ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη, 4 Σεπτεμβρίου 2013

Τι φοβούνται;

Τον Έλληνα που δεν αυτοκτόνησε, τον Έλληνα που δεν ξενιτεύτηκε ενώ μπορούσε, τον Έλληνα που δεν κατέβηκε ποτέ και σε καμιά από τις πολλές στημένες διαδηλώσεις τους. Αυτόν τον Έλληνα φοβούνται, τον άγνωστο Έλληνα, είναι ακριβώς ο ίδιος...ο άγνωστος στρατιώτης! Τρέμουν τα γόνατά τους μπροστά στα μελλούμενα γιατί γνωρίζουν, γνωρίζουν αυτό το παράξενο DNA ...η σφαίρα που σε σκοτώνει ούτε τη βλέπεις, ούτε την ακούς!

Η αποθράσυνση του λεχρίτη

Η δήλωση του λεχρίτη:“Η ελληνική πρόταση για τη συνέχιση του προγράμματος πρέπει να στηριχτεί σε αυτό που είχα πει το 2009 οτι ναι, λεφτά υπάρχουν εάν γίνουν οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις. Μια φράση που παρεξηγήθηκε και παραποιήθηκε σκοπίμως και από εμάς”.
Στο κράτος των δοσίλογων, της ξεφτιλισμένης "Ελληνικής δικαιοσύνης", των ελεεινών ΜΜΕ, των χρήσιμων ηλιθίων,των άμυαλων πραιτοριανών και των κοιμισμένων δημοσίων υπαλλήλων, επόμενο ήταν να βγαίνει ο κάθε λεχρίτης και να μας κοροϊδεύει με περίσσιο θράσος και τη σιγουριά της ατιμωρησίας που του παρέχουν τα γνωστά τσιράκια των γνωστών δικαστικών κυκλωμάτων.

Τρώνε τον Σαμαρά με αφορμή τις αμυντικές βιομηχανίες. Ο ρόλος της Φώφης και ο Δραγασάκης μεταβατικός πρωθυπουργός!

Από τον Γιώργο Λαγκάρντ

Σχέδιο για ανατροπή του Σαμαρά και ορισμό μεταβατικού πρωθυπουργού με αφορμή τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες, βρίσκεται σε εξέλιξη! 
Ρόλο-κλειδί στην όλη υπόθεση έχει αναλάβει η Φώφη Γεννηματά, η οποία πιστεύει ότι πρέπει να κυβερνήσει τη χώρα, ως πρωθυπουργός.

Ἡ κοσμοχαλασιὰ καὶ ἡ Ἀναλαμπὴ μὲ τὸ Ποθούμενο

Ἡ κοσμοχαλασιὰ καὶ ἡ Ἀναλαμπὴ μὲ τὸ Ποθούμενο

Γράφει ὁ Δρ. Κωνσταντῖνος Βαρδάκας
-Σύνελθε ρὲ φίλε, σὲ λίγο θὰ ἔχουμε πόλεμο!
-Ἄντε ρὲ μᾶς ἔπρηξες ἐδῶ καὶ χρόνια μὲ τὴν καταστροφολογία σου...
Ὁ νεαρὸς μὲ τὸ freddo-espesso τὰ ἔβαζε μὲ τὸν δικτυωμένο τοῦ χωριοῦ (ἦταν τὸ παρατσούκλι τοῦ δεύτερου ποὺ βρισκόταν μόνιμα κολλημένος στὸ διαδίκτυο). Ἔτσι τὰ λόγια πηγαινοερχόταν μεταξύ τους δίχως νόημα μέχρι ποὺ παρενέβη ἕνας τρίτος ἀρκετὰ ἡλικιωμένος στοὺς χρόνους καὶ σεβάσμιος στοὺς λόγους ὁ μπάρμπα-Ποθητός.

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ Αύριο ανάβει η φλόγα στο οικόπεδο 12


Αύριο, Πέμπτη, θα ανάψει η φλόγα στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ.
Μιλώντας στο ΡΙΚ ο υπουργός Ενέργειας, Γιώργος Λακκοτρύπης, ανέφερε ότι το άναμμα της φλόγας είναι συμβολικό, αφού για πρώτη φορά, κυπριακό φυσικό αέριο θα βγει στην επιφάνεια.
Από το τεστ παραγωγής, εξήγησε, δεν θα καθοριστεί η ποσότητα του φυσικού αερίου, αλλά η πίεση και η ποιότητά του.

