ataktesfones@gmail.com

Σάββατο, 16 Φεβρουαρίου 2013

ΜΥΚ: Ένα αληθινό περιστατικό της δράσης της μονάδας υποβρυχίων καταστροφών

Άφησαν πίσω τους μόνο τον θάνατο
              Η ιστορία που ακολουθεί, είναι πέρα ως πέρα αληθινή αλλά δεν είναι δυνατό να διασταυρωθεί λόγω του υψίστου βαθμού απορρήτου που υπήρξε και της δράσης που ανέλαβε μία Ελληνική ομάδα. Η όλη επιχείρηση έγινε «προς παραδειγματισμό» και μέχρι σήμερα αυτοί που τότε είχαν πάρει το μήνυμα, εξακολουθούν να είναι πολύ προσεκτικοί απέναντι στη χώρα μας.
Η ιστορία μου μεταφέρθηκε από αγιορίτη μοναχό, στον οποίο εξιστορήθηκε από έναν από τους πρωταγωνιστές της και ο οποίος ζήτησε ολιγοήμερη άδεια προκειμένου να ηρεμήσει μετά από αυτά που για την πατρίδα του έκανε.
Η ιστορία ξεκινάει κάπου στο 1993, όταν βρέθηκε νεκρός λιμενικός στην περιοχή της Ηπείρου. Τον είχαν σκοτώσει Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών,

Κράτος εν κράτη οι Αντιεξουσιαστές ...'Εκαναν έφοδο για ανακατάληψη της Βίλας Κάλλας


Με την πολιτική κάλυψη που τους προσφέρουν κάποιοι δεν υπολογίζουν τίποτα !
Σοβαρά επεισόδια εκτυλίχθηκαν στη Βίλα Κάλλας στη συμβολή των οδών Πατησίων και Σκαραμαγκά, όταν περίπου 200 άτομα από τον αντιεξουσιαστικό
χώρο προσπάθησαν να κόψουν τις λαμαρίνες στην είσοδο του κτηρίου προκειμένου να το ανακαταλάβουν.

Άνδρες των ΜΑΤ προχώρησαν σε χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, ενώ ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα στους αντιεξουσιαστές και την αστυνομία.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.,

Μπαράζ Πυραύλων ανατολικά της Κρήτης ...Λουφάξαν τα Μεμέτια (ανανέωση )

                       
Βολές Κατευθυνόμενων Βλημάτων...Ανακοίνωση ΓΕΝ ! Πήρε φωτιά το Πέλαγος ...Μπαράζ πυραύλων Ανατολικά της Κρήτης , Απο Αέρα ,θάλασσα και ξηρά οι ''εκτελεστές '' έδωσαν βροντερό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες !

Η ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Το προοδευτικό και ανοικτό πνεύμα του φιλελευθερισμού είναι γνωστό ότι επικαλείται την πλήρη απολάκτιση κάθε μορφής δόγματος. Πράγματι, δεν υπάρχει τομέας της ανθρώπινης δραστηριότητας όπου το πνεύμα του φιλελευθερισμού να μην έχει υψώσει την αντιδογματική φωνή του: Δύο άνδρες μπορούν να παντρεύονται; Γιατί όχι, απαντά ο φιλελευθερισμός. Το θρησκευτικό πιστεύω των ανθρώπων μπορεί να το σατιρίζουμε; Φυσικά, απαντά ο φιλελευθερισμός. Μπορούμε να αμφισβητήσουμε τα θρησκευτικά δόγματα; Και βέβαια μπορούμε, απαντά και πάλι ο φιλελευθερισμός. Εάν όμως του θέσουμε

Eθνική τράπεζα-Eurobank: Οι κολοσσοί συγχωνεύτηκαν


Ποια είναι η απειλή του προβλεπόμενου προστίμου και τι αποφάσισε η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού για τη Eurobank και την Εθνική Τράπεζα;
Εγκρίθηκε η γνωστοποιηθείσα συγκέντρωση... μεταξύ των εταιριών Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Τράπεζα Eurobank Ergasias υπό όρους και προϋποθέσεις (διορθωτικά μέτρα) από την Επιτροπή Ανταγωνισμού.

