ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΣΤΑΘΗΣ ΨΑΛΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΟ 1983.ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΚΑΤΙ????? (ΒΙΝΤΕΟ)





Το ”Καμικάζι αγάπη μου” είναι μια από αυτές τις ταινίες που ξεχώρισαν και μας θυμίζουν ελληνικές σκηνές που έχουμε ζήσει όλοι κάποιοι στιγμή!
Χαρακτηριστική η επόμενη σκηνή από τον Στάθη Ψάλτη να πηγαίνει στην εφορία για να πάρει επιστροφή φόρου.
Δείτε την, σας θυμίζει κάτι;

ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΗΣΤΕΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΤΙ ΘΑ ΦΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ.......





Υλικά για 2-4 άτομα:
6 κουταλιές της σούπας ταχίνι
1 ½ λίτρο νερό
1 φλιτζάνι τσαγιού κριθαράκι ψιλό
1 λεμόνι
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Βάζουμε το νερό σε μια κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά και μόλις πάρει βράση, ρίχνουμε μέσα το κριθαράκι και το αφήνουμε να βράσει. Θα χρειαστούν 8-10 λεπτά.
Αμέσως μετά βάζουμε κρύο νερό σε

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΕΚ ΗΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ...!!!



Δείτε στο video το ξέσπασμα του προέδρου των εργαζομένων στον ΟΕΚ κ. ΗΛΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Ο κ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣψήφισε να.....
βγεί ο κόσμος στο δρόμο..!!
Αυτοί γκρεμίζουν την κοινωνία...!!!!
Φτέμε που συντηρίσαμε αυτό το σύστημα...!!! 


ΠΗΓΗ




VIDEO: Μπουγέλωσαν με μπύρες την Μέρκελ!


Είναι κάτι που πολλοί Έλληνες αλλά και οι άλλοι Ευρωπαίοι θα ήθελαν να κάνουν οι ίδιοι στην γερμανίδα καγκελάριο...
Για μια δροσερή γερμανική μπύρα πήγε η Μέρκελ, μετά από μια ''σκληρή'' (για όλους μας δηλαδή), ημέρα δουλειάς και ο σερβιτόρος μάλλον την είχε... βάλει στο μάτι, καθώς όλα τα γεμάτα ποτήρια έπεσαν πάνω της!
Ο ήρωας σερβιτόρος τι να απέγινε άραγε μετά;
Δείτε το μπουγέλωμα με μπύρες της Μέρκελ, που μετά την.. ψυχρολουσία προσπάθησε να δείξει ότι είναι ψύχραιμη...(ΒΙΝΤΕΟ)

Ο επαγγελματίας αριστερός στο πλάι του εγγονού του φασίστα

Του Γιάννη Βασιλακόπουλου
Ένας οπαδός του Θ. Πάγκαλου, ευρέθη. Κι αν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης – που στηρίζει ο Σαμαράς με μιαν αισχρή ψήφο εμπιστοσύνης- είναι ο άνθρωπος που θέλουν να δείρουν όλοι οι Έλληνες, αφού μας χαρακτηρίζει «απατεώνες» και τώρα μας συστήνει να πουληθούμε στους κατακτητές, ο οπαδός του τι είναι; Απλώς βλαξ κι επικίνδυνος ή ...
μήπως επικίνδυνα υστερόβουλος;

Ο Γιώργος Νταλάρας, ο μέχρι πρόσφατα «κύριος της κυρίας υπουργού» είναι βέβαιο πως θα εκνευριστεί όταν διαβάσει το γραφτό αυτό και πιθανώς θα με βάλει στο κλαμπ των κατ’ εξακολούθησιν μυνυόμενων να κάνω παρέα στον Τζίμη Πανούση, έχει μεγάλη φωνή. Τον νομιμοποιεί όμως αυτό να σέρνει το γαϊτανάκι του ανθελληνισμού μαζί με τον ευτραφή, δοτό αντιπρόεδρο; Και καλά ο κ. Πάγκαλος έλκει όλα τα κόμπλεξ του...

Ντάγκλας Μακ Ντάουελ. Αφησε διαθήκη για την αναβίωση των Αρχαίων Ελληνικών στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης

Ο κλασικός φιλόλογος Ντάγκλας Μακ Ντάουελ, μελετητής των αττικών ρητόρων και του αρχαίου ελληνικού δικαίου, εκδότης και μεταφραστής του Δημοσθένη και του Αριστοφάνη και δάσκαλος επί τριακονταετία εκατοντάδων φοιτητών από την έδρα των Αρχαίων Ελληνικών στο Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης, ήταν άνθρωπος μετρημένος. Σπανίως αιφνιδίαζε το ακροατήριό του όταν διάβαζε τους «Σφήκες» ενσαρκώνοντας ρόλους και αποκαλύπτοντας το υποκριτικό ταλέντο του.

