ataktesfones@gmail.com

Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ STARBUCKS ΜΑΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ!~ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!


ΕΔΩ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΕΣΤΗ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ STARBUCKS ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ..ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ,ΑΠΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΤΑΝ..ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ..ΜΙΛΑΝΕ...ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΧΑΛΩΤΗ ΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΗΜΑ ΤΩΝ STARBUCKS,ΑΡΧΙΣΑΝ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ..ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ..ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ!

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΠΡΟΣΤΥΧΗ ΚΑΙ ΕΚΦΥΛΗ ΓΟΡΓΟΝΑ ΜΕ ΤΗ ΔΙΧΑΛΩΤΗ ΟΥΡΑ Η ΠΟΙΑ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΙΔΕΙΟ???

ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΚΛΟΠΙΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑ! ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗ ΜΠΙΖΝΑ ΑΦΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΖΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ!


Μόλις τρεις διαρρήξεις σε ένα σπίτι, μια αποθήκη και ένα αυτοκίνητο στην ευρύτερη περιοχή της Ανδραβίδας εξιχνίασαν οι αστυνομικοί που έβαλαν τέλος στη δράση δύο Βούλγαρων διαρρηκτών.

Όμως, τα εκατοντάδες κλοπιμαία που βρήκαν στην κατοχή τους, δείχνουν ότι τους περιμένει πολλή δουλειά ακόμη ώσπου να εντοπίσουν από πού τα είχαν κλέψει και να τα επιστρέψουν στους ιδιοκτήτες τους!

Οι άνδρες του τοπικού τμήματος συνέλαβαν τους δυο αλλοδαπούς κατά την διάρκεια ....

Δίπλα από τις κεντρικές αποθήκες όπλων, πυρομαχικών και χημικών της ΕΛ.ΑΣ θα εγκατασταθούν 820 λαθρομετανάστες!!!


Δίπλα από τις κεντρικές αποθήκες όπλων,πυρομαχικών και χημικών της ΕΛ.ΑΣ θα εγκατασταθούν στην Αμυγδαλέζα, οι 820 λαθρομετανάστες, σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.
Σε απόσταση λίγων μέτρων από το Κέντρο Φιλοξενίας όπου θα αρχίσουν -μετά το Πάσχα- να διαμένουν δεκάδες λαθρομετανάστες, υπάρχουν οικήματα της ΕΛ.ΑΣ μέσα στα οποία φυλάσσονται όπλα, χειροβομβίδες κρότου, δακρυγόνα αλλά και εκρηκτικά για τις επιχειρήσεις των ειδικών δυνάμεων.
Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ μιλούν για μια ιδιαίτερα «ευαίσθητη» ζώνηστις εγκαταστάσεις της Αμυγδαλέζας αφού κοντά στο ίδιο σημείο είναι και το πεδίο ασκήσεων των ΕΚΑΜ.

Μιλάμε για φαταούλες.Έφαγαν 4.000 ευρώ τυρόπιτες στο υπουργικό συμβούλιο

Σχεδόν 4.000 ευρώ έφαγαν (στην κυριολεξία!) στο υπουργικό συμβούλιο τον μήνα Φεβρουάριο σε…
τυρόπιτες, σάντουιτς, καφέδες και αναψυκτικά!
Για την ακρίβεια 3.804,10 ευρώ, κόστισε το «τσιμπολόγημα» των υπουργών για τις έξι συνεδριάσεις του συγκεκριμένου μήνα. 650 ευρώ δηλαδή ανά υπουργικό συμβούλιο ή αλλιώς 13 ευρώ ανά υπουργό. Η απορία είναι αν θα κόστιζε...

ΣΑΡΑΚΟΣΤΙΑΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ


ΦΑΚΟΡΥΖΟ ΑΓΙΟΡΕΙΤΙΚΟ
Υλικά:
1 χταπόδι 1 κιλό περίπου
1/2 κούπα ξίδι
300 γρ. φακές χοντρές
2 μέτρια κρεμμύδια
80 γρ. ρύζι καρολίνα
1/2 κούπα ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
800 γρ. ώριμες ντομάτες χωρίς τη φλούδα και τους σπόρους, ψιλοκομμένες