Αποφασίστηκε, επίσης, η απειλή του προβλεπόμενου εκ του νόμου προστίμου, σε περίπτωση μη συμμόρφωσης προς τους ως άνω όρους και προϋποθέσεις.

Η Ολομέλεια της Επιτροπής Ανταγωνισμού συνεδρίασε και, με την υπ” αριθ. 562/VIΙ/2013 ομόφωνη απόφασή της,

Δούρειος Ίππος των αλυσίδων φαρμακείων από Ισραήλ ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ!!

Φέρνει από την πίσω πόρτα τις (παράνομες σήμερα) πολυεθνικές που θα οδηγήσουν τον Έλληνα φαρμακοποιό στο λουκέτο και θα αφήσουν τον Έλληνα ασθενή χωρίς φάρμακα…

Πρωτοφανή συμπεριφορά επιδεικνύει –για μια ακόμη φορά- ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος. Σα να μην έφτανε το γεγονός ότι δεν έχει πετύχει να κάνει τίποτα για τις τεράστιες οφειλές που έχει συσσωρεύσει ο οργανισμός του προς όλους τους εμπλεκομένους με το σύστημα Υγείας, τώρα ο κ. Παπαγεωργόπουλος εφαρμόζει τακτική Δούρειου Ιππου για να διασπάσει το αρραγές μέτωπο των φαρμακοποιών,

Νέες προκλήσεις ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ: Ψεύτικος ο ελληνικός πολιτισμός και ιστορία

Η αδαμιαία περιβολή του ανδριάντα του Προμηθέα, προκάλεσε σάλο στα Σκόπια, με αποτέλεσμα να κληθεί η δημιουργός του έργου να καλύψει το επίμαχο σημείο του μυθολογικού ήρωα.

Στο πλαίσιο του φαραωνικού σχεδίου «Σκόπια 2014», που έχει μετατρέψει την πρωτεύουσα της χώρας σε αρχαιοελληνική… Disneyland, τοποθετήθηκε στο λεγόμενο «Πάρκο ηρώων της Μακεδονίας» ο επιχρυσωμένος ανδριάντας του Προμηθέα, ως μέρος ενός μνημείου που αποτελείται από την φτερωτό νίκη, στην κορυφή ενός οβελίσκου, πίσω από τέσσερα άλογα, όλα επιχρυσωμένα.


Αντισυνταγματικό το αυτόφωρο για χρέη στο Δημόσιο!

xrei_10-2-2013
Απόφαση δικαστηρίου της Θεσσαλονίκης ανατρέπει την κυβερνητική πολιτική με τις αθρόες επ’ αυτοφώρω συλλήψεις για μη καταβολή χρεών στο δημόσιο κρίνοντας, ότι οι υποθέσεις πρέπει να εισαχθούν στην τακτική διαδικασία. Στην εισαγγελική πρόταση, που υιοθετεί το μονομελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, γίνονται νύξεις για ρύθμιση-μέτρο πίεσης με εισπρακτικό και μόνο χαρακτήρα, και η αυτόφωρη διαδικασία χαρακτηρίζεται αντισυνταγματική.

Προειδοποίηση ΗΠΑ προς Ελλάδα για την ΔΕΠΑ


Φρένο για ΔΕΠΑ και ΑΟΖ από ΗΠΑ

«Σε άτυπη ενεργειακή ομηρία με σοβαρές γεωπολιτικές προεκτάσεις οδηγείται η Ελλάδα εφόσον πωληθεί η ΔΕΠΑ στη Gazprom» διαμήνυσε η Ουάσιγκτον μέσω υψηλόβαθμου στελέχους του Στέητ Ντιπάρτμεντ που επισκέφθηκε ατύπως την Αθήνα.

Η επίσκεψη και οι επαφές του υψηλόβαθμου στελέχους της αμερικανικής διπλωματίας με την κυβέρνηση κρατήθηκαν επιμελώς μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το γεγονός ότι η αμερικανική πλευρά, σε αντίθεση με το Βερολίνο, δε θα έβλεπε

Το DNA της ελληνικής αγροτικής γης κινδυνεύει με εξαφάνιση

                 

Η Ελληνική Τράπεζα Γενετικού Υλικού στην Θεσσαλονίκη συλλέγει και φυλάσσει DNA από 700 και πλέον ποικιλίες φυτών στην Ελλάδα, εδώ και αρκετές δεκαετίες...

