ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Ο συγγραφέας του νέου βιβλίου (11 Σεπτεμβρίου η αλήθεια) δολοφονήθηκε μαζί με τα παιδιά του


Ο πρώην πιλότος αεροπορικής εταιρείας ο Phillip Marshall έχει περάσει πολύ χρόνο κοντά στη Santa Barbara πέρυσι για την προετοιμασία της απελευθέρωσης του αμφιλεγόμενου βιβλίου του σχετικά με τη συνωμοσία της 9/11 "The Big Bamboozle:. 9/11 και ο Πόλεμος κατά της Τρομοκρατίας"
Κατά τη διαδικασία της επεξεργασίας και πριν από την κυκλοφορία του βιβλίου, ο Marshall έλεγε γιατί το έργο του κατηγορεί την κυβέρνηση Μπους.

Ο Πούτιν θωρακίζει τη χώρα του και απαγορεύει τη λειτουργία υποκαταστημάτων ξένων τραπεζών στη Ρωσία


Νόμο για την απαγόρευση λειτουργίας υποκαταστημάτων ξένων τραπεζών στη Ρωσία υπέγραψε ο Βλαντιμίρ Πούτιν

O πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, υπέγραψε σήμερα, νομοσχέδιο που ψήφισε η Δούμα και ενέκρινε το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο, σύμφωνα με το οποίο δεν επιτρέπεται σε ξένες τράπεζες να ανοίγουν υποκαταστήματα στη Ρωσία, ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης.
Στο εξής, οι ξένες τράπεζες μπορούν να ασκούν δραστηριότητά  στη Ρωσία μόνο...

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ‏


Δήλωση του νέου Πάπα -το 2007 ως αρχιεπίσκοπος Αργεντινής-, σχολιάζοντας την υποψηφιότητα της Cristina Kirchner, της πολέμιας του ΔΝΤ για την προεδρία της Αργεντινής:

Ο ΕΟΤ πλήρωσε το 2008, 238000 ευρώ..για να βγει ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς ο ΓΑΠ !!!

Βόμβα Καμμένου ο οποίος λίγες ώρες πριν σε συνέντευξη τύπου στην Ρόδο έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη.
Διαβάστε στο σχετικό απόσπασμα τι αποκάλυψε ο Πάνος Καμμένος  για τα συνεταιράκια…
“Ο Ε.Ο.Τ έδωσε το 2008 (επί υπουργείας Άρη Σπηλιωτόπουλου)…238.000 ευρώ για έξοδα για λογαριασμό «του παγκόσμιου
συνέδριου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς»…

Νέα παρέμβαση Πεπόνη για το δημοσίευμα που εμπλέκει τον Παπακωνσταντίνου με σκάνδαλο στη Θράκη!

Υπό εισαγγελική διερεύνηση τίθεται δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελευθεροτυπία» σύμφωνα με το οποίο ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, ως υπουργός Περιβάλλοντος, ματαίωσε επένδυση εξόρυξης ζεόλιθου στον Έβρο, προκειμένου να εξυπηρετήσει συμφέροντα εταιρείας στην οποία μετέχει συγγενικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα η εξαδέρφη του.

Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ "Ο καθένας μπορεί να λέγεται όπως θέλει"!


Αδιάφορο είναι επί της ουσίας για τον Θ.Πάγκαλο το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, κάτι που ήδη το γνωρίζαμε, το θέμα είναι ότι ο άνθρωπος αυτός υπήρξε ΥΠΕΞ, και γενικά υπουργός και πρωτοκλασσάτο στέλεχος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ επί πολλά έτη, οπότε όταν δίνει συνέντευξη σ εσκοπιανή εφημερίδα,δημιουργεί προβλήματα, στις υπάρχουσες διπλωματικές προσπάθειες.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ - ΝΕΟ ΠΑΠΑ ΦΡΑΝΣΙΣ

Ο Mario Jorge Bergoglio της Αργεντινής είναι ο νέος πάπας και εκλεκτός του Σαμαέλ, μιάς και ο προηγούμενος πάπας Βενέδικτος πήρε εντολή να παραιτηθεί, αφού από την πλευρά του Σαμαέλ θεωρούν την θέση πολύ "ευαίσθητη". Ο νέος πάπας χαιρετίστηκε ως στενός φίλος της εβραϊκής κοινότητας στο Μπουένος Άιρες.

«Είναι ένας άνθρωπος του διαλόγου, ένας άνθρωπος που είναι σε θέση να χτίσει γέφυρες με άλλες θρησκείες», λέει ο Πρόεδρος WJC Ron Lauder, ο οποίος είναι πεπεισμένος ότι ο νέος ποντίφικας θα μιλήσει ενάντια σε όλες τις μορφές του αντισημιτισμού.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ .....

Ο νέος Πάπας, παρέα με τον αιμοσταγή δικτάτορα της Αργεντινής Βιντέλα...

Ο «γάμος» μεταξύ τριών ή περισσοτέρων ατόμων είναι το επόμενο βήμα, παραδέχεται ο «πατέρας» του «γάμου» των ομοφυλόφιλων στην Ολλανδία


Ο Boris Dittrich, ο ομοφυλόφιλος ακτιβιστής που ονομάζεται ο "πατέρας" του πολιτικού κινήματος υπέρ του "γάμου" των Ολλανδών ομοφυλόφιλων παραδέχτηκε ότι οι «γάμοι» ομάδων που αποτελούνται από τρία ή περισσότερα άτομα, είναι το επόμενο, αναπόφευκτο λογικό βήμα για τη διάλυση των παραδοσιακών νόμων περί γάμου στη δύση.