1 κόκκινη πιπεριά σε κομματάκια
1 πιπεριά σε κομματάκια
1 κούπα λάδι
μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:
Σε μια κατσαρόλα, βάλτε το χταπόδι και το ξίδι. Ρίξτε μπόλικο νερό να το σκεπάζει και βράστε το 1 ώρα. Σε μια άλλη κατσαρόλα, βάλτε τις φακές με τα κρεμμύδια. Ρίξτε 3 κούπες νερό και βράστε 30′. Στραγγίστε το χταπόδι και αφήστε το να κρυώσει. Αφαιρέστε τη γλοιώδη πέτσα του και κόψτε το σε κομμάτια. Αδειάστε τις φακές, μαζί με το ζουμί που έβρασαν, σε πυράντοχο σκεύος. Τοποθετήστε επάνω στις φακές τα κομμάτια του χταποδιού. Ρίξτε το ρύζι, το φρέσκο κρεμμυδάκι, τη ντομάτα, τις πιπεριές, αλάτι και πιπέρι. Περιχύστε με το λάδι και ανακατέψτε απαλά. Ψήστε στους 180 βαθμούς Κελσίου, για 40′ περίπου ή ώσπου να φουσκώσει το ρύζι και το φαγητό να μείνει με το λάδι του.

πηγη

ΣΥΡΙΑ: Για «Εθνοκάθαρση» χριστιανών στις γειτονιές της πόλης Homs, μιλάει η Εκκλησία της Συρίας

Αναφορές σε «εθνοκάθαρση» των χριστιανών της Συρίας στην πόλη Χομς έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν στον απόηχο της επίθεσης στην πόλη από του συριακό στρατό, στην προσπάθεια να συντριβούν οι θύλακες αντίστασης, στα μέσα Μαρτίου. Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Συρίας, η οποία αντιπροσωπεύει το 60 τοις εκατό της χριστιανικής μειονότητας της χώρας, ισχυρίζεται ότι ένοπλοι ισλαμιστές έχουν καταφέρει να απομακρύνει το 90 τοις εκατό των χριστιανών από την πόλη Χομς και έχουν κατασχέσει τα σπίτια τους δια της βίας.

Σύμφωνα με πηγές, από τον Ορθόδοξο Μητροπολίτη, οι μαχητές πήγαιναν από πόρτα σε πόρτα στις γειτονιές Hamidiya και Bustan al-Diwan της Χομς, αναγκάζοντας τους Χριστιανούς να φύγουν χωρίς να τους δίνεται η δυνατότητα να πάρουν τα υπάρχοντά τους. Ηγέτες της Εκκλησίας λένε ότι αυτή η «εν εξελίξει εθνοκάθαρση των Χριστιανών» διεξάγεται από τα μέλη της Ταξιαρχίας Φαρούκ. Σύμφωνα με πηγές της εκκλησίας, η ταξιαρχία Φαρούκ διοικείται από...

Σταμάτησε τις εξαγωγές πετρελαίου και στην Ισπανία το Ιράν

Μετά την Ελλάδα η ιρανική κυβέρνηση ανακοίνωσε σήμερα ότι διακόπτει την εξαγωγή πετρελαίου και στην Ισπανία ως μέρος των αντιποίνων στο εμπάργκο της ΕΕ απέναντι στο Ιράν.

Νωρίτερα ο Ιρανός υπουργός πετρελαίου...

Το τροπάριο της Κασσιανής: Θρύλοι και παρεξηγήσεις

Η Κασσιανή ή Κασσία, ήταν ηγουμένη την εποχή του Βυζαντίου, συνθέτρια, υμνωδός αλλά και ποιήτρια. Το Τροπάριο της Κασσιανής, το οποίο ψάλλεται στον όρθρο της Μεγάλης Τετάρτης (που παραδοσιακά γίνεται το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης) είναι δική της δημιουργία!

Γύρω από την Κασσιανή έχουν δημιουργηθεί πολλοί θρύλοι αλλά και παρεξηγήσεις. Η πιο  συχνή, είναι αυτή που λέει ότι...

Μωρό γεννήθηκε νεκρό και 12 ώρες μετά αναστήθηκε!

Ένα κοριτσάκι που γεννήθηκε νεκρό στην πόλη Ρεζιστένσια της Αργεντινής βρέθηκε ζωντανό δώδεκα ώρες αργότερα μέσα στο μικρό φέρετρό του, στο νεκροτομείο του νοσοκομείου Περάνδο, όπως έγινε γνωστό σήμερα από την Υγειονομική Υπηρεσία της επαρχίας Τσάκο!