Όπως σχολιάζουν μελετητές για την Τράπεζα, «αποτελεί αξία ασφάλειας και παραγωγικότητας». Ο πλούτος που είναι σε θέση να προσφέρει η συλλογή της Τράπεζας ανέρχεται σε εκατομμύρια ευρώ. Παρόλα αυτά, σήμερα, η Τράπεζα υπολειτουργεί αντιμετωπίζοντας προβλήματα, όπως η έλλειψη ανθρώπινου δυναμικού και η στέγαση. Η υποβάθμιση του ρόλου της μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια του γενετικού υλικού που έχει συλλεχθεί και μαζί με αυτό να χαθεί και η ασφάλεια που παρέχει.

Δάνεια-εξπρές για βουλευτές! Τους γ@μείς ή δεν τους γ@μείς το σπίτι;

               
 Δάνεια-εξπρές για βουλευτές
                     
Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εκατομμύρια Ελληνες πολίτες φαίνεται πως αγγίζουν και πολλούς από τους βουλευτές μας, οι οποίοι σπεύδουν να μπαλώσουν “τρύπες” με δάνεια από ένα Ταμείο άγνωστο στον πολύ κόσμο, αλλά ιδιαίτερα διαδεδομένο τον τελευταίο καιρό μεταξύ των 300.
Ο λόγος για το Ταμείο Αλληλοβοήθειας βουλευτών, το οποίο ιδρύθηκε πριν από…

Τα άγρια φαγώσιμα χόρτα της Ελλάδας!Στην Ελληνική ύπαιθρο υπάρχουν πολλά άγρια χόρτα που τρώγονται.
Πολλοί δεν τα γνωρίζουμε εκτός από ένα δυο είδη, που ίσως έχουμε ψωνίσει
για να φτιάξουμε χόρτα ή πίτες. Τα άγρια χόρτα που φυτρώνουν στους
αγρούς είναι ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνες C, φλαβονοειδή,
πολυφαινόλες, ω-3 λιπαρά οξέα και σε α-λινολενικό οξύ, συστατικά που
συνεισφέρουν σημαντικά στην αντιοξειδωτική ικανότητα του οργανισμού.
Θα προσπαθήσω να παρουσιάσω μερικά για την πιο εύκολη αναγνώρισή, την αξιοποίηση και την χρήση τους.

ΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ ΑΠΟ ΜΗΤΕΡΑ ΟΚΤΩ ΠΑΙΔΙΩΝ

SYSSITIO

«ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ» ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
Απίστευτο Γολγοθά βιώνει μία Λαρισαία πολύτεκνη μητέρα που ζει με τα παιδιά της κάτω από τα όρια της φτώχειας...
Η κ. Χρυσούλα, μητέρα οκτώ παιδιών και εγκαταλελειμμένη από τον σύζυγό της, μένει σήμερα με τα έξι από αυτά (τα πέντε είναι ανήλικα) σε μία μονοκατοικία στην οδό Βόλου.
Χωρίς δουλειά, προσπαθεί εδώ και καιρό να βρει οτιδήποτε που θα μπορέσει να

Σχεδόν 1 δις δολλάρια κέρδισε ὁ Σόρος στοιχηματίζοντας στήν ὑποτίμησι τοῦ γέν


G.Soros
Ὁ Τζορτζ Σόρος κέρδισε σχεδόν 1 δισ. δολάρια, στοιχηματίζοντας από τον περασμένο Νοέμβριο ότι το ιαπωνικό νόμισμα θα καταρρεύσει, αναφέρει δημοσίευμα του Bloomberg…
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το στοίχημα αυτό βοήθησε την εταιρεία του Σόρος να έχει απόδοση περίπου 10% το 2012 και 5% το 2013 έως τώρα.
 Το γεν υποτιμήθηκε 17% έναντι του δολαρίου, σχεδόν από την αρχή του τέταρτου τριμήνου του 2012, καταγράφοντας τη χειρότερη επίδοσή του από το 1985.

Η Γερμανική Κυβέρνηση θα πουλάει προσωπικά δεδομένα


Διαβάστε ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα του SPIEGEL : Η Γερμανική Κυβέρνηση θα πουλάει τα προσωπικά δεδομένα των Γερμανών που έχουν στην κατοχή τους οι Κυβερνητικές Υπηρεσίες (government offices), σε εταιρείες Marketing !!! Προφανώς εννοεί τις πάσης φύσεως κυβερνητικές υπηρεσίες που είναι διασυνδεδεμένες μεταξύ τους, στο πλαίσο της "ηλεκτρονικής διακυβέρνησης".
Στο δημοσίευμα αυτό, χρησιμοποιείται μια φωτογραφία από τη Γερμανική Κάρτα του Πολίτη και στη λεζάντα της γίνεται σαφής αναφορά στα στοιχεία της Ηλεκτρονικής Ταυτότητας. Ο συνειρμός είναι απλός: Και να ξεκινήσουν να πωλούν απλά στοιχεία, ποιός εγγυάται ότι σε επόμενο στάδιο δεν θα πουλάνε όλα τα δεδομένα από την καθημερινή χρήση της Κάρτας του Πολίτη (αγορές

Εξαρθρώθηκε σπείρα αλλοδαπών που με τη χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών προέβαινε σε αγορές

Εξαρθρώθηκε από το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας σπείρα αλλοδαπών που με τη χρήση πλαστών πιστωτικών καρτών προέβαινε σε αγορές προϊόντων από καταστήματα της Αττικής....


Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθησαν το πρωί της 12ης Φεβρουαρίου στις Αχαρνές τρεις Ρουμάνοι ηλικίας 26, 27 και 28 ετών, μέλη της σπείρας, οι οποίοι λίγο νωρίτερα είχαν επιχειρήσει με χρήση πλαστής πιστωτικής κάρτας να αγοράσουν συσκευή κινητού τηλεφώνου από κατάστημα ειδών κινητής τηλεφωνίας στην ίδια περιοχή. 

Στην Ελλάδα έγινε πραξικόπημα και εμείς μιλάμε περί ανέμων και υδάτων …Καινούργια δήλωση πολιτικής ανυπακοής
Επειδή βαρέθηκα να ακούω ότι “εμείς” φταίμε που τους ψηφίσαμε και άλλα τέτοια, δηλώνω κατηγορηματικά ότι εγώ τουλάχιστον δεν φταίω με τίποτα και απαιτώ από εδώ και πέρα, όσοι νιώθουν ενοχές και θεωρούν ότι φταίνε για κάτι, να ομιλούν για τον εαυτό τους και εμένα να με αφήνουν απ’ έξω. Οι λόγοι ;;;  
- δεν έχω εκλέξει κανέναν από αυτούς ! Είτε για βουλευτή μιλάμε, είτε για υπουργό είτε για πρωθυπουργό. 
- έκανα δυο μηνύσεις για έσχατη προδοσία και μια αναφορά με τις οποίες...

Οικογένεια μουσουλμάνων που έμεναν χρόνια στην Ελλάδα, κατηγόρησαν την χώρα που τους φιλοξενούσε επινοώντας κίνδυνο από "ρατσιστές" για να πάρει άσυλο στην Φιλανδία - Τώρα θα κατηγορούν και την Φιλανδία, αλλά στην χώρα τους δεν γυρνούν!!! (Στα τσακίδια...)Στην Αργυρούπολη ζούσε για πάνω από δέκα χρόνια πολυμελής οικογένεια Σύριων μουσουλμάνων την οποία βοηθούσε ο κόσμος οικονομικά επειδή είχαν πολλά παιδιά και ήταν φιλήσυχοι και ήρεμοι άνθρωποι. Τουλάχιστον έτσι έδειχναν. Η εντύπωση αυτή άλλαξε πριν ενάμιση χρόνο όταν η έγκυος μητέρα δυσανασχέτησε για την τελευταία αυτή  εγκυμοσύνη εκφράζοντας πρόθεση να διακόψει την κύηση κρυφά χωρίς τη συγκατάθεση του συζύγου της. Τότε της πρότεινε κάποιος καταστηματάρχης της γειτονιάς να μην το σκοτώσει  το παιδί αλλά να το δώσει σε κάποιο ζευγάρι  Ελλήνων που ήξερε ο ίδιος. Παράλληλα της

Εφιάλτης στο σπίτι! Θα σε βλέπουν και θα σε ακούν… Η ελευθερία κάπου εδώ τελειώνει…

tv

Η νέα γενιά των τηλεοράσεων υψηλής ευκρίνειας (HDTV) και των καλωδιακών που πωλούνται στο κοινό περιέχει δυνατότητες που δεν έχουν πολύ γίνει γνωστές από τις εταιρείες τεχνολογίας: κάμερες, μικρόφωνα και αισθητήρες που έχουν την ικανότητα καταγραφής του κάθε τι που συμβαίνει στο σαλόνι (ή στην κρεβατοκάμαρα). Όχι πολύ διαφορετικά από τις τηλε-οθόνες στο μυθιστόρημα του George Orwell «1984», η τηλεόραση θα είναι σύντομα σε θέση να παρακολουθεί ακόμα και να αναλύει διεξοδικά όλα τα άτομα που θα βρίσκονται στην περιοχή των τηλεοπτικών συσκευών.

Η εταιρία τηλεπικοινωνιών, Verizon, κατέθεσε πρόταση για κατοχύρωση μιας

Πτώση - σοκ στη ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης

Μείωση της τάξης του 70% καταγράφεται στη ζήτηση πετρελαίου θέρμανσης

Κατρακυλά η αγορά των καυσίμων, με τα έσοδα για το κράτος να έχουν σημειώσει περαιτέρω μείωση της τάξης του 30%, παρά την αύξηση του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης.

Με βάση τα στοιχεία που παραθέτει και επικαλείται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων, παρά τις υπέρογκες αυξήσεις στους Ειδικούς Φόρους Κατανάλωσης, τα έσοδα του Κράτους για το τρίμηνο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου έχουν σημειώσει πτώση της τάξεως του 30%.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία.....

Σοκαριστική λογοκρισία στην Κύπρο! Δείτε το σποτ που έκοψαν! Διαδώστε το παντού! Σιγοντάρουν Αναν-Στασιάδη


               
ΜΑΥΡΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

Σε προχθεσινή ανακοίνωσή της η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης αναφέρει πως «η συγκεκριμένη διαφήμιση διαδραματίζεται στο μέλλον και παραθέτει εικοτολογίες και όχι τεκμηριωμένα γεγονότα καθώς παραπέμπει σε καταστάσεις που δεν... έχουν ακόμα συμβεί. Εξάλλου είναι προφανές ότι χρησιμοποιεί τη μέθοδο της σύγκρισης με σαφή στόχο τους πολιτικούς αντιπάλους του κ. Λιλλήκα. Η Αρχή κρίνει ότι η διαφήμιση στοχεύει στην ατεκμηρίωτη, δυσμενή προβολή αντιπάλου».

Κασιδιάρης: Να βρεθείτε εσείς κ υπουργέ στο ποτάμιΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ

Καρκίνος του πνεύμονα, η νέα απειλή στην Ευρώπη


Ο καρκίνος του πνεύμονα αναμένεται ότι μέχρι το 2015 θα εξελιχθεί στη σοβαρότερη απειλή για τις Ευρωπαίες, εκτοπίζοντας τον καρκίνο του μαστού, την ασθένεια που μέχρι τώρα ευθυνόταν για τους περισσότερους θανάτους γυναικών στην ήπειρο.

Λόγω και της γήρανσης του πληθυσμού, ο συνολικός αριθμός των θανάτων από καρκίνο θα συνεχίσει να αυξάνεται και θα φτάσει από το 1,23 εκατομμύριο θανάτους το 2009 στο 1,31 εκατομμύριο φέτος. Από τα θύματα του καρκίνου εντός του 2013 εκτιμάται ότι οι 737.000 θα είναι άνδρες και 576.000 γυναίκες, σύμφωνα με τη βρετανική επιστημονική επιθεώρηση Annals of Oncology.

