ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2012

Η Ferrari και η Rolls Royce του Μίκη


Ο γνωστότατος καλλιτέχνης και άξιος σεβασμού για την καλλιτεχνική του παρουσία, η οποία τραγουδήθηκε από το σύνολο σχεδόν του Ελληνικού λαού, τον τελευταίο χρόνο έχει ενεργοποιηθεί (και πάλι) στην πολιτική, με την δημιουργία της «Σπίθας». Και θέλετε η μουσική του, θέλετε οι μνήμες και οι αγώνες των Ελλήνων που συνοδεύτηκαν από αυτήν, θέλετε την ανάγκη να βρεθεί το πρόσωπο μέσω του οποίου θα ήταν δυνατή μία συσπείρωση και επανάσταση των Ελλήνων κατά του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, πολύ γρήγορα η Ελλάδα γέμισε από «σπίθες» με την ελπίδα πως αυτές σύντομα θα γίνουν φωτιά που θα κατακάψει εκείνους που σαν σύγχρονοι εφιάλτες παρέδωσαν την χώρα σε ξένες «δάνειες δυνάμεις», που βίασαν κατ’ επανάληψη και κατά συρροή το Σύνταγμα, που εργάστηκαν προς την κατεύθυνση διάλυσης της οικονομίας και του κοινωνικού ιστού…


Εβγαλαν 14 σημαντικούς μάρτυρες από τη λίστα της Εξεταστικής για το έλλειμα!!!

Πλέον αρχίζει και γίνεται ορατό στον καθένα, ότι η εξεταστική Επιτροπή, "στήνεται" προκειμένου να ... μην βρει τίποτα!!!

Την αφαίρεση δεκατεσσάρων μαρτύρων από την αρχική λίστα των προς εξέταση προσώπων, αποφάσισε για λόγους συντόμευσης(!) της διαδικασίας η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τις καταγγελίες περί διόγκωσης του ελλείμματος του 2009.

Πρόκειται για σημαντικά άτομα όπως η Λούκα Κατσέλη (πρώην υπουργός Οικονομίας), ο Σπύρος Ευσταθόπουλος και ο Γιώργος Πετράκος (πρώην και νυν γραμματείς Επενδύσεων και Ανάπτυξης του υπουργείου Οικονομικών).

Επιπρόσθετα αφαίρεσαν, τον...

Θέλουν να πουλήσουν ελληνική γη σε Τούρκους!


6
Η μαρίνα της Μυτιλήνης και σε τουρκικά χέρια...
Αγγελίες για την πώληση μικρών αλλά και παροτρύνσεις για την αγορά από Τούρκους μεγάλων εκτάσεων που διατίθενται στη χώρα μας προς «αξιοποίηση» από το αρμόδιο Ταμείο του Δημοσίου, έχουν τώρα τελευταία πλημμυρίσει τον τουρκικό Τύπο. Στο στόχαστρο, δεν έχουν μπει μόνο...
εκτάσεις και βραχονησίδες στο Αιγαίο, αλλά και στο Ιόνιο και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα! Μάλιστα, ο τουρκικός Τύπος έχει φτάσει στο σημείο να ενημερώνει για τις προσκλήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος, σε μια προσπάθειά του να πείσει Τούρκους επιχειρηματίες να «επενδύσουν» στην ελληνική επικράτεια.

Προς όσους χρησιμοποιούν Face book

"Την Παρασκευή το Face book θα αρχίσει να χρησιμοποιεί τις φωτογραφίες μας σε διαφημίσεις που θα φαίνονται στην αρχική σελίδα των φίλων μας. Είναι νόμιμο και αναφέρεται στα ψιλά γράμματ...α όταν φτιάχνουμε το λογαριασμό μας. Για να το σταματήσουμε, κάνουμε το ακόλουθο: Λογαριασμός - Ρυθμίσεις λογαριασμού. Μετά κάνουμε "κλικ" στο Διαφημίσεις Face book, επιλέγουμε "κανείς" στο μενού και αποθήκευση
αλλαγών".
πηγη 

Συγκλονιστικό! Καθηγητής Ιλμπέρ Ορταϋλί, διευθυντής Μουσείου Τοπ Καπί: «Οι Πομάκοι δεν είναι Τούρκοι».

Ένα άρθρο κόλαφος στο διαδίκτυο του Ιμπραχήμ Κενάρ, Πομάκου ακτιβιστή στη Νορβηγία και αρθρογράφου της Ζαγάλισα, προκάλεσε την οργή της τουρκόφωνης εφημερίδας Μιλλέτ στην Ξάνθη και του συνιδιοκτήτη της Τζενγκίζ Ομέρ. Μας διασκέδασε πολύ η οργή του Τζενγκίζ Ομέρ και τα ιστορικά του επιχειρήματα, επιπέδου φυλλάδας καφενείου. Μάλιστα, η Μιλλέτ επιστράτευσε και ένα …καθηγητή (τον Χασάν Ντεμίρογλου) από το τουρκικό πανεπιστήμιο Θράκης με έδρα την Αδριανούπολη, ο οποίος αναμασά τις γνωστές ακροδεξιές μπούρδες του Τουρκικού εθνικισμού για την καταγωγή των Πομάκων. Υποθέτουμε ότι ο τύπος αυτός, εάν ζούσε λίγες δεκαετίες πριν, θα ισχυριζόταν ότι οι Κούρδοι είναι ορεινοί…Τούρκοι. Aυτή ήταν η αγαπημένη θεωρία των Τούρκων, ότι οι Κούρδοι δεν είναι άλλο παρά …ορεινοί Τούρκοι! Άπειρες συζητήσεις στην τουρκική τηλεόραση από καθηγητές πανεπιστημίων και …επιστημονικά άρθρα, υποστήριζαν τη θέση αυτή. Όταν όμως οι τουρκικές ρατσιστικές μπούρδες δεν έπιασαν τόπο, τότε όλοι εκείνοι οι καθηγητές εξαφανίστηκαν… 

Ντου στη Ρόδο - στο παρά πέντε την γλίτωσαν οι προδότες.

Ντου από τον αγανακτισμένο λαό της Ρόδου, ρίχνοντας τις
 μπάρες όρμησαν στην εξέδρα των δοσίλογων οι οποίοι 
φυγαδεύτηκαν στο παρά πέντε.
Προδότες είναι τα τελευταία σας, την 25η Μαρτίου θα σας 
κρεμάει ο λαός στις πλατείες γουρούνια.
Σηκωθείτε και φύγετε από τα τιμημένα χώματά μας γενίτσαροι 
και μόνο που πατάτε βρωμίζετε τον τόπο  δοσίλογοι. 
Σάρωσαν τα τουρκικά μαχητικά σε Βόρειο και Νότιο Αιγαίο εν μέσω άσκησης του τουρκικού στόλου


Βρήκαν αφορμή σήμερα οι Τούρκοι για να κάνουν έντονη την παρουσία τους στο Αιγαίο. 

Κατά τη διάρκεια άσκησης του τουρκικού ναυτικού, τα μαχητικά των γειτόνων προχωρούσαν κατά ζεύγη σε παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου της Ελλάδας προκειμένου να προβούν σε προσβολές κατά των πλοίων τους.

Ντροπή: Δίνουν άλλα 30 δισ. στις τράπεζες με τροπολογία Βενιζέλου σε ν/σ για την ... κτηνοτροφία!

O υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος με τροπολογία που κατέθεσε στην Βουλή και η οποία εντάσσεται στο ν/χ για τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης (!) αυξάνει κατά 30 δισ. ευρώ την εγγύηση του Δημοσίου προς την Τράπεζα της Ελλάδας!

Ειδικότερα με την προτεινόμενη ρύθμιση «αυξάνεται κατά 50%, ενόψει των

ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΝΗΣΙΔΑ ΠΑΤΡΟΚΛΟΣ.......


«Νησάκι στην Αττική, 3 χιλιόμετρα από τον αρχαιολογικό χώρο του Σουνίου, με... φως νερό, τηλέφωνο, πωλείται σε τιμή ευκαιρίας για τουριστική αξιοποίηση». Κάπως έτσι, αγγελία που έχει αναρτηθεί σε καναδική ιστοσελίδα, βάζει πωλητήριο στο περίφημο νησάκι Πάτροκλος. Η αγγελία πώλησής του βάζει ως τιμή εκκίνησης τα 150 εκατ. ευρώ, αν και μια σειρά υποψήφιων επενδυτικών σχεδίων που είδαν το φως της δημοσιότητας την τελευταία 10ετία, έδειχναν ότι οι ιδιοκτήτες του νησιού συζητούν μια τιμή κοντά στα 120 εκατ. ευρώ.

Για το 2.800 στρεμμάτων νησάκι, έχουν εκδηλώσει κατά καιρούς ενδιαφέρον, μεταξύ άλλων, μια

ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΝΙΣΜΑ (ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ... ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ)Μάθαμε τελευταία, ότι νομιμοποιούνται τα ναρκωτικά, την στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη ο διωγμός του τσιγάρου. Επειδή η αφέλεια (για να μην πω τίποτα
άλλο) έχει και κάποια όρια, ελπίζω ότι δεν υπάρχει Έλληνας που να πιστεύει σήμερα ότι η προσπάθεια για την απαγόρευση του τσιγάρου αποσκοπεί στην προστασία της υγείας μας.
Στοιχειώδης λογική επιβάλλει να προβληματιστούμε, όταν αυτοί που μας ταΐζουν ανάλογα (μεταλλαγμένα κ.ά), που μας ποτίζουν ανάλογα (φθόριο κ.α)  που μας εμβολιάζουν ανάλογα, που μας ψεκάζουν (και άλλα που δεν γράφονται) ξαφνικά θέλουν.......

Αράχνες κάλυψαν τα πάντα σε περιοχή της Αυστραλίας

Οι μεγάλες πλημμύρες στην Αυστραλία προκάλεσαν ένα σχετικά σπάνιο φαινόμενο που μοιάζει βγαλμένο από ταινία τρόμου για αραχνοφοβικούς. Συγκεκριμένα, οι αράχνες στην περιοχή Wagga Wagga κάλυψαν τα πάντα με τους ιστούς τους, στην προσπάθεια να ανέβουν ψηλότερα για να προστατευθούν από τα νερά.
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ:

Το συνθετικό κρέας σύντομα κοντά μας!


 "Θα έρθει καιρός που θα έχετε όλα τα αγαθά αλλά δεν θα τολμάτε να τα φάτε" έλεγε ο Πατροκοσμάς, και να που τείνει να επαληθευθεί σύντομα και κυριολεκτικά.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα το «χάμπουργκερ του δοκιμαστικού σωλήνα»,είναι προ των πυλών καθώς...
Ολλανδοί ερευνητές καλλιέργησαν στο εργαστήριο βλαστοκύτταρα δημιουργώντας λωρίδες μυικού ιστού, που, όπως βεβαιώνουν, με αγωνία προσμένουν οι καταναλωτές να ενσωματώσουν στη δίαιτά τους (αντικαθιστώντας π.χ. το μπιφτέκι από πολτοποιημένες οπλές ζώων, που σέρβιρε γνωστή πολυεθνική αλυσίδα γρήγορου φαγητού). 
Όπως φαίνεται, οι χώρες πρότυπα της ΕΕ, εκτός από ζωοτροφές με διοξίνες,

Η Φινλανδία ξεμπροστιάζει τον Βενιζέλο! Αποκαλύπτεται ο ρόλος του για την προστασία των τραπεζών!

Η Ελλάδα ζήτησε από την Φινλανδία να μην δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για τη διμερή τους συμφωνία στο θέμα παροχής εγγυήσεων!
Ο λόγος; Να προστατευθούν οι ελληνικές τράπεζες που είχαν άμεση συμμετοχή!

Το θέμα προέκυψε όταν το κόμμα των «Αληθινών Φινλανδών” ζήτησε από την κυβέρνηση της χώρας να δώσει στη δημοσιότητα της λεπτομέρειες της συμφωνίας με την Ελλάδα για την παροχή εγγυήσεων, ειδάλλως απείλησε να φέρει το θέμα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Σε ανακοίνωσή του η βουλευτής του κόμματος Pirkko Ruohonen-Lerner επικαλείται την άποψη του καθηγητή νομικής Olli Maenpaa ο οποίος θεωρεί πως η απόφαση του υπουργείου Οικονομικών να μην δημοσιοποιηθούν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας είναι αντίθετη στους κανονισμούς.

Από τη μεριά του το υπουργείο Οικονομικών απαντά πως...

«Πολλά πτώματα βρέθηκαν στη Μπάμπα Αμρ τα οποία δεν ανήκουν σε Σύρους»

Οι συριακές αρχές δηλώνουν ότι βρήκαν πολλά πτώματα ξένων στη Χομς, στην κεντρική Συρία, στη συνοικία Μπάμπα Αμρ, μεταξύ των οποίων ενός Ευρωπαίου τον οποίο κατηγορούν ότι βοήθησε τους εξεγερμένους και έφερε το διαβατήριο του Ισπανού δημοσιογράφου Χαβιέρ Εσπινόσα, γράφουν σήμερα οι συριακές εφημερίδες.

Ο ανταποκριτής της ισπανικής εφημερίδας Ελ Μούντο Χαβιέρ Εσπινόσα είχε φύγει από την Μπάμπα Αμρ στις 29 Φεβρουαρίου για το Λίβανο, αφού επέζησε των βομβαρδισμών στους οποίους σκοτώθηκαν η Αμερικανίδα δημοσιογράφος Μαρί Κόλβιν και ο Γάλλος φωτορεπόρτερ Ρεμί Οσλίκ στις 22 Φεβρουαρίου.

Ο ίδιος δήλωσε ότι έχασε όλα τα έγγραφά του κατά...

ΤΟ ΚΚΕ, ΟΙ ΠΑΤΑΤΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΤΟΥ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ ΚΑΙ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΔΟΞΑΤΟΥ


Οι πολιτικοί επίγονοι των Εαμοβουλγάρων ξαναχτυπούν…

Πολλοί εξεπλάγησαν με την ανακοίνωση του ΚΚΕ κατά της απευθείας διάθεσης αγροτικών (και στο άμεσο μέλλον και κτηνοτροφικών…) προϊόντων στο δοκιμαζόμενο κοσμάκη, χωρίς την παρέμβαση των «μεσαζόντων» που τινάζουν τις τιμές στα ύψη για να αισχροκερδίσουν. Μάλιστα, τη χαρακτήρισαν «πατάτα του ΚΚΕ»!

"Δώστο στη γυναίκα σου να το πλύνει, είναι δουλειά της"

 Η ΕΤΙΚΕΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΣΑΛΟ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Σφοδρές αντιδράσεις από γυναίκες για εταιρεία ένδυσης στη Βρετανία. Διαβάστε το χιουμοριστικό μήνυμα που τις έβγαλε από τα ρούχα τους (Pic)
 
 "Πώς να πλύνετε τα παντελόνια; Δώστε στη γυναίκα σας, αυτό είναι δουλειά της!"... αυτό γράφουν ετικέτες ρούχων που πωλούνται στο Madhouse στην  Oxford Street του Λονδίνου.
Οι ετικέτες  ήδη έχουν προκαλέσει αντιδράσεις, καθώς γίνεται λόγος για ρατσισμό, που δεν περιέχει ίχνος χιούμορ.
Η επίμαχη ετικέτα έγινε γνωστή μέσω twitter, όταν...

ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ!


Γερμανοί τουρίστες μετέφεραν τσάι … με χασίς στις αποσκευές τους!


Γερμανοί τουρίστες μετέφεραν τσάι … με χασίς στις αποσκευές τους!
Τσάι αναμεμειγμένο με χασίς έκρυβαν στις αποσκευές τους δύο 20χρονοι Γερμανοί που έφθασαν το πρωί στη Σούδα, με το πλοίο της γραμμής. Οι άνδρες του λιμεναρχείου Χανίων με τη συνδρομή εκπαιδευμένου σκύλου εντόπισαν την ουσία και συνέλαβα του νεαρούς Γερμανούς.
Τη σχετική προανάκριση διενεργεί το ανακριτικό τμήμα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χανίων.
Το συγκεκριμένο βάρος της κάνναβης θα διαπιστωθεί μετά το διαχωρισμό της από τις υπηρεσίες του χημείου, από το τσάι με το οποίο ήταν αναμεμειγμένη.πηγη

Ελληνικά προϊόντα:«Παραπλανητικό» το barcode 520

Σε διευκρινίσεις για την ενημέρωση και αποφυγή παραπλάνησης των καταναλωτών σχετικά με την ελληνικότητα προϊόντων που φέρουν κωδικούς (barcodes) με...
πρόθεμα 520-521 προχώρησε ο φορέας GS1 Association Greece, ο μοναδικός εξουσιοδοτημένος φορέας στην Ελλάδα για την έκδοση και διαχείριση κωδικών barcodes.
Ειδικότερα, ο GS1 Association Greece ξεκαθαρίζει ότι οι κωδικοί των προϊόντων είναι διεθνείς και κατά κανόνα ανεξάρτητοι από τη χώρα προέλευσης, παραγωγής και διακίνησης των προϊόντων και τονίζει ότι τα τρία πρώτα νούμερα

BINTEO: Με γιουχαΐσματα υποδέχτηκαν τους πολιτικούς στην Ρόδο


BINTEO: Με γιουχαΐσματα υποδέχτηκαν τους πολιτικούς στην Ρόδο
Με γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες υποδέχτηκαν αγανακτισμένοι πολίτες τους πολιτικούς που παρεβρέθησαν στην Ρόδο για την εορτή της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου.
Τα επεισόδια σημειώθηκανστην παρέλαση για την Ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, στη Ρόδο, όπου παραβρέθηκαν ο γγ Νησιωτικής Πολιτικής, Δ. Χαλκιώτης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Καραγκούνης, και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρας.

Ο Βενιζέλος έψαχνε τον Γερουλάνο για σύσκεψη και αυτός ήταν στο γυμναστήριο!!

 Σχόλιο: Δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν κάτω ή πάνω από την μπάρα!

Χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος είχε προγραμματίσει σύσκεψη για την επιτάχυνση των επενδύσεων στην Ελλάδα.
Στην σύσκεψη θα έπρεπε να συμμετέχουν οι υπουργοί Περιβάλλοντος Γιώργος Παπακωσταντίνου, Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης στην τελευταία του παρουασία καθώς με τον μίνι ανασχηματισμό αλλάζει χαρτοφυλάκιο, Μεταφορών Μάκης Βορίδης, Εξωτερικών Δημήτρης Δήμας και Τουρισμού Παύλος Γερουλάνος.

Ο Σταύρος Δήμας βρισκόταν σε αποστολή στο εξωτερικό και έτσι τον αντικατέστησε ο υφυπουργός Δημήτρης Δόλλης.

Απών όμως ήταν και ο Παύλος Γερουλάνος, ο οποίος φαίνεται να...

ΤΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ - ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΟΡΚ ΣΤΗ ΠΑΤΡΑ!Επέστρεφαν στο σπίτι τους μετά από νυχτερινή διασκέδαση και κάποια στιγμή κατάλαβαν ότι δύο άτομα είχαν γίνει σκιά τους... Όλα έγιναν στις 02.30 τα ξημερώματα. Οι δύο φοιτήτριες βρέθηκαν αντιμέτωπες σε στενό δρομάκι με δύο Αλγερινούς, που τις πλησιάσαν και τράβηξαν τις τσάντες που κρατούσαν. Οι κοπέλες έβαλαν τις φωνές και για καλή τους τύχη, περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό, που κατάφερε να συλλάβει τους δράστες. Οι τσάντες επέστρεψαν στις γυναίκες, που πλέον προσπαθούν να ξεπεράσουν το σοκ που υπέστησαν.

Χτυπούσε το κεφάλι του στο περιπολικό

Την ίδια ώρα, επεισοδιακή ήταν η μεταφορά στην Ασφάλεια ενός αλλοδαπού, που συνελήφθη

Ελληνες ερευνητές ανοίγουν νέο κεφάλαιο στη φαρμακολογία! Φάρμακα χωρίς παρενέργειες!

Ελληνες επιστήμονες ανακάλυψαν μέθοδο που προσομοιάζει τη συμπεριφορά κυττάρων και προσδιορίζει ταχύτατα τις επιδράσεις των φαρμάκων σε αυτά.
Η μέθοδος αυτή υπερέχει εκείνων που εφαρμόζονται σήμερα στον πρωταρχικό έλεγχο των φαρμάκων.
Η έρευνα του δρ. Αλεξόπουλου, Λέκτορα του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Αθηνών και επικεφαλής της Ομάδας Συστημάτων Βιολογίας, και του δρ. Αλέξανδρου Μητσού, Επίκουρου Καθηγητή Μηχανολόγων Μηχανικών στο ΜΙΤ διακρίθηκε με το βραβείο της καλύτερης Πρακτικής για την Έρευνα και την Επιστήμη (ΒΙΟΙΤ world conference, best practice award) και με το βραβείο της καλύτερης δημοσίευσης στο τελευταίο συνέδριο Planet XMap, που πραγματοποιήθηκε στη Βιέννη τον Οκτώβριο του 2011.
Η καινοτομία 
Τα βασικά πλεονεκτήματα αυτής της μεθόδου είναι η μοντελοποίηση της συμπεριφοράς των κυττάρων με την βοήθεια υπολογιστών. Πέραν της χρησιμότητάς της για την επικύρωση γνωστών δράσεων διαφόρων φαρμάκων, έχει τη δυνατότητα...

Έμμεση παραδοχή λάθους στην ανακοίνωση για τις πατάτες

Στο "κίνημα της πατάτας" και στην ανακοίνωση που είχε βγάλει το κόμμα της, αναφέρθηκε η γγ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.

Το ΚΚΕ είχε κάνει λόγο για "εκστρατεία προπαγάνδας" των ΜΜΕ, προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, αναγνώρισε ότι...

Αυτό είναι το email που σας κλεβει όλα τα στοιχεία

Εχει ήδη σχηματιστεί δικογραφία από τη δίωξη ηλ. εγκλήματος. Είναι ένα email που...

Διακόπηκε η παρέλαση στη Ρόδο λόγω γιουχαΐσματος και γιαουρτιών

Ο εορτασμός για την ενσωμάτωση της Δωδεκανήσου, που θα εορταζόταν με παρέλαση στη Ρόδο, διεκόπη λόγω επεισοδίων, αφού εκεί βρέθηκαν πολιτικοί!

Στην παρέλαση βρίσκονταν ο γγ Νησιωτικής Πολιτικής Δ. Χαλκιώτης, ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Καραγκούνης και οι ανεξάρτητοι βουλευτές Μ. Ιατρίδη και Γ. Κασσάρας.

Οι πολίτες αποδοκίμαζαν για αρκετή ώρα τους πολιτικούς με...