Το "συμπόσιο" του ΠΑΣΟΚ

25.000 μουτζαχεντίν με εμπειρία πολέμου στην Ελλάδα;

Ο αριθμός των παρανομα ευρισκομένων στην χώρα μεταναστών, είναι αδιευκρίνιστος. Κάποιοι ανεβάζουν τον αριθμο σε αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες.

Αυτό όμως που φαίνεται να γνωρίζουν καλά ξένες πρεσβείες, είναι η ύπαρξη τεράστιου (για τα Ελληνικά δεδομένα) αριθμού “μπαρουτοκαπνισμένων” μουτζαχεντίν που βρίσκονται στην Ελλάδα ως “οικονομικοί μετανάστες”. Σύμφωνα λοιπόν με πρόσφατη πληροφορία, συγκεκριμένη πρεσβεία υπολογίζει πως μεσα στους εκατοντάδες χιλιάδες παράνομους μετανάστες, υπάρχουν περί τους 25,000 ισλαμιστές που μάλιστα έχουν εμπειρία σε εμπόλεμες καταστάσεις.

Πολύ υψηλή Πηγή πληροφοριοδότη επιβεβαιωνει ότι γίνεται κρυφή μεταφορά πυρηνικών κεφαλών από τους Αμερικάνους !!

Η είδηση δίνεται όπως την βρήκαμε αμετάφραστη...γιατί συγνώμη δεν έχω κοιμηθεί για μέρες ..όποιος μπορεί ας το μεταφράσει ..εγώ πάω να λιποθυμήσω !

ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ "Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ" Μετακινούν αυτοκινούμενα συστήματα οι Σύροι - Τα προστατεύουν με ειδικές δυνάμεις

Πληροφορίες των ρωσικών ΜΜΕ που διαθέτουν ανταποκριτές στην Συρά αναφέρουν ότι "Υπάρχουν συνεχείς μετακινήσεις των συριακών αυτοκινούμενων βαλλιστικών συστημάτων SCUD και κορεατικής κατασευκής βλημάτων Hwasong-6 κλπ, ενώ, ειδικές δυνάμεις έχουν πλαισιόσει όλα τα βαλλιστικά συστήματα και τις πυροβολαρχίες των συστημάτων Bastion με τα βλήματα Yakhon".
 

Ρεπούση: Τα Θρησκευτικά δεν έχουν θέση στο σύγχρονο Λύκειο

Άτακτες Φωνές: Ορθόδοξοι γεννηθήκαμε και έτσι θα πεθάνουμε. Τώρα τι λέει το έκτρωμα της Φύσης ποσώς μας ενδιαφέρει. Άξιος ο μισθός της, αν δεν έλεγε κι αυτά θα την πετούσαν στα σκουπίδια οι σιωνιστές, ο καθένας στο πόστο του.Έτσι δεν είναι σαβούρα;


Ρεπούση: Τα Θρησκευτικά δεν έχουν θέση στο σύγχρονο Λύκειο

Ρεπούση: Τα Θρησκευτικά δεν έχουν θέση στο σύγχρονο Λύκειο
Την εκτίμηση ότι το μάθημα των Θρησκευτικών δεν έχει θέση στο σύγχρονο Λύκειο, εξέφρασε η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Μαρία Ρεπούση.

Άσκηση-απάντηση σε ΗΠΑ-Ισραήλ των ρωσικών στρατηγικών δυνάμεων


 
Άμεση απάντηση στην χθεσινή μυστική αμερικανο-ισραηλινή πυραυλική άσκηση στην Μεσόγειο που προκάλεσε μείζονα αναταραχή σε ολόκληρο τον πλανήτη έδωσε σήμερα η Ρωσία με την αιφνιδιαστική έναρξη μεγάλων πυραυλικών ασκήσεων των επίγεια εκτοξευόμενων διηπειρωτικών βλημάτων της.
 

ΒΟΜΒΑ! Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έχει 1 δις ευρώ σε ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!! Για ποιον πρόκειται;;;

ΒΟΜΒΑ! Ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έχει 1 δις ευρώ σε ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!!! Για ποιον πρόκειται;;;Συναγερμός έχει σημάνει στο περιβάλλον ιστορικού στελέχους του ΠΑΣΟΚ, το οποίο ως τώρα παραμένει ανέγγιχτο από την Δικαιοσύνη. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το κούρεμα των καταθέσεων στις τράπεζες της Κύπρου και κυρίως η πιθανότητα διαρροής ονομάτων.

39 χρόνια ΠΑΣΟΚ...Δεν ξεχνώ!

