ataktesfones@gmail.com

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2012

Για πρώτη φορά οι ανάπηροι πολέμου αποφάσισαν να ΜΗΝ παρελάσουν !!!!!!

 
Η Συνομοσπονδία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας ανακοίνωσε ότι για πρώτη φορά τα μέλη της δεν θα συμμετέχουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου, θέλοντας να αντιδράσουν με τον δικό τους τρόπο στα σκληρά κυβερνητικά μέτρα που επιβάλλονται και προωθούνται. «Εμείς οι ανάπηροι μαχητές αυτών των....
τελευταίων πολέμων συνεχιστές των προγόνων μας του 1821, αποφασίσαμε μέσω της Συνομοσπονδία Αναπήρων και Θυμάτων Πολέμου Ελλάδας –ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ- να μην παρελάσουμε, αντιδρώντας και εμείς στα σκληρά μέτρα που έχει πάρει η Κυβέρνηση εναντίον του Λαού μας και ειδικότερα των Συμπολεμιστών μας», λέει χαρακτηριστικά η ανακοίνωσή τους
πηγη.

Χρυσοχοίδης "κατά" λαθρομεταναστών.

Ο "πολύς" Μιχάλης Χρυσοχοίδης έκανε δήλωση για την πάταξη της εγκληματικότητας η οποία έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις λόγο της ραγδαίας αύξησης των λαθρομεταναστών οι οποίοι έρχονται λαθραία στην Ελλάδα και προβαίνουν, μαζί με τους Έλληνες εγκληματίες, τό τόνισε αυτό ο Μιχάλης,σε εγκληματικές πράξεις.
Μισή μισή η ζημιά, δεν τα φόρτωσε όλα στους λαθρομετανάστες, είμαστε και εμείς εξίσου υπεύθυνοι όσο και οι λαθρομετανάστες.

Οι μισθοί έως το 2014 στα 300 ευρώ! Μισθοί Κίνας


Σε κατηφόρα οι μισθοί έως το 2014 

ΣΕ ΠΤΩΤΙΚΉ ΠΟΡΕΊΑ ΑΝΑΜΈΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΝ ΝΑ ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΙΣΘΟΊ ΣΤΗ ΧΏΡΑ ΜΑΣ ΜΈΧΡΙ ΤΟ 2014.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για τη διετία 2010-11, οι Έλληνες έχουν ήδη χάσει το 15,5% των πραγματικών τους εισοδημάτων,ενώ οι απώλειες στα τέλη του 2012 θα έχουν εκτιναχθεί στο 25%, σύμφωνα με στοιχεία της τελευταίας έκθεσηςΝομισματικής Πολιτικής της Τραπέζης της Ελλάδος.
Σύμφωνα με την εν λόγω έκθεση, μέσα από την οποία αποκαλύπτεται ότι τα 2/3 της μειωμένης αποδοτικότητας των φόρων οφείλονται στην ύφεση, παρουσιάζονται οι δραματικές επιπτώσεις της οικονομικής πολιτικής που εφαρμόζεται από το 2010 μέχρι σήμερα, ενώ καυτηριάζονται
η «έλλειψη αποφασιστικότητας και πολιτικής βούλησης» από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.

ΠΟΤΕ ΚΟΛΛΗΣΕ ΕΝΣΗΜΑ ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;;;
Βγήκε, που λέτε, αυτός ο μυστικοσύμβουλος του προέδρου Τόνυ στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και ξέρετε τι είπε; Οι άνθρωποι είπε που θα στελεχώσουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ πρέπει να προέρχονται από την κοινωνία, να ανήκουν στον κόσμο της εργασίας, να έχουν ένσημα και να ξέρουν τι σημαίνει επιβίωση.
Εν πολλοίς, σωστές οι συμβουλές σου καλέ μου Φαήλε αλλά ο αρχηγός σου τι γνώμη έχει;
Γιατί ο πρόεδρος Τόνυ με την καταγωγή που έχει, δεν νομίζω να πιστεύεις ότι προέρχεται από την κοινωνία...

Νικόλας Ευαγγελάτος-Η αναζήτηση συνεχίζεται

 Ο μεγαλοδημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος είναι κοντά( μετά από πολλές ώρες ρεπορτάζ) στην μεγάλη ανακάλυψη όλων των τυφλών μαϊμού, οι οποίοι παρέσυραν την χώρα στο χέρια του ΔΝΤ εισπράττοντας  παράνομα επιδόματα. Νικόλα εμείς είμαστε μαζί σου, όλα στη φόρα!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διεστραμμένος, ανώμαλος κυκλοφορεί ελεύθερος

 

Η Ε.Κουντουρά στο Ραδιο ALPHA "Δεν θα παραδώσω Εθνική Κυριαρχία"

