ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013

Hellenic Army AH-64 Apache



Σενάριο... παράλυσης των ΗΠΑ


Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών κινδυνεύει να παραλύσει από το πρωί της Τρίτης, καθώς επίσης εκατοντάδες χιλιάδες ομοσπονδιακών υπαλλήλων...να υποχρεωθούν σε άδεια άνευ αποδοχών, αν το Κογκρέσο αποτύχει να υιοθετήσει ένα σχέδιο προϋπολογισμού το βράδυ της Δευτέρας.

"ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ" Θέση από "Φωνή της Ρωσίας": "Οι ριζοσπάστες πολιτικοί της Χρυσής Αυγής"!


Σε ένα συγκλονιστικό τηλεγράφημα το πρακτορείο ειδήσεων "Φωνή της Ρωσίας" που απηχεί φυσικά τις θέσεις της ρωσικής κυβέρνησης, αναφέρεται στα τελευταία γεγονότα με την σύλληψη των εθνικιστών βουλευτών και χαρακτηρίζει τον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή ως "ριζοσπαστικό κόμμα" ("radical Golden Dawn party") διαχωρίζοντας την θέση του με τα δυτικά ΜΜΕ που μιλάνε για "νεοναζί" και αναφέρεται στους φόβους της κυβέρνησης Σαμαρά από πιθανή προσπάθεια ανατροπής της από "παραστρατιωτικές" οργανώσεις λόγω της οικονομικής κρίσης.

Το Σιωνιστικό Κίνημα και η Κύπρος

Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ
Στα τέλη του 19ου αιώνα αναδύθηκε στην Κεντρική και Δυτική Ευρώπη το Εβραϊκό εθνικό κίνημα το οποίο διασυνδέθηκε από την αρχή με το σκοπό της δημιουργίας εβραϊκής εθνικής εστίας στην Παλαιστίνη, ως μόνιμη λύση στο «Εβραϊκό Πρόβλημα» στην Ευρώπη, και το οποίο έγινε ευρέως γνωστό με το όνομα «Σιωνιστικό Κίνημα».

Το όνομα αυτό προέρχεται από την εβραϊκή λέξη «Σιών», η οποία αποτελεί την ονομασία ενός βουνού πλησίον των Ιεροσολύμων και σταδιακώς η λέξη ταυτίστηκε με την ίδια την πόλη. Στην εβραϊκή ιστορία η λέξη έλαβε συμβολικό χαρακτήρα δηλώνοντας τον πόθο των εβραίων να επιστρέψουν στην προγονική γη, κάθε φορά που εξαναγκάζοντο σε εξορία από τα εδάφη τους.

Βουλή: Πυρετός διαβουλεύσεων για θεσμικό χειρισμό της Χρυσής Αυγής

Πυρετός διαβουλεύσεων επικρατεί στην Βουλή όσον αφορά τις
θεσμικά ζητήματα που εγείρονται μετά και τις συλλήψεις του αρχηγού και βουλευτών της Χρυσής Αυγής. 
Ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Ευ. Μεϊμαράκης έχει συνεχείς επαφές με κοινοβουλευτικούς παράγοντες αρμοδίους για συνταγματικά και νομικά θέματα, προκειμένου να μελετηθούν και να δοθούν απαντήσεις στα θεσμικά ερωτήματα που εγείρονται μετά τις ραγδαίες εξελίξεις. 


Ο κλέψας του κλέψαντος οι πολιτικοί της Γερμανίας! Κι άλλος με κλεμμένο διδακτορικό!!!

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας και ηγετικό στέλεχος των Σοσιαλδημοκρατικών Φρανκ-Βάλτερ Σταϊνμάγερ είναι ο τελευταίος από τους γερμανούς πολιτικούς που είναι ύποπτος για λογοκλοπή στη διδακτορική του διατριβή. 
Το εβδομαδιαίο περιοδικό Focus επικαλείται τον καθηγητή πανεπιστημίου Ούβε Κάμεντς, ο οποίος ισχυρίζεται ότι εντόπισε 500 σημεία ύποπτων «ομοιοτήτων» όταν συνέκρινε τη διδακτορική διατριβή που είχε καταθέσει ο Σταϊνμάγιερ το 1991 με περίπου 100 πηγές.

Γιατί η Τρόικα ενδιαφέρεται για τη γη και τα ακίνητα;

Η υφαρπαγή γης και ακινήτων στην Ελλάδα των Μνημονίων
 του Κωστή Χατζημιχάλη*
Χαντς Μέμιντορφ, «Σπίτι κεφάλι»
Χαντς Μέμιντορφ, «Σπίτι κεφάλι»
Τα Mνημόνια και η κατάσταση έκτακτης ανάγκης που μας έχουν επιβληθεί κρατούν ψηλά στην επικαιρότητα το ξεπούλημα της δημόσιας γης και των ακινήτων, ως λύση στο δημόσιο χρέος. 
Σύμφωνα με τους αναλυτές της Τρόικας, στην Ελλάδα υπάρχει «καθυστερημένη κινητικότητα» των αξιών γης σε σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη και απαιτείται «ομαλοποίηση» της «ελληνικής εξαίρεσης». Να ακολουθήσει δηλαδή η γη και τα ακίνητα αυτό που έχει γίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη: συγκεντροποίηση της γης και περιορισμός της μικροϊδιοκτησίας, ένας «αναγκαστικός καπιταλιστικός εκσυγχρονισμός», κατά τους μνημονιακούς.
Είμαστε λοιπόν μάρτυρες μιας πρωτοφανούς επίθεσης σε πολλά επίπεδα, επίδικο της οποίας είναι μια από τις κατεξοχήν εκφάνσεις των κοινών, η γη και, σε ένα άλλο επίπεδο, το κτιριακό απόθεμα, κυρίως δημόσια κτίρια, εμπορικά ακίνητα και κατοικίες. 
Κατακτήσεις γενεών, υλικές, θεσμικές αλλά και συμβολικές, χάνονται σε λίγο χρόνο, μέσω της υφαρπαγής της γης, της δημόσιας περιουσίας και της μικροϊδιοκτησίας.

Η κούρσα επενδύσεων σε γη στον παγκόσμιο Νότο 

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ Ο Παναγιώταρος είχε ρίξει στον αέρα στην κηδεία Ντερτιλή!

Από την αστυνομία ανακοινώθηκε ότι από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα των βαλλιστικών ερευνών σε όπλα που κατασχέθηκαν από μέλη της Χρυσής Αυγής, προέκυψε ότι το όπλο των 9mm που βρέθηκε στην κατοχή του Ηλία Παναγιώταρου, είχε χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια της κηδείας του χουντικού Νικόλαου Ντερτιλή στις 31 Ιανουαρίου 2013, για άσκοπους πυροβολισμούς.
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι...

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΑΝΕΡΓΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!!!! Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΣ 19/1/13 ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ!!!

Α/Φ: ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ 2.57 ΛΕΠΤΑ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ.


ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

ΟΤΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΞΕΠΛΕΝΕ ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕΙ! ΟΧΙ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ”…

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΕΥΧΟΣ ΤΡΙΤΟ Αρ. Φύλλου 100 16 Φεβρουαρίου 2010


Με Προεδρικό Διάταγμα που εκδόθηκε στην Αθήνα στις 2−2−2010 σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 47 παρ.1 του Συντάγματος, ύστερα από πρόταση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και γνωμοδότηση του Συμβουλίου Χαρίτων,

αποφασίζουμε:

Χαρίζεται:

1 .Το υπόλοιπο της ποινής του....

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!