Τώρα !! Θέσεις μάχης παίρνει το Πολεμικό Ναυτικό ...Ετοιμάζεται για ομοβροντία πυραύλων !


Όλοι θα είναι εκεί Mιράζ - Exocet-Aπάτσι-Penguin και Aegeanhawk -Hellfire AGM-114K
Σε Πολεμική ετοιμότητα το Πολεμική ετοιμότητα στο Κρητικό πέλαγος το πολεμικό Ναυτικό !
Ετοιμάζονται όλες οι μονάδες ενώ ο μισός στόλος έχει βγεί έξω !
Εντολή ΓΕΕΘΑ όλα τα διαθέσιμα όπλα θα ρίξουν σήμερα .... Εντολή ΓΕΝ προς όλες τις Μονάδες του Στόλου ..Στόχος εν όψει...

Πριν λίγο ρυμουλκήθηκε το παροπλισμένο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού στη θαλάσσια περιοχή και θα χρησιμοποιηθεί ώς στόχος ... Ας ελπίσουμε να παραμείνει στην επιφάνεια και να μην βυθιστεί αμέσως όπως έγινε με τις προηγούμενες βολές ! Μιράζ ,Απάτσι , αλλά και βολή από ειδικές...

Άγριο ξύλο αναμέσα σε ΜΑΤ και αγρότες στη Λάρισα – Πετροπόλεμος, χημικά και τραυματισμοί (ΒΙΝΤΕΟ)


Μάχη στήθος με στήθος έδωσαν για μία ακόμη φορά οι αγρότες με τις αστυνομικές δυνάμεις στον κόμβο της Νίκαιας στη Λάρισα.

Περίπου στις 4 το απόγευμα οι αγρότες του θεσσαλικού κάμπου προσπάθησαν να σπάσουν τον κλοιό των ΜΑΤ για να αποκλείσουν την Εθνική οδό.

Τα ΜΑΤ εμπόδισαν τους αγρότες και ακολούθησαν συμπλοκές σώμα με σώμα.

Από τις συγκρούσεις τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις αγρότες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Νίκαιας για τις πρώτες βοήθειες.

Όπως γράφει το thesstoday.gr μετά από τη συμπλοκή οι αγρότες κατόρθωσαν...

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ; H συμμορία του ΙΚΑ εισπράττει και μέσα από τη φυλακή!


Μισθοδοτούνται κανονικά τα μέλη της συμμορίας που έκαναν τη μεγάλη απάτη στο ΙΚΑ Καλλιθέας και βρίσκονται στη φυλακή περιμένοντας να δικαστούν.
Οι γυναίκες που χορηγούσαν παράνομα και με το αζημίωτο επιδόματα σε ανθρώπους που δεν είχαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά, λαμβάνουν το 50% του μισθού τους, καθώς δεν έχουν περάσει ακόμη από πειθαρχικό συμβούλιο, ώστε να δρομολογηθεί η διαδικασία για την οριστική τους παύση. Κανονικά λαμβάνουν επίσης τη σύνταξή τους και οι δύο κατηγορούμενες που είχαν αποχωρήσει από την υπηρεσία.

Όπως αναφέρει το Έθνος, η ζημιά που προκλήθηκε στο ΙΚΑ από τη δράση τους είναι σχεδόν τριπλάσια από ό,τι είχε υπολογιστεί πέρυσι τον Μάρτιο και αγγίζει τα...

Σχολικό βοήθημα παρουσιάζει τα εμφυτεύματα τσιπ ως «αθώα»!


5cdf5d82307d952fe65eb8d897d839cc_XL

Σε ερώτηση προχώρησε προς τον υπουργό Παιδείας η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Θεσσαλονίκης Β’, κυρία Σταυρούλα Ξουλίδου η οποία ζητά εξηγήσεις, σχετικά με βοήθημα Αγγλικής γλώσσας της Α΄ Γυμνασίου που παρουσιάζει τα εμφυτεύματα μικροτσίπ σαν κάτι το …αθώο!
Η ερώτηση της βουλευτού κυρίας Σταυρούλας Ξουλίδου έχει ως ….εξής:
«Προς τον κ. Υπουργό Παιδείας, Πολιτισμού , Αθλητισμού, Θρησκευμάτων
Θέμα: Βιβλίο αγγλικών της Α΄ Γυμνασίου

Το Βιντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δουν ΟΛΟΙ οι ΕΛΛΗΝΕΣ!

