ataktesfones@gmail.com

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Καθαρίζουν τα τούνελ διαφυγής της βουλής...

ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΥΓΕΤΕ
 
Πληθαίνουν οι πληροφορίες από ασφαλείς αστυνομικές πηγές που εδράζονται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για εργασιακό οργασμό αλλοδαπών εργατών στη μεγάλη στοά του Λυκαβηττού, της οποίας μια διακλάδωση επικοινωνεί υπόγεια με το πάρκινγκ των βουλευτών και καταλήγει έπειτα από συνεχείς διακλαδώσεις στο λιμάνι του Πειραιά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την τελευταία εβδομάδα...

Με βρισιές, αυγά, και φτυσιές υποδέχθηκαν τον Νίκο Νικολόπουλο στην Αχαΐα



Προ... εκπλήξεως (!!) βρέθηκε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος βρισκόταν στην Αχαΐα για να παρευρεθεί σε πολιτική εκδήλωση, αλλά τελικά εισέπραξε τις ύβρεις των παρευρισκομένων.
Κατά την διάρκεια εκδήλωσής του στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ο Νίκος Νικολόπουλος...
είδε εξαγριωμένους πολίτες να εισβάλουν στον χώρο και να διαμαρτύρονται έντονα για τα νέα μέτρα. 
Οι «αγανακτισμένοι» πολίτες προσπάθησαν να πετάξουν μεγάλες ποσότητες αυγών προς τον Αχαιό βουλευτή, αλλά και γιαουρτιών.
Όσοι βρίσκονταν εκεί κάνουν λόγο για πολύ βαριές βρισιές και με μεγάλη φόρτιση, με μερικούς από τους «εισβολείς» να προσπαθούν να φτύσουν τον Νικολόπουλο. 
Τελικά η εκδήλωση ματαιώθηκε.

Tο χασίσι νόμιμο και το χαμομήλι παράνομο


Οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η οποία θέλει την απαγόρευση της εμπορευματοποίησης των περισσότερων βοτάνων της φύσης και αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από τον ερχόμενο Απρίλιο, βρίσκει κάθετα αντίθετη την ελληνική κοινωνία που η ζωή της είναι άρρηκτα δεμένη με τα παραδοσιακά «γιατροσόφια» όπως το τσάι του βουνού, το χαμομήλι... και τα διάφορα άλλα βότανα της ελληνικής φύσης.
Έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων σε άλλες χώρες, (Γερμανία, Γαλλία κ.ά.) ενώ στην Ελλάδα δεν έγινε και τόσο γνωστή, παρά μόνο στους κύκλους των ανθρώπων που ασχολούνται με την παραγωγή τους, τη μεταποίησή τους και το εμπόριό τους. Και πιστεύουν ότι η αρχή εφαρμογής της οδηγίας θα σημάνει το τέλος.........

ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ. "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ"



Ένα θέμα το οποίο επανήλθε τις τελευταίες ημέρες και πάλι στο διεθνές παρασκήνιο, προκαλώντας σχετικές συζητήσεις, αλλά και σύγχυση και ανησυχία, είναι αυτό που σχετίζεται με τον περιβόητο Ναό του Σολομώντα και την πολυθρύλητη ανοικοδόμησή του από τους Εβραίους. Αυτό, κατά τη θεολογική μας παράδοση, δεν είναι παρά ένα από τα «σημεία»της επερχόμενης συντέλειας των αιώνων και του τέλους αυτού του ορατού κόσμου. Συνεπώς, πάντοτε με τα όσα έχουν πει Άγιοι της Εκκλησίας μας, είναι ένα γεγονός που όταν συμβεί θα σημαίνει ότι «ο καιρός γαρ εγγύς»!...

Λαθροϋλοτόμος επιτέθηκε με τσεκούρι εναντίον υπαλλήλων του Δασαρχείου Αγρινίου!

Στις 21 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 4:30 πρωινή, στην περιοχή Λεπενού... Αιτωλοακαρνανίας,     απεφεύχθη τραγωδία με θύματα δασικούς υπαλλήλους του Δασαρχείου Αγρινίου, οι οποίοι...

Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ελέγχου οχήματος με παράνομα προϊόντα υλοτομίας, ο ιδιοκτήτης

Η απάντηση του Γιάννη Αγγελάκα στα λεγόμενα του Πέτρου Κωστόπουλου για το κλείσιμο της IMAKO

Ο Γιάννης Αγγελάκας έγραψε ένα κείμενο-απάντηση στην "απολογία" του Πέτρου Κωστόπουλου για το κλείσιμο της IMAKO.


Το κείμενο έχει ως εξής:
"Διαβάζοντας την επιστολή απάντηση απολογία του κυρίου Πέτρου Κωστόπουλου για το κλείσιμο της ΙΜΑΚΟ  έκανα μερικες σκέψεις ψύχραιμες χωρίς ίχνος χαιρεκακίας , μερικες στιγμες μάλιστα ένοιωσα μια βαθειά θλίψη για τις στενοχώριες τις  έννοιες και τα δυσβάσταχτα βάσανα που περνά κάποιος άνθρωπος που  υπήρξε μέχρι πρότινος ο γκουρού της ανεμελιάς και της ελαφράδας για ένα μεγάλο κομμάτι της νεοελληνικής μας κοινωνίας.
Ωστόσο η έκπληξη ή η αποκορύφωση αν θέλετε της κατάθλιψης που τραγικά διαπερνά όλο το κείμενο έρχεται τη τελευταία στιγμή στο...

ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΒΕΝΤΕΤΑ.ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΟ ΑΠΕΧΘΕΣ ΒΙΝΤΕΟ ΑΜΕΣΑ!!!!!!!!!

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στην Κρήτη, βίντεο γνωστής εταιρείας τηλεπικοινωνιών που παρουσιάζει τους Κρητικούς ως εγκληματίες και ναρκομανείς.
Κάτοικοι του νησιού κάνουν λόγο για αδιανόητη στοχοποίηση των Κρητικών και για...
προσβολή της ιστορίας και της κουλτούρας της Κρήτης. 
Όπως τονίζουν, το βίντεο παρουσιάζει ως

ΤΟ ΝΕΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΜΕΤΑ ΒΟΡΙΔΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗ ΝΔ ΕΙΠΕ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ.... ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΣΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΛΑΟΣ!!!!!!!!!!







Το ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει τη Νέα Δημοκρατία για τη συγκρότηση κυβέρνησης εάν δεν αποκτήσει αυτοδυναμία στις εθνικές εκλογές, δήλωσε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος.
Ο κ. Λοβέρδος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real Fm επισήμανε ότι αυτόαποτελεί υποχρέωση προς τη χώρα για να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι διαρθρωτικές αλλαγές και να μην πτωχεύσει η χώρα.

Η Ρωσία είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη για να υπερασπιστεί Ιράν και Συρία

Στρατηγός Λεονίντ Ιβάσοφ, πρώην μέλος του Ρώσικου Επιτελείου Στρατού : «Η Ρωσία είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη για να υπερασπιστεί το Ιράν και τη Συρία. Κάθε επίθεση επί της Συρίας ή, του Ιράν είναι έμμεση επίθεση κατά της Ρωσίας. Οι Ηνωμένες Πολιτείες στη Λιβύη είναι σαν το Χίτλερ στην Πολωνία»



Λεονίντ Ιβάσοφ: «Τέτοια γυμνάσια και η εκπαίδευση θα επιδείξουν την ετοιμότητα της Ρωσίας να χρησιμοποιήσει στρατιωτική δύναμη για να υπεραμυνθεί των εθνικών της συμφερόντων και να ενισχύσει την πολιτική της θέση. Οι στρατιωτικοί ελιγμοί θα δείξουν ότι η Ρωσία...

Και το Φερέφωνο ο Καψής συνεχίζει την Προδοτολογία του Πάγκαλου

Συνέχεια στο θέμα της εθνικής κυριαρχίας που άνοιξε μετά τις δηλώσεις του Θεόδωρου Πάγκαλου στο γαλλικό ραδιόφωνο έδωσε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όταν ρωτήθηκε αν ο πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος είναι κι εκείνος φεντεραλιστής Ευρωπαίος, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης,

ΜΠΕΡΔΕΜΑ!!!


ΦΤΩΧΟΙ ΝΑΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΟΧΙ

Όλα αυτά τα εξαμβλώματα που υπηρετούν το σκατοπροδοτικό σύστημα δεν έχουν καταλάβει το πιο απλό πράμα: ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ, ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ!

Η "αδυναμία" τους  βέβαια να καταλάβουν το απλούστερο όλων δεν μας προκαλεί και ιδιαίτερη εντύπωση. Στην ζωή τους το μόνο που έχουν μάθει είναι να είναι υποτακτικοί και αναξιοπρεπείς. Δούλοι κάθε ματαιοδοξίας και πλασιέ ανοσιουργημάτων. Χαμερπή, γλοιώδη, σιχαμένα υποπλάσματα, πρόθυμα να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στους ξιπασμένους παρανοϊκούς δυνάστες τους! Σκλάβοι του πρόσκαιρου ψευτοευδαιμονισμού, εγωπαθείς παρτάκηδες, σαπάκια από κούνια!

Τα ανθρωπόμορφα αφεντικά τους, τους έχουν προστάξει να λεηλατήσουν τις ζωές μας και έχουν επιδοθεί σε ένα πρόστυχο και ασύδοτο πλιάτσικο!
Δεν καταλαβαίνουν όμως ότι τα λάφυρα που αποκομίζουν δεν έχουν καμία αξία για εμάς.
Δεν θα τους κρεμάσουμε για το χρυσάφι, ΘΑ  ΤΟΥΣ  ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ  ΓΙΑΤΙ  ΕΙΝΑΙ  ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

Οι Μινωίτες Κρήτες ΚΑΙ στην Νορβηγία!

«Το μαλακό καθαρό» είναι οι πρώτες λέξεις που γράφτηκαν πριν πολλά χρόνια στην Νορβηγία. Περισσότερο από 2000 χρόνια πριν τον Χάραλντ Χώρφαργκε (ο πρώτος βασιλιάς που ένωσε την Νορβηγία 858-934), στην χώρα είχαν φτάσει οι Μινωίτες Κρήτες και έκαναν εξόρυξη αργύρου, όπως αναφέρει η επιγραφή που ανακαλύφθηκε στην...

περιοχή Κόνγκσπεργκ.


Όπως αναφέρεται στο κείμενο της μεγαλύτερης εφημερίδας της Νορβηγίας ...

«Ξαναχτύπησε» το βρωμόσκυλο ο Σόιμπλε: «Προσπαθώ να μην χάσω την υπομονή μου με τους Έλληνες»

Σε δόσεις θα καταβληθεί η βοήθεια προς την Ελλάδα και αφού η ελληνική κυβέρνηση εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που ανέλαβε, εντάσσοντας τα μεταρρυθμιστικά μέτρα στη νομοθεσία της μέχρι την 1η Μαρτίου, δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον γερμανικό τηλεοπτικό σταθμό ARD. 


Ο κ. Σόιμπλε ανέφερε ακόμη ότι...

Su-35BM/S: Το υπέρτατο Sukhoi υποψήφιο στην αξιολόγηση της Π.Α. για το νέο μαχητικό αεοσκάφος

Στην ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που κυκλοφορεί:
H επισημοποίηση της υποψηφιότητας στην αξιολόγηση της Πολεμικής Αεροπορίας του νέου ρωσικού μαχητικού Su-35BM/S, που αποτελεί την υπέρτατη εξέλιξη του Su-27 και στα αερσκάφη παραγωγής θα ενσωματώνει τους κορυφαίους αισθητήρες για ανίχνευση μαχητικών stealth με συνδυαμό τριών (!) ραντάρ, αποτελεί κορυφαίο γεγονός για τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Παρουσιάζεται με όλες τις λεπτομέρειες και τις παραμέτρους που περικλείει στο τεύχος της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ που κυκλοφορεί.
Μία πρόταση που προβλέπει μεταξύ άλλων εγχώρια γραμμή παραγωγής ενός μαχητικού στο οποίο θα τοποθετηθούν τα ίδια όπλα και κατά 80% οι ίδιοι αισθητήρες που θα τοποθετηθούν στο μαχητικό 5ης γενιάς PAK-FA T-50.


