ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «αναγνωρίζει» την μακεδονική γλώσσαΠρος έκπληξη των Ελλήνων επισκεπτών του η επίσημη ιστοσελίδα του αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης προσφέρει ως επιλογή γλώσσας τα «μακεδονικά».

Στον κατάλογο με τις γλώσσες που κάποιος χρήστης μπορεί να εξυπηρετηθεί συναντά κανείς τα αγγλικά, τα γαλλικά, τα γερμανικά, τα ρώσικα αλλά και... τα «μακεδονικά».

Έτσι ένας επιβάτης από την ΠΓΔΜ μπορεί να επιλέξει την ένδειξη «μακεδονικά», προκειμένου να αλλάξει η σελίδα και να ακολουθήσει πιο εύκολα τα βήματα για να κλείσει το εισιτήριο του.

Ρωσία: "Στόχος των πυρηνικών μας όπλων, πλέον, η Τουρκία λόγω αντιβαλλιστικού ραντάρ"!


Mε μία ανακοίνωση-κεραυνό, το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς, την στοχοποίηση από βαλλιστικά πυρηνικά βλήματα του τουρκικού αντιβαλλιστικού ραντάρ που έχει εγκατασταθεί από το ΝΑΤΟ στην περιοχή της Μαλάτειας, 400 μίλια νοτιοανατολικά από την πρωτεύουσα της χώρας Άγκυρα την 1η Ιανουαρίου 2012!

Τούρκοι στρατιωτικοί για την τάφρο: "Δεν θα σας σώσει"!


Η τουρκική ιστοσελίδα Askerhaber ("Στρατιωτικά Νέα") επικαλούμενη πηγές του τουρκικού Στρατού αναφέρει σε δημοσείευμά της ότι “Η Ελλάδα κοντεύει να τελειώσει το χαντάκι που ετοίμασε για να μην περνάνε τα τουρκικά άρματα αλλά αυτό δεν θα ωφελήσει σε τίποτα. Πηγές 

Μνημονιακοί και Αντιμνημονιακοί προδότες!Αυτήν την στιγμή παίζεται ένα μεγάλο παιχνίδι παραπληροφόρησης και προπαγάνδας εις βάρος του ελληνικού λαού. Η πλειοψηφία, ορθώς κατά την γνώμη μου, θεωρεί τα τρία μνημονιακά κόμματα (Πασόκ, ΝΔ, Λάος) προδοτικά. Δεν θα ασχοληθούμε με αυτά γιατί έχουν ειπωθεί ήδη πάρα πολλά. Αυτοί είναι οι εχθροί που τους ξέρουμε. Εδώ θα μας απασχολήσουν οι κρυφοί. Αυτοί που όχι μόνο δεν θεωρούνται προδότες από τον πολύ κόσμο, αλλά αντιθέτως παρουσιάζονται ως η λύση στο πρόβλημα. 
Ποιος τους διαφημίζει και τους προβάλει ως επαναστάτες, πατριώτες (!!!) και λαϊκούς ήρωες;

Από την φωνή των Πομάκων της Θράκης, Ζαγάλισα.


Μετά το άρθρο Απόφαση συγκρότησης Δ.Σ. πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπήςτης Ζαγάλισα (φύλλο 54, Ιούνιος 2011) αναφορικά με την ύπουλη απόπειρα μη συγχώνευσης και συγκρότησης των Διοικητικών Συμβουλίων των νέων σχολικών επιτροπών του δήμου Αρριανών ν. Ροδόπης και την ευρεία έκταση που πήρε το θέμα, το Δημοτικό Συμβούλιο αναγκάστηκε άρον άρον να προχωρήσει στη συγχώνευση των σχολικών επιτροπών και στη συγκρότηση Διοικητικών Συμβουλίων των νέων επιτροπών που προκύπτουν, όπως επιτάσσεται από τις διατάξεις του ν. 3852/2010 (αποφάσεις υπ’ αρ. 157, 158, 159 και 160/2011).

Με δύο γκόλ του Φάνη Γκέκα κέρδισε η Σαμψούντα-σπόρ στον πόντο, εκεί που χτυπούν οι καρδιές εκατομμυρίων Ελλήνων.

                                                                     Δείτε τα γκολ.

ΛΟΒΕΡΔΟΣ: ΑΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!


Ένας απίστευτος λαικιστής δελφίνος του ΠΑΣΟΚ, ο ανεκδιήγητος Αντρέας Λοβέρδος, ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΑΜΕΣΑ τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εκπομπή Πρωινό του ΜΕΓΚΑ και άφησε άναυδους τους παρουσιαστές, να μην κάνει εξεταστική επιτροπή για την οικονομία όταν γίνει πρωθυπουργός και να αφήσει ήσυχο τον Γιώργο Παπανδρέου! Είπε ακριβώς:όποιος αγγίξει τον Γιώργο Παπανδρέου θα γίνει ΜΑΚΕΛΕΙΟ στην Ελλάδα!!!
Το μόνο ΜΑΚΕΛΕΙΟ κύριε Λοβέρδο που θα γίνει, θα είναι εκείνο του Στέφανου Χίου στο ΚΟΝΤΡΑ!

Τα βιβλία της Αννας -Θρησκευτικά Β' Γυμνασίου χωρίς Ιησού και Παναγία

 Για την Διαμαντοπούλου έχει μεγαλύτερη σημασία η ενότητα «Ο Ιησούς Χριστός στο κοράνι και στη λογοτεχνία του Ισλάμ» παρά

να διδαχθούν οι μαθητές  για την Παναγία, τα Πάθη, τη Σταύρωση και την Ανάσταση του Κυρίου!!!! 

Δικάστε τους γενίτσαρους

Παγκόσμιοι πρωταθλητές προδοσίας όλων των εποχών. Στημένο παιχνίδι εδώ και χρόνια.Κυβερνήσεις προδοτών όλοι τους, μετά την μεταπολίτευση.
Τσεκαρισμένα κωλόπαιδα μας έστελναν μια ζωή οι παγκόσμιοι, μεγαλωμένα και εκπαιδευμένα για ένα και μόνο σκοπό, την καταστροφή της Ελλάδος.