ataktesfones@gmail.com

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Όταν καίγονται τα σύμβολα, τότε πυρώνονται οι καρδιές…

ellas
Του επιτέθηκαν επειδή είχε Ελληνική σημαία!

Το κράτος αποδομείται. Και αποδομείται συστηματικά. Οτιδήποτε θυμίζει έθνος, οτιδήποτε θυμίζει πατρίδα, οτιδήποτε θυμίζει την ιστορία αυτής της μικρής αλλά τόσο ένδοξης χώρας, πρέπει να ισοπεδωθεί, πρέπει να διαπομπευθεί, πρέπει να σπιλωθεί με τον χειρότερο δυνατό τρόπο…
του Κωνσταντίνου
Το περιστατικό ξυλοδαρμού Έλληνα πολίτη, επειδή είχε την Ελληνική σημαία (η Ελληνική σημαία δεν είναι κομματικό λάβαρο και ούτε πρόκειται ποτέ να γίνει),

ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Αυτό είναι το πρόγραμμα των FREMM: Πότε και ποιες θα παραδοθούν, πόσο θα κοστίσουν


Σταθερές βάσεις θέλει να βάλει η Γαλλία στη συνεργασία με την Ελλάδα τόσο στον ενεργειακό όσο και στον αμυντικό τομέα. Η επίσκεψη του Γάλλου πρωθυπουργού στην Ελλάδα αποτέλεσε την αρχή της συνεργασίας αυτής η οποία αναμένεται να συνεχιστεί επισκέψεις Γάλλων υπουργών όπως αυτής του υπουργού Άμυνας Jean-Yves Le Drian η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 28 Φεβρουαρίου.

Κι όμως συνέβη και αυτό..!! Οι αλβανοί δηλώνουν ενοχλημένοι από παράνομους πακιστανούς...!! Τώρα την ρατσιστική καταγγελία ποιος πρέπει να την κάνει;; Ο αλβανός ή ο πακιστανός;;;

Φυσικά αν το παρακάτω κείμενο είχε Έλληνες καταγγέλλοντες, θα τους λέγανε ρατσιστές:

Ανάστατη είναι η κοινότητα των Αλβανών, οι οποίοι μένουν εδώ και χρόνια στην περιοχή της Χερσονήσου - έχοντας αποκτήσει μάλιστα οικογένειες, αλλά και δικά τους καταστήματα - από τη δράση Πακιστανών. 

Κάποιοι εκ των Πακιστανών μεταναστών, που διαμένουν παράνομα στη χώρα, προκαλούν μικροεπεισόδια και προβλήματα στην περιοχή.

Όλη η αθλιότητα της νεοελληνικής κοινωνίας σε μια και μόνο φωτογραφία


Σε άτακτο στρατό έχει μεταβληθεί ο ακροαριστερός χώρος, όπου ο καθένας μέσα από τον όχλο "επιτίθεται" σε όποιον δεν του αρέσει...θεωρώντας ότι κάνει επανάσταση.

Η φωτογραφία του χτυπημένου νεαρού από αντιεξουσιαστές επειδή κρατούσε Ελληνική σημαία κάνει τον γύρο του κόσμου μέσω διαδικτύου...και μας διασύρει διεθνώς.
Η αθλιότητα και η νεοταξική ανθελληνική κουλτούρα έχει αρχίσει να

Κεδίκογλου: Ζητήσαμε φρεγάτες και ΑΦΝΣ από τη Γαλλία


Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Radio, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, δήλώσε ότι κατά τη χθεσινή επίσκεψη του προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα, η ελληνική πλευρά υπέβαλλε αίτημα στη Γαλλία για την ενοικίαση δύο φρεγατών και τεσσάρων αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας.

Η τρόϊκα κλείνει τις στρατιωτικές – αστυνομικές σχολές για 2 χρόνια! Το 2015 ξανά εγγραφές!




EVELPIDEWORKOMOSIA-630x419Απίστευτο; Δύσκολο πια να το πεις. Η τρόϊκα συνεχίζει την περίεργη “επίθεση” εναντίον των Ενόπλων Δυνάμεων και “βάζει λουκέτο” για δύο χρόνια στις στρατιωτικές σχολές!
Για πρώτη φορά οι Στρατιωτικές και Αστυνομικές σχολές δεν θα δεχτούν εισακτέους ούτε το 2013 ούτε το 2014, εξετάσεις, όμως, θα δοθούν κανονικά και οι επιτυχόντες θα εγγραφούν το 2015!

