ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

12 ΑΦΓΑΝΟΙ ΕΠΙ 7 ΩΡΕΣ ΒΙΑΖΑΝ ΜΗΤΕΡΑ! ΒΙΝΤΕΟ


Δώδεκα Αφγανοί βίαζαν Σουηδή μητέρα δυο παιδιών σε κέντρο φιλοξενίας αιτούντων ασύλου στη Σουηδία! Ενώ ένας μεγάλος αριθμός Αφγανών επευφημούσε αποκαλώντας την πόρνη (Έτσι λένε τις μη-μουσουλμάνες γυναίκες).Εφτά από τους δώδεκα συνελήφθησαν.

Γιατί η Ν.Δ. διόριζε Αριστερούς..

Του Τάκη Μίχα.
Στην πρόσφατη ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ ο Αντώνης Σαμαράς είπε κάτι το πολύ ενδιαφέρον: « ΠΑΣΟΚ και ΝΔ διόριζαν, αλλά κυρίως ανθρώπους της Αριστεράς.». Η ενδιαφέρουσα παρατήρηση του πρωθυπουργού πραγματικά άγγιξε την ουσία ενός πολύ σοβαρού προβλήματος (που σίγουρα θα αποσιωπηθεί από τα περισσότερα ΜΜΕ).
Όμως, δεν πήγε βαθύτερα. Το ερώτημα είναι αν πράγματι ισχύει η εκτίμηση του

Η επίθεση της Τουρκίας στα Δωδεκάνησα άρχισε...

Τουρκική διείσδυση σε Ρόδο - Κω
Πως επιδιώκει η Άγκυρα να μεταφέρει το "μοντέλο Θράκη"

Με ψεύδη και παραποίηση της πραγματικότητας και των διεθνών συνθηκών μια ομάδα μουσουλμάνων της Ρόδου επιδιώκει και πάλι να δημιουργήσει θέμα δήθεν ...τουρκικής μειονότητας στα Δωδεκάνησα κατ' επιταγήν κύκλων της Αγκυρας που προωθούν συγκεκριμένη προπαγάνδα με παρότρυνση του επίσημου τουρκικού κράτους.

Συγκεκριμένα οι εφημερίδες Milliyet (με τον τίτλο «Το τουρκικό σχολείο στη Ρόδο είναι κλειστό εδώ και 43 χρόνια» και τον υπέρτιτλο «Αντέδρασε ο

Ετσι Φέρνουμε τα Καλάσνικοφ από Αλβανία-Τα 600.000 αυτόματα, οι σφαίρες του θανάτου, οι χίλιες «καβάτζες» και το «κόλπο με τα μοσχάρια»


«Φέρνουμε τα Καλάσνικοφ από Αλβανία μαζί με διάφορα προϊόντα, αλλά συνήθως σε φορτηγά με... αγελάδες, βόδια και μοσχάρια προκειμένου να είναι δύσκολο στους αστυνομικούς να τα ψάξουν. Οι πιο πολλοί φοβούνται τα στοιβαγμένα αγριεμένα μοσχάρια και δεν κάνουν έλεγχο.

Στην Αθήνα υπάρχουν περισσότερα από 1.000 σπίτια που αποτελούν "καβάτζες" με Καλάσνικοφ και άλλα όπλα, που τα μοιράζουμε σε μικρές παρτίδες.

Τα πτυσσόμενα Καλάσνικοφ τα πουλάμε περίπου 1.200 έως 1.500 ευρώ

Μέχρι να ολοκληρωθούν οι μεταρρυθμίσεις, θα έχουν κλείσει όλες οι επιχειρήσεις.

20130629-081652.jpg

Δεν διαφωνώ: ναι είναι πολλοί οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ, δεν διαφωνώ : Ναι να κλείσουν ή να συγχωνευτούν δύο ή και πέντε δημόσιοι οργανισμοί εφόσον αυτό κρίνεται ορθό από τα αρμόδια επί του θέματος όργανα.

"Αγοράστε ένα όπλο και ετοιμαστείτε": Οικονομολόγοι προειδοποιούν για επικείμενη Οικονομική 11η Σεπτεμβρίου

Παρά τις πρόσφατες αναφορές ότι η οικονομία των ΗΠΑ "συνέρχεται" και ότι υπάρχουν σημάδια οικονομικής ανάπτυξης, ορισμένοι αναλυτές είναι λιγότερο ενθουσιασμένοι με αυτά που βλέπουν να γίνονται στο άμεσο μέλλον. Στην πραγματικότητα, είναι εντελώς φοβισμένοι.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: Η 11η Σεπτεμβρίου της Ελλάδας !


ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΩΝ AEGEANTIMES ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ: Από τον Γιάννο Κρανιδιώτη, τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας μέχρι και το τηλεφώνημα του Βλαντιμίρ Πούτιν στον μπαρμπα-Γιάννη τον Λάτση!!!

Γιώργος Αδαλής

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ στη μεγαλύτερη στιγμή της ζωής του .

Ο Γιάννης είναι Ορθόδοξος είναι και Έλληνας, αυτή είναι η Ορθοδοξία , την στιγμή που πέφτουν πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, ο Γιάννης κάνει το σταυρό του και υψώνει την Ελληνική σημαία με υπερηφάνεια. 
Πόσοι Έλληνες αθλητές κάνουν το σταυρό τους σε μεγάλες στιγμές? Δυστυχώς πολύ λίγοι! Έλληνας=Ορθόδοξος..τελεία και παύλα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΑΠΑΛΕΙΦΘΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ "ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ" ΚΑΙ "ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ"

1Το έκανε πάλι το...θαύμα του ο ΣΥΡΙΖΑ και έριξε στο κενό τις όποιες προσπάθειες να προσεγγίσει την Εκκλησία.

Ποια είναι τα νέα κατορθώματα των κατά τα άλλα "θρησκευόμενων Αριστερών" όπως επιχειρεί διακαώς να τους εμφανίσει ο Αλέξης Τσίπρας;




ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ.... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ!

               

Όσοι ψωνίζετε "παγωτά" από περίπτερα και super market, πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο.

Όλες οι εταιρείες κοροϊδεύουν τους καταναλωτές κανονικά.

Μιλάμε για μεγάλη απάτη...

Αυτό το καλοκαίρι, όλες σχεδόν οι εταιρείες παγωτών αποφάσισαν να "πιάσουν στον ύπνο" τους καταναλωτές.

Οι ανυποψίαστοι καταναλωτές λοιπόν (και φέτος) προτιμούν τα δροσιστικά παγωτά των διαφόρων εταιρειών στην αντιμετώπιση της ζέστης.

Η απάτη όμως κρύβεται καλά, έντεχνα και αποτελεσματικά.

Ὁ ἐναγκαλισμὸς τῶν Ἁγίων Ἀποστόλων Πέτρου καὶ Πάυλου

               

Ἅγιοι Ἀπόστολοι Πέτρος καὶ Παῦλος. Τοιχογραφία Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου

Ὁ μήνας ᾽Ιούνιος καταυγάζεται ἀπό τή μεγάλη ἑορτή τῶν πρωτοκορυφαίων ἀποστόλων Πέτρου καί Παύλου (29 ᾽Ιουνίου). Δέν πρόκειται περί μίας ἁπλῆς ἑορτῆς, ὅπως συνήθως ἑορτάζουμε τίς ὑπόλοιπες ἑορτές τῶν ἁγίων μας: νά θυμηθοῦμε τήν κατά Χριστόν πολιτεία τους καί στό μέτρο τῶν δυνατοτήτων μας νά τούς μιμηθοῦμε. Στόν ἐναγκαλισμό τῶν δύο ἀποστόλων, ὅπως τόν βλέπουμε στή γνωστή εἰκόνα τους, ἡ ᾽Εκκλησία μας πρόβαλε τή σύζευξη τῆς πίστεως καί τῶν ἔργων, μέ ἄλλα λόγια εἶδε τούς ἀποστόλους αὐτούς ὡς σύμβολο καί τύπο τῆς παραδόσεώς της.

1913-Η εκδικητική καταστροφή των Σερρών

                 

φωτο: Η χθεσινή κατάληψις των Σερρών (εφημ. ‘Εμπρός’ 29 Ιουνίου 1913)

Γράφει ο Γιώργος Εχέδωρος

Η μεγάλη ιδέα της Βουλγαρίας, όπου με αυτήν διαπαιδαγωγήθηκαν δύο γενιές, κατέρρευσε μπροστά στην αποφασιστικότητα και τον ηρωϊσμό των Ελλήνων στρατιωτών Οι νικηφόρες μάχες του Κιλκίς –Λαχανά, της Δοϊράνης και της Στρώμνιτσας ήταν καθοριστικές στην τελική έκβαση του συνόλου του μακεδονικού μετώπου.

Οι Βούλγαροι εγκατέλειπαν εσπευσμένα πόλεις και χωριά που είχαν καταλάβει από τον πρώτο Βαλκανικό.

Ο Στρατηλάτης βασιλιάς Κωνσταντίνος και το στρατιωτικό επιτελείο του βρίσκονταν στρατοπεδευμένοι -ήδη από τις 23 Ιουνίου- στη Δοϊράνη. Στις 28 Ιουνίου 1913, πληροφορήθηκαν τηλεγραφικώς την αποχώρηση του βουλγαρικού στρατού από την πόλη των Σερρών.
Έτσι το Στρατιωτικό Επιτελείο έσπευσε να ενημερώσει το Υπουργείο των Στρατιωτικών με το ακόλουθο τηλεγράφημα:

ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΑΠΕΡΝΑΡΟ.....ΝΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΑΣ ! Υπό κατάσχεση σπίτι ανέργου για χρέη 1.677 ευρώ στην εφορία! Aν υπάρχει αντιμνημονιακή αντιπολίτευση κι όχι λόγια του αέρα... να μάθουν ΑΜΕΣΑ -με παρουσία και βουλευτών- στη ΔΟΥ Δ' Πειραιά κι ο τσογλανογερμανός Στουρνάρας, τι σημαίνει βερίκοκο! Αν δεν έχετε κότσια… ψάξτε γιατί οι νεοναζί τραβάνε την ανηφόρα!


Σε αναγκαστική κατάσχεση σπιτιού άνεργου μεταλλεργάτη προχώρησε το Δημόσιο πριν από τρεις μέρες. Ο μεταλλεργάτης, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, είναι άνεργος εδώ και τρία χρόνια. Το μόνο που του έχει μείνει είναι ένα σπίτι στα Καμίνια, το οποίο κινδυνεύει να χάσει γιατί οφείλει στην εφορία 1.677,95 ευρώ, που με τις προσαυξήσεις το ποσό έφτασε στα...

Επεισοδιακός αγιασμός Άδωνι στον Ευαγγελισμό! Εργαζόμενοι διέκοψαν την τελετή (ΦΩΤΟ)


Ακόμη και ο αγιασμός του εργοταξίου των νέων χειρουργείων στον Ευαγγελισμό διεκόπη από τις φωνές και τις έντονες διαμαρτυρίες των εργαζομένων του νοσοκομείου κατά του νέου υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη.

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον νέο υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη κατά τη διάρκεια του αγιασμού του εργοταξίου των νέων χειρουργείων του Ευαγγελισμού. Συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι (γιατροί και προσωπικό) καταφέρθηκαν κατά του νέου υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη με πανό και συνθήματα ενώ εισέβαλαν στο χώρο όπου γινόταν ο αγιασμός.

Μέσα σε κλίμα έντασης και συνθημάτων ο αγιασμός διακόπηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης πλησίασε τους συγκεντρωμένους.

ΕΛΛΑΣ: Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ… ΕΞΟΔΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ!

                   

Σε όλα τα κράτη της γης, απαγορεύεται η είσοδος σε λαθρομετανάστες και λοιπούς παρανόμους.

Στη χώρα, όμως, που ανθεί ο «αντιρατσισμός», απαγορεύεται αυστηρώς και δια ροπάλου η... έξοδος των λαθρομεταναστών!

Οι παραβάτες συλλαμβάνονται αυθωρί και παραχρήμα και οδηγούνται στον αρμόδιο... εισαγγελέα, για να δικαστούν και να καταδικασθούν!!!

Κι αν δεν πιστεύεται εμάς, ιδού χθεσινή επίσημη σχετική ανακοίνωση της Αστυνομίας: