ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΤΣΥΡΙΖΑ ........


 Τη δόξα του κόμματος του δηλωμένου ομοφυλόφιλου Γρηγόρη Βαλλιανάτου εζήλωσε ο ΣΥΡΙΖΑ (που θέλει και να κυβερνήσει τη χώρα) και βάλθηκε να αποκτήσει νέα συνιστώσα. Και μάλιστα, για να πείσει για την... αγνότητα των προθέσεών του, εξέδωσε και γραπτή ανακοίνωση, στην οποία διατυμπανίζει ότι θα συμμετάσχει στο φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Αθηναίων για τους γκέι, τις λεσβίες και τους τρανσέξουαλ, με την ονομασία Athens Pride 2012, και θα... παρελάσει.

Η σκοπιμότητα της ανακοίνωσης δεν είναι βέβαιο ότι έπιασε τον ΣΥΡΙΖΑ ο πόνος για τους πολίτες που έχουν έναν διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό. Το «καπέλωμα» πραγματοποιείται στο πλαίσιο μιας προεκλογικής λογικής της πλατείας Κουμουνδούρου, που βασίζεται στο «περάστε, κόσμε, για να κερδίσουμε τις εκλογές».

Όταν ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος προφήτευε την επέλαση του ΣΥΡΙΖΑ και το σχέδιο των δήθεν "εκσυγχρονιστών" εναντίον της Εκκλησίας! video



ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ
πηγη

ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ Η 98 ΑΔΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΡΩΜΟΜΟΓΓΟΛΟΥΣ...

Την Τετάρτη 06 Ιουνίου 2012,στην Περιοχή Ευθύνης της 98 ΑΔΤΕ στη Μυτιλήνη, πραγματοποιήθηκε συνεκπαίδευση του προσωπικού του Σχηματισμού με Μονάδες του Πολεμικού Ναυτικού.

ΚΑΙ ΛΑΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΚΟΥΜΟΥΝΙ Ο ΚΡΑΟΥΝΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΣΠΕΙΡΑ ΤΟΥ...



ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ... ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ... ΧΑΜΕΛΑΙΩΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣΔ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΤΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ... Ο ΤΥΠΟΣ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ ΦΥΣΙΚΑ... ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ:

Σε μία καταγγελία για το τρόπο με τον οποίο λαμβάνουν τις επιχορηγήσεις οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις προχώρησε ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Love Radio 97.5. O γνωστός καλλιτέχνης παραδέχθηκε ότι έπρεπε να δώσει «μίζα» στον υπάλληλο του υπουργείου που.........

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ... ΦΑΣΙΣΤΟΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ! ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΜΠΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ...



ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΣ; Ή ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ; Η ΚΟΛΗΤΗ ΤΟΥ ΔΕΛΑΤΟΛΑ ΕΛΕΝΗ ΡΑΪΚΟΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙ; Ή ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ;;; ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΡΩΝΟ Ο ΔΕΛΑΤΟΛΑΣ ΠΑΛΙ Ή ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ;;;



ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ... Ο ΤΥΠΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΟΣΟ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ! ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΠΛΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΕΙ Ή ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΞΤΡΕΜΙΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ... ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΚΑΛΑΚΗ...ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ:

ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ...!!! ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΠΜ ΤΟΥ Β' ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ!

ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΣ...

Στιγμιότυπα από την επιχειρησιακή εκπαίδευση του προσωπικού των Μονάδων του Δ’ Σώματος Στρατού, στο Κέντρο Εκπαίδευσης Πλωτών Μέσων στην Περιοχή Ευθύνης της ΧΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού στο Δέλτα του Ποταμού Έβρου.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ:

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;; Πάρτε βαθιά ανάσα και διαβάστε


Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα που "τάχα" πάει για φούντο....

1. Είμαστε μια χώρα που ελέγχει μια χερσαία και θαλάσσια έκταση όση είναι η Γερμανία και η Αυστρία μαζί (450.000 τετρ. χιλιόμετρα), αφού εκτεινόμαστε από την Αδριατική ως τις ακτές του
Λιβάνου (περιλαμβανομένης της Κύπρου μας) και από το τριεθνές στον Έβρο ως ανοιχτά της Λιβύης. Θέλεις ΔΥO ώρες ταξίδι με το αεροπλάνο για να πας από το πιο δυτικό (Κέρκυρα) στο πιο ανατολικό άκρο του Ελλαδικού χώρου (Λάρνακα).
Σαν να πετάς δηλαδή από τις Βρυξέλλες προς τη Μασσαλία.

2. Στον κόσμο ζουν συνολικά 17.000.000 Ελλαδίτες, Κύπριοι, Βορειοηπειρώτες, Κωνσταντινουπολίτες, Ίμβριοι, Τενέδιοι κλπ.

3. Είμαστε 2οι στον κόσμο σε καταθέσεις στην Ελβετία....

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ---- ΤΟ ΤΟΠΙΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ..!!!!‏


Η Παγκόσμια Επιτροπή Μακεδονικού Αγώνα εκφράζει την μεγάλη απογοήτευσή της για την δήλωση του Προέδρου της ΔΗΜΑΡ Φώτη
Κουβέλη περί «Βόρειας Μακεδονίας», καθώς και για την ανακοίνωση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, περί «Σύνθετης Ονομασίας»!

Οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, ενώ πήραν ευθεία ή πλάγια αντιμνημονιακή θέση ως προς την Τρόικα, έλαβαν όλως περιέργως «φιλομνημονιακή» θέση ως προς τα Σκόπια, ταυτιζόμενοι απόλυτα με την απαράδεκτη γραμμή της Ντόρας και του Γιωργάκη για «Σύνθετη Ονομασία», που σημαίνει αναγνώριση των Σκοπίων με το ελληνικό όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» συν κάτι, όπως π.χ.«Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «Άνω ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «Νέα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ», «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ του Βαρδάρη» ή «Νέα Δημοκρατία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» και τα σχετικά απαράδεκτα, τη στιγμή που είναι ιστορικά αποδεδειγμένο πως η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ!

Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΥΣ


Ειδικότερα ο κ. Κουβέλης, σε συνέντευξή του στο «Αποκαλύπτω» του Κώστα Χαρδαβέλλα στις 30-5-2012, τάχθηκε υπέρ μιας «λύσης».......

Ισραήλ.Αντι-μεταναστευτικός νόμος.15ετή φυλάκιση σε όσους δίνουν στέγη σε λάθρομεταναστες!!! Στην Ελλαδα τους δινουμε και επιδοματα!


Το Ισραήλ πέρασε ένα νέο μεγάλο αντι-μεταναστευτικό νόμο. Οι
παράνομοι αλλοδαποί θα φυλακίζονται έως τρία έτη. Εκείνοι που βοηθούν τους παράνομους μετανάστες ή τους παρέχουν στέγη μπορεί να φυλακιστούν για... 

έως και 15 χρόνια. Οι μετανάστες εργάζονται στο Ισραήλ θα αντιμετωπίζουν αυστηρές ποινές ακόμα και για μικρής σημασίας εγκλήματα, όπως το να κλέψουν ένα ποδήλατο ή να γράψουν γκράφιτι. Από την Haaretz ... Στον απόηχο της δημόσιας αντιπαράθεσης σχετικά με την εισροή Αφρικανών μεταναστών που εισέρχονται παράνομα στο Ισραήλ μέσω των συνόρων με την Αίγυπτο, ένας νέος νόμος..........

Αυτούς τους εγκληματίες πότε θα τους καλέσει ο Εισαγγελέας;

Ηράκλειο: Εξοργισμένος επιχειρηματίας τα έκανε γυαλιά-καρφιά σε δημόσια υπηρεσία


Το... έλα να δεις έγινε το μεσημέρι στα γραφεία της διεύθυνσης τεχνικών έργων της Περιφέρειας Κρήτης όταν εξοργισμένος επιχειρηματίας τα... έσπασε όλα, μόλις του είπαν ότι η αίτηση για να του δοθεί οριστική άδεια κυκλοφοριακής σύνδεσης απορρίφθηκε.

Σύμφωνα με το prismaNews, ο επιχειρηματίας είχε καταθέσει αίτηση κυκλοφοριακής σύνδεσης για την οποία του είχε δοθεί προσωρινή έγκριση απο το 2007 η οποία μάλιστα είχε ανανεωθεί δυο φορές μέχρι σήμερα.

