ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2012

Οι Σκοπιανοί μας καταγγέλουν ότι τους αλλάζουμε πινακίδες στα αυτοκίνητά τους!Με την αυτοκόλλητη ταινία καλύπτουν οι ελληνικές τελωνειακές αρχές την ένδειξη «ΜΚ» που αναγράφεται στις πινακίδες κυκλοφορίας νέου τύπου των οχημάτων της ΠΓΔΜ.

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ των Σκοπίων, στην αυτοκόλλητη ταινία αναγράφεται στα ελληνική και στα αγγλικά:
«Αναγνωρίζεται από την Ελλάδα ως ΠΓΔΜ».

Η ΡΩΣΙΑ ΔΙΝΕΙ ΔΑΝΕΙΟ 5 ΔΙΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ!


Μαθήματα εξωτερικής πολιτικής από τον κομμουνιστή Χριστόφια στους εγχώριους γραικύλους αμερικανοεβραιόδουλους:

Σύμφωνα με το STRATFOR, πηγές της Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας, δήλωσαν ότι η Μόσχα είναι έτοιμη να δώσει δάνειο στη Κύπρο. Επίσημες εκτιμήσεις τοποθετούν το ποσό στα 5 δισ. ευρώ .Ποιο θα είναι το αντάλλαγμα; Όπως υποστηρίζει το Stratfor,μία ναυτική βάση για τη Ρωσία στη Κύπρο,τώρα που το Ταρτούς της Συρίας,φαίνεται να χάνεται.

“Σε αντίθεση με άλλες χώρες”, αναφέρει το Stratfor “η Κύπρος μπορεί να κοιτάξει πέρα ​​από την Ευρωπαϊκή Ένωση για οικονομική βοήθεια. Η θέση της χώρας ως ένας από τους.......

Τα ονόματα της νέας κυβέρνησης...Τα τηλεφωνήματα προς τους νέους υπουργούς και υφυπουργούς δεν έχουν ακόμα αρχίσει, αφού αναμένεται να ολοκληρωθεί η σύσκεψη Α.Σαμαρά-Ε.Βενιζέλου και Φ.Κουβέλη, αλλά έχουν σχεδόν καταλήξει τα ονόματα. 


Η θέση του προέδρου της Βουλής μάλλον κληρώνει στον Ευ. Μεϊμαράκη, αν και μέχρι την τελευταία στιγμή παρέμενε στο τραπέζι το όνομα του αντιπροέδρου της ΝΔ Δ. Αβραμόπουλου, ο οποίος επ'ουδενί δεν ήθελε να το ακούσει, αφού η θέση θεωρείται ως "τιμητική αποστρατεία".

Για την θέση του υπουργού Οικονομικών έχει κλείσει ο Β. Ράπανος, κορυφαίο στέλεχος ΔΕΚΟ επί όλων των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ!

Είναι πολύ πιθανό ένας από τους υφυπουργούς να είναι ο αναπληρωτής τομεάρχης της ΝΔ Χρ. Σταϊκούρας

Έξι μύθοι για τα παυσίπονα και πώς καταρρίπτονται


Πρόκειται για την πιο συνηθισμένη μορφή φαρμάκου που πάντα βρίσκει καταφύγιο στην τσάντα μας ή στο συρτάρι του γραφείου. Ο λόγος για τα παυσίπονα και τους μύθους που τα συνοδεύουν.
Μύθος Νο 1: Μπορεί εύκολα να εθιστώ στα παυσίπονα αν τα παίρνω για καιρό
Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε κάποιον εθισμό σχετικά με τα παυσίπονα αν τα λαμβάνετε σύμφωνα με τις οδηγίες του γιατρού σας. Ο εθισμός γενικότερα έχει βαθύτερες ψυχολογικές αιτίες και συχνά προκύπτει όταν το άτομο αποκτά εμμονή με την επίδραση του φαρμάκου στην καθημερινότητά του-αν δηλαδή πιστεύει πως χωρίς το φάρμακο αυτό δεν μπορεί να λειτουργήσει φυσιολογικά. Ωστόσο, τα πράγματα περιπλέκονται όταν ο ασθενής πάσχει από χρόνιους πόνους και έχει ανάγκη από μεγαλύτερες σε διάρκεια και πιο ισχυρές δόσεις φαρμάκων, όπου εκεί είναι αρκετά δύσκολο να διαχωριστεί ο εθισμός από την συνιστώμενη θεραπεία.
 Μύθος Νο 2: Καλύτερα να προσπαθήσεις να...........

