ataktesfones@gmail.com

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

38 χρόνια ΠΑΣΟΚ



38 χρονια πουστιάς και προδοσίας.Σε 38 χρόνια μερικές εκατοντάδες αλήτες νεογενίτσαροι σκατομασόνοι έσβησαν τα όνειρα ολόκληρου του έθνους.Τα τελευταία 38 χρόνια έλαχε σε μας να γνωρίσουμε τους μεγαλύτερους προδότες των τελευταίων δέκα χιλιάδων ετών.38 χρόνια ατιμωρησίας, επαναλαμβανόμενης, εσχάτης προδοσίας.


Παραολυμπιακοί Αγώνες 2012 - Κολύμβηση: «Χάλκινος» ο Μακροδημήτρης


Παραολυμπιακοί Αγώνες 2012 - Κολύμβηση: «Χάλκινος» ο Μακροδημήτρης
Το πρώτο μετάλλιο στη χώρα μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου χάρισε ο Αριστείδης Μακροδημήτρης, ο οποίος τερμάτισε τρίτος στα 100 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία S2 με χρόνο δύο λεπτά και 21.4 δευτερόλεπτα.
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αριστείδης Μακροδημήτρης στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, τερματίζοντας στα 100 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία S2 με χρόνο δύο λεπτά και 21.4 δευτερόλεπτα.
Χρυσός Παραολυμπιονίκης με νέο παγκόσμιο ρεκόρ,

Σβήνουν καταδίκες και χαρίζουν ελληνική ιθαγένεια σε αλλοδαπούς εγκληματίες



Η αγκαλιά της ελληνικής κοινωνίας είναι ανοιχτή ως φαίνεται για να υποδεχτεί τους αλλοδαπούς και να τους χαρίσει την ελληνική ιθαγένεια, παρά τα όσα βήματα λαμβάνονται για την πάταξη της παράνομης εισροής μεταναστών στη χώρα μας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φέρνει στη δημοσιότητα η εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", η βιομηχανία απονομών χάριτος τον τελευταίο ενάμιση χρόνο σε αλλοδαπούς που έχουν διαπράξει σοβαρά αδικήματα ώστε να γίνουν Έλληνες προκαλεί προβληματισμό σε μια εποχή που για την κυβέρνηση η λαθρομετανάστευση αποτελεί, σύμφωνα και με τις δηλώσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, τον σοβαρότερο κίνδυνο για τη χώρα.

Δ. Αντωνίου: Ιδού οι βουλευτές που γνωρίζουν τα ονόματα των δωροκηθέντων απο την Siemens και τα κρύβουν!!


Δ. Αντωνίου: Ιδού οι βουλευτές που γνωρίζουν τα ονόματα των δωροκηθέντων απο την Siemens και τα κρύβουν!!
Η επιμονή ενός γιατρού από την Χαλκίδα είναι ικανή, να ξεμπροστιάσει το σάπιο πολιτικό-οικονομικό σύστημα της χώρας μας που καταρρέει;
Ο Δημήτρης Αντωνίου, γνωστός πλέον σε όλη την Ελλάδα για τηνμύνηση περι εσχάτης προδοσίας που κατέθεσε και ανακοινώθηκε πέρυσιστην Ολομέλεια της  Βουλής και μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις του, ότι η Ελληνική βουλή και η δικαιοσύνη κρύβουν την κατάθεση Χριστοφοράκου με τους δωροδοκούμενους πολιτικούς, προχωρά ένα βήμα παραπέρα αποκαλύπτοντας ποιοί βουλευτές της εξεταστικής επιτροπής γνωρίζουν απο τον Οκτώβριο του 2011 τα ονόματα των δωροκηθέντων απο την Siemens και τα κρύβουν!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του μέσω της σελίδας του στο facebook:

«Η Ελλάδα κατέρριψε τουρκικό μαχητικό στο Αιγαίο»


Με 16 χρόνια καθυστέρηση παραδέχτηκε η Άγκυρα
επισήμως, ότι το μαχητικό F-16 που είχε πέσει στο Αιγαίο, τον Οκτώβριο του 1996, είχε καταρριφθεί από ελληνικούς πυραύλους.

Η παραδοχή του γεγονότος έγινε δια στόματος υπουργού Άμυνας, Ισμέτ Γιλμάζ, μετά από ερώτηση βουλευτή του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο βουλευτής ζητούσε από τον υπουργό να πει «από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας το 1923 μέχρι και σήμερα, πόσα τουρκικά μαχητικά έχουν καταρριφθεί από ξένες χώρες;».