Την έκπληξη επιφύλαξε μετά τον θάνατό του: πεθαίνοντας τον Ιανουάριο του 2010, σε ηλικία 78 ετών, άφησε διαθήκη με την οποία κληροδοτούσε το χαρτοφυλάκιο των μετοχών του στο πανεπιστήμιο με όρο την αναβίωση της έδρας των Αρχαίων Ελληνικών. Φαίνεται πως τον έθλιβε το γεγονός ότι η ιστορική έδρα, η οποία λειτουργούσε από το 1704, καταργήθηκε μετά τη συνταξιοδότησή του το 2001. Η εκτίμηση των μετοχών άφησε άφωνη την ακαδημαϊκή κοινότητα: το πανεπιστήμιο κληρονομούσε 2,4 εκατ. στερλίνες, αποτέλεσμα σοφών επενδύσεων του καθηγητή για τις οποίες κανείς δεν είχε ιδέα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΛΑΟ......FUCK OFF TROIKA.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ....

«Τρόικα fuck off»!

Με ένα διαφορετικό τρόπο βρήκαν την ευκαιρία οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού να εκφράσουν την δυσαρέσκεια τους κατά των νέων μέτρων που επιβάλλει η Τρόικα.Συγκεκριμένα, στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι των πρωταθλητών Ελλάδας με την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, αρκετοί από τους οργανωμένους οπαδούς των «πρασίνων» φόρεσαν μπλουζάκια με μήνυμα κατά της τρόικας- με σλόγκαν «Τρόικα fuck off»-  ενώ αρκετά μοιράστηκαν και στους φιλάθλους που κάθονταν στις διπλανές θύρες.

Στρατιωτικοί Εξοπλισμοί: η Ρωσία μπορεί να φθάσει τις Ηνωμένες Πολιτείες


Η Ρωσία προηγείται των ΗΠΑ στο τομέα του εκσυγχρονισμού των πυρηνικών δυνάμεων της και έχει καλές προοπτικές να φθάσει τις ΗΠΑ στον τομέα των όπλων υψηλής ακρίβειας, δήλωσε την Τετάρτη ο πρωθυπουργός Βλαντίμιρ Πούτιν κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τους Ταξίαρχους και Συνταγματάρχες των...
ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων.

Τι είναι ο Παγκόσμιος νόμος ACTA

ACTA - Anti Counterfeiting Trade Agreement. “Σύμφωνο ενάντια στην ανταλλαγή πλαστών προϊόντων”. Συστάθηκε και υπογράφηκε σχεδόν με μυστικότητα, χωρίς δημόσιες διαβουλεύσεις. Η αρχική ιδέα της σύστασής του ήταν να προστατεύσει την πνευματική ιδιοκτησία.
Εκείνοι που δεν θέλουν να ακούν γι’ αυτόν το νόμο θεωρούν πως η συμφωνία αυτή θα αλλάξει προς το χειρότερο την ζωή μας στο διαδίκτυο.
Η ACTA δεν είναι τίποτε άλλο από μία συμφωνία μεταξύ πολλών χωρών και έχει να κάνει με τα πνευματικά δικαιώματα και όχι μόνο.
Ουσιαστικά ο νόμος ACTA καθιστά αποκλειστικά υπεύθυνους για τις όποιες παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων στο διαδίκτυο τους παρόχους (ISP). Αυτό σημαίνει πως...

Γερμανοί εφοριακοί έρχονται για να “στελεχώσουν” τις ελληνικές υπηρεσίες


- Αρχίζει η επιτροπεία των ξένων στην Ελλάδα;
- 160 στελέχη των γερμανικών οικονομικών υπηρεσιών κάνουν "επέλαση" στη χώρα μας
- Ο μηχανισμός συλλογής φόρων στην Ελλάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα λένε
- Τι αποκαλύπτει απόρρητη έκθεση της αρμόδιας υπηρεσίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Μήπως τελικά έτσι θα ξεκινήσει..
.

2.500.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ “ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΕΣ” ΤΟΥ ΕΣΡ

lask12.491.600 ευρώ ή ανα προτιμάτε 207.633 ευρώ το μήνα μας κοστίζουν οι κρατικοδίαιτοι καρεκλοκένταυροι του ραδιοτηλεοπτικού συμβουλίου… Οπως μπορείτε να δείτε στον προυπολογισμό του 2012…

οι άνθρωποι δεκανίκια της εκάστοτε ...
κυβέρνησης πληρώνονται αδρά για να λογοκρίνουν τις αδέσμευτες και ανεξάρτητες φωνές της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου…



Η Ελλάδα διαχρονικά...


Ενεχυροδανειστήρια "μαϊμού" αγοράζουν κιλά χρυσού για μια... κουταλιά φακή


Ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια

Αστυνομικοί των Τμημάτων Φορολογικής Αστυνόμευσης και Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας, της Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν ελέγχους σε δώδεκα ενεχυροδανειστήρια και ιατρεία και διαπίστωσαν:...



· Σε τρεις περιπτώσεις ενεχυροδανειστήριων στην Αθήνα οι ιδιοκτήτες δεν κατείχαν την προβλεπόμενη από τον νόμο άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, ενώ επιπλέον δεν τηρούσαν το προβλεπόμενο ενιαίο βιβλίο.

·

Ο Σαμαράς απαντάει με e-mail στην Αμερικανική Επιτροπή Εβραίων...


Η Αμερικανική Επιτροπή Εβραίων (American Jewish Committee, AJC), που εξέφρασε την ανησυχία της για την πρόσφατη ένταξη των δύο αντισημιτικών πολιτικών στην Νέα Δημοκρατία (ΝΔ), ένα από τα κορυφαία πολιτικά κόμματα στην Ελλάδα , διαπιστώνει με ικανοποίηση ότι ο αρχηγός του κόμματος Αντώνης Σαμαράς επανέλαβε τη σθεναρή αντίθεση του κόμματός του σε κάθε έκφραση αντισημιτισμού ή ρατσισμού.

Ζητάν 325εκ. Ευρώ… Εμείς στα γρήγορα τους βρήκαμε 500!!!!- Αει στα τσακίδια καραγκιόζηδες – ΛΑΔΩΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! ΠΙΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΑΚΗ!!


toparon.PNG
Αρνούνται να καταβάλουν ΦΠΑ δέκα ετών

Οι Γερμανοί αξιώνουν μειώσεις των χαμηλών συντάξεων και σφίξιμο του ελληνικού ζωναριού, την ίδια στιγμή όμως φαίνεται πως χρωστούν 500.000.000 ΦΠΑ στο ελληνικό κράτος και αρνούνται να τα καταβάλουν!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Παρόν», από το 2001, η εταιρία «Διεθνείς Αερολιμένας Αθηνών», της οποία κύριος μέτοχος είναι η γερμανική Hochtief δεν καταβάλλει στο Δημόσιο τον ΦΠΑ τον οποίο εισπράττει, έχοντας κατοχυρωθεί πίσω από το επιχείρημα ότι έχει δικαίωμα συμψηφισμού, χωρίς όμως να υπάρχει ίχνος τέτοιου δικαιώματος.
Μόνο για τα χρόνια 2001, 2002 και 2003 ο οφειλόμενος ΦΠΑ ανέρχεται σε 150.000.000 ευρώ και συνολικά ξεπερνά τα 500.000.000.

πηγη

Να πως τα Greeks Statistics θα σώσουν την Ελλάδα από τη χρεοκοπία


Μπορεί στο παρελθόν να έχουμε στείλει στο… πυρ το εξώτερο τα Greek Statistics όμως υπάρχει περίπτωση αυτά να είναι η σωτηρία της Ελλάδας. 

Πως μπορεί να γίνει αυτό; Απλούστατα αν… 
εγγράφουμε ως έσοδο στον προϋπολογισμό της Ελλάδας την απαίτηση των γερμανικών αποζημιώσεων το ΑΕΠ θα φτάσει κοντά στα 500 εκατ. και το χρέος θα πέσει στο 50%.

Και μετά αφήστε τη Γερμανία να ψάχνει να βρει άκρη. Αέρα κοπανιστό μας δίνουν αυτοί τόσα χρόνια; Αέρα κοπανιστό θα πάρουν.

Δωρεάν παιδεία τέλος: «Λουκέτο» στον Οργανισμό Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων


Η ανακοίνωση από την ιστοσελίδα του Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων με ημερομηνία 17/2/2012:Αγαπητοί συνεργάτες,Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το νόμο 3966/2011 ο ΟΕΔΒ καταργείται οριστικά στις 31-3-2012. Ενόψει της κατάργησης προτείνουμε στους συνεργάτες βιβλιοπώλες, που έχουν πιστωτικό υπόλοιπο, εντός δέκα ημερών, να προβούν σε νέα παραγγελία βιβλίων ισόποση του πιστωτικού τους (εκκαθάριση του λογαριασμού τους με τον ΟΕΔΒ) διότι η διαδικασία επιστροφής των χρημάτων από τον ΟΕΔΒ είναι  πολύπλοκη και χρονοβόρα.Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

ΔΕΙΤΕ: 69 λόγοι για τους οποίους αξίζει να είσαι άνδρας!

Διαβάστε 69 λόγους για τους οποίους αξίζει να είσαι άνδρας...  
01. Οι τηλεφωνικές συνομιλίες διαρκούν περίπου 30 δευτερόλεπτα

02. Οι σκηνές με γυμνό στις ταινίες είναι πάντα γυναικείες.
03. Γνωρίζεις πως δουλεύει .το αυτοκίνητο.
04 Οι πενθήμερες διακοπές χρειάζονται μια βαλίτσα μόνο.