ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Δεν δίνουν ευκαιρία στην ειρήνη και πάμε σε περιπέτειες

Η «στρατηγική αναλγησία» των Ηνωμένων Πολιτειών και οι εσωτερικές πολιτικές ανάγκες ενός προέδρου – του Μπάρακ Ομπάμα – που μετέτρεψε τη γνωστή ως υπερδύναμη σε μια από τις μεγάλες δυνάμεις της υφηλίου, ενδεχομένως και ως αποτέλεσμα πολιτικών σφαλμάτων των προκατόχων του, οδηγεί σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις στην Ουκρανία.

Ετοιμοι για όλα Ομπάμα και Πούτιν – Σκληρή μάχη για επικράτηση στη διεθνή σκακιέρα

Ετοιμοι για όλα Ομπάμα και Πούτιν – Σκληρή μάχη για επικράτηση στη διεθνή σκακιέρα

Ο πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα τηλεφώνησε χθες το απόγευμα στον Πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν, στον οποίο διαμαρτυρήθηκε για τον σχεδιασμό απόσχισης της Κριμαίας. Οι δύο ηγέτες φέρονται να ύψωσαν τη φωνή τους κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής συνομιλίας.

Καταγγελία – Ντοκουμέντο στο Makeleio.gr! Κομματόσκυλο της ΝΔ χρωστάει στο Δημόσιο πάνω από μισό εκατομμύριο ευρώ και δεν συγκινείται κανείς! – Οταν όμως ο πολίτης χρωστάει 100 ευρώ τον σέρνουν στα κρατητήρια…

epimelitirio-evias-5

“Πήρα αφορμή να σου στείλω τα στοιχεία αυτά επειδή παρακολούθησα την εκπομπή σας με την οποία καταγγείλατε την σύλληψη στην Χλκίδα για μικροοφειλή στο δημόσιο ενός συμπολίτη μου.

Οδυνηρή ήττα ΗΠΑ και ΕΕ από Πούτιν.

obama-putinΌταν Αμερικανοί και Ευρωπαίοι έστηναν το πραξικόπημα στην Ουκρανία για την ανατροπή του νόμιμα εκλεγμένου πρόεδρου Β. Γιανουκόβιτς και την πρόσδεση της Ουκρανίας στο δυτικό στρατόπεδο, δεν είχαν (εκ του αποτελέσματος) εκτιμήσει σωστά το πώς θα αντιδρούσε ο Πούτιν. Ποτέ δεν φαντάστηκαν αυτά που ακολούθησαν. Τελικά το μόνο που κατάφεραν είναι να πυροδοτήσουν στα καλά καθούμενα τη διάλυση μιας ολόκληρης χώρας.

Έκτακτο !!! Απάντηση του Πούτιν στις Κυρώσεις Μέσω Ιράν


ΕΚΤΑΚΤΟ
ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΤΟ ΙΡΑΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΛΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 27 ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ!!!

Νέος Ψυχρός Πόλεμος μετά το δημοψήφισμα.! Ομπάμα σε Πούτιν: Θα το πληρώσεις! Ρωσία προς ΗΠΑ: Θα σας κάνουμε ραδιενεργή τέφρα!

  • Επικίνδυνα ανεβαίνει το θερμόμετρο με αφορμή το δημοψήφισμα στην Κριμαία .
  • Να ενωθεί με τη Ρωσία αποφάσισε το 95% των πολιτών .
  • Με κυρώσεις απείλησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν ο Μπαράκ Ομπάμα .
  • «Η Ρωσία μπορεί να κάνει τις ΗΠΑ ραδιενεργή τέφρα» απείλησε δημοσιογράφος του Πούτιν ..