Ο Τούρκος υπουργός απάντησε........

Ελληνικός ποιμενικός: Ένας φύλακας-άγγελος...


10:25 μμ. Φύλακες-άγγελοι των κοπαδιών είναι οι μεγαλόσωμοι ελληνικοί ποιμενικοί, σκυλιά που χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για την προστασία κτηνοτροφικών ζώων από μεγάλα σαρκοφάγα.


Προκειμένου όλοι οι κτηνοτρόφοι να «εξοπλιστούν» με έναν πολύτιμο, για την προστασία των κοπαδιών τους, σύντροφο, σύντομα αναμένεται να λειτουργήσει στη Δεσκάτη Γρεβενών το πρώτο κέντρο αναπαραγωγής σκύλων φύλαξης κοπαδιών (ελληνικού ποιμενικού).

Αραβοποίηση της Ελλάδας;


Στην Ελλάδα του 2012:
  • Φτώχεια, πείνα, ανεργία βαίνουν διαρκώς διογκούμενες.
  • Οι κυβερνήσεις εμφανίζονται εξαιρετικά άτολμες και διστάζουν ή αποτυγχάνουν να εφαρμόσουν τους νόμους που οι ίδιες ψήφισαν.
  • Το πολιτικό προσωπικό είναι απαξιωμένο στα μάτια των πολιτών.
  • Το συνολικό επίπεδο πολιτικής συνειδητοποίησης και σκέψης είναι εξαιρετικά μέτριο.
  • Το συνολικό επίπεδο καλλιέργειας, αρχών και αξιών (παιδείας δηλαδή), είναι αμφισβητούμενο και με φθίνουσα πορεία μέγεθος, παρά την πληθώρα «πτυχίων», «μεταπτυχιακών» και «διδακτορικών».
  • Η πνευματική ελίτ είναι αποξενωμένη από την κοινωνία και πολλές φορές είναι εξαγορασμένη, φιμωμένη ή και διεφθαρμένη.

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟ ΠΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ...!!




Πρωινές ώρες σήμερα κατά την διάρκεια περιπολίας μεικτής Ευρωπαϊκής επιχείρησης «ΠΟΣΕΙΔΩΝ 2012», πλωτό περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ. ΑΚΤ. εντόπισε στη θαλάσσια περιοχή «ΣΥΚΑΜΙΝΕΑΣ» Λέσβου, πλησίον της ακτής, πνευστή μηχανοκίνητη λέμβο να αποβιβάζει άγνωστο αριθμό παράνομων αλλοδαπών.

ΕΝΑΣ "ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ" ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ...

Μιλάνε τα κανάλια, γράφουν οι εφημερίδες, ακούω στα ραδιόφωνα συνέχεια για φοροφυγάδες. Και με πιάνει ένα τεράστιο παράπονο και μια οργή νιώθω να ξεχειλίζει απο τα βάθη της ψυχής μου μαζί με μια τρομακτική κατάρα για όσους μας έφεραν σε αυτό το σημείο. Γιατί νιώθω έτσι; Γιατί απλά είμαι και εγώ ένας απο αυτούς που χρωστάνε φόρους. Είμαι και εγώ ένας απο αυτούς που φοβούνται πως μια μέρα, θα χτυπήσει το κουδούνι και θα αντικρύσουν έναν αστυνομικό που θα τους ζητήσει να πάνε στο τμήμα για χρέη στο δημόσιο....

SIRTAKI WORLD GUINNESS 2012




ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ GUINNESS!!!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ

Για 1 εκατ. ευρώ η Ελλάδα χάνει την μεγαλύτερη γεωπολιτική ευκαιρία των τελευταίων ετών


Ένα απίστευτο γεγονός το οποίο αποδεικνύει την ανευθυνότητα κάποιων που στερούν από την Ελλάδα ένα τεράστιο γεωπολιτικό πλεονέκτημα φέρνει στην επιφάνεια το defencenet.gr. Πρόκειται για την σιδηροδρομική σύνδεση του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης με το λιμάνι του Μπουργκάς η οποία παρακάμπτοντας τα στενά του Βοσπόρου δίνει μία εναλλακτική λύση για την μεταφορά κοντέινερ από και προς την περιοχή της Μαύρης θάλασσας.

Φωτογραφία: ὁ πόνος ψυχῆς ἑνὸς γέροντα ποὺ ἔχασε ἕνα γιό, ἀλλὰ ταυτόχρονα ἀπέκτησε ἕναν ΗΡΩΑ!!!



Στὴ μάχη τῆς ΕΛΔΥΚ, ἡ ὁποία ἀναφέρεται στὸ Μουσεῖο Ἱστορίας τοῦ Λονδίνου ὡς μία ἀπὸ τὶς πιὸ ἄνισες μάχες ποὺ δόθηκαν ποτέ, παραπέμπει ἡ φωτογραφία-ντοκουμέντο μὲ τὸν γέροντα πατέρα ξαπλωμένο κατὰ γής, νὰ κλαίει γιὰ τὸν γιό του, ποὺ σκοτώθηκε πολεμώντας τοὺς Τούρκους στὴν Κύπρο, τὸ καλοκαίρι τοῦ 1974.








Απίστευτο...Δείτε το σημερινό πινάκιο των υποθέσεων του μονομελούς εφετείου κακουργημάτων από την αίθουσα που θα δικαζόταν ο Η.Κασιδιάρης..

 
Έχει ενδιαφέρον ότι στην ίδια κατάσταση που υπάρχει το όνομα του Η.Κασιδιάρη υπάρχει μόνο ένα άλλο ελληνικό όνομα! ..Οι υπόλοιποι είναι αλλοδαποί που δικάζονται για κακουργήματα...




Όπως αναφέρει το site της Χ.Α....
Από τις 12 Ιουλίου ο συναγωνιστής Ηλίας Κασιδιάρης έχει καταθέσει αίτημα για άρση της βουλευτικής του ασυλίας προς τον πρόεδρο της βουλής, ενώ εν συνεχεία κατέθεσε ανάλογο αίτημα και προς την Εισαγγελία..

ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο αρχηγός της CIA στο Ισραήλ - Ύστατη προσπάθεια να αποτραπεί η επίθεση


Ύστατη προσπάθεια να αποτρέψουν ισραηλινή επίθεση στο Ιράν, τουλάχιστον πριν τις αμερικανικές εκλογές κάνουν οι ΗΠΑ και για το λόγο αυτό ο αρχηγός της CIA  και πρώην στρατηγός David Petraeus κατόπιν εντολής του Αμερικανού πρόεδρου Ομπάμα μετάβη πριν λίγες ώρες αιφνιδιαστικά στο Τελ Αβίβ, αμέσως μετά από την Άγκυρα. 

Kατάθεση Kατσέλη: Δεν είχα καμία γνώση για τις επαφές Παπανδρέου και ΔΝΤ

Πλησιάζουν οι κρεμάλες και τα ποντίκια σιγά σιγά την κάνουνε.

ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ



Έχει παρατηρηθεί ότι, οι περισσότεροι « Έλληνες» Υπουργοί ,πού τοποθετήθηκαν ως Υπουργοί Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, (το Εθνικής παιδείας το έχουν τώρα καταργήσει οι Ανθέλληνες), ως και Υπουργοί Εξωτερικών ήσαν «προσκεκλημένοι » στην διαβόητη λέσχη Μπίλντεμπεργκ. Μετά δε, αφού, τοποθετηθούν στα Υπουργεία αυτά και δώσουν «εξετάσεις», (ταυτότητες χωρίς θρήσκευμα, εξωτερική πολιτική, ιστορία κ.τ.λ.) στους εχθρούς του Ελληνισμού, για την από- διαρθρωτική προς την Πατρίδα πολιτική τους, προωθούνται ως πρωθυπουργοί της χώρας.

Επιλέγονται δε τα δύο αυτά βασικά

Προκλητικό δημοσίευμα των NY Times: Οι αμερικανικές εταιρίες ετοιμάζονται για Grexit… βράδυ Παρασκευής!


Και εκεί που τα διεθνή ΜΜΕ μας είχαν συνηθίσει τις τελευταίες μέρες σε δημοσιεύματα τύπου: «αλλάζει το κλίμα» κτλ. έρχεται ένα δημοσίευμα των New York Times που αλλάζει την επικοινωνιακή πολιτική της κυβέρνησης.

Ωμός εκβιασμός απο τις ΗΠΑ ...Τα μοιραζόμαστε ή Πόλεμος !!



Με ένα περίεργο άρθρο η εφημερίδα Internationa Herald Tribune, ουσιαστικά στην "γραμμή" του Richard L. Morningstar, ειδικού απεσταλμένου του αμερικανικού υπουργείου Εξωτερικών για θέματα ενέργειας, ουσιαστικά επιχειρείται από αμερικανικής πλευράς να πιεστεί η ελληνοκυπριακή πλευρά να για προχωρήσει σε συνεκμετάλλευση η Κυρπος των κοιτασμάτων που έχει ανακαλύψει.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το άρθρο της εφημερίδας που διατηρεί στενές σχέσεις με το κατεστημένο της Ουάσιγκτον και το Στέϊτ Ντιπάρτμεντ (βασικά εκφράζει τις θέσεις του σε όλα τα ζητήματα):''Τι θα συμβεί αν η Τουρκία και το Ισραήλ, τα βρουν με κάποιο τρόπο και το Ισραήλ ζητήσει συγγνώμη για το περιστατικό του Mavi Marmara και μετα στείλει τους αγωγούς αερίου απευθείας στην Τουρκία; Πολύ απλά η Κύπρος δεν θα έχει πλέον τίποτα!''  
 

Σε 8 χρόνια έκαναν "φτερά" 260 δισ. ευρώ από την Ελλάδα..


Η πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης και η δεύτερη στον ΟΟΣΑ μετά το Μεξικό είναι η Ελλάδα σύμφωνα με τον κύριο Ράιμουντ Μπέικερ πρόεδρο της Global Financial Integrity. Άλλη μια διάκριση για τον περήφανο λαό και τους πολιτικούς μας...

Κληρονομιές τεσσάρων δισ. ευρώ παραχωρούνται στο ελληνικό δημόσιο - Η ΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ!


Κληρονομιές τεσσάρων δισ. ευρώ παραχωρούνται στο ελληνικό δημόσιο
Στα χέρια του Δημοσίου αφήνουν αρκετοί φορολογούμενοι τις κληρονομιές που δικαιούνται, προκειμένου να αποφύγουν τη μεγάλη φορολογική επιβάρυνση που θα επωμιστούν εφόσον αποδεχτούν την κληρονομιά.
Οι σχολάζουσες κληρονομιές (όσες δηλαδή έχουν μείνει στα «αζήτητα»), σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του υπουργείου Οικονομικών, φτάνουν σήμερα στα 4 δισ. ευρώ, ενώ τα έσοδα από τους φόρους και τα τέλη που επιβάλλονται στις κληρονομιές έχουν μειωθεί κατά περίπου 29.000.000 ευρώ τα τελευταία 4 χρόνια!

Το υπουργείο Οικονομικών σχεδιάζει να βάλει «χέρι» στο εθνικό... χρυσωρυχείο των σχολαζουσών κληρονομιών. Ακίνητα μεγάλης αξίας, καταθέσεις σε τράπεζες, μετοχές και ομόλογα αποβιωσάντων, οι κληρονόμοι των οποίων δεν βρέθηκαν ποτέ, συνιστούν σχολάζουσες κληρονομιές οι οποίες..........

Γιατροί και φάρμακα τέλος από ΕΟΠΥΥ! Τι πρέπει να πληρώνουν οι ασθενείς


Έναν μάλλον δύσκολο γρίφο θα κληθεί να λύσει ο άπειρος στην Υγεία αρμόδιος υπουργός Ανδρέας Λυκουρέντζος καθώς από σήμερα 9,5 εκατ. ασφαλισμένοι δε μένουν μόνο χωρίς δωρεάν φάρμακα (από το Σάββατο) αλλά και χωρίς δωρεάν γιατρούς.
Τι θα κάνει η κυβέρνηση και τι θα πληρώνουν οι ασθενείς.
Το δράμα των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ δεν περιορίζεται στη διακοπή των δωρεάν φαρμάκων αλλά και στην έλλειψη δωρεάν γιατρών καθώς πενθήμερες επαναλαμβανόμενες επισχέσεις εργασίας ξεκινούν από σήμερα Δευτέρα οι συμβεβλημένοι γιατροί του ΕΟΠΥΥ.

Βίντεο: Ποδοσφαιριστές για το Εθνικό Θέατρο!


Οσοι υποστηρίζουν ότι πολλοί ποδοσφαιριστές θα μπορούσαν κάλλιστα να κάνουν σπουδαία διεθνή καριέρα ως ηθοποιοί, έχουν ένα...


βίντεο επιπλέον στα χέρια τους, για να ενισχύσουν τις θέσεις τους. Είναι χιλιάδες τα παραδείγματα παικτών που «ηλεκτρίζονται» ή βρίσκουν άλλους τρόπους για να αποσπάσουν μια κόκκινη κάρτα ή ένα πέναλτι υπέρ της ομάδας τους. Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δείτε ορισμένες μόνο από τις χειρότερες... βουτιές παικτών, αλλά και προπονητών που θα διεκδικούσαν άνετα μια θέση στο Εθνικό Θέατρο.

Η νεοφασιστική προπαγάνδα της Κιτσοπούλου και των ομοίων της

Γράφει ο ΣΤΕΦΟΣ στο patari

Η πανελληνίως άγνωστη αυτή κυρία Κιτσοπούλου δηλώνει και συγγραφέαςκαι ηθοποιός και σκηνοθέτις; Πω,πω,πω,πω,που έλεγε και ο διάσημος ποιητής Φανφάρας. Πόση εντύπωση θα προκάλεσε στον κύκλο της. Πολλοί θα την εζήλεψαν κι'όλας.. Απο τον κύκλο της...


Αυτού του είδους οι...

κύκλοι δεν είναι κυβερνητικοί. Είναι όμως ομόκεντροι μ'αυτούς. Αποτελούνται απο τα πνευματικά(;) λούμπεν στοιχεία που φυτοζωούν καλλιτεχνικά(λέμε τώρα!) στις παρυφές της όποιας πνευματικής ζωής (ξαναλέμε τώρα!) έχει σήμερα η χώρα. Ο αριθμός τους βρίσκεται σε αντίστροφη πάντα αναλογία με την γενικότερη πορεία των πραγμάτων. Των οικονομικών, των πολιτικών, των πολιτιστικών. Αν η πορεία αυτών των τριών στοιχείων είναι φθίνουσα ο αριθμός τους αυξάνεται αλματωδώς. Σήμερα που τα πάντα έχουν καταρεύσει, αυτοί οι κύκλοι έχουν πολλαπλασιαστεί.

Η φυματίωση επέστρεψε στην Ευρώπη, ανθεκτικότερη από ποτέ!!! (Ευχαριστείστε τους αντιρατσιστές...)

Με ιδιαίτερη ανησυχία παρακολουθούν οι επιστήμονες τα κρούσματα φυματίωσης σε Αφρική, Ασία και λατινική Αμερική να αυξάνονται. Ιδιαίτερα όμως τους ανησυχούν τα κρούσματα που αυξάνονται στην Ευρωπαϊκή ήπειρο και τα οποία είναι τόσο ανθεκτικά πλέον που ακόμη και 4 ισχυρότατα αντιβιοτικά φάρμακα δυσκολεύονται να την καταπολεμήσουν... 
Σε μια μεγάλη διεθνή μελέτη που δημοσιεύεται στην ιατρική επιθεώρηση Lancet, ερευνητές βρήκαν ότι η αναλογία τόσο της πολυανθεκτικής φυματίωσης (MDR-TB) όσο και της εξαιρετικά πολυανθεκτικής φυματίωσης (XDR-TB) είναι υψηλότερα απ' ό,τι πιστευόταν και απειλούν τις παγκόσμιες προσπάθειες για να περιοριστεί η διάδοση της νόσου.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Το Αμβούργο, η πρώτη πόλη που αναγνωρίζει τις μουσουλμανικές γιορτές



Το Αμβούργο έχει υπογράψει μια συμφωνία με μουσουλμανικές οργανώσεις σύμφωνα την οποία θα αναγνωρίζονται οι μουσουλμανικές γιορτές και θα «βελτιωθούν» τα μαθήματα θρησκευτικών στα σχολεία.

Η συμφωνία είναι η πρώτη αυτού του είδους στη Γερμανία, όπως αναφέρει το Der Spiegel.

Οι εκπρόσωποι των μουσουλμανικών κοινοτήτων και των κοινοτήτων των Αλεβιτών συμμετείχαν στη συμφωνία, η οποία θα δώσει στις μουσουλμανικές γιορτές το ίδιο καθεστώς με τις μη υποχρεωτικές χριστιανικές γιορτές. Οι μουσουλμάνοι που επιθυμούν να τηρούν τις θρησκευτικές τους γιορτές μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν μια μέρα διακοπών.

Υποχρεωτικό από χθες το τσιπ RFID σε μαθητές του Τέξας.


Οργισμένη η αντίδραση μαθητών και γονέων


Μαθητές και γονείς σε δύο σχολεία του San Antonio στο Texas των Η.Π.Α βρίσκονται σε αναβρασμό σχετικά με πρόγραμμα το οποίο καθιστά υποχρεωτικό για τα παιδιά να φορούν ετικέτες εντοπισμού με ενσωματωμένη τεχνολογία τσιπ RFID.
Τα τσιπάκια εντοπισμού RFID θα χρησιμοποιούνται για την επιβεβαίωση της τοποθεσίας στην οποία βρίσκονται οι μαθητές μέσα στους σχολικούς χώρους αλλά και εκτός αυτών.