 Το μέλλον μας είναι διασφαλισμένο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ Ο ΧΥΤΗΡΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΟΛΟΥΣ Ο ΛΑΟΣ.... «Οι πρόωρες εκλογές δεν προσφέρουν στη χώρα»«Θεωρώ ότι όλοι οι πολιτικοί θα έπρεπε να σκεφτούν ότι οι εκλογές, τη στιγμή που γίνονται, δεν προσφέρουν στη χώρα. Θεωρώ ότι η επόμενη βουλή θα είναι χειρότερη από την παρούσα και θα υπάρξει και μια αποσταθεροποίηση» είπε ο Τηλέμαχος Χυτήρης σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ. Ο πρώην υπουργός εκτίμησε πως τα ποσοστά των μεγάλων κομμάτων δεν θα φθάσουν στα ποσοστά 45% του παρελθόντος, αλλά θα διαμορφωθούν πολύ χαμηλότερα και πρόσθεσε: «Φοβάμαι ότι....

Καταδικάστηκαν οι δυο Καστοριανοί, που μήνυσε ο κ. Αβραμόπουλος (αναλυτικό ρεπορτάζ - βίντεο).Έ  
γινε στο Πρωτοδικείο Καστοριάς, η δίκη Αβραμόπουλου κατά δυο Καστοριανών, τους οποίους μήνυσε για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.
Η δίκη ήταν πολύωρη, ξεκίνησε στις 9 πμ και η απόφαση βγήκε... στις 2 το μεσημέρι, παρόλο που υπήρξαν μόνο τέσσερις μάρτυρες, δύο από κάθε πλευρά.

Μετρήσατε σωστά; Μήπως ήταν πάνω από 100%;

Το σταλινικό ποσοστό που εξασφάλισε την Κυριακή ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σ’ αυτή τη διαδικασία που ουδέποτε κατάλαβα – καθώς πρόκειται για μια παράδοξη και από τη φύση της αμφισβητούμενη επιχείρηση νομιμοποίησης, μια και οι κανονικές εκλογές προϋποθέτουν την ύπαρξη εκλογικών καταλόγων, φακέλων, λευκών, υπογραφών δικαστικών αντιπροσώπων και όλα τα σχετικά. 
 
Δεν πρόκειται, όμως, μόνο για το αλά… Τσαουσέσκου ποσοστό του μοναδικού υποψηφίου, καθώς κάτι ανάλογο είχε συμβεί και στις 8 Φεβρουαρίου του 2004, όταν ο Γ. Παπανδρέου είχε «εισπράξει» τα 1.017.085 από τα 1.020.145 ψηφοδέλτια που έπεσαν στην κάλπη! 

Πρόκειται για το γεγονός ότι για πρώτη φορά σε εσωκομματική εκλογική διαδικασία προσήλθαν μόνο όσοι ήθελαν να ψηφίσουν τον έναν και μοναδικό υποψήφιο. 

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ... ΔΕΡΒΙΣΗΔΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ!
ΜΑΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΜΥΣΤΑΓΩΓΙΑΣ!
Τα πάντα πλέον περιμένουμε να δούμε σε τούτη τη χώρα. Έτσι σήμερα διαβάσαμε πως: "Το συγκρότημα των περιστρεφόμενων δερβίσηδων Al Tannoura θα βρίσκονται στα Γιάννενα προσφέροντάς μια... νύχτα μυσταγωγίας, το Σάββατο 24 Μαρτίου, στις 9 μ.μ., στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Τουρκική εταιρεία-βιτρίνα της ΜΙΤ καταθέτει προτάσεις για αγορά ελληνικών λιμανιών!


Το έχουμε σημειώσει και στο παρελθόν και αποδεικνύεται με όλο και μεγαλύτερη ευκρίνεια: Η Τουρκία δεν θα χρειαστεί να ρίξει "ούτε σφαίρα" για να πετύχει τις διεκδικήσεις της. Με την απειλή ότι θα χρησιμοποιήσει βία, με την φρενήρη ανάπτυξη της πολεμικής βιομηχανίας της και τα χιλιάδες εξοπλιστικά προγράμμαά της θα εξαντλήσει την Ελλάδα και θα τα πάρει όλα άκοπα, χάρη βέβαια στην, μηδενικού πατριωτισμού, νοοτροπία της ελληνικής πολιτικής και οικονομικής ελίτ.
 
Η τελευταία απόδειξη έρεχεται από την τουρκική Global Investments Holding, η οποία αποφάσισε να διεκδικήσει και να αγοράσει ... ελληνικά λιμάνια στα νησιά του Αιγαίου και στην ηπειρωτική Ελλάδα, αλλά και να επενδύσει στο χώρο της ενέργειας και των υποδομών όπως δήλωσε στο Reuters το μέλος του ΔΣ της εταιρείας, Αντνάν Νας.