Το χουμε πεί και το ξαναλέμε...Οι ελευθερίες των Ελλήνων τίθενται σε διωγμό ήδη...
Γιατί το να μην μπορείς να βρείς μία δουλειά (της προκοπής) ή να αξιοποιήσεις τις σπουδές σου ή το κράτος προνοίας να σου προσφέρει τα βασικά, είναι μια μορφή βίας και διωγμού!

Όμως, ο διωγμός αυτός δεν είναι αρκετός για το σύστημα των ανθελλήνων.Αυτοί δεν αρκούνται σε μέτρα και φτώχεια...Αν δεν εξοντώσουν κάθε τί (Ελληνικό - Ορθόδοξο) που μπορεί να πάει κόντρα στο ρεύμα, κόντρα στην παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, αντίθετα στη νέα τάξη πραγμάτων, δεν θα ησυχάσουν...Και τούτο, διότι το σχέδιο αποδόμησης πηγαίνει πολύ πιο μακριά από ορισμένα παπαγαλάκια σε κανάλι και βουλή.....

Tην άλλη Δευτέρα κατατίθεται ο προϋπολογισμός: Φέρνει φόρους 44 δισ. ευρώ


Αλλαξε η πολιτική ατζέντα αλλά όχι η οικονομική. Την ερχόμενη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου κατατίθεται στη Βουλή το προσχέδιο του προϋπολογισμού και το βέβαιον είναι ότι το 2014 θα αποτελέσει ένα ακόμη έτος λιτότητας για τους Ελληνες πολίτες.

Οι πολίτες θα κληθούν να καταβάλλουν αυξημένους φόρους αλλά το 2014 θα σημαδευτεί από περαιτέρω περιστολή των δαπανών σε κρίσιμους τομείς της οικονομίας, όπως είναι η υγεία και η παιδεία.
Ο πήχης των φορολογικών εσόδων (από την άμεση και έμμεση φορολογία) είναι στα 44 δισ. ευρώ,

ΑΠΟ MΙΚΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ... ΒΙΝΤEΟ ΕΛΕΝΗ ΛΟΥΚΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΑΔΑ,,, ¨ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ... ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ..."


Θεαματική επανεμφάνιση έκανε η Ελένη Λουκά. Αυτή τη φορά επέλεξε να... χτυπήσει στη ΓΑΔΑ όπου με αφορμή τις συλλήψεις των βουλευτών της Χρυσής Αυγής,

«Φασίστες είστε εσείς. Ερχεται το τέλος σας» φώναζε συνεχώς η Ελένη Λουκά την ώρα που οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. προσπαθούσαν να την απομακρύνουν από την είσοδο

ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΑΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ "ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ" Μύδροι και από Α.Κουγιά για τις κατηγορίες κατά ΧΑ: "Δεν υπάρχουν στοιχεία"


Aνέκδοτο έχει γίνει στους κύκλους των ποινικολόγων όλης της χώρας το περίφημο "πόρισμα" ή καλύτερα οι δικογραφίες Δένδια που για πρώτη φορά μετά το 1967 οδήγησαν Έλληνες πολιτικούς πίσω από τα κάγκελα της φυλακής.

Μετά τον γνωστό αριστερό ποινικολόγο Μιχάλη Δημητρακόπουλο ο οποίος έκανε παρέμβαση σε εκπομπή του ΑΝΤ1 (και τον έκοψαν στον αέρα γιατί προφανώς δεν τους άρεσαν αυτά που έλεγε) και οποίος με πέντε σταράτες κουβέντες αποδόμησε ολόκληρο το κατηγορητήριο κατά της ΧΑ, ήρθε και από την "δεξιά" πλευρά του φάσματος των δικηγόρων, ο έμπειρος ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας για πει αυτό που πλέον έχει καταλάβει όλη η Ελλάδα: Ότι το κατηγορητήριο είναι διάτρητο στην καλύτερη περίπτωση και οι κατηγορίες αστήρικτες και "ορφανές" από στοιχεία.