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ Γ' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ!!!

ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΜΦΥΤΕΥΣΗΣ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ;  
 
 
Μετά την αποκάλυψη της εμετικής προπαγάνδας υπέρ της εμφύτευσης μικροτσιπ στον άνθρωπο στα Αγγλικά της Α' Γυμνασίου, σε ακόμα ένα σχολικό βιβλίο υπάρχει αντίστοιχο απαράδεκτο περιεχόμενο!

Χαράτσι μέσω ΔΕΗ και το 2013 και έξι φόροι για τα ακίνητα

Από 2 έως και 6 φόρους συνολικού ύψους 6,7 δισ. ευρώ θα κληθούν να πληρώσουν φέτος 5 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων, καθώς η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών φέρεται να έχει συμφωνήσει με την τρόικα για να μην καταργηθεί για το έτος 2013 το «χαράτσι», που επιβάλλεται στα ηλεκτροδοτούμενα κτίσματα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
Έτσι πολλοί είναι οι ιδιοκτήτες που θα κληθούν εκτός από τις δόσεις για το χαράτσι του περασμένου χρόνου, τον ΦΑΠ για τα έτη 2010, 2011, 2012 και 2013, αλλά και το νέο χαράτσι μέσω ΔΕΗ.

Αίγιο:βρέθηκε απαγχονισμένος 38χρονος άνδρας



Ένας 38χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε αποθήκη αγροικίας σήμερα τα ξημερώματα.

Σχεδόν άχρηστο το ισραηλινό "Iron Dome"


Ημιλειτουρικό χαρακτηρίζουν στρατιωτικοί εμπειρογνώμονες των Ηνωμένων Πολιτειών το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας Iron Dome του Ισραήλ, και αμφισβητούν ευθέως τα ποσοστά επιτυχίας που παρουσίασαν οι Ισραηλινοί κατά την τελευταία σύγκρουση στην Λωρίδα της Γάζας.
Σύμφωνα με πρόσφατες εκθέσεις από τις ισραηλινές αρχές, το σύστημα Iron Dome καταπολέμησε με επιτυχία το 84% των παλαιστινιακών ρουκετών. Όμως, ο κορυφαίος καθηγητής του MIT για την αντιπυραυλική άμυνα Theodore Postol, πιστεύει ότι στην πραγματικότητα κατάφερε...

ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΛΠΟ Αερομαχίες με βολές F-18E κατά ιρανικών F-4C - Αναχαίτισαν Predator & U-2S οι Ιρανοί


Θερμό επεισόδιο σημειώθηκε σήμερα στον Κόλπο με πρωταγωνιστές ένα μη επανδρωμένο αεροσκάφος Predator και μαχητικά τύπου F-4C Phantom της ιρανικής Αεροπορίας (IRIAF) τα οποία αποπειράθηκαν να το καταρρίψουν.
Συγκεκριμένα το συμβάν σημειώθηκε ενώ το Predator πετούσε στον εναέριο χώρο πάνω από διεθνή ύδατα όταν την εμφάνιση του έκανε σχηματισμός μαχητικών Phantom τα οποία το καταδίωξαν προκειμένου να καταφέρουν να βρεθούν σε παραμέτρους βολής
Στην περιοχή έσπευσαν όπως έγινε γνωστό αμερικανικά μαχητικά που εγκλώβισαν τα ιρανικά μαχητικά.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ

Γράφει ο Ιωάννης   Αυξεντίου


Την περασμένη Παρασκευή το πρωί, πολύς θρήνος έπεφτε σε μια μουσική εκπομπή του ραδιοφώνου της ΕΡΤ. Ο παρουσιαστής μας πληροφόρησε ότι ήταν πολύ λυπημένος και, μάλιστα, ότι δεν κοιμήθηκε όλη την νύχτα, γιατί έκλαιγε. «Βρε», λέω στον εαυτό μου, «να καθίσω να ακούσω τον λόγο που ο άνθρωπος είναι σε τέτοια χάλια». Λοιπόν ο λόγος ήταν ο εξής: ένας καθηγητής γυμνασίου, ακροατής της εκπομπής του, έστειλε μία επιστολή στην οποία τού διηγήθηκε το εξής  «αποτρόπαιο» επεισόδιο:  Στο σχολείο αποφάσισαν να προβάλουν την ταινία του Charlie Chaplin, «Ο Μεγάλος Δικτάτορας», στα πλαίσια μιας σειράς

Η Ρωσία λέει όχι στην ευρωπαϊκή παραφροσύνη

ΚΟ: Σε αδιέξοδο κατέληξαν οι συζητήσεις του Συμβουλίου της Ευρώπης για τα δικαιώματα των νέων σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας. Όπως θα διαβάσετε και παρακάτω, η Ρωσία προέβαλε σθεναρή αντίσταση να συμπεριληφθεί - τελευταία στιγμή - το θέμα του «σεξουαλικού προσανατολισμού» στο τελικό κείμενο, ως αιτία διακρίσεων των νέων, προκαλώντας, τη δριμεία αντίδραση των Δυτικών. Στο εν λόγω συνέδριο - που υπήρξε και εκδήλωση «διαμαρτυρίας» για την ποινή φυλάκισης που επιβλήθηκε από τη ρωσική κυβέρνηση στο punk συγκρότημα Pussy Riot - δεν δόθηκε