ataktesfones@gmail.com

Κυριακή, 17 Νοεμβρίου 2013

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Δύο τηλεπαρουσιαστές κρατικού καναλιού αναφέρουν ότι οι Ευρωπαίοι «αξίζουν» να δέχονται επιθέσεις από τους λαθρομετανάστες!

Το βιβλίο ‘Uninvited Guests’ (‘Απρόσκλητοι Επισκέπτες’), απαλλάσσει τους λαθρομετανάστες εγκληματίες και κατηγορεί τους λευκούς Νορβηγούς ότι είναι «ρατσιστές»

Δύο καλά χρηματοδοτούμενοι από το κράτος Νορβηγοί τηλε-παρουσιαστές υποστηρίζουν ότι οι λευκοί Νορβηγοί αξίζουν να είναι θύματα εγκλημάτων από μη λευκούς μετανάστες.

Ο Arild Opheim και η Elin Ruhlin Gjuvsland (φωτο) είναι παλιοί "δημοσιογράφοι" και παρουσιαστές του αριστερού και χρηματοδοτούμενου από το κράτος καναλιού NRK (Norsk rikskringkasting). Πρόκειται για τη νορβηγική κρατική τηλεόραση και κρατικό ραδιόφωνο και την μεγαλύτερη επιχείρηση ΜΜΕ

H προεδρία της σπατάλης...(σ.σ γειά σου ρε βαγγέλα που δεν θα βρεις ούτε την ψήφο σου στις εκλογές)...

Με εντολή Βενιζέλου δαπανάται 1 εκατ. ευρώ για γραβάτες, φουλάρια, χρώματα και επιπλα...

"Χορός" σπατάλης στήνεται με αφορμή την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ενωσης από την χώρα μας την 1η Ιανουαρίου 2014, καθώς από το υπουργείο Εξωτερικών, σύμφωνα με τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, έχουν ξεκινήσει...
να διατίθενται σημαντικά ποσά για την αγορά μέχρι και... φουλαριών , αλλά και για την ενοικίαση επίπλων.
Φαίνεται οτι ορισμένοι στην κυβέρνηση εχουν ξεχάσει οτι η Ελλάδα διανύει τον τέταρτο χρόνο οικονομικής κρίσης, γεγονός που δεν της επιτρέπει να

Φρενοβλαβέστατε, σοῦ εὔχομαι νὰ …ζήσῃς!

Φρενοβλαβέστατε καὶ διεστραμμένε, «προοδευτικὲ» λαθρολάγνε!
Σοῦ εὔχομαι νὰ …ζήσῃς!
(Ὅσον χρειάζεται μέχρι ν᾿ ἀντικρύσῃς αὐτὸ τὸ βλέμμα στὰ μάτια τῆς μάνας σου, τῆς ἀδελφῆς σου, τῆς γυναίκας σου, τῆς «ἀγαπημένης» σου.
Ὅταν μὲ τὸ ἄιφον στὸ χέρι θὰ ψάχνῃς στὸ Γενικὸν Νοσοκομεῖον «Γεώργιος Ἰσλαμαμπάς», διὰ φιάλας αἵματος καὶ ἀγγειοχειρουργούς…).

Φρενοβλαβέστατε, σοῦ εὔχομαι νὰ ...ζήσῃς!

Τὸ βλέμμα τῆς ἀτυχοῦς Μυρτοῦς συγκλονίζει!!!
(Βιάστηκε ἀπὸ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ὁ ὁποῖος γιὰ νὰ τὴν τιμωρήσῃ,  ἀφοῦ ἀντιστάθηκε, τῆς πολτοποίησε τὸ κεφάλι)
…Εἶναι τὸ ἀποτέλεσμα τῆς ἄφρονος πολιτικῆς τῆς Ἑλληνικῆς πολιτείας, ἡ ὁποία ἀπουσίας στρατηγικοῦ σχεδιασμοῦ για τὸ μεταναστευτικό, ἐπέτρεψε καὶ ἐπιτρέπει (Δουβλίνο 2) τὸν ἀνεξέλεγκτο ἐποικισμὸ ἀπὸ πληθυσμοὺς ἀλλοτρίους, πρὸς τὰ Εὐρωπαϊκὰ ἤθη (πχ στὸ ἰσλὰμ ἡ γυναῖκα εἶναι ἔνα ἁπλὸ χρηστικὸ ἀντικείμενο) …..