Βίντεο: Άνδρας νεκρός από ηλεκτροσόκ σε αστυνομική καταδίωξη

     Τη ζωή του έχασε ένας άνδρας στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας όταν οι αστυνομικοί που τον καταδίωκαν χρησιμοποίησαν όπλο που προκαλεί ηλεκτροσόκ. Το πιο απίστευτο είναι πως, όπως λέει η οικογένεια του θύματος, φαίνεται πως οι αστυνομικοί τον μπέρδεψαν με άλλο ύποπτο και του επιτέθηκαν γιατί από σύμπτωση βρέθηκε μπροστά τους.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Australian», ο 21χρονος Βραζιλιάνος Roberto Laudisio βρέθηκε, όπως λένε η οικογένειά του και οι φίλοι του, στο στόχαστρο των αστυνομικών οι οποίοι πιθανότατα κυνηγούσαν έναν άλλο άνδρα που είχε κλέψει ένα πακέτο μπισκότα από ένα κατάστημα.

Φίλος του θύματος είπε πως...


Στρατόπεδο της Κοζάνης θα γίνει χώρος συγκέντρωσης παράνομων μεταναστών


Τη δημιουργία του πρώτου χώρου συγκέντρωσης μεταναστών χωρίς χαρτιά στη χώρα αποφάσισε το υπουργικό συμβούλιο της Δευτέρας. Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδης ενημέρωσε πως θα καταθέσει τροπολογία στη Βουλή, με την οποία θα...

"Μαχαίρι" σε εκατοντάδες διευθυντικές θέσεις του Δημοσίου

Τέλος εποχής για 2.174 οργανικές μονάδες σε φορείς του Δημοσίου φέρνει το νομοσχέδιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που κατατέθηκε χθες στη Βουλή. Η κατάργηση αφορά το 40% των μονάδων και θα οδηγήσει σε μαχαίρι στις θέσεις προϊσταμένων, ενώ από την παύση χορήγησης επιδομάτων θέσης ευθύνης θα προέλθει εξοικονόμηση περισσότερων από 6,2 εκατ. ευρώ ετησίως.
Ετσι, για παράδειγμα, η αναδιάρθρωση στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικής Υποστήριξης του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης οδήγησε στην κατάργηση 12 διευθύνσεων, 39 τμημάτων και 13 γραφείων.

Αντιστοίχως, η ενοποίηση όλων...

Τράβαγε βίντεο την εκτέλεση έξω από το εβραϊκό σχολείο ο δράστης;

Είχε μια κάμερα περασμένη στον λαιμό του ο δράστης του μακελειού στην Τουλούζ, σύμφωνα με την εφημερίδα Sud-Ouest.

Η εφημερίδα, επικαλείται αυτόπτη μάρτυρα και όλα θα επιβεβαιωθούν από τις κάμερες ασφαλείας του σχολείου.
Ο ίδιος μάρτυρας γράφει η εφημερίδα, είπε ότι ο δράστης ή είχε τατουάζ στο πρόσωπό του ή είχε μια τεράστια ουλή.

Ο ραβίνος Τζόναθαν Σάντλερ άφησε την τελευταία του πνοή δίπλα στα δυο του παιδιά την...

Η ΝΔ μαζεύει χρήματα... με SMS!!!!

Οι άτακτες φωνές  δίνουν την δυνατότητα (προνόμιο) στους αναγνώστες να λάβουν κι αυτοί μέρος στην εκστρατεία της Νου Δούλας εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! 
Ο τρόπος είναι απλός: Μέσω του πρωτοποριακού συστήματος ΧΕ-ΣΕ-ΜΕΣ!
Γράψτε απλά την λέξη ΠΡΟΔΟΤΕΣ στα σχόλια!
Αν βέβαια βρίσκεστε σε κατάσταση συγγραφικού οίστρου μπορείτε να γίνετε πιο αναλυτικοί, το ΧΕ-ΣΕ-ΜΕΣ θα σας υποστηρίξει!

Με γνώμονα τη διαφάνεια και στόχο την έμπρακτη συμβολή των πολλών, η Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε, ενόψει των επικείμενων εκλογών, οικονομική εκστρατεία με σύνθημα "Δυνατή Νέα Δημοκρατία". Τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος που θέλουν να συμμετάσχουν μπορούν να στέλνουν στον αριθμό 54080 ένα ή περισσότερα sms, στα οποία γράφουν: ΝΔ.
Η χρέωση για κάθε sms θα είναι 1,48 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.).
Γράφουμε ΝΔ και στέλνουμε το sms στο 54080.
Κοστίζει 1,48 ευρώ.
Το μήνυμα που αποστέλλεται έχει ως εξής:

Χρυσοχοΐδης: θα συλλαμβάνεται επιτόπου όποιος… πειράξει τους επισήμους!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώνει σχετικά με τις και πιθανές γιούχες κατά πολιτικών ότι όποιος επιχειρήσει επιθέσεις κατά των επίσημων αρχών θα συλλαμβάνεται και θα παραπέμπεται στο Αυτόφωρο!