Όταν οι υπάλληλοι του γραφείου ενημέρωσαν τον επιχειρηματία ότι η αίτηση του είχε τελικά απορριφθεί, ο νεαρός θόλωσε.........

Eξυπνάδες Γερμανού δημοσιογράφου στον Έβρο τον οδήγησαν στη φυλακή


Εξυπνάδες πήγε να κάνει Γερμανός δημοσιογράφος που συνελήφθη στην παρέβρια περιοχή της Ορεστιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης για παράνομη είσοδο στην Ελλάδα και μάλιστα σε Ζώνη Αμυντικής Περιοχής, χώρο που ελέγχεται από τον Στρατό και την ΕΛ.ΑΣ. και για να εισέλθει κάποιος σε αυτή χρειάζεται ειδική άδεια.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τον 25χρονο όταν μαζί με άλλους 13 μη νόμιμους μετανάστες, εισήλθαν παράνομα, με πλαστική βάρκα, από την Τουρκία στην χώρα μας, διασχίζοντας τον ποταμό Έβρο.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο δημοσιογράφος αρχικά πήγε στην Κωνσταντινούπολη, προκειμένου να..........

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!! ΕΘΝΙΚΑΡΑ!!!

 ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ EURO 2012.ΣΤΙΣ 19.00 ΠΟΛΩΝΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ 
ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

6,5 δισ. κοστίζει η περίθαλψη των λαθρομεταναστών την στιγμή που ο 'Ελληνας εξαθλιώνεται


Δεν θα είχε κοπεί καμία σύνταξη, κανένας, μισθός, τα σχολεία και τα νοσοκομεία θα λειτουργούσαν κανονικά και ούτε θα υπήρχε πρόβλημα με τα φάρμακα που έχουν πληρωμένα με κρατήσεις μιάς ζωής οι Έλληνες εργαζόμενοι και συνταξιούχοι. 

2.700.000.000€ στοιχίζουν στο κράτος κάθε χρόνο τα νοσήλια των ανασφάλιστων λαθρομεταναστών.. Εάν συνυπολογιστούν και οι.....
επισκέψεις στα εξωτερικά ιατρεία των νοσοκομείων το κόστος ανεβαίνει στα 5-6,5δις ( δηλώσεις του Λοβέρδου). Είναι τεράστιο το ποσό που ξοδεύεται για τους λαθρομετανάστες… Και εμείς καθόμαστε και συζητάμε εάν...υπάρχουν φάρμακα για τους έλληνες φορολογουμενους πολίτες!! Θα μπορούσαν να υπάρχουν φάρμακα ακόμα και για τις κότες……

Ν.Μιχαλολιάκος: "Αν θέλει ο Θεός κάποτε θα απελευθερώσουμε τις χαμένες πατρίδες"


Υπέρ των Ενόπλων Δυνάμεων τάχθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος, κατά τη διάρκεια της ομιλία του στον Ασπρόπυργο, ενώ έκανε και αναφορά στις χαμένες πατρίδες για τις οποίες είπε ότι "Αν ο Θεός ευλογήσει κάποτε θα τις απελευθερώσουμε".
Συγκεκριμένα εξάρωντας το ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στην εξέλιξη της χώρας τόνισε ότι "Προτιμώ να μιλώ με στρατιωτικούς όρους. Ο στρατός είναι η μοναδική ελπίδα του έθνους».

Μπροστά σε χιλιάδες οπαδούς και ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής (το πρωινό επεισόδιο και ο τρόπος που τον μετέδωσαν τα καθεστωτικά ΜΜΕ έχει ενισχύσει μεταξύ των πολιτών τον Λαϊκό Σύνδεσμο) οι οποίοι δεν σταμάτησα ούτε λεπτό να ζητωκραυγάζουν υπέρ του κόμματος ο Ν. Μιχαλολιάκος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη Μικρά Ασία και στις χαμένες πατρίδες, σχολιάζοντας: «Αν ο Θεός ευλογήσει κάποτε θα τις ελευθερώσουμε»...

