ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Έκαψαν σημαίες της ΠΓΔΜ και υποδέχτηκαν με αυγά τον Γκρουέφσκι στα Τίρανα


Με αυγά και μπουκάλια “υποδέχτηκε” τον πρωθυπουργό της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρουέφσκι ομάδα Αλβανών στα Τίρανα...Η επίθεση σημειώθηκε καθώς ο Νίκολα Γκρουέφσκι έβγαινε από κεντρικό ξενοδοχείο στα Τίρανα, με τις κάμερες να “συλλαμβάνουν” τους δράστες.
Οι νέοι, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό A1 Report…
, ανέφεραν πως προχώρησαν σε αυτή την ενέργεια θέλοντας να δείξουν την αντίθεσή τους στην πολιτική που ασκεί ο Νίκολα Γκρουέφσκι απέναντι στους Αλβανούς των Σκοπίων.
Σε άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, Αλβανοί εθνικιστές κατέβασαν σημαίες της ΠΓΔΜ που είχαν τοποθετηθεί στην πόλη των Τιράνων για την επίσκεψη του Σκοπιανού πρωθυπουργού και τις έκαψαν.

ΚΑΡΙΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ, ΜΑΝΟΥ, ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΛΠ...



Κορυφαίες θέσεις σε μεγάλες τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού κατέχουν απόγονοι πρώην τσάρων της Ελληνικής Οικονομίας.

Ο γιος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη , ο γιός του πρώην υπουργού και προέδρου της Δράσης Στέφανου Μάνου και η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου ,κάνουν καριέρα στον τραπεζικό τομέα έχοντας ως εφόδιο τις άριστες σχέσεις των γονέων τους άλλα και τα σπουδαία τους βιογραφικά.

ΟΥΤΕ ΧΡΗΣΗ ΒΡΟΧΙΝΟΥ Θα πούμε το νερό νεράκι αλλά θα...αναπνέουμε (Vid)


Παραχωρούνται ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΡΑ (πήγες, ποτάμια, λίμνες) από τις Περιφέρειες στην ΕΥΔΑΠ, η οποία με τη σειρά τα ΠΟΥΛΑΕΙ σε ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ, που πλέον θα έχουν το απόλυτο μονοπώλιο, με ότι αυτό σημαίνει:
Με την παρούσα ΚΥΑ, προχωράει ένα βήμα περισσότερο, ο έλεγχος του νερού. Το κράτος, θεωρεί το νερό δικό του αγαθό. Η δικαιολογία είναι πως ‘πρέπει να προστατευθεί το περιβάλλον και η δημόσια υγεία’. Η πραγματικότητα είναι πως θέλουν να ελέγχουν το πόσοι και ποιοι από μας, θα έχουν νερό (άρα θα μπορούν να ζουν).

Έκτακτο μέτρο...!!!! Βαριά οπλισμένες μονάδες με τεθωρακισμένα τζιπ βγάζει στους δρόμους η αστυνομία...



Σε νέο σχέδιο για να πλήξει την λεγόμενη "βαριά" εγκληματικότητα, προχωρά η Αστυνομία. Ειδικές ομάδες με περίπου 100 αστυνομικούς, οπλισμένους σαν αστακούς, όπως λέει η φράση, θα προσπαθήσουν να χτυπήσουν κακοποιούς όπως οι ληστές με τα καλάσνικοφ.

Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΠΡΙΝ 26 ΧΡΟΝΙΑ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΡΙΝΟΣ


Παραθέτουμε το κύριο άρθρο του τότε διευθυντή του «Οικονομικού Ταχυδρόμου» κ. Γιάννη Μαρίνου, στο τεύχος 22 Μαΐου 1986, υπό τον τίτλο:«Προτιμούμε να πνιγούμε χορεύοντας, όπως οι επιβάτες του Τιτανικού;». Με αφορμή την έκθεση του τότε διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος κ.Δημ.Χαλικιά, ο οποίος μέσω ύβρεων από τις «προοδευτικές» δυνάμεις έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την ελληνική οικονομία, ο κ.Γ.Μαρίνος έγραφε:…


Τρεις μεγάλοι Γερμανοί εξηγούν γιατί μισούν θανάσιμα την Ελλάδα!!