Screen Shot 2013-02-16 at 3.56.38 μ.μ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ!! Ο παππούς του ΓΑΠ και ο "Μέντορας" του Σαμαρά ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ "ΑΝΑΡΡΥΘΜΙΣΑΝ" Διαγραμμένα χρέη για ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΛΟΓΩ "ΧΡΕΟΥΣ"


Πώς «αναρρύθμισαν» τα διαγραμμένα προπολεμικά χρέη

Μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όλα τα χρέη των εμπλεκόμενων χωρών διεγράφησαν. Όμως, το 1964, με Πρωθυπουργό τον Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και Υπουργό Οικονομικών Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, εγινε μια «ΑΝΑΡΡΥΘΜΙΣΗ ΧΡΕΩΝ», δηλαδή επανέφεραν τα προπολεμικά διαγραμμένα χρέη, και μάλιστα υπερδιογκωμένα, με περίοδο αποπληρωμής 42-45 έτη (λήξη: 2009). Όλα αυτά για να μας παρουσιάσουν τα πράγματα τραγικά, να μας επιβάλλουν δάνεια και να είμαστε σήμερα υποτελείς στους δανειστές μας.
Στην Ελλάδα συνελήφθη για παράνομο τηλεοπτικό σταθμό, στο Λας Βέγκας αναγνωρίζεται ως καινοτόμος


Σε τακτική δικάσιμο παραπέμφθηκε την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου ο Χρήστος Βαλασέλλης ο οποίος συνελήφθη την Τρίτη με την κατηγορία της παράνομης εκπομπής τηλεοπτικού προγράμματος στη Μυτιλήνη, μαζί με τον Μανώλη Γιαννακέλο που είναι επίσης κατηγορούμενος για παραχώρηση του χώρου…
Ο κ. Βαλασέλλης λειτουργούσε πειραματικά ένα νέο λογισμικό με την επωνυμία Jayzee, το οποίο μάλιστα θα παρουσίαζε ο ίδιος στη διεθνή τεχνολογική έκθεση για Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, στο…

Λίγοι ξελάσπωναν πάντα αυτόν τον τόπο, λίγοι θα τον ξελασπώσουν και τώρα.(βιντεο)


Η Ελλάδα ως κληρονομιά, ως πρόκληση και ως θέληση, ανέκαθεν μας ωθούσε στο να γίνουμε καλύτεροι. Και ξεχνώντας την, αφαιρώντας από τις επόμενες γενιές την ευκαιρία να γνωρίζουν το κληροδότημα και την στάση της, θα ελαχιστοποιήσουμε την πιθανότητα, να οικοδομηθεί μελλοντικά ένας κόσμος διαφορετικός. Κάτι που να μην είναι απλώς το διεστραμμένο προϊόν της καταπίεσης και του ψεύδους. 

«Συνομωσία των gay ο αποκλεισμός της πάλης από τους Ολυμπιακούς», καταγγέλει πολυνίκης προπονητής

                                 
Μένει εκτός Ολυμπιακών Αγώνων η πάλη!


Tον γύρο του κόσμου έχει κάνει η καταγέλαστη θεωρία συνομωσίας σχετικά με τον αποκλεισμό της πάλης από τα Ολυμπιακά αθλήματα που διατύπωσε ο γνωστός Ρώσσος προπονητής Βλαντιμίρ Ουρουϊμάγκοφ.

«Αν αποκλείσουν την πάλη τώρα, αυτό σημαίνει ότι.......

Εικόνα που ΣΟΚΑΡΕΙ: Έτσι σκότωναν τα άλογα στα σφαγεία της Βρετανίας!!


Μια εικόνα ΣΟΚ από τα σφαγεία στο Somerset της Βρετανίας, το οποίο προμήθευε με κρέας γαλλικές εταιρείες τροφίμων, οι οποίες διένειμαν σε όλη την Ευρώπη τα προϊόντα τους!!

Κάθε εβδομάδα...

το συγκεκριμένο σφαγείο θανατώνει 63 άλογα με τον συγκεκριμένο τρόπο που δείχνει η φωτογραφία η οποία κάνει το γύρο του κόσμου.

6 από τα άλογα του σφαγείο βρέθηκαν θετικά σε εξετάσεις για ένα φάρμακο το οποίο είναι επικίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ήδη το ζήτημα έχει φτάσει στη Βρετανική Βουλή.

Με "Timberland" δεν μπαίνεις στο άρμα... Πού είναι τα άρβυλα βρε;


                  
Με Δημάρχους, Παπάδες, Βουλευτές και Κοινοτάρχες δεν κάνεις αμυντική πολιτική!

Εμείς την μελέτη για την Νέα Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων την έχουμε έτοιμη απο καιρό... Αλλά που να βρείς τον Υπουργό να την υπογράψει... Τάδε έφη Στρατηγός Ζαζιάς!

Αποκαλυπτικός για το κόστος της μη αναδιοργάνωσης των Ενόπλων Δυνάμεων Στρατηγός Κων/νος Ζιαζιάς σημειώνονταςότι οι δραματικές περικοπές στον τομέα της Εθνικής Άμυνας θα μπορούσαν να αποφευχθούν εάν....

Πώς να εξοντώσεις μια κορυφαία μπαλαρίνα που έκανε το «αμάρτημα» να είναι εθνικίστρια

Το βιβλίο «Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ» ("The Lost Honor of Katharina Blum"- 1974, έγινε και ταινία το 1975) ένα από τα πιο διάσημα μυθιστορήματα του Heinrich Böll, του Γερμανού τιμημένου με βραβείο Νόμπελ Λογοτεχνίας, περιγράφει πως μια συνηθισμένη νοικοκυρά γίνεται το θύμα ενός ανάλγητου δημοσιογράφου, χαρακτηριστικού εκπροσώπου αυτού που λέμε «Κίτρινου Τύπου». Στην ιστορία ο δημοσιογράφος, Werner Tötges, εργάζεται για την ‘Die Zeitung’, μια δεξιά εφημερίδα μαζικής κυκλοφορίας. Ο Tötges καταστρέφει σκόπιμα τη ζωή της Katharina Blum, μιας διαζευγμένης νοικοκυράς, η οποία γνωρίζεται με τον Ludwig Götten,

Έψαχνε λογαριασμούς των Παπανδρέου στην λίστα! Η πολιτική ταφόπλακα του ΠΑΣΟΚ…

Αποκάλυψη

Ο Κώστας Βαξεβάνης υποστηρίζει ότι ο χρήστης που αποκαλύψαμε χθες, είναι ο ίδιος ο Βενιζέλος και έψαχνε τους λογαριασμούς των Παπανδρέου.

Ο Βενιζέλος έψαχνε απεγνωσμένα το όνομα Παπανδρέου στη λίστα. Τον Ιούλιο του 2011 και όχι τον Αύγουστο φέρεται ότι πήρε τη λίστα στα χέρια του ο Βαγγέλης Βενιζέλος, σύμφωνα με την λογική απόρροια των στοιχείων που υπάρχουν στην πραγματογνωμοσύνη της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών για την λίστας.

 Σύμφωνα με τη έκθεση λοιπόν, ένα χρήστης με την ονομασία «Windows User» είναι αυτός ο οποίος σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους άνοιξε τα αρχεία

Περί σφουγγοκωλάριων...

σφουγγοκωλάριοι
Ο σφουγγοκωλάριος ήταν υψηλό αξίωμα και ταυτοχρόνως επάγγελμα στα χρόνια της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. 
Το έργο του ήταν να σκουπίζει τα οπίσθια των αυτοκρατόρων. 
Ήταν αξίωμα που πολλοί ζήλευαν και μόνο έμπιστα άτομα διορίζοντο, αφού είχαν το προνόμιο να ευρίσκονται τόσο κοντά στον αυτοκράτορα όταν αυτός ήταν γυμνός και άοπλος. 
Με το πέρασμα του χρόνου το επάγγελμα αυτό εξέλειπε. Επεβίωσε όμως ως συγκεκριμένη συμπεριφορά στην πολιτική μας κουλτούρα.