 

Ο Bob Marley είχε ασπασθεί την Ορθοδοξία και είχε βαπτιστεί έναν χρόνο πριν πεθάνει! (Βίντεο)


Ο Bob Marley λοιπόν είχε βαπτιστεί Χριστιανός Ορθόδοξος. Παρά το ότι είχε ασπασθεί την Ορθοδοξία όπως η γυναίκα του και τα παιδιά του αρκετά χρόνια πριν, η επίσημη βάπτιση του έγινε στις 4 Νοεμβρίου 1980, έναν χρόνο σχεδόν πριν δολοφονηθεί από το πολιτικό κατεστημένο της Τζαμάικα.
Δείτε το ντοκουμέντο της Ορθόδοξης Κηδείας του και περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.


SITE ΑΞΙΑΣ 18.450 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.


Τώρα, εάν μια αναβάθμιση ενός site κοστίζει 18.450 ευρώ, τα λόγια περιττεύουν!




ΙΔΟΥ Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΣΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ.





Απίστευτο!


Έλληνας βουλευτής φυγάδευσε ένα εκατομμύριο ευρώ στο εξωτερικό. Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός, από τα αξιόπιστα Ελληνικά ΜΜΕ.
Δεν είναι δυνατόν να βρέθηκε βουλευτής ο οποίος υπέπεσε  σε  αυτό το έγκλημα εις βάρος των δίκαιων και πατριωτών συναδέλφων του.
Οι εισαγγελικές αρχές της χώρας, οι οποίες διακρίνονται για την άμεση επέμβαση σε εγκλήματα κατά του έθνους, διενεργούν ανακρίσεις και σύντομα αναμένονται αποτελέσματα.
Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στον πολιτικό κόσμο της χώρας η ενέργεια του βουλευτού, δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό, τόνισε υπουργός της κυβέρνησης.
Ο Ελληνικός λαός είναι σίγουρος ότι θα αποκατασταθεί η τάξη και ουδείς πολιτικός πλέον  θα τολμήσει να πράξει κάτι παρόμοιο.
Είναι η πρώτη φορά που Έλληνας πολιτικός φυγαδεύει χρήματα στο εξωτερικό.

Στρατηγός Μακρυγιάννης


 «Είναι αδύνατες οί θέσες καί έμείς, όμως είναι δυνατός ό θεός όπου μας προστατεύει καί θά δείξωμεν τήν τύχη μας σ' αυτές τις θέσες τις αδύνατες κι' άν είμαστε ολίγοι εις τό πλήθος , παρηγοριόμαστε μ' έναν τρόπον, ότι ή τύχη μας έχει τους "Ελληνες πάντοτε όλιγους.
 "Οτι αρχή καί τέλος, παλαιόθεν καί ώς τώρα. όλα τά θερία πολεμούν νά μας φάνε καί δέν μπορούνε τρώνε άπό μας καί μένει καί μα­γιά.
Καί οί ολίγοι αποφασίζουν νά πεθάνουν καί όταν κάνουν αύτείνη τήν άπόφασιν. λίγες φορές χάνουν καί πολλές κερδαίνουν.
Ή θέση όπου είμαστε σήμερα έδώ είναι τοιούτη καί θά ίδοΰμεν τήν τύχη μας οί αδύνατοι μέ τους δυνατούς».  

Messenger for filip resler...from GREECE!

Fuck you fagot Fucking whore, asian Yellow Monkey-The GREECE never dies ΝΑΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

Θεοφανώ – Η άγνωστη ιστορία της Ελληνίδας που κυβέρνησε και εκπολίτισε τη Γερμανία




Αρχαίοι κίονες ανατολή
Με αφορμή τις συζητήσεις που γίνονται τελευταία για διορισμό «κομισάριου» που θα κυβερνά την Ελλάδα και τα απανωτά προσβλητικά δημοσιεύματα και δηλώσεις για τη χώρα μας, μου ήρθε στο μυαλό ένα άγνωστο στο ευρύ κοινό ιστορικό επεισόδιο των ελληνογερμανικών σχέσεων. Τέτοιου είδους ιστορικές αναφορές δεν συνηθίζεται να γίνονται γιατί δεν είναι «πολιτικά ορθό» να έχουμε και μεγάλη ιδέα για τον εαυτό μας…

ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!



ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΜΙΑ ΕΝΤΙΜΗ ΔΙΚΑΣΤΙΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ!!

ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ !!

ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ… ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ!

ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ!!!

ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!!!