Εξαφανίστηκαν τα φάρμακα από την αγορά

Εξαφανίστηκαν τα φάρμακα από την αγορά


Εξαφανίστηκαν τα φάρμακα από την αγορά

Στις μειωμένες ποσότητες φαρμάκων που διατίθενται από τις φαρμακευτικές εταιρίες αποδίδει η Πανελλήνια Ένωση Φαρμακαποθηκάριων τις σημαντικές ελλείψεις φαρμάκων που παρουσιάζει το τελευταίο καιρό η αγορά.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: Φοβάται τουρκική προβοκάτσια μετά τη γαλλική στήριξη εκμετάλλευσης των υδρογονανθράκων


Τουρκική προβοκάτσια φοβάται η ελληνική κυβέρνηση μετά και τη στήριξη που εξέφρασε η Γαλλία για την ανακήρυξη της ΑΟΖ και την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων. Επιτελείς του Πενταγώνου έχουν λάβει εντολή να παρακολουθούν εντατικά τις κινήσεις της Άγκυρας, καθώς το περιβάλλον «ελλοχεύει κινδύνους» όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.


ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΕΓΙΝΑΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ.. (ΒΙΝΤΕΟ)


Απίστευτα κυνικές και πλήρως αναντίστοιχες με τα εθνικά συμφέροντα οι δηλώσεις του κ. Σαμαρά ο οποίος αναφερόμενος στους υδρογανάνθρακες της Ελλάδας, μίλησε επιλέξει για “πλουτοπαραγωγικές πηγές της Ευρώπης, ευρωπαϊκές πηγές και ευρωπαϊκούς υδρογονάνθρακες…”
Σαν να μην έφταναν όλα αυτά
στο τέλος της συνέντευξης ο Ολάντ είπε :

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ





ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΔΥΟ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ...

ΑΠΟ ΣΜΥΡΝΗ ... ΜΥΚΟΝΟ! Τουρκική κορβέτα κάνει "κρουαζιέρα" στις Κυκλάδες - Στοχοποιήθηκε από σκάφη του ΠΝ


Τρεις ημέρες μετά τους εναγκαλισμούς Δ.Αβραμόπουλου και Α.Νταβούτογλου στην Τουρκία και των δηλώσεων του πρώτου περί "απλών ψυχολογικών προβλημάτων στις ελληνοτουρκικές σχέσεις", η τουρκική κορβέτα “BOZCAADA”, προερχόμενη από το λιμάνι της Σμύρνης, εισήλθε την 20η Φεβρουαρίου (11:00) σε Εθνικά Xωρικά Ύδατα μεταξύ Μυκόνου και Νάξου.
Στη συνέχεια με δυτική πορεία κινήθηκε βόρεια Ν. Πάρου και κατόπιν με Νότια πορεία μεταξύ Ν. Σίφνου – Ν. Αντίπαρου και εξήλθε από τα Εθνικά Xωρικά Ύδατα στις 14:30 μεταξύ Ν. Μήλου και Ν. Φολέγανδρου.

ΠΩΣ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΠΙΡΕΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ


Αλλάζοντας κανάλι τηλεόρασης όταν το παιδί παρακολουθεί, μπορείτε να βελτιώσετε τη συμπεριφορά του αλλά η πολύ παρακολούθηση τακτικών προγραμμάτων μπορεί να έχει μακροπρόθεσμες αρνητικές συνέπειες, αναφέρει νέα έρευνα.

Στην έρευνα, που δημοσιεύεται στο περιοδικό ‘Pediatrics’, ερευνητές ανέφεραν ότι παιδιά που δεν πήγαιναν ακόμα σχολείο περνούσαν λιγότερο χρόνο παρακολουθώντας βίαια προγράμματα,

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ ΧΩΡΙΣ ΑΔΕΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΛΛΗΨΗ...!!!...



Μεταφέρουμε από την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής:

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: Αυτήν την στιγμή ο Αρχιφύλακας του Αστυνομικού Τμήματος Αναβύσσου αρνείται να δώσει τα στοιχεία του στον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη και να δεχθεί μήνυση!

Πριν από λίγο αστυνομικοί συνέλαβαν αναίτια μέλος της Χρυσής Αυγής που...

ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ!!!! ΒΙΝΤΕΟ

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ
                  

Βρήκαν τη νέα γιάφκα των Πυρήνων στα Τουρκοβούνια - Σχεδόν όλοι είχαν περάσει από εκεί


 - Ένας από τους δυο καταζητούμενους για τρομοκρατία έμενε στη γιάφκα
   των Πυρήνων στα Τουρκοβούνια
 - Γειτόνισσα είδε τις φωτογραφίες που έδωσε η Αστυνομία και τον αναγνώρισε
 - Το ισόγειο διαμέρισμα είχε νοικιάσει με πλαστή ταυτότητα ο Δημήτρης Πολίτης
 - Η Αντιτρομοκρατική πιστεύει πως από εκεί ξεκίνησαν οι ληστές του Βελβεντού


Η δημοσιοποίηση των στοιχείων και των φωτογραφιών του 23χρονου

ΣΑΜΑΡΑΣ:ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟΠΑΡΑΓΩΓΙΚΈΣ ΠΗΓΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

ΑΤΑΚΤΕΣ ΦΩΝΕΣ