Τα πρώτα ανέκδοτα για Κανέλλη - Κασιδιάρη


1. Εγώ πάντως τον βρήκα πολύ κ@υλ@ τον τύπο... Δύο γυναίκες στο πλατό, η μια έφυγε μούσκεμα και η άλλη αναψοκοκκινισμένη!

2. Το νέο σύνθημα που θα ακούγεται πλέον... «ρίξε άλλη μια στη λεσβία ρε Ηλία
ρε Ηλία...»

3. -Σερβιτόρος: γεια σας τι θα πάρετε;
- Κασιδιαρης: ένα Freddo capuchino με καννέλη καλά χτυπημένο..
- Δούρου: εγώ ένα νεράκι ευχαριστώ…!

4. Κάποτε μιλούσαμε για το χαστούκι της Λιανή τώρα μιλάμε για τα χαστούκια της Λιανας... τυχαίο!!!!

5. Αλλη τις τρώει και ζορίζεται (Κανέλλη)
και άλλη τις τρώει και δροσίζεται (Δούρου)...!!

6. Ευτυχώς δεν ήταν πιο δυνατές οι σφαλιάρες, γιατί αν δεν........

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΞΥΛΟ! ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΤΗΚΕ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΚΑΙ "ΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ" ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ!


"Άγαλμα" πρέπει να κάνουν στον Κασιδιάρη και την Χ.Α οι διάφοροι συστημικοί παράγοντες 


(κόμματα, Μμε, νταβατζήδες κλπ): Γιατί το λέμε αυτό; 


Διότι, πολύ απλά, ένα τέτοιο γεγονός ΤΟΥΣ 


ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ, για να 


αποπροσανατολίσουν τον λαό από το πραγματικό 


διακύβευμα των Εκλογών και τη φτώχεια του!


Έτσι, ξεχάστηκαν αφενός σημαντικότατα θέματα 
όπως: Οι συνεχόμενες αυτοκτονίες συμπολιτών 
μας, οι μισθοί και συντάξεις πείνας, οι ελλείψεις 
φαρμάκων ακόμα και για καρκινοπαθείς, η 
τρομοκρατία του λαού με το ψευτοδίλλημα περί 
δραχμής και ευρώ, η απίστευτη ανεργία, οι 
καθημερινές δολοφονίες και ληστείες Ελλήνων από λαθρομετανάστες κλπ!

Μάλιστα, το...ζήτημα αποπροσανατολισμού προσφέρεται για..........

Και πάλι 2 Μέρες χωρίς μνημόνιο.

Παρασκευή απόγευμα, Σαββατοκύριακο , δύο ημέρες δίχως τα μ..νια να μας πρείζουν, δεν δουλεύουν ούτε τράπεζες, ούτε εφορίες,...ζάχαρη.
Ας ελπίσουμε μέχρι την δευτέρα να έχουν πεθάνει, έχω ένα δεκάρικο πάω για ούζα....
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=429409993757129&set=a.161835757181222.33560.161830047181793&type=1&ref=nf

Ελεύθερος ο 24χρονος από την Παιανία με μηνιαία παρουσία στο ΑΤ της περιοχής του

Ελεύθερος αφέθηκε ο 24χρονος από την Παιανία, που πυροβόλησε και σκότωσε χθες τον 43χρονο ληστή από την Αλβανία.

Το μόνο που ζητήθηκε ήταν να παρουσιάζεται μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

 

πηγη 

Καταρρέει η κυβέρνηση Μόντι – Το παραδέχεται και ο ίδιος!

Ο Mario Monti, απαντώντας στο διογκούμενο μπαράζ επικρίσεων για τις πολιτικές λιτότητας που εφαρμόζει, παραδέχτηκε ότι η τεχνοκρατική κυβέρνησή του «θα μπορούσε να κάνει περισσότερα και καλύτερα», ενώ παράλληλα ξέσπασε εναντίον των πανίσχυρων επιχειρηματικών συμφερόντων και των media που έχουν στραφεί εναντίον του.

Για τους έχωντες γνώση διπλωματίας και διεθνών ενεργειών... Καλησπέρα σας,




Σήμερα διάβασα το άρθρο σας με τίτλο - ΗΠΑ-Πιθανή τουρκική εισβολή σε ελληνικές περιοχές.