Ο Μπένυ μας απειλεί με άλλα μέτρα αν αποτύχει το χαράτσι

Aν υπάρξει κάμψη στα έσοδα του πρώτου τριμήνου και αυτό συνεχιστεί λόγω εκλογών τότε θα πρέπει να ληφθούν πρόσθετα μέτρα, προειδοποίησε, αναφορικά με το χαράτσι, ο υπουργός Οικονομικών.

Βρε αγορίνα, βρε ματάκια μας γλυκά...όχι μόνο μέτρα αλλά και χιλιόμετρα να πάρεις... πολλά χιλιόμετρα, μέχρι νά 'βρεις μαύρο χιόνι!

Εργαστήριο κατασκευής πλαστών εγγράφων για αλλοδαπούς στα Πατήσια


Ένα πλήρως εξοπλισμένο και οργανωμένο εργαστήριο κατασκευής πλαστών πιστοποιητικών και ταξιδιωτικών εγγράφων, με τα οποία νομιμοποιούνταν αλλοδαποί, προκειμένου να μην τους ενοχλούν στην Ελλάδα ή να εισέρχονται στη χώρα και να φεύγουν στη συνέχεια σε άλλες χώρες της Ε.Ε., εντοπίσθηκε χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα στα Πατήσια, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής.

Μέσα στο εργαστήριο συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί, ιρακινής και συριακής καταγωγής. Τα ποσά της αμοιβής τους...

Tρέμουν τους S-300 της Συρίας οι Αμερικανοί στρατηγοί...

Σε κατάθεσή του στο Κογκρέσο, ο Διοικητής της Κεντρικής Διοίκησης των Αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός (προεχρόμενος από το Σώμα των Πεζοναυτών) Τζέιμς Μάτις, τόνισε ότι

"Τα πράγματα με την Συρία είναι πολύ πιο διαφορετικά απ'ότι με την Λιβύη. Έχουν εξελιγμένη αεράμυνα της Συρίας με προηγμένα ρωσικά Α/Α συστήματα και είναι πολύ δυσκολότερη μια απόπειρα επιβολής ζώνης απαγόρευσης πτήσεων.

Επίσης τους τελευταίους μήνες εντάχθηκαν στο δυναμικό της συαριακής αεράμυνας συστήματα S-300 που οι πληροφορίες λένε ότι τα χειρίζονται απ'ευθείας Ρώσοι στρατιωτικοί "σύμβουλοι".

Θα χρειαστούμε πολύ περισσότερο χρόνο και πολύ μεγαλύτερη...

Στο 97% οι πιθανότητες χρεοκοπίας της Ελλάδας


Πριν από λίγο ανεστάλη η διαπραγμάτευση των ελληνικών ομολόγων στο ιταλικό χρηματιστήριο ενώ νωρίτερα τα spreads της Ελλάδας ανέβηκαν κατά 280 ολόκληρες μονάδες συμπαρασύροντας και.....
τις αποδόσεις στην υπόλοιπη ευρωζώνη. Όπως έγινε γνωστό στις 10.03 στο χρηματιστήριο της Ιταλίας σταμάτησε η διαπραγμάτευση ελληνικών ομολόγων χωρίς να διευκρινίζεται πότε θα ξεκινήσει ξανά. Τα cds για την Ελλάδα έφτασαν στο ιλλιγγιώδες ύψος των 22.003 μονάδων βάσης ενώ τα ελληνικά spreads αναρριχήθηκαν στις 3.755 μ.β με άνοδο 280 μονάδων. Εφιάλτης αποδεικνύεται το PSI και για την ευρωπαική αγορά ομολόγων με τα Ιρλανδικά spreads να ανεβαίνουν κατά 47 μονάδες, τα Πορτογαλικά κατά 52 μονάδες. Συντριβή γνώρισαν χθες οι μετοχές των γαλλικών και ιταλικών τραπεζών και μεγάλη πτώση τα ευρωπαικά χρηματιστήρια.Πηγή

819 εκατ. ευρώ οι ανεξόφλητοι λογαριασμόί στην ΔΕΗ λόγω τέλους ακινήτων


Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση του μέλους του Δ.Σ. και εκπροσώπου των εργαζομένων, Ε. Μπουζούλα, οι ανεξόφλητοι λογαριασμοί ανέρχονται 819 εκατ. ευρώ και έχουν διπλασιαστεί μέσα σε έξι μήνες ως αποτέλεσμα του τέλους ακινήτων που ζητείται να πληρωθούν μαζί με τον λογαριασμό.
Στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Μπουζούλας κάνει λόγο για «τεράστια προβλήματα στις χρηματοεισροές της ΔΕΗ, στραγγαλίζοντας τα επενδυτικά της προγράμματα, τις υποχρεώσεις της σε αναδόχους, προμηθευτές και δυσχεραίνουν δανειοληπτικές συναλλαγές» αποδίδοντας ευθύνες στην κυβέρνηση που χρησιμοποιεί τη ΔΕΗ ως φοροεισπρακτικό μηχανισμό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι...

Η μεγάλη ληστεία: 10 δις θα κοστίσει στα Ασφαλιστικά Ταμεία το κούρεμα!


Η είδηση έχει ως εξής:
«Σε ποσοστό 53,5% θα απομειωθεί το ονομαστικό κεφάλαιο των ελληνικών κρατικών ομολόγων που κατέχουν τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς όπως είναι γνωστό δεν εξαιρούνται από το PSI, με τις απώλειες να υπολογίζονται στα 10 δισ. ευρώ περίπου. 
Στα χαρτοφυλάκια των Ταμείων, βρίσκονται κρατικά ομόλογα αξίας 21 δισ. ευρώ, των οποίων η αξία μετά το «κούρεμα» θα υπολογίζεται στα 11 δισ. ευρώ.

Μάνος Ελευθερίου: «Θέλω ορισμένους πολιτικούς να τους κρεμάσουν στο Σύνταγμα»Ο Έλληνας ποιητής, στιχουργός και πεζογράφος, Μάνος Ελευθερίου, έχει ζήσει την φτώχεια της μεταπολεμικής περιόδου.
Τώρα ζει άλλη μια δύσκολη περίοδο της Ελλάδας και απεύχεται τα χειρότερα. 
«Αυτό δεν είναι μνημόνιο, είναι.... 
μνημόσυνο. Είναι τα σαράντα μας τώρα. Στα σαράντα μοιράζουνε κόλλυβα. Η Ευρώπη μας ετοίμασε τα κόλλυβα και τα τρώνε οι
πεινασμένοι Έλληνες. Θέλουν να μας δουν κάτω από το χώμα, αν είναι δυνατόν. Τι άλλο να πάρουν από την Ελλάδα; Τι θέλουν; Να μεταφέρουν τον Παρθενώνα στα μουσεία τους; Να πάρουν τη θάλασσα; Τι άλλο θέλουν;», δήλωσε στο περιοδικό Εγώ και συνέχισε: «Έχω περάσει πολύ δύσκολες εποχές, ιδίως μετά τον πόλεμο. Θυμάμαι τον απόλυτο εξευτελισμό της φτώχειας. Θα δείτε τους επόμενους μήνες πάρα πολλούς ανθρώπους να ζητιανεύουν. Τα επόμενα χρόνια , ίσως καταλήξουμε να τρώει ο ένας τον άλλο. Αλλά θα ήθελα πολύ ορισμένους πολιτικούς να τους κρεμάσουν στο Σύνταγμα».

πηγη

ΔΕΙΤΕ: Σταυροί εμφανίζονται μέσα στην Αγιά Σοφιά!!!Το παράδοξο για όλους εμάς που δεν κατέχουμε την τέχνη της Αγιογραφικής...

είναι οτι τα ψηφιδωτά καλύφθηκαν από παχύ στρώμα ασβέστη (περίπου δύο
δάχτυλα), όπως φαίνεται και σε συγκεκριμένη φωτογραφία, για να καλύψουν
τα χριστιανικά σύμβολα και επάνω στον ασβέστη εμφανίστηκαν αυτοί οι
σταυροί.
Και
δίκαια αναρωτιέται ο επισκέπτης, αφού δεν τους έβαψε μετέπειτα
κάποιος, είναι δυνατόν να "πότισαν" από τον τοίχο μέχρι την εξωτερική
στρώση του σοβά;
 
Και γιατί να εμφανιστούν μόνο οι
σταυροί και να μην εμφανιστούν και οι υπόλοιπες

Ν.Μιχαλολιάκος: "Ο Καρατζαφέρης μου πρότεινε συνεργασία το 2002!"


Τι απαντά ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής στην επίθεση του Αρχηγου του ΛΑ.Ο.Σ...  
"Έχει πει τόσα πολλά ο κ.Καρατζαφέρης εδώ και δύο χρόνια που έχουν κριθεί για την συνέπεια τους και τη σοβαρότητα τους. Θα θυμήσω για την σοβαρότητα του ανδρός, την ευλογία του Αγίου πνεύματος στο Βόσπορο, που όπως δήλωσε ο ίδιος στα κανάλια είχε γίνει μια φορά στον Ιορδανη και μια φορά σε αυτόν" ήταν το πρώτο σχόλιο του κ.Μιχαλολιάκου. 
"Είναι προφανές οτι μας χτυπάνε λόγω

Όλοι κερδίζουν εκατομμύρια από την "πλάτη" της Ελλάδας


Όλοι κερδίζουν εκατομμύρια από την "πλάτη" της Ελλάδας
Στα 62,6 εκατομμύρια ευρώ ανέρχεται το ποσό σε τόκους που εισέπραξε, μέχρι τέλη Δεκεμβρίου 2011, η Αυστρία από την Ελλάδα, για τη συμμετοχή της στο πακέτο βοήθειας προς την Αθήνα και 380 εκατομμύρια είναι τα κέρδη της Γερμανίας. 

Το stealth αεροσκάφος του Χίτλερ!Δείτε το βίντεο

      Horten Ho V1 ΙΧ.Έτσι λεγόταν το αεροσκάφος που η Γερμανία του Χίτλερ είχε αρχίσει να κατασκευάζει προς το τέλος του πολέμου.Και ήταν ένα αεροσκάφος που φαίνεται ότι είχε στοιχεία stealth.

Ήταν φτιαγμένο από υλικά που μπορούσαν να μειώσουν στο ελάχιστο το ίχνος του από τα εχθρικά ραντάρ.Η λήξη του πολέμου δεν επέτρεψε την ολοκλήρωση του εγχειρήματος στη Γερμανία,αλλά στις ΗΠΑ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΜΕΓΑΛΗ ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ... 7 ΜΑΡΤΙΟΥ 1948 ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!


Η 7η Μαρτίου του 1948 αποτελεί ιστορικό ορόσημο για τη Ρόδο και τα Δωδεκάνησα. Είναι η μέρα που τα νησιά μας, τελευταίος κρίκος στην αλυσίδα της εθνικής ολοκλήρωσης, από τη σύσταση του νεοελληνικού κράτους, γίνονται πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της Ελλάδας. 

Σ' όλη τη μακραίωνη ιστορία τους, η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα, ακολούθησαν τις τύχες του Ελληνισμού και στα χρόνια της ελεύθερης ζωής και της ακμής του και στα δίσεκτα χρόνια της πτώσης και της παρακμής του. Και καμιά δύναμη δεν μπόρεσε να τους αφαιρέσει την εθνικότητα, την ταυτότητά τους, την πνοή την ελληνική.

Κριστί Λαγκάρντ-"Η ελπίδα των Ελλήνων"


Dream Team-Οι ανεπανάληπτοι!


Κάντε μια ευχή για την υγεία τους, δεν ξέρεις καμιά φορά.ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΒΟΜΒΑ: ΠΩΣ η εταιρία EuropeanGoldfields που έχει σχέση με την Goldman Sachs, με μόλις 11 εκ.ευρώ αγόρασε από το Δημόσιο, Χρυσό και Αργυρο αξίας 15.4 Δισεκατομμυρίων!!!

Ηταν παραμονές των εκλογών του 2004, όταν η Κυβέρνηση Σημίτη, προχώρησε σε μια συμφωνία που ουδείς ασχολήθηκε με το περιεχόμενό της και ο πολιτικός κόσμος, λες και έπαθε … «λουμπάγκο» και αδυνατούσε να ασχοληθεί με το θέμα! Ηταν βέβαια και το προεκλογικό κλίμα, η … ευμάρεια της οικονομικά εύρωστης Ελλάδας των Ολυμπιακών αγώνων, και που καιρός να ασχοληθούν με αυτό που θα αποκαλύψουμε σήμερα!

Με την πανηγυρική ανακοίνωση εξαγοράς της European Goldfields, που ελέγχει τα «Μεταλλεία Κασσάνδρας», από έναν ισχυρό «παίκτη» στην παγκόσμια αγορά χρυσού, την καναδική Eldorado Gold, έκλεισε ένας κύκλος απίστευτων υπεραξιών γύρω από τον χρυσό της Χαλκιδικής.
Ετσι μια εταιρία με κυριότερο περιουσιακό στοιχείο τα Μεταλλεία Κασσάνδρας, που τα είχε αγοράσει μόλις 11.000.000 ευρώ παραμονές των εκλογών του 2004 επί Κ. Σημίτη, αποτιμήθηκε σε ... 1,8 δισ. ευρώ.

Όμως τι ήταν αυτά τα μεταλλεία ; ...

Έκτακτο: Μίνι ανασχηματισμός αληταράδων

Υπουργός ανάπτυξης:   Άννα Διαμαντοπούλου ή αλλιώς σαρανταποδαρούσα
Υπουργειο προστασίας του πολίτη: Μιχάλης Χρυσοχοίδης ο δίκαιος η αλλιώς Στήβ Μαγκάρετ...σωθήκαμε!
Υπουργός Παιδείας: Ο μέγας, ο ανεπανάληπτος καθηγηταράς Μπαμπινιώτης ο "παοκτσής".

Σε γενικές γραμμές , ΓΑΜΑΤΑ  και με μεγάλα γράμματα!