Το γεγονός ότι το βρέφος ζούσε διαπιστώθηκε χάρη στην επιμονή της μητέρας του, η οποία...

Λουκέτο από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στο greekddl

- 65 εκατ. ευρώ η ζημιά μόνο στις εταιρείες παραγωγής για τα πνευματικά δικαιώματα, λέει η ΕΛ.ΑΣ.!

Τρία άτομα, κατηγρούνται από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (ΔΗΕ), μεταξύ των οποίων και μία γυναίκα, στη Θεσσαλονίκη, που συνελήφθη στα όρια του αυτοφώρου, ως διαχειριστές της δημοφιλούς ιστοσελίδας...

Εξαίρεση Ταμείων από τον ΕΟΠΥΥ και το... χρήμα

Τη δυνατότητα σε Ταμεία, τομείς και κλάδους υγείας να εξαιρούνται από την ένταξη τους στον ΕΟΠΥΥ, κατέθεσε με τροπολογία στο νομοσχέδιο για το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν αποφάσεις των αντιπροσωπευτικών οργανώσεων των ασφαλισμένων κάθε Ταμείου, τομέα ή κλάδου μέχρι τις 13 Δεκεμβρίου του 2012 και προϋπόθεση για να εξαιρεθούν από την ένταξη τους στον ΕΟΠΥΥ είναι η αυτοδίκαιη μετατροπή τους σε πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου υποχρεωτικής ασφάλισης. Κάτι που σημαίνει ότι...

500.000 δολάρια πρόσφερε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής στον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Γράφει ο Αιμίλιος Πολυγένης
Το ποσό τον 500.000 δολαρίων προσέφερε πριν λίγο ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Δημήτριος στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο σε συνάντηση που είχε στο Αρχιεπισκοπικό Μέγαρο στην οδό Αγίας Φιλοθέης.

Τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο, επισκέφθηκε σήμερα Μεγάλη Τρίτη, ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Δημήτριος. Ο Αρχιεπίσκοπος Δημήτριος έτυχε θερμής υποδοχής στην είσοδο του Αρχιεπισκοπικού Μεγάρου, από τον Διευθυντή του Γραφείου του Μακαριωτάτου Αρχιμ. Χρυσόστομο Παπαθανασίου. Να αναφερθεί ότι...

Ο Λαυρεντιάδης πίσω από το "γάμο" Κύρτσου Καρατζαφέρη

Σύμφωνα με πληροφορίες το πρόσωπο το οποίο διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην συνεργασία Καρατζαφέρη Κύρτσου είναι ο γνωστός επιχειρηματίας Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ο οποίος διατηρεί στενές σχέσεις τόσο με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ όσο και με τον κ. Κύρτσο.

Ο επιχειρηματίας ο οποίος προσπάθησε τα προηγούμενα χρόνια να δημιουργήσει ασπίδα προστασίας ...

Πλούσιοι Αμερικανοί αγοράζουν εγκαταλειμμένα πυρηνικά καταφύγια για την Ημέρα της Κρίσεως (βίντεο)

Ο Hall δεν είναι το πρώτο πρόσωπο που έχει αγοράσει ένα εγκαταλειμμένο πυρηνικό σιλό πυραύλων και το έχει μετατρέψει τουλάχιστον ένα μέρος του σε καταφύγιο.

Χτισμένα για να αντέξουν σε μια ατομική έκρηξη, ακόμη και ο πιο παρανοϊκός βρίσκει άνεση στο εσωτερικό των τσιμεντένιων τοίχων που είναι εννέα πόδια παχείς και μήκους 53 μέτρων υπόγεια.

Προς το παρόν, οι μεταλλικές σκάλες φτάνουν μέχρι το να συνδέουν κάθε όροφο, αλλά σύντομα ένα ασανσέρ θα τις αντικαταστήσει. Οι μονάδες είναι μέσα σε ένα πυρήνα από χάλυβα και σκυρόδεμα στο εσωτερικό του αρχικού παχύ σκυροδέματος, γεγονός που τις καθιστά πιο ικανές να αντέχουν σεισμούς.

Έχει, επίσης, εγκαταστημένο...

Αποδοκίμασαν τον Σημίτη έξω από τη Βουλή

Aντιπροσωπεία των μικροομολογιούχων που ήταν έξω από τη Βουλή για να διαμαρτυρηθούν για το κούρεμα και των ομολόγων των ιδιωτών είχαν μια «ευχάριστη» συνάντηση...

