ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

"Κωδικός Δεκέμβριος 2012"


"Κωδικός Δεκέμβριος 2012": Ο Tim Geithner και ο Barack Obama ετοιμάζουν την ελληνική κυβέρνηση του βουνού




Από την Ιόλη Πιερίδη
O Tim κάτω από το εφηβικό χαμόγελο κρύβει έναν πολύ σκληρό και πειθαρχημένο χαρακτήρα. Όταν γκρεμίζονταν η Lehman Brothers ο Geithner, ήταν από εκείνους που έβαλαν πλάτη για να σωθεί το οικοδόμημα των ΗΠΑ. Αυτό τουλάχιστον οφείλεις να το γνωρίζεις... Στο living room του σπιτιού του Έλληνα υπουργού οι δύο άνδρες μιλούσαν χαμηλόφωνα, με τα κινητά αφημένα στο τραπέζι του κήπου. Οι μπαταρίες τους είχαν αφαιρεθεί. Στην είσοδο, Έλληνες και Αμερικανοί συνοδοί ασφάλειας έκαναν έναν μορφασμό δυσφορίας κάθε φορά που τα φώτα διερχόμενου αυτοκινήτου έπεφταν πάνω τους και καθώς ο οδηγός περνούσε από μπροστά τους τον παρατηρούσαν εξονυχιστικά.

ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΚΡΑΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΤΟΥ Β΄ΠΠ


 Από την Ολγα Γεριτσίδου

Στην καρτέλα «Ιστορικά Ντοκουμέντα» του ιστοχώρου μας Crimes Against Greeks έχουμε πλέον διαθέσιμη για πάσα χρήση και ενημέρωση ψηφιοποιημένο αρχείο ( pdf ) της επίσημης μελέτης του μεταπολεμικού Υπουργείου Ανοικοδομήσεως για τα εξής θέματα :

1. πλήρη καταγραφή των καταστροφών, απωλειών και ζημιών/κλοπών/βανδαλισμών που οι κατοχικές δυνάμεις του Άξονος επέφεραν στην Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό,
2. πλήρη μελέτη του Υπουργείου για το πώς μεταφράζονταν οι καταστροφές αυτές σε κόστος με νόμισμα δολάριο του.........

1938,
3. πρώτες αναφορές ( ουσιαστικά μαρτυρίες ) των δράσεων, αντιμετωπίσεων και προπαγάνδας σχετικά με την πρόθεση των μεγάλων δυνάμεων να προστατέψουν το σύνολο των δυνάμεων του Άξονος ( και ιδιαίτερα Γερμανία και Βουλγαρία ) από οικονομική καταστροφή και εξαφάνιση και να επισπεύσουν την ανοθέτησαν στο ουσιαστικό κομμάτι.

Αναρτούμε λοιπόν τα στοιχεία αυτά διότι αφ’ ενός το θέμα των αποζημιώσεων δεν είναι μόνο περιορισμένο στις γερμανικές αποζημιώσεις για τις καταστροφές ορισμένων από τα χωριά μας που εξαφάνισαν ή το κατοχικό δάνειο αλλά ένας απίστευτα μεγάλος λογαριασμός που ποτέ δεν έχουμε ουσιαστικά διεκδικήσει αλλά και αστικά υπεύθυνους που ποτέ δεν έχουν κληθεί να λογοδοτήσουν/επανορθώσουν όπως θα δείξουμε σε προσεχείς δράσεις μας είτε ανεξάρτητα είτε με την συμβολή τρίτων συμΠολιτών μας.


Στα ντοκουμέντα αυτά φαίνεται ξεκάθαρα :

Α. η εκούσια και μελετημένη συντονισμένη προσπάθεια εξόντωσης της Ελλάδας μεταπολεμικά με οικονομικό πόλεμο

Β. η πραγματική γερμανι διάρκεια του Β΄ΠΠ, το σύνολο των οποίων αθέτησαν στο ουσιαστικό κομμάτι.

Αναρτούμε λοιπόν τα στοιχεία αυτά διότι αφ’ ενός το θέμα των αποζημιώσεων δεν είναι μόνο περιορισμένο στις γερμανικές αποζημιώσεις για τις καταστροφές ορισμένων από τα χωριά μας που εξαφάνισαν ή το κατοχικό δάνειο αλλά ένας απίστευτα μεγάλος λογαριασμός που ποτέ δεν έχουμε ουσιαστικά διεκδικήσει αλλά και αστικά υπεύθυνους που ποτέ δεν έχουν κληθεί να λογοδοτήσουν/επανορθώσουν όπως θα δείξουμε σε προσεχείς δράσεις μας είτε ανεξάρτητα είτε με την συμβολή τρίτων συμΠολιτών μας.


Στα ντοκουμέντα αυτά φαίνεται ξεκάθαρα :

Α. η εκούσια και μελετημένη συντονισμένη προσπάθεια εξόντωσης της Ελλάδας μεταπολεμικά με οικονομικό πόλεμο

Β. η πραγματική γερμανική μήνη ενάντια στον Ελληνικό Πολιτισμό συμπεριλαμβανομένης και της έννοιας του Έλληνα όχι μόνο της Αρχαίας αλλά και της Μοντέρνας Εποχής

Γ. η συνεργεία των δήθεν εχθρών του Άξονος κυβερνητικών εκπροσώπων των Συμμάχων ώστε οι νικητές να ζημιωθούν, οι Ήρωες της Αντίστασης διεθνώς να τιμωρηθούν και ουσιαστικά όπως θα αποδείξουμε στο εγγύς μέλλον να συνεχισθεί η Ναζιστική/Χιτλερική απόπειρα της παγκοσμιοποίησης κεκαλυμμένα κατά την διάρκεια της Μεταπολεμικής περιόδου και ιδίως μέσω της Ε.Ε.

Δ. τα νομικά ερείσματα που αυτή την στιγμή έχουμε ως πρώτη ιστορική βάση ( θα συνεχίσουμε με αντίστοιχα ντοκουμέντα μέχρι και τα τωρινά Μνημόνια ) ώστε να προσβάλουμε τόσο τις εγχώριες κυβερνήσεις και να ακυρώσουμε τις πράξεις τους όσο και τα μη αιρετά χαρακτήρα δικτατορικού διευθυντηρίου όργανα κεντρικής διοίκησης τουλάχιστον στην Ε.Ε.

Ε. να δείξουμε ότι κάθε μεταπολεμικό δάνειο που η Ελλάδα έχει συνάψει είναι ουσιαστικά καταχρηστικό και προϊόν αθέμιτου πλουτισμού καθ’ ότι ελήφθησαν λόγω άρνησης ικανοποίησης των δικαίων οικονομικών αιτημάτων της Ελλάδας την περίοδο 1945 – 1949 τουλάχιστον, προκαλώντας έτσι την ανάγκη για έντοκη χρηματοδότηση : δηλαδή πρόκειται για απάτη και κλοπή εκ προμελέτης και σε συνεργία με τα εγχώρια οικονομικά κέντρα εξουσίας και τις κυβερνήσεις.

Με τις κινήσεις που πρόκειται να ανακοινωθούν άμεσα θα μπορέσουμε να δούμε και ποιοι επιθυμούν την άμεση απεμπλοκή του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος από κάθε χρηματική απαίτηση τωρινή, από αυτούς βεβαίως που δηλώνουν ‘αντιμνημονιακοί’ και ‘φιλέλληνες’, καθ’ ότι οι μνημονιακοί που στηρίζουν ένα τέτοιο διάτρητο και εγκληματικό μόρφωμα που επιτρέπει ‘νομιμοφανείς’ και ‘ειρηνοφανείς’ επεκτατικούς πολέμους και γενοκτονίες στα πλαίσια των περιορισμών του ΟΗΕ είναι σαφές και αυταπόδεικτο ότι δεν εργάζονται υπέρ κανενός Λαού, πόσο μάλλον του Ελληνικού.

Δείτε τα ντοκουμέντα εδώ :
Θυσίες της Ελλάδας, 1946

Αιτήματα και Επανορθώσεις, 1947

Συμφωνία της Γιάλτας

ΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ - ΥΠΟΥΡΓΟΙ. ΚΑΝΑΝΕ ΝΟΜΟ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΩΝ OFFSHORE ΤΗΣ ΚΑΡΑΪΒΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ


offshoreΣε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε η ομάδα του Αποκαλυπτικού Δελτίου στο Extra 3 δείχνοντας για ακόμη μία φορά τα "παραμύθια" που μας πουλάνε οι πολιτικοί που έχουμε εμπιστευτεί. Με νόμο του πρώην Υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου τον Δεκέμβριο του 2011 ορίζονται 47 κράτη - φορολογικοί παράδεισοι που δεν είναι "συνεργάσιμοι" να δίνουν φορολογικά στοιχεία για offshore και καταθέσεις Ελλήνων με αποτέλεσμα να βάζουν "πάγο" στην όποια έρευνα μπορεί να διεξαχθεί και στις όποιες ευθύνες μπορεί να υπάρχουν.  "Είναι σαν να λένε ότι ο ελληνικός λαός δεν μπορεί να ξέρει τί συμβαίνει εκεί", είπε ο Άκης Παυλόπουλος. "Η Ανγκουίλα της Καραϊβικής για παράδειγμα,...
δεν προέκυψε στα καλά καθούμενα ως φορολογικός παράδεισος που δεν δίνει στοιχεία. Είναι δεδομένο ότι κάποιος μετέφερε offshore εκεί και είναι γνωστός και τον καλύπτουν", είπε χαρακτηριστικά ο Γ. Μανώλης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Για  την προσπάθεια  μας ζητούμε το ελάχιστο από εσάς. Κάθε φορά που διαβάζετε μια είδηση κάντε απλά ένα κλικ σε μια διαφήμιση. Ευχαριστούμε. 

Η γυναίκα έστειλε το ακόλουθο μήνυμα στο κινητό του άνδρα της:



Αγάπη μου,
Αν κοιμάσαι, στείλε μου τα όνειρά σου.
Αν χαμογελάς, στείλε μου το χαμόγελό σου.
Αν κλαις, στείλε μου τα δάκρυα σου.
Σ' αγαπώ.
Και εκείνος απάντησε:...

Είμαι στην τουαλέτα. Τί να στείλω;

8 ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΒΙΑΣΑΝ 25ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ



Νεότερες πληροφορίες θέλουν η κοπέλα να έχασε την μήτρα της από τους αλλεπάλληλους βιασμούς ενώ στο αγόρι έγιναν ράμματα στην πρωκτική χώρα! Ενα απίστευτο περιστατικό έχει περιέργως θαφτεί στην Πάτρα! Αφορά στον βιασμό ενός ζευγαριού πίσω από την Veso Mare. Και όταν λέμε ζευγαριού το εννούμε. Ενα αγόρι και ένα κορίτσι έζησαν τον απόλυτο εφιάλτη όταν ενώ επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση σε μπάρ του πολυχώρου εγκλωβίστηκαν από άγνωστα άτομα - πληροφορίες αναφέρουν αλλοδαπούς που κινούνται στην περιοχή.
Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν τουλάχιστον 8 άτομα να ακινητοποίησαν το αγόρι και το κορίτσι και ξεκινώντας από την άτυχη κοπέλα τους βίασαν κατα φύση και παρα φύση.
Το περιστατικό συνέβη πριν από 1 με δύο εβδομάδες και όταν το ζευγάρι από την Πάτρα πήγε να μπεί στο αυτοκίνητο που είχε σταθμεύσει πίσω από την Veso. Σύμφωνα με πληροφορίες όταν οι άγνωστοι ολοκλήρωσαν την αποτρόπαια πράξη τους εγκατέλειψαν αιμόφυρτα τα παιδιά. Αυτή τη στιγμή οι ίδιες πηγές θέλουν την κοπέλα να βρίσκεται στην εντατική ενώ κάποιοι άλλοι αναφέρουν πως κατέληξε. Το αγόρι ηλικίας γύρω στα 25 μπαινοβγαίνει στην ψυχιατρική κλινική του Ρίου καθώς υπέστη σοκ.
Αυτό που προκαλεί πάρα πολλά ερωτηματικά είναι γιατί το θέμα δεν έπαιξε στα μέσα ενημέρωσης της Πάτρας. Κανείς δεν αναφέρθηκε σε αυτό ενώ ετιμάται πως έγινε προσπάθεια αποπροσανατολισμού των πληροφοριών που αφορούν στον χώρο όπου έγιναν οι βιασμοί. Κάποιοι διέδιδαν πως "κάτι συνέη στα βραχάκια της Μαρίνας της Πάτρας".
Ακόμη πιο περίεργο είναι πως και η ασφάλεια της Πάτρας δεν είχε λάβει γνώση μέχρι και σήμερα όταν και ρωτήθηκαν επικεφαλής της για το περιστατικό. Εκτιμήσεις θέλουν να έγινε προσπάθεια να θαφτεί το συμβάν για να μην ξεσπάσουν ρατσιστικές εκδηλώσεις και να μην υπάρξουν αντίποια προς αλλοδαπούς που ζούν και κινούνται στην Πάτρα. Τις απόμενες ώρες αναμένεται απλετο φως στην υπόθεση.
nakedtv.gr