Ο κ. Χρυσοχοΐδης τονίζει χαρακτηριστικά ότι ...

Ο ΕΦΕΤ ξαναβρίσκει προϊόντα του LIDL, μολυσμ ένα με τον φονικό ιό e-Coli!!


 

…και τα ελληνόφωνα ΜΜ”Ε” το βουλώνουν…

Αλήθεια, οι Γερμανοί θα ξαναγκρινιάξουν; Θα ξαναπιέσουν για να παραιτηθεί ο πρόεδρος του ΕΦΕΤ, ή μήπως θα ξαναζητήσουν να μην κατασχεθούν τα επικίνδυνα προϊόντα; Μήπως θα ξαναβάλουν “φίλους” πολιτικούς να πιέσουν να διαγραφεί το πρόστιμο; Καλόμαθαν οι…
Γερμανοί στα σύκα με τις μίζες και τα σκάνδαλα. Όμως, ίσως να μάθουν ότι δεν θα τους περνάει πάντα η λαμογιά…

Τα μολυσμένα προϊόντα με το βακτήριο E.coli που ανακάλυψε ο ΕΦΕΤ σε ελέγχους που πραγματοποίησε στη Βόρεια Ελλάδα,

ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΟΥΒΕΛΗ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΡΟΝΕΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

 Τσετίν Μάντατζη στην Ξάνθη και Κοτζά Μουμίν Ριτβάν στην Κομοτηνή είναι σε συζητήσεις με την Δημοκρατική Αριστερά (ΔΗΜΑΡ).

Ο Ιλχάν Αχμέτ θυμάται τις παλιές του δόξες, καιμάλλον την στρίβειν δια του αρραβώνος από την Ντόρα, βάζοντας πλώρη σε γνωστούς γνώριμους δρόμους που τον ανέδειξαν.

Βασιλικότεροι του βασιλέως στον Τούρκο πρέσβη, γνωστοί μειονοτικοί δημοσιογράφοι.

Που φαίνονται ότι είναι αποστασιοποιημένοι αλλά ξέρουν καλά το παιγνίδι και το δούλεμα ελληνικών και τουρκικών αρχών.

ΤΡΟΜΕΡΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΟΣ ΠΑΣΟΚ......ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ....

Πρόβα τζενεράλε τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ;


Πρόβα τζενεράλε τα επεισόδια στο ΟΑΚΑ;

Τα σοβαρά επεισόδια που έγιναν στο ΟΑΚΑ ήταν το χρονικό μιας προαναγγελθείσας εικόνας διάλυσης και καταστροφής. Μόνο αφελείς θα μπορούσαν να υποστηρίξουν ότι ξαφνιάστηκαν από τη διάλυση του Ολυμπιακού Σταδίου, τους δεκάδες τραυματίες και τις ανυπολόγιστες ζημιές στο γήπεδο – κόσμημα για τη χώρα.

Πως τα "μαύρα νέα" γίνονται ... "κερδισμένα στοιχήματα"

 


Οταν λέμε ότι κάποιοι επιμένουν να κάνουν "το άσπρο, μαύρο" και "το μαύρο, άσπρο", το εννοούμε:"Κέρδισε το στοίχημα ο Ε.Βενιζέλος γιατί πήγε πάρα πολύς κόσμος να ψηφίσει", σημείωνε ο πολιτικός αναλυτής του MEGA, M.Kαψής!

Δηλαδή, το ότι ο Ε.Βενιζέλος ως μοναδικός υποψήφιος, πήρε στις εσωκομματικές εκλογές του 2012 τις μισές ψήφους από αυτές που είχε πάρει στις αντίστοιχες εκλογές του 2007, τις οποίες σημειωτέον είχε χάσει πανηγυρικά, είναι "κερδισμένο στοίχημα"; Και ότι συνολικά πήγαν να ψηφίσουν το 27% (το πολύ...) των ψηφοφόρων του 2007, είναι ο "πάρα πολύς κόσμος";

Ο Ράϊχενμπαχ βρίσκεται στην Ελλάδα από το 1839 !!!!


Με διαταγή του Βασιλέως Όθωνος, η οποία δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Α΄ 19, της 5ης  Οκτωβρίου 1839, παρασημοφορείται με τον αργυρούν σταυρόν των Ιπποτών του Τάγματος του Σωτήρος, ο Χρηστόφορος Ράϊχενμπαχ, υπολοχαγός του πυροβολικού και διευθυντής του Νομισματοκοπείου