Διαρκής κοροϊδία: Παίρνουν πίσω την έκπτωση για τους συνεπείς εργοδότες!!

Μετά την ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και αυτοαπασχολούμενους, η κυβέρνηση παίρνει πίσω και την έκπτωση 5% επί των ασφαλιστικών εισφορών για όσους επιχειρηματίες είναι συνεπείς στην καταβολή τους για τρεις συνεχόμενους μήνες.

Όπως διαβάζουμε στο real.gr, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε χθες στη Βουλή ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Γιώργος Κουτρουμάνης, οι μήνες συνέπειας αυξάνονται σε 4, ενώ το ποσοστό της έκπτωσης θα αποφασίζεται ανάλογα με τα έσοδα του ΙΚΑ από τον εκάστοτε υπουργό Εργασίας και τη Διοίκηση του Ιδρύματος.
Έτσι για άλλη μια φορά οι συνεπείς τιμωρούνται, παρόλο που η τρόικα πολλάκις έχει ζητήσει να μειωθούν οι εισφορές που καταβάλλουν οι επιχειρηματίες.

Συγκεκριμένα η τροπολογία αναφέρει:...

ΣΟΚ!! Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος: Απαγορεύεται η είσοδος σε πολίτες με αναπηρία!!!

Το μεσημέρι της Δευτέρας 2 Απριλίου, ο Τόλης Μουμτζόγλου, αθλητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ με αμαξίδιο, επισκέφθηκε το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος στα Βριλήσσια, αλλά προς έκπληξή του, του απαγορεύτηκε η είσοδος! Η απάντηση που έλαβε από τον υπάλληλο της τράπεζας για την απαγόρευση της εισόδου του στο υποκατάστημα, ήταν πως «κάποια στιγμή στο παρελθόν κάποιο άλλο άτομο με αμαξίδιο μπήκε στην τράπεζα και πυροβόλησε κάποιον υπάλληλο, και από τότε η πολιτική της τράπεζας είναι να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ την είσοδο σε άτομα με αναπηρία και να τα εξυπηρετεί έξω από το κατάστημα, στο πεζοδρόμιο.»

Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελία του Τόλη Μουμτζόγλου και διαδώστε τη με κάθε μέσο:

Πυρηνική συμφωνία Τουρκίας-Κίνας!

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, υπέγραψε στην Κίνα δύο πυρηνικές συμφωνίες, μετά από συνομιλίες με τον Κινέζο πρόεδρο, Γουέν Τζιαμπάο. Λεπτομέρειες για το περιεχόμενο των συμφωνιών δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Το ταξίδι του Ερντογάν στην Κίνα, το πρώτο σε επίπεδο πρωθυπουργού τα τελευταία 27 χρόνια, φαίνεται να έχει στεφθεί με επιτυχία. Στις κλειστές συνομιλίες φαίνεται ότι...

Πτώχευσε η Izmash, η εταιρεία των Kalashnikov

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Ria Novosti, η εταιρεία κατασκευής των θρυλικών τυφεκίων Kalashnikov, πτώχευσε και επίσημα! Η εταιρεία είναι κρατική και αποτελεί θυγατρική της Russian Technologies Corporation. Η εντολή πτώχευσης δόθηκε από δικαστήριο, όταν ένας πιστωτής κατέθεσε μήνυση για να πάρει πίσω τα 23.000 ευρώ που του χρωστούσε η εταιρεία. Πλέον, θα υποβληθεί σε πλειστηριασμούς, ώστε να αποπληρωθούν χρέη και για το λόγο αυτό, το δικαστήριο ανέθεσε τις εργασίες σε δικαστικό αντιπρόσωπο.

Η εταιρεία αντιμετωπίζει προβλήματα εδώ και χρόνια. Μόνο πέρυσι κατέγραψε πτώση τζίρου της τάξης του 45,5%, ενώ η πρόσφατη παρουσίαση του νέου τυφεκίου της δεν ήταν αρκετή για να τη σώσει. Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι...

"Να κατασχεθεί το σπίτι του Α.Τσοχατζόπουλου",ζητά εισαγγελέας

Τη παραπομπή του Άκη Τσοχατζόπουλου σε δίκη για το ελλιπές Πόθεν Έσχες του 2009-10,προτείνει ο Εισαγγελέας Εφετών προς το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο.

Επιπλέον προτείνει...

Ένας “τυφώνας” φωτιάς και ατσαλιού MADE IN GREECE για τον ΕΣ

Μία πρωτοποριακή και αποτελεσματική λύση στα επείγοντα προβλήματα που πραγματικά “καίνε” τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις παρουσίασε πρόσφατα η ελληνική αμυντική βιομηχανία. Πρόκειται για τον συνδυασμό ενός ελληνικής σχεδίασης και κατασκευής τηλεχειριζόμενου πυργίσκου με πυροβόλο gatling Μ61Α1 Vulcan των 20 χλστ τοποθετημένου επί οχήματος Μ113.

Η ανάπτυξη του συστήματος ολοκληρώθηκε τον περασμένο Οκτώβριο οπότε και άρχισαν οι δοκιμές του υπό ρεαλιστικές συνθήκες με εξαιρετικά αποτελέσματα. Οι τελικές δοκιμές πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα και το σύστημα πια είναι έτοιμο για παραγωγή. Το ελληνικό σύστημα ενσωματώνει...

Έγινε ευθανασία στον Μιτεράν!

Ο πρώην Πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Μιτεράν, ο οποίος έπασχε από καρκίνο για περισσότερο από 14 χρόνια, είδε "τον Γολγοθά του να τελειώνει" τον Ιανουάριο του 1996 με μια "ενδοφλέβια ένεση", υποστηρίζουν δύο δημοσιογράφοι σε βιβλίο τους που κυκλοφόρησε σήμερα.

Στο βιβλίο "Το τελευταίο ταμπού. Αποκαλυψεις για την υγεία προέδρων", οι δημοσιογράφοι Ντενί Ντεμονπιόν και Λοράν Λεζέ υποστηρίζουν πως...

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1821 Ο ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ Ο Ε' ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ!

Ποιός είδε τέτοια συννεφιά, ποιός είδε τέτοια αντάρα, που τούτ΄ το χρόνο πλάκωσαν σ΄ Ανατολή και Δύση; Τον Πατριάρχη κρέμασαν, τον Άγιο τον Γρηγόρη, σαν νάτανε κατάδικος στης εκκλησιάς τη πόρτα. Εκεί που ελειτούργαε κι ευλόγαε το Γένος, πλακώνουν οι Γενίτσαροι, κ΄ οι Οβρηοί αντάμα. "-Κόπιασ΄ αφέντη Δέσποτα και διάβασ΄ τα φιρμάνια, που λεν να σε κρεμάσουνε στης εκκλησιάς τη πόρτα, δεν σ΄ άρεσε να κάθεσαι στο θρόνο θρονιασμένος, μα θέλησες Ρωμαίικο τη Πόλη να τη φκιάσης". 

Σύντομο ιστορικό των δραματικών γεγονότων:

Την ημέρα του Πάσχα, πηγαίνοντας να ιερουργήσει είπε στους Αρχιερείς και Πρεσβυτέρους: «ίωμεν επί το θυσιαστήριον». Η πασχαλιάτικη Θ. Λειτουργία τελείωσε και στις 10 το πρωί - ήταν 10 Απριλίου 1821 - συνελήφθη από τους Τούρκους. Οι δήμιοι τον οδήγησαν με μικρό καράβι στις φυλακές, όπου τον υπέβαλαν σε φρικτά βασανιστήρια ...

Εισαγγελική έρευνα για την Coca-Cola!!

Εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας εισαγγελικής έρευνας, για την τοξική Coca-Cola έδωσε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου.

Την έρευνα ξεκινά από αύριο ο εισαγγελέας κ. Νίκος Αντωναράκος, με στόχο να εντοπίσει τις ποινικές ευθύνες που έχουν οι αρμόδιοι, αφού, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του Πρώτου Θέματος, σε περίπου 100.000 μονάδες (κουτάκια και φιάλες Coca-Cola Classic) εντοπίστηκε χημική ουσία, η οποία, σύμφωνα με τους ειδικούς, αν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει ανεπάρκεια πολλών οργάνων του ανθρωπίνου σώματος, καθώς είναι τοξική και μάλιστα χρησιμοποιείται σε ζιζανιοκτόνα!

Η υπόθεση αξιολογείται ως...

International Crisis Group: "Ή δίνετε το 20% στην Τουρκία ή θα τα πάρει όλα"




S 400 στη διάθεση του Ιράν από τη Ρωσία

Με την επιστροφή του υπουργού Εξωτερικών Σ.Λαβρόφ στη Μόσχα,μετά από ταξίδι σε Αρμενία, Αζερμπαϊτζάν, Καζακστάν, Κιργιζία και το Ουζμπεκιστάν 6, ο ρωσικός στρατός διέρρευσε ότι αντιπυραυλικά-αντιαεροπορικά S-400 μεταφέρθηκαν στο Καλίνινγκραντ, στη Βαλτική στα...

Ο Ομπάμα αρνήθηκε να απελευθερώσει Ισραηλινό κατάσκοπο

Ο Λευκός Οίκος αρνήθηκε το αίτημα του Ισραηλινού προέδρου Σιμόν Πέρες να απελευθερώσει από τη φυλακή τον κατάσκοπο του Ισραήλ, Jonathan Pollard, ο οποίος καταδικάστηκε σε ισόβια. Όπως αναφέρουν τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, ο Πέρεζ έστειλε ένα προσωπικό αίτημα προς τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα.

Ο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Βίτορ Τόμι δήλωσε...

FT : Μετεκλογική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πιθανότατα με μικρή διάρκεια ζωής

Έντονο προβληματισμό και ανησυχία εκφράζει δημοσίευμα των Financial Times ως προς το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών στην Ελλάδα τονίζοντας τον κίνδυνο αστάθειας σε μία κρίσιμη περίοδο για την χώρα.

Το δημοσίευμα, με τίτλο «Προεκλογική απειλή της σταθερότητας στην Ελλάδα» αναφέρεται στην βροχή τροποποιήσεων που έχουν κατατεθεί στο κοινοβούλιο και στις προσπάθειες που καταβάλει ο κ. Λουκάς Παπαδήμος να διατηρήσει τον έλεγχο της κυβέρνησής του.  

«Η αξιοπιστία του πολιτικού κόσμου στην Ελλάδα έχει βυθιστεί σε τόσο χαμηλά επίπεδα που τα δύο μεγάλα κόμματα της κεντροδεξιάς και της κεντροαριστεράς δυσκολεύονται να βρουν κατάλληλους υποψηφίους για τις επικείμενες εκλογές» αναφέρει το δημοσίευμα.

Οι FT επικαλούνται βετεράνο της Νέας Δημοκρατίας ο οποίος ανώνυμα δηλώνει:...

Το δώρο Πάσχα από σήμερα στους ανέργους

Από σήμερα θα καταβάλλεται το δώρο Πάσχα στους επιδοτούμενους ανέργους
και...

Κατεβάστε το "Ζημίαι των αρχαιοτήτων εκ του πολέμου και των στρατών Κατοχής 1946"


Πολύς ο ντόρος τον τελευταίο καιρό για το βιβλίο "Ζημίαι των αρχαιοτήτων εκ του πολέμου και των στρατών Κατοχής 1946", που γνωστοποίησε στο ευρύ κοινό ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Πρόκειται για μια έκθεση-μελέτη 160 σελίδων του 1946, η οποία..
συντάχθηκε από τη Διεύθυνση Αρχαιοτήτων και Ιστορικών Μνημείων του τότε υπουργείου Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας, με εντολή του υπουργού Α. Παπαδήμου.

Αναβάλλεται για την 1η Ιουνίου ο θάνατος όλων των επιχειρήσεων


Θα καίνε τις ίδιες τους τις επιχειρήσεις οι επιχειρηματίες
Πριν από μερικές μέρες, έγινε νόμος του κράτους, η πιό εγκληματική ιδέα που συνέλαβε ποτέ νους "τεχνοκράτη": η ταυτόχρονη καταβολή μισθών, ασφαλιστικών εισφορών και φόρων, από τις επιχειρήσεις, για το προσωπικό που απασχολούν. Έναρξη εφαρμογής του ηλιθιοδέστατου νομοθετήματος ήταν η..
1η Μαϊου και σήμερα παρατάθηκε για την 1η Ιουνίου (ακόμη δεν ξεκίνησε και παρατάθηκε! Οι άνθρωποι είναι η-λ-ί-θ-ι-ο-ι!).

Σοκ! Πρώην βουλευτής της ΝΔ συνελήφθη (στο εξωτερικό) για παιδοφιλία...


Σχόλιο άτακτες φωνές: Πολλές φορές γράψαμε ότι αυτοί που διαχειρίζονται το μέλλον των παιδιών μας είναι παιδεραστές και διεστραμμένοι...ακόμα μια φορά επιβεβαιωνόμαστε. 


Από τον Νίκο Αναγνώστου


Η είδηση είναι πολύ σοβαρή και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Πρώην βουλευτής της ΝΔ, με γνωστό όνομα (που δεν εκλεγόταν όμως στο Λεκανοπέδιο), είχε πρόσφατα σοβαρά μπλεξίματα σε χώρα του εξωτερικού. Συνελήφθη, όπως λένε όπως καλά ενημερωμένες πηγές, με την κατηγορία της παιδοφιλίας.

Συνελήφθησαν bloggers στα Ιωάννινα


Στην επ` αυτοφώρω  σύλληψη ενός ατόμου και στον εντοπισμό ενός δεύτερου, οι οποίοι φαίνεται να σχετίζονται με τη λειτουργία γνωστούblog  στα Γιάννενα,  οδήγησε- σύμφωνα με πληροφορίες- η καταγγελία του Βουλευτή Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ Θανάση Οικονόμου ότι τα  τελευταία δύο χρόνια ήταν μόνιμος στόχος  ψευδών και πάντως υβριστικών ηλεκτρονικών δημοσιευμάτων επειδή αρνούνταν να ενδώσει στις οικονομικές απαιτήσεις τους.
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, όπως ανέφερε στο ioanninapress.gr, τον περασμένο Ιανουάριο, με τα δημοσιεύματα της τελευταίας διετίας ανά χείρας, αποτάθηκε στον Εισαγγελέα και αυτός ανάθεσε την υπόθεση στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, η οποία κινήθηκε με μεγάλη μυστικότητα. Έτσι τη Δευτέρα το πρωί -χωρίς καν να ενημερωθούν οι  τοπικές αρχές – κλιμάκιο της Υπηρεσίας έφτασε στα Γιάννενα και με τις προβλεπόμενες διαδικασίες  εισήλθε στο σπίτι ενός εκ των δύο εμπλεκομένων, όπου και εντόπισε και κατάσχεσε αποδεικτικά στοιχεία και ηλεκτρονικό εξοπλισμό, τον οποίο ταυτοποιούν με το συγκεκριμένο  blog.  

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ: Οι "Οικολόγοι" προπαγανδίζουν την ύπαρξη ψευτομακεδονικής και τουρκικής μειονότητας στην Ελλάδα [ΒΙΝΤΕΟ]


Δεν είναι απλά ανθέλληνες, είναι πρωτίστως επικίνδυνοι! Προσπαθούν να δημιουργήσουν από το πουθενά εθνικά προβλήματα, που μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και στην αμφισβήτηση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας. Κι ενώ το Σύνταγμα προβλέπει ρητώς διώξεις, μέχρι στιγμής δεν έχει την ευθιξία να παρέμβει ούτε ένας εισαγγελέας! Δείτε σε βίντεο τι έκαναν ο Τρεμόπουλος και η παρέα του....

ΜΑΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΖΙΖΑΝΙΟΚΤΟΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ COCA - COLA ΟΙ "ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΟΙ" ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ! Κι αντί να απολογηθεί, ο Γιώργος Δαυίδ μεταφέρει τα εργοστάσιά του στην Τουρκία!



Αυτή η χημική ουσία, η οποία, σύμφωνα με ειδικούς, εάν καταναλωθεί σε μεγάλες ποσότητες, μπορεί να προκαλέσει ανεπάρκεια πολλών οργάνων του ανθρώπινου σώματος καθώς είναι τοξική -και μάλιστα χρησιμοποιείται στα ζιζανιοκτόνα-, είναι άγνωστο πώς αναμίχθηκε με το παραγόμενο προϊόν της εταιρείας στο εργοστάσιο του Ηρακλείου Κρήτης.

Οπως αποδεικνύεται από επίσημο δελτίο Τύπου του ΕΦΕΤ,

Ο Παπαδήμιος ο νταβατζής των τοκογλύφων αποφασίζει και διατάζει και τα ζώα εκτελούν!!!




Παπαδήμος: Τη Μεγάλη Εβδομάδα η ημερομηνία των εκλογών, θέλω να δω αν θα κάνω την κηδεία των Ελλήνων μαζί με το μνημόσυνο για να μας στοιχίσει λιγότερο!! Λέω να εισπράξουμε πρώτα τα πέντε χαράτσια για τους ιδιοκτήτες ακινήτων αμέσως μετά τις εκλογές. Που μέχρι τη διεξαγωγή τους έχει «παγώσει» η αποστολή των εκκαθαριστικών σημειωμάτων για την πληρωμή των φόρων στα ακίνητα, όπως του ΕΤΑΚ του 2009 και του Φόρου Ακίνητης Περιουσίας

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΕΡΙΩΘΟΥΜΕΝΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ

alt
Ο Έλληνας Επιστήμων, που κατασκεύασε το πρώτο αεριωθούμενο αεροπλάνο στην ιστορία και «έφερε» τη «βιομηχανική» επανάσταση πολύ νωρίτερα από την ώρα που επρόκειτο να γίνει στο μέλλον, έστω και αν έζησε εκατοντάδες χρόνια πριν.

Άγνωστος για τους περισσότερους ανθρώπους, αφού δεν υπάρχει γι αυτόν αναφορά ούτε στα σχολικά μας βιβλία, αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα μυαλά που ανέδειξε ποτέ η Ελλάδα στην ιστορία της. Αναφερόμενος ως ο τελευταίος των Πυθαγορείων, γεννήθηκε στον Τάραντα το 428 πΧ, ενώ σκοτώθηκε σε τραγικό ναυάγιο στην Αδριατική θάλασσα, το 366 πΧ.

Μια σταγόνα ιστορία !!!!!!!

ΘΕΛΕΤΕ να γελάσετε ΠΙΚΡΑ? .
Θέλετε ;?; Διότι ο κατάλογος που ακολουθεί,
κάτι θα σας θυμίσει από το σήμερα
που κυριαρχείται από ξένους κερδοσκόπους και Έλληνες απατεωνίσκους.
Πολλά επίσης θα σάς εξηγήσει, καθότι ένα κράτος που γεννιέται
χρεωμένο, πού λέτε ότι θα καταλήξει;...
Λοιπόν:
Στις 7 Φεβρουαρίου 1825 κι ενώ η επανάσταση βρισκόταν σε πολύ κρίσιμη καμπή,
«συνωμολογήθη εν Λονδίνω, εθνικόν δάνειον
δύο εκατομμυρίων χρυσών λιρών,
δια την χρηματοδότησιν του αγώνος».
Ρίξτε μια ματιά στην κατανομή αυτού του δανείου:

Η Αλήθεια του Εσταυρωμένου, κρατά άσβεστο το άδολο Φως το Ελληνικό «Για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία...»

Η Αλήθεια του Εσταυρωμένου, κρατά άσβεστο το άδολο Φως το Ελληνικό 
Μόνο η Ελληνική φυλή μπόρεσε να νιώσει τόσο έντονα την μυστηριακή οδό του φωτός, του μαρτυρίου και της Αναστάσεως. Ήταν η αποθέωση μίας οδού που γνώριζε καλά. Μόνον ο Χριστός μέσα στις χιλιετίες είχε μεγαλύτερο βάρος, μεγαλύτερο Χρέος από αυτό που κληροδοτεί ο Ελληνισμός στα παιδιά του: Την διαφύλαξη και την μεταλαμπάδευση του Φωτός. Γι' αυτό και οι Έλληνες ένιωσαν την Σταύρωση του Κυρίου ως την υπέρτατη προσφορά στο Θείο και την Ανάσταση ως απόλυτη Αλήθεια.

Ενας ξεφτύλας “πρωθυπουργός” χωρίς απολύτως καμία διεθνή αποδοχή κι αναγνώριση!!!


Επειδή κάποιοι έχουν «φαγωθεί» και θα μας τρελάνουν στο τέλος με την δήθεν μεγαλοπρεπή παρουσία και αποδοχή στο πρόσωπο του πρώην Πρωθυπουργού σε όποιο διεθνές forum βρεθεί και σταθεί…

Απλά τους υπενθυμίζουμε τον εξευτελισμό και την ταπείνωση που δεχόταν, και μέσω του προσώπου του βέβαια η Ελλάδα, όταν ήταν ακόμα Πρωθυπουργός, όχι τώρα που δεν είναι, και μάλιστα πριν καλά – καλά ακόμα τους σπάσει εντελώς τα νεύρα στην Ευρώπη…

ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΛ@ΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΡΚΕΛ ….