ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΛΙΝΤΣΑΡΙΣΑΝ ΔΥΟ ΝΕΑΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟ FACEBOOK!


gwg
Το μνημονιακό-κατοχικό ψευδοκράτος της «ευνομίας παντού» του (φον) Αντωνάκη, έχει εξαπολύσει τις τελευταίες ημέρες τα κομμουνιστικά του μαντρόσκυλα για να κατατρομοκρατήσει τους εθνικιστές (τουλάχιστον έτσι νομίζει…). Έτσι, χθες το βράδυ, στην πολύπαθη πόλη των Πατρών –όπου δρα συστηματικά μια ομάδα εμμίσθων παρακρατικών υποκειμένων- και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Όλγας, κομμουνιστές συμμορίτες εντόπισαν νεαρό διερχόμενο με έναν φίλο του από την περιοχή, ο οποίος είχε διαπράξει το ανήκουστο «έγκλημα» αναρτώντας στο facebook μια ελληνική σημαία και αμέσως του επιτέθηκαν με το γνωστό τους τρόπο. Μετά την

Ο χειμώνας θα είναι ο πιο ψυχρός της τελευταίας 100ετίας


Στην Ευρώπη, ο επερχόμενος χειμώνας θα είναι ο πιο ψυχρός της τελευταίας 100ετίας – δηλώνουν οι μετεωρολόγοι. Μέσα σε λίγους...

μήνες θα έχουν φθάσει οι αρκτικές αέριες μάζες και ο ήλιος θα εμφανίζεται μόνο αραιά στο στερέωμα. Κατά πόσο είναι πιθανό ένα τέτοιο σενάριο;
Οι μετεωρολόγοι υπόσχονται να το διευκρινίσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, όταν θα έχουν στα χέρια τους καινούρια δεδομένα.
Οι κάτοικοι του Παλαιού Κόσμου πρέπει να προμηθευτούν πουλόβερ και ζεστά μπουφάν υποστηρίζουν οι ευρωπαίοι επιστήμονες. Ο γερμανός μετεωρολόγος, Ντομινίκ Γιουνγκ, δήλωσε, ότι ο χειμώνας του 2013-14 υπόσχεται να είναι αφύσικα παγερός. Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες θα σημειωθούν τον Ιανουάριο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΣΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

kasidiaris-dimoskopisi-dimos-athinaiwn

Σαρωτικό υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη(77%) είναι το αποτέλεσμα δημοσκόπησης της εφημερίδας "Το Παρασκήνιο" σχετικά με την λαοφιλέστερη υποψηφιότητα στον Δήμο Αθηναίων.
Διαβάστε τα αποτελέσματα της σφυγμομέτρησης:
Ποιο από τα παρακάτω πρόσωπα όλων των κομμάτων θα προτιμούσατε για υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας;
Ηλίας Κασιδιάρης (77%)
Άλλος/Άλλη (5%)
Μάκης Βορίδης (3%)

ΣΟΚ-ΕΝΤΟΛΗ! “ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ”!!!

Προέλευση άρθρου: thesecretrealtruth.blogspot.com
ΣΟΚ-ΕΝΤΟΛΗ! “ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ”!!!


ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ

Πόπη Σουφλή

ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ! ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο, στοχοποίησε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και παράλληλα (σύμφωνα με νέες εντολές) κάθε Έλληνα που φέρει τα διακριτικά της ελληνικής σημαίας στα ρούχα ή στο σώμα του! 

Επειδή η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί κατά κόρον την ελληνική σημαία,

Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΩΗΝ ΤΡΟΤΣΚΙΣΤΗ: ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Πηγή: Identità.com.
Μετάφραση & σχολιασμός: Ελευθέριος Αναστασιάδης.
 
 
Ο Peter Hitchens
Ο Peter Hitchens  πρώην οπαδός της ριζοσπαστικής αριστεράς, μέλος των  Τροτσκιστικών σοσιαλιστών από το 1969 έως το 1975, σήμερα γνωστός δημοσιογράφος, έχοντας μετανιώσει για το παρελθόν του, γράφει στην Mail on Sunday την ομολογία του και ταυτόχρονα καταγγέλλει: "Πως εγώ είμαι εν μέρει υπεύθυνος για την μαζική μετανάστευση."

 Όταν ήμουν ένας μαρξιστής επαναστάτης, είμασταν όλοι υπέρ της όσο δυνατόν μεγαλύτερης μετανάστευσης. Όχι γιατί μας άρεσαν οι μετανάστες, αλλά γιατί δεν μας άρεσε πως ήταν η Βρετανική κοινωνία. Είδαμε τους μετανάστες -από οποιοδήποτε μέρος- ως συμμάχους ενάντια στην συντηρητική  κοινωνία που ήταν ακόμη η χώρα μας στα τέλη της δεκαετίας του ’60. Θέλαμε να τους

Αστυνομία Σκέψης ή αλλιώς πως λειτουργεί το ιδεολογικό λιντσάρισμα από την αριστερά.


Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν καταλάβει, με ένα ιδιότυπο τρόπο, οι αριστεροί επαγγελματίες προβοκάτορες, δημιουργώντας μία αστυνομία σκέψης, που προβαίνει με διαδικτυακό λιντσάρισμα, σε όποιον διαφωνεί, με τις ιδέες και τις πρακτικές της εξτρεμιστικής ακροαριστεράς. Με ένα αξιοθαύμαστο δίκτυο, που εντάσσονται αναρχικοί, παρακρατικοί, κουκουλοφόροι, ακροαριστεροί, με πολλαπλά ψεύτικα προφίλ σε facebook και twitter, παρακολουθεί συστηματικά, πολυπληθή προφίλ ατόμων με διεισδυτικότητα σε ομάδες με παρόμοιες απόψεις ή με εμφανή την ικανότητα της πειθούς δια του γραπτού λόγου ή των τεκμηρίων – επιχειρημάτων.

Αυτοί οι ιδιότυποι ιντερνετικοί χαφιέδες,  μόλις παρατηρήσουν κάτι που

ΔΙΕΡΡΕΥΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ! > Τεχνική γκάφα στο taxisnet: Σαμποτάζ κατά λάθος!


Να «σαμποτάρουν» τον σέρβερ του υπουργείου Οικονομικών κατάφεραν την Πέμπτη όχι κάποιοι άγνωστοι χάκερς του διαδικτύου, αλλά οι ίδιοι οι τεχνικοί της ΓΓΠΣ που, με άνωθεν εντολές προφανώς, «πείραξαν» τις ρυθμίσεις σύνδεσης με τους υπολογιστές του υπουργείου Οικονομικών,προκειμένου να «ανοίξουν» τις γραμμές στις εκατοντάδες χιλιάδες των φορολογουμένων που εναγωνίως προσπαθούσαν να αποκτήσουν πρόσβαση στην φόρμα συμπλήρωσης του πίνακα Ε1, τρέχοντας να προλάβουν την καταληκτική διορία υποβολής που έληγε την Παρασκευή.

ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΡΑΜΑΣ

 ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΡΑΜΑΣ
Κύκλο αίματος,τις τελευταίες μέρες, προσπαθούν να ανοίξουν πολιτικοί και δημοσιογράφοι μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα .Όλοι μας τον τελευταίο καιρό περιμέναμε κάποια προβοκάτσια η οποία θα ήταν προς συμφέρον μόνο, του άθλιου πολιτικού κατεστημένου ...

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ! ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΕΣΩ “ΑΓΟΡΑΣ” ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!

ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΜΟΥΛΩΧΤΑ, ΕΝ ΟΨΕΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ!

Ξεπλένεται μαύρο χρήμα, χρήμα που πιθανά να προέρχεται από μίζες, λαθρεμπόριο και άλλες εγκληματικές δραστηριότητες, απλώς και μόνο αγοράζοντας μετοχές από εφοπλιστές!

Είναι τρομερό και εξοργιστικό. Το χειρότερο όλων όμως, είναι ότι ανοίγουν διάπλατα το παραθυράκι σε πολιτικά πρόσωπα, αυτοδιοικητικούς, κρατικούς λειτουργούς κλπ να ξεπλύνουν ότι μίζα έχουν πάρει καταργώντας στην ουσία το “Πόθεν Έσχες”!

Απόρρητη έκθεση ΕΥΠ: 150.000 (!) λαθραίοι περιμένουν τη «στιγμή» για γενική ανάφλεξη

Απόρρητη έκθεση ΕΥΠ: 150.000 (!) λαθραίοι περιμένουν τη «στιγμή» για γενική ανάφλεξη

Από την περασμένη άνοιξη είχε διαρρεύσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αλλά και στον Τύπο μια σιβυλλική και «απόρρητη έκθεση» της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ), η οποία δεν διαψεύστηκε έως σήμερα, που τόνιζε ότι αυτός ο Σεπτέμβριος θα ήταν ο πιο «μαύρος» για την ελληνική κοινωνία, με σοβαρά γεγονότα που θα διασάλευαν τον κοινωνικό και πολιτικό ιστό μέχρι του σημείου επαπειλούμενης γενικής ανάφλεξης, η οποία θα διατάρασσε τις ισορροπίες της έννομης τάξης.

Κάποιοι μας ''αγάπησαν'' ξαφνικά ...Ανακάλυψαν την ''Ελλάδα των εξτρεμιστών'' τα Διεθνή ΜΜΕ

Κάποιοι μας ''αγάπησαν'' ξαφνικά ...Ανακάλυψαν την ''Ελλάδα των εξτρεμιστών'' τα Διεθνή ΜΜΕ

Την εκμετάλευση μιας δολοφονίας ,χωρίς να αναφέρουν λέξη για την άμεση σύλληψη του δράστη και την προσαγωγή του στη Δικαιοσύνη ,αναφέρουν  με πηχαίους τίτλους και ασχολούνται τα δήθεν σοβαρά ΜΜΕ του παγκόσμιου ηλεκτρονικού και έντυπου Τύπου με στόχο την Ελλάδα  !