Το 23% των γυναικών στη Σουηδία θα βιαστεί από τριτοκοσμικό μετανάστη!
Καθώς η Σουηδία συνεχίζει να υποφέρει κάτω από την άγρια ​​βαρβαρότητα του πολιτιστικού «εμπλουτισμού», τουλάχιστον πέντε γυναίκες βιάζονται κάθε μέρα στη μόνο στη Στοκχόλμη και ο αριθμός αυτός αυξάνεται. Αυτές είναι οι «θυσίες» στον Μολώχ του «πολυπολιτισμού».

Μεταξύ των ετών 2004 και 2012, ο πληθυσμός της Σουηδίας, επίσημα, έφτασε τα 9.000.000 με 9.500.000, κυρίως λόγω των μεταναστών από τις μουσουλμανικές χώρες. Οι οποίοι και συνεχίζουν να έρχονται.

Ο βιασμός είναι ένας από τους βασικούς τρόπους μέσω των οποίων οι μουσουλμάνοι έποικοι «εμπλουτίζουν» τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. Η Σουηδία η χώρα της «ανεκτικότητας» έχει σήμερα το υψηλότερο ποσοστό βιασμών στην

Knockout: Το πιο επικίνδυνο και ανεύθυνο «παιχνίδι» που εξαπλώνεται ραγδαία

Knockout: Το πιο επικίνδυνο και ανεύθυνο «παιχνίδι» που εξαπλώνεται ραγδαία

Θέτει σε κίνδυνο την ανθρώπινη ζωή και δημιουργεί εγκληματίες!  

Δε μας αρέσει να χρησιμοποιούμε τη λέξη "σοκ", χωρίς λόγο αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση, πρόκειται για σοκ. Ένα νέο "παιχνίδι"- ξεκίνησε από το Νew Jersey και εξαπλώνεται σε ολόκληρο τον κόσμο.
Οι περισσότεροι... "φίλοι" του είναι έφηβοι των γκέτο, αλλά έχουν ακουστεί κρούσματα σε όλα τα είδη πληθυσμού. Τι είναι το knockout; Μία άκρως επικίνδυνη συμπεριφορά στην οποία μάλιστα έχουν αποδοθεί και θάνατοι.
Εκεί που περπατάτε αμέριμνοι στο δρόμο, πηγαίνοντας βόλτα, στη δουλειά, στο σούπερ-μάρκετ, με το παιδί σας αγκαλιά, με τα ψώνια παραμάσχαλα- (γυναίκα, άντρας το ίδιο κάνει) βλέπετε τον ουρανό σφοντύλι και ξυπνάτε (αν είστε τυχεροί) στο νοσοκομείο, είτε μετά από τις προσπάθειες των περαστκών να σας συνεφέρουν.

''Βόμβα'' Πολύδωρα: ''Η κυβέρνηση εκβιάζει τους βουλευτές''

«Συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων με σκοπό τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης», προτείνει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας.
Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», θεωρεί ότι...
δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο το παιχνίδι του εκβιασμού ανάμεσα στην κυβέρνηση και την τρόικα, με θύμα τον ελληνικό λαό.

«Εκβιάζει η τρόικα την κυβέρνηση, η κυβέρνηση εκβιάζει τους βουλευτές και όλοι μαζί εκβιάζουν το λαό. Δεν είναι αυτό πολιτική, Αναιρεθείσα πολιτική είναι, τονίζει μεταξύ άλλων.

parapolitika.gr

Και τα τραβέλια στην πορεία του Πολυτεχνείου στην Θεσσαλονίκη

alt

"Η φοιτητική και εργατική κατάληψη του Πολυτεχνείου το 1973 ήταν η αρχή του τέλους της χούντας των συνταγματαρχών. Επιπλέον το Πολυτεχνείο του '73 αποτέλεσε την πρώτη πράξη μαζικής ριζοσπαστικοποίησης της ελληνικής κοινωνίας, που κορυφώθηκε τα χρόνια της μεταπολίτευσης. Εκείνη την εποχή γεννήθηκε και το ΛΟΑΤ κίνημα στην Ελλάδα, με το ΑΚΟΕ και το περιοδικό ΑΜΦΙ!
Σαράντα χρόνια μετά την εισβολή των τανκς στο Πολυτεχνείο, η HOMOphonia - Thessaloniki Pride πιάνει το νήμα εκείνων των αγώνων, οργανώνοντας τους αγώνες του σήμερα, τους αγώνες για ίσα

Οι φαβέλες της Αθήνας


Σε «αποθήκες» ανθρώπινων ψυχών και απαγορευμένους χώρους για τους κατοίκους έχουν μετατραπεί τα κεντρικά πάρκα της Αθήνας, με κυβέρνηση και δήμο να βολεύονται από τα αυτοσχέδια παραπήγματα που κρύβουν το πρόβλημα των χιλιάδων αστέγων πίσω από θάμνους και φυλλωσιές

Τσαντίρια και αυτοσχέδια παραπήγματα που φιλοξενούν τους απόκληρους της οικονομικής κρίσης, τους τοξικοεξαρτημένους και τους μετανάστες μιας ανύπαρκτης για το θέμα πολιτικής αντιμετώπισης, έχουν κατακλύσει τα πάρκα της Αθήνας, μετατρέποντάς τα σε ιδιότυπες φαβέλες.
Στο Πεδίον του Άρεως, τον λόφο Φινοπούλου, το πάρκο της Ακαδημίας Πλάτωνα και τον λόφο Φιλοπάππου η κατάσταση είναι απελπιστική, με τον δήμο και την πολιτεία να σφυρίζουν αδιάφορα και επί της ουσίας να δηλώνουν αδυναμία να αντιμετωπίσουν τόσο το πρόβλημα των χιλιάδων αστέγων όσο και το πρόβλημα της πλήρους υποβάθμισης των πνευμόνων πρασίνου στις ξεχασμένες γειτονιές της Αθήνας, όπως είναι η Κυψέλη, η Ακαδημία Πλάτωνα και ο Κολωνός.

Που ξεφορτώθηκαν τα 20,000 Καλάσνικοφ των ισλαμοφασιστών; Δεν βρέθηκαν στο πλοιο!

Aπό τον Σάββα Καλεντερίδη - Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές συνεχίζονται οι διαδικασίες έρευνας των 55 εμπορευματοκιβωτίων (containers) που μετέφερε το υπό σημαία Σιέρα Λεόνε τουρκικών συμφερόντων motorship «Noor M.», το οποίο ήταν από τα πιο γνωστά λαθρεμπορικά σκάφη της Αν. Μεσογείου, με καταγεγραμμένες 30 φορές αλλαγές ονομασίας!
Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί πυρομαχικά φορητών όπλων και πολυβόλων διάφορων διαμετρημάτων, ενώ, σύμφωνα με όσα έχουν ανακοινωθεί, δεν βρέθηκαν τα 20.000 τυφέκια τύπου καλάσνικοφ που αναφέρονταν στα έγγραφα του πλοίου.

Ψυχρός πόλεμος ΗΠΑ & Ισραήλ για την επικείμενη συμφωνία

Σε πρωτοφανή επίπεδα έχει φτάσει η σύγκρουση ανάμεσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το Ισραήλ, με αντικείμενο την επικείμενη όπως όλα δείχνουν, συμφωνία της ομάδας των «5+1» με την Ισλαμική Δημοκρατία για το πυρηνικό πρόγραμμα.
Δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο αποκαλύπτουν ότι τη μια μέρα ο Αμερικανός πρόεδρος Ομπάμα μιλάει με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Νετανιάχου για περισσότερο από μιάμιση ώρα στο τηλέφωνο και την άλλη, μετά από δηλώσεις του Ισραηλινού που αποκηρύσσει τη συμφωνία αποκαλώντας την «κακή, αφού το Ιράν παίρνει τα πάντα χωρίς να δίνει τίποτε», ο Αμερικανός αρνείται να του μιλήσει και «πετάει» το τηλεφώνημα στον υπουργό Εξωτερικών.