Για τους έχωντες γνώση διπλωματίας και διεθνών ενεργειών, αυτό που κάνουν οι Αμερικανοί, είναι ουσιαστικά το πράσινο φώς για να εξαπολυθεί η Τουρκική πολεμική μηχανή.

Οι επαφές σχετικά με αποτροπή συγκρούσεων, ΔΕΝ διαφημίζονται, ΔΕΝ διαρρέουν, ΔΕΝ χειραγωγούνται, ΔΕΝ απαιτούν την παρουσία διπλωματών υπο τον ήχο κύμβαλων και κόκκινων χαλιών.

ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΩΝ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΝΕ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙΣΕ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΤΗΝ ΚΑΝΕΛΛΗ. ΙΔΟΥ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!!


Οι άτακτες φωνές αποκωδικοποιούν την συνομιλία του Δελλατόλα με την προϊσταμένη της εισαγγελίας Αθηνών κα Ελένη Ράικου και εξηγούν γιατί τα μπουρδελοκάναλα και τα πειθήνια όργανα τους, οι δοσίλογοι δημοσιοκάφροι λένε ότι γρονθοκόπησε ο Κασιδιάρης την Κανέλλη ενώ αυτός την χαστούκισε.


Έχουμε λοιπόν και λέμε:

Αχαϊα:''Μάνα θα βρω τους δολοφόνους σου και θα τους σκοτώσω''!

''Θα βρούμε τους δολοφόνους και θα τους σκοτώσουμε''

Σε κατάσταση σοκ ο γιος και η κόρη της άτυχης Ρεγγίνας Παπανδρέου δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που είχε συμβεί στην μητέρα τους. Με δάκρυα στα μάτια και ουρλιάζοντας από οργή έδιναν όρκο στην μάνα τους πως θα βρουν το δολοφόνο ή τους δολοφόνους και θα τους τιμωρήσουν με τον ίδιο τρόπο.


Εσείς του ΣΥΡΙΖΑ πάρτε ένα τηλέφωνο ρουφιάνοι να καταγγείλετε το παλικάρι στη κ. Ράϊκου γιατί στο βίντεο απειλεί ότι θα σκοτώσει το φονιά της μάνας του.
Δείτε το βίντεο.

Το νου σας, λίγο πριν το πρώτο φως είναι το απόλυτο σκοτάδι


Και να που οι σωτήρες μας συρρικνώνονται, μαζεύονται και γίνονται ένα... Να, που τα βρίσκουν αυτοί που μέχρι τα χθες ήταν απέναντι και αλληλοκατηγοριόντουσαν, ενώ στην πραγματικότητα δεν είχαν τίποτε μεταξύ τους να χωρίσουν. Και να από κοντά και οι ορντινάντσες των ξεπουληταριών, τα μεγαλο-μικροκάναλα να διατυμπανίζουν την πραμάτεια τους σε ένα θέατρο του παραλόγου.

Μίλησε κι ο κυρ Κάρολος.....



«Η βιαιοπραγία του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής σε βάρος της κ. Λιάνας Κανέλλη και της κ. Ρένας Δούρου προσβάλλει το δημοκρατικό αίσθημα του ελληνικού λαού. Η Πολιτεία δεν έχει ανοχή σε φαινόμενα που παραβιάζουν τους κανόνες μιας δημοκρατικής πολιτείας και θίγουν το συλλογικό αξιακό μας υπόβαθρο».

Κάρολος Παπούλιας

Μίλησε κι ο κυρ-Κάρολος.....
Αποφάσισε να μιλήσει....

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΓΙΑ ΚΝΑΤ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ...!!!

Η παραπάνω φωτογραφία , είναι τραβηγμένη, στις 16-11-1999. Στη κατάθεση στεφάνου του μέλους του πολιτικού γραφείου Σπύρου Χαλβαντζή στο τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου. Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης στις 17 Νοεμβρίου του 1999. 

Στην φωτογραφία αυτή διακρίνεται αυτός με το άσπρο κράνος , ο αρθογράφος του παρόντος άρθρου. Τα βλέπετε τα ΚΝΑΤ , κ. Κανέλη ,σε πλήρη παράταξη,, που είπατε στο κ. Κασιδιάρη, ότι...