ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 2 Ιουνίου 2014

ΚΑΤΑΙΓΙΣ 2014: Το ΠΝ "βουλιάζει" τα σχέδια της Τουρκίας για σεισμικές έρευνες δυτικά της Σαμοθράκης


«Μπλε» εναντίον «κόκκινων» ναυτικών δυνάμεων στο βόρειο Αιγαίο και τελική φάση με απόβαση στη Σαμοθράκη, προβλέπει μεταξύ άλλων το σενάριο της άσκησης του Πολεμικού Ναυτικού «ΚΑΤΑΙΓΙΣ-2014». Η επιλογή του νησιού κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, αφού οι Τούρκοι λίγα 24ωρα πριν στείλουν ολόκληρο στόλο να «εισβάλει» στις Κυκλάδες είχαν προαναγγείλει έρευνες δυτικά της Σαμοθράκης και νότια τη Θάσου.

Ο Σόιμπλε αποκάλυψε αυτό που μας έκρυβαν προεκλογικά – Νέο πακέτο μέτρων 10 δισ.

Ο Σόιμπλε αποκάλυψε αυτό που μας έκρυβαν προεκλογικά – Νέο πακέτο μέτρων 10 δισ.
Η Ελλάδα που πανηγυρικά βγήκε στις αγορές και τελειώνει από τα μνημόνια, επανέρχεται στο τούνελ των μνημονίων ξανά μέσω της συνέντευξης του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στο περιοδικό Focus.

ΕΚΤΑΚΤΟ ΤΩΡΑ!!!ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΟΛΟΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!Πάνω από εβδομήντα Μονάδες ΚΑΙ υποβρύχια βγάζει έξω το Πολεμικό μας Ναυτικό!!!


eA5IOiD

Άρχισαν βροντές και “Καταιγίδες” στο Αιγαίο …Βγαίνει για τσαμπουκά ο Στόλος ; …Ή.....


Βερολίνο προς κυβέρνηση: "Τι είπατε, φοροελαφρύνσεις; Δεν καταλάβατε καλά..."


Απανωτά χαστούκια δέχεται η κυβέρνηση που τόλμησε λίγες ημέρες μετά τις Ευρωεκλογές να ψελλίσει κάτι για αλλαγή οικονομικής πολιτικής και φοροελαφρύνσεις προς τους Έλληνες. «Ξεχάστε το», απαντά το Βερολίνο που έσπευσε μέσω του υπουργού Οικονομικών Β. Σόιμπλε να θέσει θέμα εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ αν δεν συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις και να δείξει ποιος πραγματικά κάνει κουμάντο σε αυτή τη χώρα.