Έκθεση του ΟΟΣΑ: Στην Ελλάδα κρατούν με νόμο υψηλά τις τιμές

Έκθεση - σοκ του ΟΟΣΑ αποκαλύπτει 555 νομοθετικούς περιορισμούς που κρατούν ψηλά τις τιμές στην ελληνική αγορά εν μέσω κρίσης και δεν επιτρέπουν να λειτουργήσει ο ανταγωνισμός, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινή».

IΔΟΥ ΤΟ "SUCCES STORY..."

 
 
Οι πολίτες αρχίζουν να αντιστέκονται στην εξαθλίωσή τους. Με παθητικά μέσα, χωρίς να κάνουν κακό σε κανέναν, αλλά αντιστέκονται με τον τρόπο τους, όπως ο 50χρονος άνδρας από τη Μηλιά της Ορεινής Ναυπακτίας ο οποίος έκαψε το ίδιο του το σπίτι και πέταξε στο γκρεμό του αυτοκίνητό του, καθώς ήδη του είχαν κατασχέσει και έπρεπε από το μεν εξοχικό σπίτι του να φύγει άμεσα και να παραδώσει και το αυτοκίνητό του.

Άμα ξανακούσω αυτή την έκφραση, θα δείρω άνθρωπο, μα την αλήθεια !!!Άμα ξανακούσω το ” Tο μήνυμα της σημερινής επετείου είναι πιο επίκαιρο από ποτέ”, θα δείρω άνθρωπο, μα την αλήθεια!

Έρχεται επέτειος της 28ης Οκτωβρίου και σου λέει ο άλλος από οποιοδήποτε άμβωνα κι αν μιλάει: “το μήνυμα του όχι είναι πιο επίκαιρο σήμερα για να πούμε τα δικά μας όχι στο φασισμό και στους επίδοξους πάσης φύσεως κατακτητές”!

Ψήνουν ΠΑ-ΡΙΖΑ .για νέα συγκυβέρνηση


 • Περίεργοι τουρκικοί πανηγυρισμοί για "ελληνοτουρκική συμφωνία στο Αιγαίο" - Τι υπογράψαμε;


  Του Λ. Λιγουριώτη

  To «Σύμφωνο Συνεννόησης αναφορικά με τη συνεργασία στον τομέα της ναυτιλίας» που είχαν υπογράψει οι κυβερνήσεις Eλλάδας και Τουρκίας τον περασμένο Μάρτιο έγινε χθες αποδεκτό στην Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Τουρκικής Εθνοσυνέλευσης και τις προσεχείς μέρες αναμένεται να γίνει αποδεκτό από τη Βουλή.

  Αυτή είναι η αλήθεια…βασική σύνταξη ύψους 360€, για το σύνολο των συνταξιοδοτούμενων μετά την 1/1/2018


  Όλα ξεκίνησαν από αυτό που αναγράφεται στην σελίδα 7 του “ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ” Αυγ.2010, που υπέγραψαν οι προδότες..


  ''Ξερνώντας'' Φωτιά και Ατσάλι απο τα Αυτοκινούμενα Πυροβόλα και τα ...Αντιαρματικά στο νησί της Κώ ( φώτο & video)


  Τρέχοντας και  ''ξερνώντας Φωτιά και Ατσάλ''ι τα Αυτοκινούμενα πυροβόλα του νησιού της Κώ ...Υποστηρίζοντας Μηχανοκίνητο Λόχου που κινήθηκε ταχύτατα για να ρίξουν στη θάλασσα Τούρκικες Δυνάμεις Καταδρομών που δημιούργησαν νυχτερινό προγεφύρωμα ....
  Ταυτόχρονα αντιαρματικά και αντιαβακικά όπλα  χτυπούν τα σκάφη των εισβολέων ,ενώ αντιαεροπορικά επιτηρούν το πεδίο των επιχειρήσεων !