ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Αφρικανοί λοιδορούν την προεδρική μας φρουρά;;;

Μετά την τραγική ιστορία, όπου Πακιστανοί κατέβασαν την Ελληνική σημαία και ανάρτησαν την πακιστανική απο την ιστορική κεντρική πύλη του κάστρου των Ιωαννίνων, ένα νέο κρούσμα έρχεται να ταράξει την κοινωνία μας...

Αφρικανοί μετανάστες συγκεντρώθηκαν στο μνημείο του αγνώστου στρατιώτη και άρχισαν να κινούνται απειλητικά προς τους Εύζωνες που ήταν εκείνη τη στιγμή στο σημείο. 
 Ύστερα από παρέμβαση του αξιωματικού που ήταν σε υπηρεσία, οι αλλοδαποί απομακρύνθηκαν χωρίς να σημειωθούν άλλα παρατράγουδα.
epanastasi.gr



Πρωτοφανές επεισόδιο στην βουλή: Υπάλληλος αρνήθηκε να παραλάβει ερώτηση βουλευτή, επειδή περιείχε “απαξιωτικούς” χαρακτηρισμούς για τον ΓΑΠ και τον Παπακωνσταντίνου!

Δεν έχει προηγούμενο το επεισόδιο που συνέβει στην βουλή και διήρκησε σχεδόν μία ώρα. Αφορά την ερώτηση του βουλευτή Νικου Νικολόπουλου που σας παρουσιάσαμε χθες, η οποία ξεκινούσε ως: «ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ  ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ       ΤΩΝ ΣΤΕΝΟΤΕΡΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΙΔΥΜΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ » (Πρόκληση: Διορίζουν τους στενούς συνεργάτες του Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου σε “χρυσές” θέσεις! Τους αρχιτέκτονες του δολοφονικού μνημονίου!)

και αφορά τις εξοργιστικές αποκαλύψεις για τακτοποίηση στενών συνεργατών των καταστροφέων της Ελλάδας, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου σε “χρυσές” θέσεις το τελευταίο διάστημα.

ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ... ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΑΝ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ...!!

Ο 54χρονος Μαρκ Γουόρσφολντ, συνελήφθη από την αστυνομία την ώρα που παρακολουθούσε την κούρσα της ποδηλασίας σε περιοχή λίγο πιο έξω από το Σάρεϊ.

Η αιτιολογία ήταν: "Συνελήφθη γιατί δεν έδειχνε να απολαμβάνει αυτό που έβλεπε, έστω με ένα χαμόγελο".




Ο Γουορσφολντ καθηγητής πολεμικών τεχνών και πρώην στρατιωτικός, ισχυρίζεται ότι τον έριξαν στο έδαφος και του έβαλαν χειροπέδες την ώρα που περνούσαν από μπροστά του οι ποδηλάτες.

Το παρασκήνιο της συνάντησης του Αλέξη Τσίπρα με τον Σιμόν Πέρες

Η είδηση πέρασε στα ψιλά της επικαιρότητας. Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας ήρθε στην Αθήνα και είχε συνάντηση μιας ώρας με τον πρόεδρο του Ισραήλ Σιμόν Πέρες. Μετά τη συνάντηση, αποχώρησε χωρίς να κάνει δηλώσεις και προφανώς επέστρεψε στο Ρέθυμνο όπου παραθερίζει με την οικογένεια του. Η συνάντηση ήταν μια έκπληξη, αν σκεφτεί κανείς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντίθετος στη συνεργασία με το Ισραήλ.
 Στο επικαιροποιημένο πρόγραμμα που παρουσίασε στις αρχές Ιουνίου ο κ. Τσίπρας αναφέρεται ότι το κόμμα έχει «συνολική και κατηγορηματική αντίθεσης προς τη συμφωνία στρατιωτικής συνεργασίας Ελλάδας - Ισραήλ, η οποία δορυφοροποιεί τη χώρα μας».

Η βενζίνη αγγίζει τα 2 ευρώ - Ξέρετε πόσο φόρο παίρνει το κράτος;(ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ)




Ρωτήσαμε ιδιοκτήτη πρατηρίου υγρών καυσίμων και μάθαμε ότι για κάθε λίτρο βενζίνης που αγοράζει πλέον ο έλληνας οδηγός πληρώνει σε φόρους πάνω από...
ένα ευρώ. Δηλαδή από τα 1,80 ευρώ της μέσης πανελλαδικής τιμής, το τμήμα που αντιστοιχεί στον ειδικό φόρο κατανάλωσης και στον ΦΠΑ είναι άνω του ευρώ.Σκεφτείτε τι λεφτά βγάζει το κράτος μόνο από φόρους στο πετρέλαιο και στην βενζίνη αν στο 1,80 που βάζετε εσείς βενζίνη πάνω από 1 ευρώ είναι φόροι και κανονικά η τιμή της βενζίνης κυμαίνετε στα 0,60 λεπτά χωρίς τους φόρους!

Και όσο αυξάνεται η διεθνής τιµή τόσο αυξάνονται η τιμή διυλιστηρίου και η λιανική τιμή αλλά και........

ΣΟΚ: Αγνοούνται επτά αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων



Αγνοούνται από το περασμένο σαββατοκύριακο επτά καμερουνέζοι αθλητές, οι οποίοι βρίσκονταν στην...