ataktesfones@gmail.com

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013

Έλληνας μετανάστης,τεμπέλης,ρατσιστής.


Θρίαμβος των άθεων αριστερών δούλων των δούλων .Προπύργιο της άθεης αριστεράς ΝΔ και ΠΑΣΟΚ με κοινό εχθρό τον πατριωτισμό των Ελλήνων και στο βάθος;...η Ορθοδοξία! Οι Έλληνες βαφτίστηκαν ρατσιστές τα τελευταία 20 χρόνια με την βοήθεια των εκάστοτε κυβερνήσεων και τον αγώνα των αριστερών σκουπιδιών σε όλα τα επίπεδα. Χρηματοδοτούμενες ΜΚΟ , οικολογικές οργανώσεις, και παρατηρητήρια του κώλου κατάφεραν μέσα σε λίγα χρόνια να αλλάξουν την εικόνα του Ελληνικού λαού, από τον ποιο φιλόξενο στο πλανήτη στον ποιο ρατσιστικό και μισαλλόδοξο.

ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΕ 22 ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ ΒΑΖΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ

15Αν και ο υπουργός Μεταφορών κ. Μιχάλης Χρυσοχοΐδης δεν έχει ιδιαίτερα καλή σχέση με την ανάγνωση, κάποιος θα πρέπει να τον ενημερώσει για το βρώμικο παιγνίδι που παίζει η τρόικα εις βάρος του ελληνικού Δημοσίου και Λαού.

Για δεύτερη φορά μετά την άνοιξη οι (Γερμανοί) άτυποι σύμβουλοι του Δημοσίου, η (γερμανική ιδιωτική) Lufthansa και διάφοροι σουλατσαδόροι που κάνουν τους ειδικούς ('specialists', τρομάρα τους) προτείνουν στην κυβέρνηση να κλείσει 22 περιφερειακά αεροδρόμια που βρίσκονται κυρίως σε ακριτικές περιοχές, εκτός εάν ιδιωτικοποιηθούν. Η υπηρεσιακή ιεραρχία του υπουργείου αντιστέκεται και απορρίπτει τις πιέσεις των Γερμανών αλλά το θέμα είναι πλέον πολιτικό.


"Πρωτογενές πλεόνασμα" με πρωτοφανές πλεόνασμα φασιστικής βαρβαρότητας


Πώς νομίζετε ότι θα καταφέρει ο κυβερνητικός συνασπισμός των αυτιστικών βαρβάρων να πετύχει το περιβόητο πρωτογενές πλεόνασμα που διατυμπανίζει ώστε να πάρει τα εύσημα από την Τρόικα των δανειστών-δυναστών του ελληνικού λαού;

-Με περιστολή των δαπανών του σπάταλου κράτους;
-Με δραστική μείωση των μισθών των golden boys and girls των ΔΕΚΟ;
-Με μείωση του αριθμού, των αποζημιώσεων και των προνομίων των 300 χαραμοφάηδων της Βουλής;
-Με κατάργηση των κρατικών επιχορηγήσεων των κομμάτων;
-Με φορολόγηση των μεγαλοαπατεώνων της λίστας Λαγκάρντ και των άλλων κρυμμένων λιστών των εθνικών μας ληστών;

ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ...ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΜΑΚΑΡΙΤΕΣ

eforia
Πατρινοί που έχουν πεθάνει «δέχονται» ραβασάκια από την εφορία, προκειμένου να πληρώσουν τέλος επιτηδεύματος!

Τι είπε ο διάδοχος Βαρβιτσιώτης

Βαρβιτσιώτης: Η Ελλάδα επιτυγχάνει τους στόχους της.
Αν κάνουν και ένα γκάλοπ τώρα τα γατόνια της δημοσιογραφίας, πόσοι Έλληνες πιστεύουν ότι η Ελλάδα έχει επιτύχει τους στόχους της, τα αποτελέσματα θα είναι τα εξής:
13% συμφωνούν, 45% δεν συμφωνούν, 42% δεν γνωρίζουν δεν απαντούν.
Και έτσι ο καθένας μας συνεχίζει την μέρα του πιστεύοντας ότι ζει σε μια χώρα ηλιθίων!

Απειλή απόλυσης για 800 στον ΟΣΕ

Απειλή απόλυσης για 800 στον ΟΣΕ

Απειλή απόλυσης για 800 στον ΟΣΕ

Το τέλος του ΟΣΕ με τη σημερινή του μορφή αναμένεται να σημάνει η παραχώρηση της συντήρησης των υποδομών του Οργανισμού σε ιδιώτες, η οποία σχεδιάζεται να προχωρήσει με ταχύτατους ρυθμούς.

ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ; Παθολογικά ψεύτες ή τρελοί: "Σε 11,5 εβδομάδες μπαίνουμε στην ανάπτυξη"!


Λίγοι αντιλήφθηκαν, βοηθούντων των ΜΜΕ που μετέδιδαν περισσότερο τις διαψεύσεις των κυβερνητικών (Γ.Στουρνάρας, Γ.Μιχελάκης, Ε.Βενιζέλος κλπ), παρά την είδηση, τι σήμαινε η τελευταία έκθεση του ΔΝΤ: Την απόλυτη διάψευση ότι η χώρα μπορεί να επιβιώσει στην κατάσταση που είναι σήμερα τα επόμενα επτά χρόνια!
 
Δηλαδή χωρίς να ληφθούν νέα επώδυνα μέτρα και χωρίς να υπάρξει διαγραφή χρέους. Προσέξτε: Όχι διαζευτικά ή το ένα ή το άλλο. Συνδυαστικά πρέπει να συμβούν και τα δύο ΚΑΙ ΑΝ ΟΛΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ το 2022 το χρέος να φτάσει στα επίπεδα του ΑΕΠ που ήταν το 2008!