Για μια ακόμη φορά τα γερμανικά βάρβαρα υποκείμενα Μέρκελ-Σόϊμπλέ, έδειξαν τι επιδιώκουν. Τον θάνατο της Ελλάδας!
Δυστυχώς οι ηγέτες μας τους πήραν στα σοβαρά και τους ανέχονται επί μίαν τριετία, ενώ θα μπορούσαν να τους διαλύσουν κι αυτούς κι όσους άλλους τους σεγοντάρουν στις ανιστόρητες αθλιότητές τους.
Δείτε όμως την αλήθεια και την απάντηση που δικοί τους φωτισμένοι Γερμανοί δίνουν: ΝΙΤΣΕ-

ΕΛ.ΑΣ: σύσταση ειδικής ομάδας κατά των συμμοριών με τα Καλάσνικοφ


Εκατό πάνοπλοι και ειδκά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί με δέκα θωρακισμένα τζιπ, είναι η απάντηση της Ελληνικής Αστυνομίας στις αδίστακτες συμμορίες με τα Καλάσνικοφ που τα τελευταία χρόνια θερίζουν ζωές Ελλήνων πολιτών και σκορπούν τον τρόμο, ανενόχλητες.
Το σχέδιο εντάσεται στη αναδιάρθρωση της ΕΛ.ΑΣ που ετοιμάζει το υπουργείο Δημοσίας Τάξεως και στόχο έχει να στείλει το μήνυμα ότι η ανοχή τόσο της ελληνικής πολιτείας όσο και της

ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΣΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ. ΕΝΩ ΟΙ ΚΑΠΝΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ.

Ποντικοφάρμακο. Υγρό αναπτήρα, Οξύ Μπαταρίας. Φυτοφάρμακα. Και τώρα…ραδιενέργεια. Τι έχουν όλα αυτά κοινό? Εϊναι όλα τυλιγμένα σε ένα καρκινογόνο τσιγάρο. Και το χειρότερο, οι καπνοβιομηχανίες γνώριζαν πως στα τσιγάρα είχε ραδιενέργεια αλλά έκρυβαν τις αποδείξεις για τέσσερις τετραετίες.

Η ραδιενεργή ουσία που βρίσκεται μέσα στα τσιγάρα είναι το πολώνιο-210, ένα ραδιενεργό

“Διατηρήστε την ανθρωπότητα κάτω από 500.000.000″!

 Σε ένα κρατικό νοσοκομείο της Μανίλα, πρωτεύουσας των Φιλιππίνων ήρθε στο φως το βρέφος που ανεβάζει τον ανθρώπινο πληθυσμό του πλανήτη στα επτά δισεκατομμύρια. («», ΕΘΝΟΣ, 31 Οκτωβρίου 2011).Βρέφος υπ’ αριθμόν 7 δισεκατομμύρια
Ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών όρισε επίσημα την 31η Οκτωβρίου ως Ημέρα των 7

Σύμβουλος Μέρκελ: Από την κρίση κερδίσαμε πολλά δισ. ευρώ


Διψήφιο αριθμό δισεκατομμυρίων έχει εξοικονομήσει η Γερμανία από την κρίση του ευρώ, δήλωσε ο καθηγητής Οικονομικών και μέλος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων που συμβουλεύουν τη γερμανική κυβέρνηση, Peter Bofinger.
Υπολόγισε δε τα 17,5 δισεκατομμύρια ευρώ το κόστος για το Γερμανό φορολογούμενο από μια

Έκτακτο!! Ξεσάλωσαν οι αλβανοί στην Αθήνα...Υπο κατοχή η πρωτεύουσα!! Οι Ελληνικές υπηρεσίες είναι ενήμερες;;;


«Ο Έντι Ράμα στην Αθήνα. Η ελπίδα όλων των λαθρομεταναστών! Πάντα δίπλα μας... και στην μεγαλειώδη γιορτή της 100η Επετείου της Ανεξαρτησίας!» αναφέρει αλβανική αφίσα η οποία έχει τοιχοκολληθεί σε όλους τους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας.

«Οι λαθρομετανάστες παντού στην Αθήνα καλωσορίζουν τον Έντι Ράμα, που είναι πάντα

O πρώτος Εθνικός ύμνος της Ελλάδος!

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΡΚΑΡΟΥΝ ΣΠΙΤΙΑ

ATAKTEΣ ΦΩΝΕΣ