39 χρόνια προδοσίας και καταστροφής από τα αγαπημένα παιδιά των σιωνιστών. 39 χρόνια γενοκτονίας ,αρχίζοντας από νομιμοποίηση των εκτρώσεων και καταλήγοντας στην νομιμοποίηση λαθραίων δολοφόνων στην Ελληνική επικράτεια. Η πράσινη λαίλαπα δυστυχώς τελειωμό δεν έχει,συνεχίζει να κυβερνά με ανύπαρκτα ποσοστά διαλαλώντας συνεχώς τη περίφημη ψεύτικη φράση "μας ψήφισε ο λαός".

Κίνδυνος στὴ Συρία γιὰ τοὺς ἀπογόνους τοῦ Βυζαντίου


Γράφει ὁ Κωνσταντῖνος Χολέβας, 
Πολιτικὸς Ἐπιστήμων 
Κατὰ τὴ διάρκεια τῆς Ἑλληνικῆς Ἐπαναστάσεως ὁ Βορειοηπειρώτης ὁπλαρχηγὸς Χατζημιχάλης Νταλιάνης ἔφθασε ἕως τὸν Λίβανο καὶ τὴ Συρία γιὰ νὰ ξεσηκώσει τὴν ὀρθόδοξη χριστιανικὴ κοινότητα τῆς περιοχῆς κατὰ τῶν κατακτητῶν ὀθωμανῶν. Ὁ Χατζημιχάλης, ὁ ὁποῖος τελικὰ φονεύθηκε μαχόμενος στὸ Φραγκοκάστελλο τῆς Κρήτης, ἐστάλη ἀπὸ τοὺς ἐπαναστατημένους Ἕλληνες γιὰ νὰ ἐντάξει στὴ μεγάλη Ἑλληνικὴ Ἐπανάσταση φιλικοὺς πληθυσμούς, οἱ ὁποῖοι δὲν μιλοῦν ἑλληνικά, ἀλλὰ θεωροῦν ἑαυτοὺς ἀπογόνους της Βυζαντινῆς Αὐτοκρατορίας, τῆς Ρωμανίας. Οἱ Ἕλληνες τοῦ 19ου αἰώνα εἶχαν πλήρη συνείδηση ὅτι ἡ βυζαντινὴ κληρονομιὰ τοὺς συνέδεε μὲ τὸ ποίμνιο τοῦ Πατριαρχείου Ἀντιοχείας, τοὺς Ροὺμ Ὀρτοντὸξ (Ρωμιοὶ ὀρθόδοξοί) της Συρίας καὶ τοῦ Λιβάνου. 

Φίμωσαν και σκότωσαν 55χρονο μέσα στο ίδιο του το σπίτι


Φρικτό έγκλημα στη Χαλκιδική

Άγνωστοι φίμωσαν και σκότωσαν έναν 55χρονο μέσα στο σπίτι του στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής...
Τον άτυχο άνδρα βρήκε χθες Τρίτη, θανάσιμα τραυματισμένο η σύζυγός του.


Απίστευτα πράγματα από τον ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου..Κατήγγειλε με ανακοίνωση το ελληνικό κράτος επειδή επαναπροώθησε λαθρομετανάστες στην Τουρκία.

Μια απίστευτη (εκ πρώτης όψεως…) ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Λήμνο, με την οποία καταγγέλλει… παράνομη επαναπροώθηση λαθρομεταναστών στην Τουρκία, από κει που ’ρθαν, αντί οι αρχές «να τους προωθήσουν στα αστικά κέντρα»!!!
Δηλαδή, να τους στείλουν στην Αθήνα!!!Πόσο… «ανήκεστος» είναι η «βλάβη» της ΕΛΒΟ τελικά;

Πριν από λίγη ώρα τέθηκε υπόψη μας άρθρο που υπογράφει στα «ΕΠΙΚΑΙΡΑ» ο συντάκτης του ενδιαφέροντος αυτού εντύπου (Τεύχος 202, 29/8-4/9, σελίδα 82-83), Γιώργος Τσιμπούκης, σε ένα ρεπορτάζ – ανάλυση για την Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ), η οποία έχει μπει στο στόχαστρο της Τρόικας… για εξαφάνιση.
Αυτή είναι τουλάχιστον η εικόνα που έχει δημιουργηθεί στην ελληνική κοινωνία, η οποία δεν έχει κανέναν απολύτως λόγο να ασχολείται με τα διαπραγματευτικά τερτίπια των όποιων διεθνών ή εγχώριων χαρτογιακάδων, αφού τις τελευταίες ώρες, διακεκριμένα παπαγαλάκια αμφισβήτησαν αυτό το συμπέρασμα, χαρακτηρίζοντάς το ως βεβιασμένο…

Να δεις τι μας έχουν για μετά…


gift
Οι εθισμένοι στο μνημόνιο αναλυτές μας έχουν πρήξει να επαναλαμβάνουν συνέχεια, με μια έκφραση αηδίας στο πρόσωπο, πως η μη υποταγή στις τροϊκανές διαταγές,συνιστά ανευθυνότητα και στείρο λαϊκισμό, ο οποίος προωθείται από κύκλους «πρόθυμων ηλιθίων» όπως είπε και ο κ.Υπουργός. Γιατί αυτοί κινούνται με νούμερα.  Γιατί αυτοί μας βλέπουν σαν νούμερα, ενώ εμείς επιμένουμε να μιλάμε με λέξεις. Θέλετε νούμερα λοιπόν? Τεφτέρι και μολύβι? Ας θυμηθούμε μερικα νούμερα λοιπόν, γιατί αρκετά έχει κρατήσει η ηλιθιότητα του ο «ο λαός αυτούς επέλεξε κι αυτοί αποφασίζουν»
Κατ΄αρχήν ο λαός δεν επέλεξε ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ να κυβερνήσει. Τον Ιούλιο του 2012 σε 6.217.000 ψηφίσαντες  το  κόμμα της  ΝΔ  έλαβε 1.825.637 ψήφους κι αυτό ΟΧΙ δεν είναι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων και του ελληνικού λαού κι αυτό λένε τα νούμερα.

Διάσημος ερευνητής: Σταματήστε τον καρκίνο με βερίκοκα και πικρά βότανα


Yπάρχει ένας λαός, ο μακροβιότερος στον κόσμο, όπου ο καρκίνος είναι εντελώς άγνωστος. Πρόκειται για την φυλή Χούνζα, που ζει στο Πακιστάν και αυτοαποκαλούνται απόγονοι των στρατιωτών του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Το φαινόμενο αυτό δεν άφησε αδιάφορους τους επιστήμονες. Κλιμάκιο από το Μεμόριαλ πήγε...

Ο Πούτιν δεν αποκλείει τη συγκατάθεση της Ρωσίας

Ο Πούτιν δεν αποκλείει τη συγκατάθεση της Ρωσίας

Ο Πούτιν δεν αποκλείει τη συγκατάθεση της Ρωσίας
Ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, δεν αποκλείει τη συγκατάθεση της Ρωσίας στην άσκηση στρατιωτικής βίας κατά της Συρίας, εάν αυτό συμβεί με την έγκριση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ, του μόνου αρμόδιου οργάνου, για να αποφασίσει τη χρήση όπλων εναντίον κυρίαρχου κράτους, σύμφωνα με το ισχύον διεθνές δίκαιο, αλλά και εφόσον αποδειχθεί η χρήση χημικών όπλων από την κυβέρνηση Άσαντ.

Έλληνες….Ένας λαός που κυβερνάται με Mail


Η είδηση της ημέρας, σήμερα είναι η απαίτηση της τρόικας να κλείσουν άμεσα οι μονάδες της αμυντικής μας βιομηχανίας. Αυτό που πέρασα και εγώ στα ψιλά, ήταν “το απαιτεί η Τρόικα, μέσω e-mail”. Με ένα Mail, λοιπόν, η τρόικα ασκεί εκτελεστική εξουσία σε αυτόν τον τόπο, ζητώντας να κλείσει κλάδος της ελληνικής παραγωγικής δύναμης.(για να είναι σίγουροι, ότι και στο μέλλον θα αγοράζουμε όπλα, από τους εταίρους, και δεν θα κάνουμε καμιά μαλάκια να παράξουμε δικά μας).

"Οκ" Γερουσίας για επιδρομή έως 60 ημερών στη Συρία χωρίς χερσαίες επιχειρήσεις


Η αμερικανική Γερουσία γλυτώνει τον Πρόεδρο Μπάρακ Ομπάμα από τη γελοιοποίηση ανάβοντας το «πράσινο φως» μίας στρατιωτικής επιδρομής σε βάρος της Συρίας. Όπως είπαν οι ηγέτες της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων κατέληξαν σε σχέδιο συμφωνίας, το οποίο αποκλείει ωστόσο την εμπλοκή χερσαίων δυνάμεων στη Συρία.
Διάταξη του σχεδίου που συμφωνήθηκε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων, και το οποίο ήρθε στην κατοχή του πρακτορείου Reuters, θέτει όριο 60 ημερών για στρατιωτική δράση στη Συρία, με δυνατότητα χρονικής επιμήκυνσης μόνο για 30 ημέρες και αυτό υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις.