ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

ΜΕ 10000 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΕΣ > Στις ακτές της Συρίας το Eisenhower - Στην τελική φάση εισέρχεται το δράμα



To αμερικανικό αεροπλανοφόρο USS Eisenhower αφίχθη σήμερα έξωθεν των συριακών ακτών, για να ενωθεί με τα υπόλοιπα πολεμικά πλοία του 6ου αμερικανικού Στόλου, δείχνοντας ότι η επέμβαση στη Συρία είναι προ των πυλών, και ότι το δράμα τείνει προς το τέλος του. Η ομάδα κρούσης του Eisenhower πέρασε τα Στενά του Σουέζ ερχόμενο από τον Περσικό Κόλπο το περασμένο Σάββατο και ταξίδεψε προς τις συριακές ακτές διαμέσου ισχυρής θύελας, φορτωμένο πολεμικά αεροσκάφη και 8000 προσωπικό (ναύτες, πιλότους, πεζοναύτες).

Οι Κυρίαρχοι των Αιθέρων ειναι εδώ ...Δείτε το (video)




Αεροπορική Βάση Λάρισας, συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια από την ίδρυση της. Εκατό χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας και προσφοράς στην επιχειρησιακή ικανότητα της Πολεμικής Αεροπορίας.
Στο πλαίσιο αυτής της ιστορικής επετείου, από την Τρίτη, 6 έως και το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012, πραγματοποιήθηκαν εορταστικές εκδηλώσεις στην 110 Πτέρυγα Μάχης και στην πόλη της Λάρισας. Το Σάββατο, 10 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 14:00, πραγματοποιήθηκε στην 110 Πτέρυγα Μάχης, επίδειξη από την Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς".


ΕΧΟΥΝ "ΞΕΦΥΓΕΙ" Εξωφρενικοί φόροι ακόμη και σε μηδενικά εισοδήματα!


Διατάξεις-βόμβα με τις οποίες θα επιβάλλονται εξωφρενικοί φόροι, από 1.200 έως 4.000 ευρώ το χρόνο, σε εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που δεν έχουν καθόλου εισόδημα από περιστασιακή απασχόληση ή από πολύ χαμηλά ενοίκια, περιλαμβάνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.
Και αυτό, διότι, σύμφωνα με τις διατάξεις του φορολογικού νομοσχεδίου, όλοι οι πολίτες άνω των 18 ετών θα πρέπει να υποβάλουν φορολογική δήλωση ανεξάρτητα από την ηλικία, το εισόδημα ή το επάγγελμα.

Το ανδρικό σπέρμα πνέει τα λοίσθια. Καμπανάκι κινδύνου χτυπούν Γάλλοι επιστήμονες


Η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα επιστημονική έρευνα που έχει γίνει για την ποιότητα του ανδρικού σπέρματος, από Γάλλους ερευνητές, δείχνει ότι αυτό εμφανίζει σημαντική επιδείνωση με το πέρασμα του χρόνου, γεγονός που απειλεί τη γονιμότητα του μέσου άνδρα. Οι Γάλλοι επιστήμονες χτυπούν καμπανάκι κινδύνου, θεωρώντας ότι η κατάσταση παίρνει ανησυχητικές διαστάσεις και τονίζουν ότι πρέπει να ληφθούν επειγόντως κάποια

Οδηγούν την κοινωνία στα άκρα…


Οδηγούν την κοινωνία στα άκρα…
Η συζήτηση, μέσω διαρροών, που διεξάγεται δημοσίως για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο προκαλεί τις αντοχές της κοινωνίας, υποσκάπτει τις όποιες ελπίδες για σταθεροποίηση της χώρας, αποδυναμώνει την κυβέρνηση και τρέφει τα άκρα. Το ζήτημα δεν είναι οικονομικό. Αντιθέτως είναι βαθύτατα πολιτικό και κοινωνικό και απορώ πως οι

To Facebook απροκάλυπτα αναγνωρίζει τα Σκόπια ως Μακεδονία!

Ψάχνωντας στο Facebook αντικρύσαμε με έκπληξη το παραπάνω! Στις επιλογές για τις χώρες, τα Σκόπιααναγράφονται ως Μακεδονία ! και οχι ως FYROM που είναι το προσωρινό όνομα του γειτονικού κρατιδίου.
H επιλογή του Facebook μας έχει εξοργίσει και ελπίζουμε να αντικατασταθεί άμεσα. Γι αυτό το...
λόγο προτρέπουμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες απανταχού της γης να κάνουν μια

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ.



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Εξάρθρωση σπείρας Αλβανών διαρρηκτών στην Αράχωβα

Δεν είχε αφήσει εξοχικό για εξοχικό στην Αράχωβα μια σπείρα Αλβανών και είχε γίνει μόνιμος πονοκέφαλος της αστυνομίας. Μόλις οι ιδιοκτήτες των εξοχικών έφευγαν από τα σπίτια τους η σπείρα έπιανε δουλειά και τα άδειαζε παίρνοντας ότι μπορούσε. Ένας 29χρονος που βρίσκονταν μάλιστα παράνομα

ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ



Γιορτάζουμε σήμερα 6 Δεκεμβρίου, ημέρα μνήμης του Αγίου Νικολάου, του Αρχιεπισκόπου Μύρωνος της Λυκίας, ας πούμε λίγα λόγια:


Ο Άγιος Νικόλαος γεννήθηκε τον 3ο αιώνα μ.Χ. στα Πάταρα της Λυκίας, από γονείς ευσεβείς και πλουσίους και έδρασε την εποχή των αυτοκρατόρων Διοκλητιανού (284 - 304 μ.Χ.), Μαξιμιανού (286 - 305 μ.Χ.) και Μεγάλου Κωνσταντίνου.

Σε νεαρή ηλικία έμεινε ορφανός και κληρονόμος μιας μεγάλης περιουσίας. Αλλά ο Νικόλαος, εμπνεόμενος από φιλάνθρωπα συναισθήματα, διέθετε την περιουσία του για να ανακουφίζει άπορα, ορφανά, φτωχούς, χήρες, στενοχωρημένους οικογενειάρχες. Ένας μάλιστα, θα διέφθειρε τις τρεις κόρες του, προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα. Όταν το έμαθε αυτό ο Νικόλαος, μυστικά σε τρεις νύκτες εξασφάλισε την προίκα των τριών κοριτσιών, αφήνοντας 100 χρυσά φλουριά στην κάθε μία. Έτσι, οι τρεις κόρες αποκαταστάθηκαν και γλίτωσαν από βέβαιη διαφθορά.

"Ναι" της ΔΕΗ στην πληρωμή λογαριασμών χωρίς το τέλος ακινήτων


Συνεννοήσεις με το υπ. Οικονομικών για να βρεθεί οριστική λύση
Η διοίκηση της ΔΕΗ ενημέρωσε σήμερα τα κατά τόπους υποκαταστήματα της επιχείρησης ότι μπορούν να δέχονται την πληρωμή λογαριασμών χωρίς... την επιβάρυνση από το τέλος ακινήτων (ΕΕΤΗΔΕ), για όσους καταναλωτές το επιθυμούν.

Αυτό ανέφεραν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων αρμόδια στελέχη της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού, με αφορμή την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας που έκρινε παράνομη την είσπραξη του τέλους μέσω των λογαριασμών ρεύματος. Πρόσθεταν ότι γίνονται συνεννοήσεις με το

Η Standard & Poor's υποβάθμισε την Ελλάδα σε καθεστώς χρεοκοπίας


                   
Στις 23.13' ώρα Ελλάδας, η S&P υποβάθμισε την Ελλάδα σε καθεστώς SD
Σε κίνηση σοκ προχώρησε ο οίκος αξιολόγησης Standard & Poor's, ανακοινώνοντας την υποβάθμιση της αξιολόγησης της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας σε καθεστώς επιλεκτικής χρεοκοπίας (Selective Default), από CCC προηγουμένως.