότι ο ιός μπορεί να εξαπλωθεί με αυτόν τον τρόπο.

Πήγαν να σηκώσουν τουρκική σημαία στον Φλοίσβο

Τη σημαία με την ημισέληνο αξίωσε να σηκώσει στον Φλοίσβο ο τουρκικός επενδυτικός όμιλος Dogus, μετά την εξαγορά πακέτου μετοχών.

Έχετε όλες τις σημαίες των κρατών –μελών της Ε.Ε. Πρέπει να βάλετε και τη δική μας, καθώς είμαστε οι μεγαλύτεροι μέτοχοι», τόνισε ο εκπρόσωπος του γνωστού για τις σχέσεις του με το κεμαλικό κατεστημένο κ. Φερίτ Σαχένκ.

 
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ κυριακάτικης εφημερίδας, ο διευθύνων σύμβουλος της μαρίνας Φλοίσβου κ. Στάυρος Κατσικάδης πάγωσε στο άκουσμα αυτού του αιτήματος. «Ξέρετε, ίσως μια τέτοια κίνηση να μην είναι ώριμη. Ίσως να έχουμε προβλημά και με το κόμμα της Χρυσής Αυγής», είπε.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ Έρχονται απανωτές ΦΑΠ (ες) - Ζητούν από τους ιδιοκτήτες τα κλειδιά των σπιτιών


Απανωτές ΦΑΠ (ες) για τους ιδιοκτήτες ακινήτων έρχονται το επόμενο διάστημα, αφού η κυβέρνηση αποφάσισε να διευθετήσει το θέμα της φορολογίας των ακινήτων. Πώς? Υποχρεώνοντας φυσικά τους ιδιοκτήτες να παραδώσουν ουσιαστικά τα κλειδιά των σπιτιών τους στο υπουργείο Οικονομικών. Έρχεται αργότερα και η σειρά και αυτών που έχουν αγροτεμάχια σε μία περίοδο που υποτίθεται ότι πρέπει οι Έλληνες να στραφούν στον πρωτογενή τομέα.

Διάλυση βαράνε οι αντεθνικοί "Οικολόγοι Πράσινοι" - Βαρύ κατηγορώ εναντίον Τρεμόπουλου από τους συν


-Υπό διάλυση το κόμμα "Οικολόγοι Πράσινοι"
-Για "εκβιαστική και πραξικοπηματική τακτική" κατηγορούν Τρεμόπουλο και Χρυσόγελο
-"Θέλει να ελέγχει το κόμμα για προσωπικά οφέλη και μόνιμη επαγγελματική πρωτοκαθεδρία", ο Τρεμόπουλος
Διαβάστε αναλυτικά:

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΠΑΣΠ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ
ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΡΕΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΡΥΣΟΓΕΛΟΣ

Τα παρακάτω υπογράφοντα 14 από τα 32 παρόντα μέλη του Πανελλαδικού Συμβουλίου-μεταξύ αυτών και