Απίστευτα απειλητικό σχόλιο στο Youtube από ισλαμιστή λαθρομετανάστη.



"Όταν οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα θα αποτελούν την πλειοψηφία του πλυθησμού , τότε θα.....
αφανίσουν τους Έλληνες,θα κάψουν εκκλησίες και θα εκτελούν χριστιανούς όπως στην Αίγυπτο,Σομαλία και Πακιστάν"...

Σοκ!! Σε ευρωπαϊκό συμβούλιο που αφορά την ασφάλεια, δεν καλέστηκε η χώρα μας!!! Επίσημα και προτεκτοράτο των γερμανών...;;;



Σοβαρό κρούσμα διπλωματικής απομόνωσης της Ελλάδας εντός ΕΕ και μάλιστα εντός ευρωζώνης καθώς η Αθήνα δεν κλήθηκε να συμμετάσχει σε συνάντηση δέκα κρατών της ευρωζώνης συν την Πολωνία για τα θέματα άμυνας και εσωτερικής ασφάλειας, όπως η ευρωπαΪκή συνοριοφυλακή.

Η κλήση των 10 κρατών για τη συνάντηση έγινε με πρωτοβουλία του Γερμανού υπουργού Εξωτερικών Guido Westerwelle και πιο συγκεκριμένα εκτός της Γερμανίας μετείχαν η Ιταλία, Αυστρία, Βέλγιο, Δανία, Γαλλία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Πολωνία, Πορτογαλία και Ισπανία.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΔΕΘΕΙΤΕ όσοι πιστεύουν ότι θα μας σώσουν «οι φίλοι μας», ας μην διαβάσουν αυτό το κείμενο)


Tου Δ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΌΠΟΥΛΟΥ

Τον Νοέμβριο θα έχουμε ισχυρές αναταράξεις. Η έξοδος από τη Ευρωζώνη δεν είναι ένα σενάριο. Οι πιθανότητα είναι πάνω από το 90%. Δεν σας ....
φαίνεται παράξενο, εκεί που μας έβριζε όλη η Ευρώπη ξαφνικά άρχισαν τα καλά λόγια; Τι άλλαξε; Ποιος είναι ο λόγος της Αλλαγής στάσης των Ευρωπαίων και ... τα καλά λόγια της Goldman Sachs; Μήπως είμαστε παγιδευμένοι σε μια εικονική βελτίωση του κλίματος; Η αλλαγή στάσης απέναντι στην Ελλάδα ξεκίνησε από την σύσταση που έκανε ο Obama, ο πρόεδρος των ΗΠΑ όταν ζήτησε από τους ευρωπαίους έως τις εκλογές του Νοεμβρίου να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για καλό κλίμα. Η Merkel και ο Hollande Γερμανία και Γαλλία δέχθηκαν την πρόταση – πρόκληση των ΗΠΑ και ξαφνικά ενώ λίγες μέρες πριν τις συναντήσεις Σαμαρά με της ηγεσίες της Γερμανίας και Γαλλίας όλοι μας είχαν καταδικάσει, στην κυριολεξία ξαφνικά μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο ουσιαστικά η Ελλάδα «μετατράπηκε σε μια ικανή χώρα, που τηρεί τις δεσμεύσεις της, που θα τα καταφέρει, μια χώρα που διαθέτει θέληση να μείνει στο ευρώ».

Απίστευτο! Ρύθμιση χρεών με δόσεις έως το 2404 για εκπαιδευτικό όμιλο

Την στιγμή που η Εισαγγελία διερευνά δραστηριότητες που αφορούν τη λειτουργία του...
ΙΕΚ Ξυνή και το ΣΔΟΕ εξετάζει μια σειρά σοβαρών φορολογικών παραβάσεων, ο εκπαιδευτικός όμιλος κατάφερε να κάνει ρύθμιση χρεών εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, με δόσεις που λήγουν το 2404, δηλαδή τέσσερις αιώνες μετά.

New Yorker: Το «Δουβλίνο ΙΙ» ευθύνεται για τους μετανάστες στην Ελλάδα

Σε άρθρο του το γνωστό αμερικανικό περιοδικό New Yorker ρίχνει ευθύνες στην πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης και στη συμφωνία «Δουβλίνο II» που προβλέπει να ασφαλίζονται τα σύνορα των χωρών του Βορρά από τα κύματα των μεταναστών αφήνοντας τις χώρες του Νότου και κυρίως την Ελλάδα να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα.

Πολίτες τα έψαλλαν στον Στουρνάρα [βίντεο]

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αποφάσισε να επιστρέψει στο υπουργείο αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά με τα πόδια και τελικά πρέπει να το μετάνιωσε, αφού ο δρόμος του τον έφερε τετ-α-τετ με συγκεντρωμένους εργαζόμενους.

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΥΡΙΑΖΙΔΗΣ



Απάντηση του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη στην Ολομέλεια της Βουλής προς την ΝΔ για το Ιερό σύμβολο της Σημαίας και τις συκοφαντίες του ΣΥΡΙΖΑ και την αριστερή τρομοκρατία. Αναφορά στην κατάληψη του Μνημείου του Αγνώστου στρατιώτη από ισλαμιστές λαθθρομετανάστες και την σύλληψη του δολοφόνου του Σολωμού Σολωμού.

Ελεύθερος αφέθηκε ο φονιάς του Σολωμού ...Τον σκοτώνουν ξανά !



Ελεύθερος αφέθηκε από τις αρχές του Κιργιστάν, σύμφωνα με τουρκική διπλωματική πηγή, ο εκ των καταζητούμενων για τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού στην Κύπρο, Ερχάν Αρικλί.

Ο Αρικλί, πρώην «αντιπρόσωπος» του ψευδοκράτους στο Κιργιστάν, συνελήφθη στο αεροδρόμιο Μανάς καθώς το όνομά του περιλαμβάνεται στη λίστα των ατόμων που καταζητούνται μέσω Interpol για τα γεγονότα του 1996 στη Δερύνεια με τη δολοφονία του Τάσου Ισαάκ.

Η νέα μόδα που λανσάρει το ΔΝΤ όπου βρεθεί

Σύντομα σε όλη την Ευρώπη με την υπογραφή Λαγκάρντ και το σχεδιασμό Μέρκελ. 
πηγη

Σχέδιο για ένταξη της ΠΔΓΜ στο ΝΑΤΟ με το όνομα «Άνω Μακεδονία»

Έντονες πιέσεις ασκεί η Ουάσινγκτον το τελευταίο διάστημα στην κυβέρνηση Σαμαρά για να αρθούν οι ελληνικές επιφυλάξεις και να προχωρήσει τάχιστα η ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.
 
 
Ήδη οι πρώτες διερευνητικές επαφές ξεκίνησαν την προηγούμενη εβδομάδα, με την επίσκεψη κλιμακίου Αμερικανών διπλωματών στο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Ποντίκι». Επικεφαλής αυτής της αποστολής ήταν η δεύτερη στην ιεραρχία διπλωμάτης στην πρεσβεία των ΗΠΑ στα Σκόπια, η κ. Σάιντερς.

ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ "ΧΩΡΟΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ" ΛΕΕΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ...!!

Ως χώροι φιλοξενίας μεταναστών θα αξιοποιηθούν στρατόπεδα, ανακοίνωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, κατά τη σημερινή επίσκεψή του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Ο υπουργός, που επισκέφθηκε σήμερα τη ΓΑΔΑ, επισήμανε ότι, «όχι όλα, αλλά κάποια από τα 45 ενεργά στρατόπεδα που θα κλείσουν θα καταλήξουν στην Ελληνική Αστυνομία και θα χρησιμοποιηθούν ως χώροι φιλοξενίας μεταναστών».

ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΣΟΪΜΠΛΕ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΤΑ ΒΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ!!!




SOIBLE
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ!


Ο Νίκος Χατζηνικολάου πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή του στον Real fm ανέφερε πληροφορία που του έδωσαν για άνθρωπο του Σόϊμπλε ο οποίος είπε ότι η ελληνική κυβέρνηση ήταν υπερβολικά χαλαρή και κάνει ό,τι της έχουν ζητήσει. Είπε επίσης ότι περίμεναν από τους Έλληνες να επιδείξουν σθεναρή στάση αλλά τελικά είναι πολύ χαλαροί! Αποφάσισαν να είναι τα καλά παιδιά του Eurogroup!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ... ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΣ ΟΦΕΙΛΕΤΗΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΚΕΝΟ!


dei-xaratsi
Εφιαλτικές στιγμές πέρασαν στελέχη, υπάλληλοι και συναλλασσόμενοι που βρέθηκαν στα κεντρικά γραφεία της ΔΕΗ στην Πάτρα , στην Ακτή Δυμαίων, όταν έκπληκτοι είδαν ένα άντρα σε έξαλλη κατάσταση να επιχειρεί να πηδήσει στο κενό παίρνοντας μαζί του και τον Διευθυντή πωλήσεων της επιχείρησης!

Σήμερα οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες! Αυριο;



netakias

Σήμερα είναι Πέμπτη και για το μνημόνιο φταίνε οι Ελεύθεροι Επαγγελματίες !

Επειδή έχω μνήμη χρυσόψαρου κι εθισμό στο Κουτόχορτο.
Ξέχασα ότι…
Την Τετάρτη έφταιγαν οι Δημόσιοι Υπαλληλοι,
Την Τρίτη οι Συμβασιούχοι,

Το τέλος των τυράννων



Ο ΓΑΠ πρόλαβε και εγκατέλειψε αθόρυβα τη χώρα με άλλοθι τις υποχρεώσεις του στο Χάρβαρντ. Εσείς είστε ακόμη εδώ. Αυτό είναι ή γενναιότητα ή άγνοια κινδύνου. Μπορεί να έχετε την ψευδαίσθηση πως ο λαός θα εξακολουθήσει να εκτονώνεται αυτοκτονώντας την ώρα που ο Σίμος Κεδίκογλου κι εσείς, οι 3 πρεφαδόροι που κανιβαλίζετε τις ζωές μας, θα διορίζετε 17 διευθυντές ειδήσεων στην ΕΡΤ και μια μεραρχία παρουσιάστριες της πλάκας. 

Μεσονύχτια εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα



  • Απορρίπτει τα διαρθρωτικά μέτρα ο Τόμσεν
  • Δεν υπογράφει άλλες μειώσεις ο Στουρνάρας
  • Ρόλο πυροσβέστη ο Ματίας Μορς

Να τινάξει στον αέρα τις διαπραγματεύσεις για το πακέτο λιτότητας των 11,5 δισ. απειλεί ξαφνικά η Τρόικα και κυρίως η πλευρά του ΔΝΤ καθώς, «στο παρά ένα» της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών, έδειξε να απορρίπτει σχεδόν...
το 1 δισ. από τα συνολικά 9,5 δισ. για τα οποία είχε επέλθει κατ΄ αρχήν συμφωνία με την κυβέρνηση.

Οι ελεύθεροι επαγγελματίες φταίνε για τα νέα μέτρα;;;

Ανάστατη από χθες η ελληνική κοινωνία και προφανώς εξοργισμένη με τους ελεύθερους επαγγελματίες. Από χθες τα καθεστωτικά ΜΜΕ μας βομβαρδίζουν συνεχώς με μια μελέτη που έγινε και από την οποία εξάγεται ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες απέφυγαν να πληρώσουν φόρους για το 2009 ύψους 11,2 δις ευρώ, δηλαδή περίπου όσο είναι το εξοντωτικό πακέτο μέτρων που....
μας επιβάλει τώρα η Γερμανία. Αυτή η σύμπτωση των ποσών έδωσε την ευκαιρία σε

Απετράπη τεράστιο πολιτιστικό έγκλημα στην Θεσσαλονίκη(Προς το παρόν..)

Απίστευτο και όμως Ελληνικό!!Την τελευταία στιγμή αποτράπηκε σήμερα το πρωί το μπάζωμα του Ναού της Αφροδίτης στην Πλατεία Αντιγονιδών στην Θεσσαλονίκη.Ένα μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς .Μετά την χθεσινή δημοσίευση στο Olympia επισκεφθήκαμε σήμερα το σημείο όπου αντικρίσαμε το απίστευτο θέαμα με τον εκσκαφέα έτοιμο να μπαζώσει τον

Αυστραλία: Φανατική με την Τζιχάντ 8χρονη μουσουλμάνα! (video)

Σοκ προκαλεί βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο με πρωταγωνίστρια μια οκτάχρονη Αυστραλή μουσουλμάνα που εκφράζει την αγάπη της και την πίστη της στην Τζιχάντ.
Στο πλαίσιο συνάντησης μουσουλμάνων στο Σίδνευ, η μικρή ονόματι Ρουκάγια μίλησε στο κοινό για τον ιερό πόλεμο αλλά και την εξέγερση στη Συρία και την μουσουλμανική κοινότητα. «Αυτές οι εξεγέρσεις

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΕΙΡΕΣ.



Απίστευτο! Δώσαμε άδεια για ντοκιμαντέρ για τον Μωάμεθ Β’ στην Ακρόπολη.

Εντάξει, νομίζαμε ότι τα έχουμε δει όλα, όμως τελικά πάντα αυτό το ελληνικό κράτος θα μας εκπλήσσει.

Το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο έδωσε άδεια για λήψη πλάνων σε ιστορικούς χώρους της Αθήνας για να γυριστεί ντοκιμαντέρ με θέμα τη ζωή του Μωάμεθ Β’ του Πορθητή,την ίδια στιγμή

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ...!!! ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΛΕΜΕΣΟΥ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ 3.500 ΕΝΤΥΠΑ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΣΩΡΙΖΑΝ ΣΤΗΝ... ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!


ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ...


Το ζήσαμε και αυτό! Το είδαν και αυτό τα μάτια μας! Ο Έλληνας της Κύπρου, ο οποίος εκδιώχθηκε με τη βία από το σπίτι του, τον μαύρο Ιούλη του 1974 από τον βάρβαρο Ασιάτη επιδρομέα και εδώ και 38 χρόνια ζει με τον πόνο της προσφυγιάς και της λησμονιάς για επιστροφή, έμελλε να ξημερώσει η μέρα που ενώ επέστρεφε στη Κύπρο, θα τον «καλωσόριζαν στην Τουρκία».

Κρήτη: "Εισβολή" τραπεζικών σε χρεωμένο νοικοκυριό!!


Κλιμάκιο υπαλλήλων γνωστής τράπεζας, με υποκατάστημα στην πόλη των Χανίων, επισκέφθηκε αυθαίρετα και ετσιθελικά χωρίς καμία ενημέρωση-ειδοποίηση επί της επισκέψεως, το παιδί μου που παντρεμένο, ζει στην οικία της συζύγου του, το οποίο έχει σε εκκρεμότητα... 

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ κατά του λαλίστατου μόνο κατά της ορθοδοξίας Π.Τατσόπουλου..

Ο Μ Η Τ Ρ Ο Π Ο Λ Ι Τ Η Σ
+ ὁ Πειραιῶς ΣΕΡΑΦΕΙΜ

Ὁ Βουλευτής τοῦ ΣΥΡΙΖΑ κ. Πέτρος Τατσόπουλος, γνωστός γιά τήν παρουσίαση τῆς τηλεοπτικῆς σειρᾶς τοῦ ΣΚΑΙ γιά τήν Ἐθνεγερσία τοῦ 1821, πού ἀνεκάλεσε στήν μνήμη τήν κυκλοφορηθείσα καί στήν πατρίδα μας τετράτομη ἱστορία τῶν Βαλκανίων τοῦ ἱδρύματος SOROS καί ὁ ὁποῖος ἀπορίας ἄξιον πού βρῆκε τήν «δύναμη» νά ἀποπειραθῇ νά ἀμαυρώσῃ τό αἰώνιο σύμβολο τοῦ Γένους, τῆς λεβεντιᾶς καί τῆς ψυχῆς τοῦ λαοῦ μας τόν Γέρο τοῦ Μωριᾶ, κατέθεσε ἐρώτηση στό