ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ > "Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση..."

Είναι κατανοητό ότι κάποιοι έχουν αμφιβολίες….
Είναι κατανοητό ότι κάποιοι ευελπιστούν και ελπίζουν…
Είναι κατανοητό πως είναι φρικτή η αλήθεια που γνωρίζουμε -αν και μας την κρύβουν- και δεν θέλουμε να την πιστέψουμε, να την αποδεχθούμε.
Είτε μας αρέσει, είτε δεν μας αρέσει, στη χώρα έχει γίνει πραξικόπημα, με πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και με εναλλαγές στην θέση του κατ’ επίφασην πρωθυπουργού.Το πολιτικό σύστημα γνωρίζει πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει, όπως γνωρίζει πάρα πολύ καλά σε τι έχει συναινέσει, ενώ γνωρίζει πάρα πολύ καλά και την κατάληξη των…όσων μέχρι σήμερα ζούμε.

Ἀναθερμαίνεται στὸ Εὐρωπαϊκὸ Κοινοβούλιο τὸ ζήτημα τῆς κατάργησης τοῦ ἀβάτου τοῦ Ἁγίου Ὅρους!


Μία ὁμάδα γυναικῶν βουλευτῶν τοῦ Εὐρωπαϊκοῦ Κοινοβουλίου ζήτησε πρόσφατα ἀπὸ τὴν Ἑλλάδα νὰ καταργήσει τὴν ρύθμιση, σύμφωνα μὲ τὴν ὁποία οἱ γυναῖκες ἀπαγορεύεται αὐστηρὰ νὰ ἐπισκεφτοῦν τὸ Ἅγιον Ὅρος. Τὸ αἴτημά τους  ἀναφέρει ὅτι ἡ ἐν λόγω νομοθετικὴ ρύθμιση «παραβιάζει τὴν ἰσότητα τῶν φύλων καὶ εἰσάγει διακρίσεις κατὰ τῶν γυναικών, ἡ ὁποία δὲν συνάδει μὲ τὴ δημοκρατία". Τὴν ἴδια στιγμή, διαφημίσεις ἄρχισαν νὰ ἐμφανίζονται σὲ σερβικὰ ΜΜΕ προσφέροντας σὲ γυναῖκες προσκύνημα στὸ Ἅγιον Ὅρος στὴν τιμὴ τῶν 100 - 200 εὐρώ.

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Ο Κυριακίδης “λαδώνει” ΚΑΙ την δικαιοσύνη με τις πλάτες τραπεζιτών;


50 εκατομμύρια Ευρώ ισχυρίζεται ότι θα φέρει ο …ρεφλεξιολόγος, μέσω…Eurobank! Ο άνθρωπος που φυγαδεύθηκε μαζί με τον γιό του και την …δικηγόρο του από ισχυρότατο κύκλωμα, μαζί με πολλά εκατομμύρια όπως φαίνεται. Ουδείς όμως έχει ανοίξει τον φάκελο αυτής της σκοτεινής υπόθεσης τον καιρό του μνημονίου.
Μετά τους δημοσιογράφους και τους εκδότες. Ποιοί πολιτικοί και πολιτευτές “παίζουν” στο παιχνίδι;
Ο Προβόπουλος που δεν έβλεπε τα εκατομμύρια να έρχονται σε τσέπες δημοσιογράφων, μήπως

Έτσι, να βάζουμε προτεραιότητες: Θα δώσουμε 2,5 εκ. ευρώ για το… Εθνικό Θέατρο της Αλβανίας!


  

Την ώρα που στην Βόρειο Ήπειρο η Ελληνική εκπαίδευση παραπαίει και οι Βορειοηπειρώτες συνταξιούχοι βρίσκονται σε απόγνωση λόγω της διακοπής των συντάξεων ΟΓΑ και σύντομα και της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, η Ελληνική Πολιτεία θα δώσει ένα τσουβάλι χρήματα για την κατασκευή του… Εθνικού Θεάτρου της Αλβανίας!