Το Βικιπαίδεια όρκισε τον Ράπανο! (δείτε τη φωτογραφία)Στο «λήμμα» «Βασίλης Ράπανος»  της ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ,  το σύντομο βιογραφικό του καθηγητή και προέδρου του διοικητικού συμβουλίου της Εθνικής Τράπεζας τελειώνει με την φράση:

«Ορκίστηκε στις 21 Ιουνίου 2012 ως νέος υπουργός Οικονομικών στην Κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά.»
Και ο μήνας έχει ακόμα 20!

 Δια του λόγου το αληθές, ΔΕΙΤΕ τη φωτογραφία:

Να κι ο καρατζαφέρης της Αριστεράς! Γέμισε η χώρα απο πολιτικούς απατεώνες… Δείτε τι έλεγε προεκλογικά το “ufo” αυτό…


Τι έλεγε προεκλογικά ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ Φώτης Κουβέλης για Σαμαρά – Βενιζέλο και πιθανή Κυβερνήση Συνεργασίας (sto VIDEO)  

ΕΛΕΓΕ:  “Ο κ. Σαμαράς έχει την συγκεκριμένη δέσμευση με την υπογραφή του στην δανειακή σύμβαση, δεν έχει επί της ουσίας καμία προγραμματική θέση αναφορικά με την αντιμετώπιση των ζητημάτων της οικονομίας και προφανέστατα με την αντανάκλαση αυτών των ζητημάτων στην ελληνική κοινωνία.

Εγώ δεν μένω άναυδος από όσα λέει ο κ. Βενιζέλος διότι ο κ. Βενιζέλος ουσιαστικά προωθεί την συγκυβέρνηση με την ΝΔ και τον κ. Σαμαρά.
Ο κ Βενιζέλος αλλά και ο κ. Σαμαράς θα πρέπει να σταματήσουν να απειλούν κουνώντας το δάχτυλο στον Ελληνικό Λαό, ότι εάν δεν πάρουν τις ψήφους που θέλουν η χωρά θα οδηγηθεί στο χάος, αυτοί ξέρoυν από χάος γιατί υπήρξαν αρχιτέκτονες του χάους στην βάση της συγκεκριμένης πολιτικής που βύθισε την χώρα και τεμάχισε την κοινωνία.”
ακούστε τον !!!

Η φωτό που σαρώνει: «Έρχεται η Τρόικα» στη... νοηματική


Όπως έγινε γνωστό, η τροίκα ετοιμάζει βαλίτσες για Αθήνα252788_237894606313453_1840973738_n

«ΦΙΛΑΡΑΚΙ» ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΑΠΑΝΟΣ, ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!Και για του λόγου το αληθές:

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ οι Νεοδημοκράτες και λοιποί...συγκυβερνώντες!

Θράκη: Δικαιολογητικά πρόσληψης στην τουρκική γλώσσα!!!

Από πότε η Τουρκική γλώσσα χρησιμοποιείται σε επίσημα έγγραφα και μάλιστα της τοπικής αυτοδιοίκησης; Η απάντηση είναι πως η τουρκική γλώσσα χρησιμοποιείται λόγω παντελούς έλλειψης εθνικού προσανατολισμού της κυβέρνησης των Αθηνών.

Το έκτρωμα του Καλλικράτη θα αρχίσει σιγά-σιγά να δείχνει το πραγματικό του πρόσωπο και τότε θα ξεκινήσουν "διαδικασίες" για τις οποίες κάποιοι θα πρέπει να οδηγηθούν στην Δικαιοσύνη με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας.