ataktesfones@gmail.com

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Οι 4 άξονες της οικονομικής πολιτικής

Έναρξη των θερινών εκπτώσεων στις 16 Ιουλίου





Θα λήξουν στο τέλος Αυγούστου. Τι πρέπει να ξέρουν εμπορικές επιχειρήσεις και καταναλωτές.
Ξεκινούν οι θερινές εκπτώσεις στις 16 Ιουλίου. Σύμφωνα με όσα προβλέπει ο νόμος εμπορικές επιχειρήσεις θα πρέπει να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή στα κάτωθι:

Πτώχευσε μετά από 32 χρόνια η Χαρτοποιία Θράκης...



Σε ένα ακόμη ηχηρό «λουκέτο» οδηγήθηκε η εγχώρια βιομηχανία λόγω των μεγάλων προβλημάτων που προκαλούν στην πραγματική οικονομία η έλλειψη ρευστότητας και...οι συνθήκες βαριάς ύφεσης. Τελευταίο θύμα η Χαρτοποιία Θράκης - Diana AE, η οποία έπειτα από 32 έτη αδιάλειπτης λειτουργίας, οδηγήθηκε σε πτώχευση. 
Το τέλος της γνωστής χαρτοβιομηχανίας «γράφτηκε» μέσα στην εβδομάδα σε αίθουσα του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ξάνθης όπου εκδικάστηκε κι έγινε δεκτό το αίτημα του ιδιοκτήτη της επιχείρησης, Π. Ζερίτη, για κήρυξή της σε καθεστώς πτώχευσης.

Ὁ Μακρυγιάννης ἀπαντᾶ στοὺς ἀσεβεῖς καὶ ἄθεους Εὐρωλιγούρηδες!





Καὶ εἶπαν οἱ ἄθρησκοι ποὺ ἐβάλαμεν εἰς τὸν σβέρκο μας νὰ μὴ μανθάνουν τὰ παιδιὰ μᾶς Χριστὸν καὶ Παναγίαν, διότι θὰ μᾶς παρεξηγήσουν οἱ ἰσχυροί. Καὶ βγῆκαν ἀκόμη νὰ 'ποτάξουν τὴν Ἐκκλησίαν, διότι ἔχει πολλὴν δύναμη καὶ τὴν φοβοῦνται.
Καὶ εἶπαν λόγια ἄπρεπα διὰ τοὺς παπάδες. Ἐμεῖς, μὲ σκιάν μας τὸν Τίμιον Σταυρόν, ἐπολεμήσαμεν ὁλοῦθε, σὲ κάστρα, σὲ ντερβένια, σὲ μπογάζια καὶ σὲ ταμπούργια. Καὶ αὐτὸς ὁ Σταυρὸς μᾶς ἔσωσε. Μᾶς ἔδωσε τὴν νίκη καὶ ἔχασε (ὁδήγησε σὲ ἥττα) τὸν ἄπιστον Τοῦρκον. Τόση μικρότητα στὸν Σταυρό, τὸν σωτήρα μας! 




Διαπιστευτήρια υποτέλειας


Επιστολή προσήλωσης στο Μνημόνιο που θα ζήλευε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Οι περίφημες επιστολές και οι εξευτελιστικές υπογραφές των αρχηγών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, αλλά και του τότε υπουργού Οικονομικών, Β. Βενιζέλου, οι οποίες υποθήκευσαν τη χώρα στην πορεία καταστροφής των δύο Μνημονίων, αποτέλεσαν κεντρικό αντικείμενο της προεκλογικής διαμάχης. Κι ήρθαν έτσι τα πράγματα, ώστε μία νέα επιστολή, αυτή τη φορά του ασθενούντος πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, να σηματοδοτήσει με τον πλέον εμβληματικό τρόπο την ιδρυτική πράξη της νέας κυβέρνησης: «Θα ήθελα να σας επαναβεβαιώσω ότι η Ελλάδα είναι απόλυτα αποφασισμένη να εκπληρώσει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν από την πρόσφατη συμφωνία διάσωσης.

Το Ισραήλ ετοιμάζεται για πόλεμο



«Ο ισραηλινός στρατός ετοιμάζει έναν μεγάλο πόλεμο εναντίον της Χεζμπολάχ στο Λίβανο»
Ο στρατιωτικός διοικητής, Χέρτζ Χαλέβι της 91ης ταξιαρχίας του ισραηλινού στρατού, που σταθμεύει στο βόρειο τμήμα των συνόρων της χώρας δήλωσε στους δημοσιογράφους χθες ότι «ο στρατός μας προετοιμάζεται για έναν μεγάλο πόλεμο στο Λίβανο με σοβαρότητα και επαγγελματισμό. Θα είναι ένας δύσκολος και βίαιος πόλεμος», είπε.

ΑΙΣΧΟΣ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ...!!! 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ...!!! 30.000 ΕΥΡΩ Ο ΤΑΦΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ...;;;


Ο Δήμος Ηρακλείου έλυσε όλα τα άλλα προβλήματα, θα λύσει και την επιτακτική ανάγκη ταφής αλλοθρήσκων κατά τον αντιδήμαρχο... Για 50 μουσουλμανικούς τάφους, θα πληρωθούν 1,5 εκ. ευρώ!

30.000 ο τάφος σαν πολλά δεν είναι βρε “πατριώτες”;

Στη δημιουργία χώρου ταφής για τους μουσουλμάνους που διαμένουν στην πόλη του Ηρακλείου προχώρησε ο Δήμος Ηρακλείου με μια εργολαβία ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ που ξεκίνησε έπειτα από αίτημα της αραβικής κοινότητας της πόλης πριν από ένα χρόνο.
Ο χώρος αποφασίστηκε να διαμορφωθεί σε ξεχωριστό σημείο, μέσα στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου, με τους τάφους να πληρούν τις προϋποθέσεις της θρησκείας των μουσουλμάνων που θέλουν το σώμα του νεκρού να “κοιτάει” προς τη Μέκκα.

Να ποιοι ξεκίνησαν τον σύγχρονο εκτουρικσμό των ελλήνων απ’ την εποχή Σημίτη


Δείτε ποιοι είχαν υπογράψει για να μας κάνουν γενίτσαρους

Ο εκτουρκισμός  είχε αρχίσει από την εποχή που ήταν υπουργός της κυβέρνησης Σημίτη ο προδότης Παπανδρέου. Ότι δεν πρόλαβε ο Πατέρας του και εν συνεχεία ο άλλος άθλιος ο Μητσοτακης, το συνέχισε ο γιος. Έτσι μας πρόεκυψε και το βιβλίο της Ρεπουση που μιλά για συνωστισμό. Έχει αναρωτηθεί κανείς σε τι εξυπηρετεί αυτή η στάση των Ελλήνων ή καλύτερα των καναλαρχών να εισάγουν αθρόα από την γείτονα χώρα, σήριαλ και μάλιστα όχι μεταγλωττισμένα; Γιατί τα εβδομαδιαία έντυπα (προγράμματα τηλεόρασης) μας «βομβαρδίζουν» με ειδήσεις και νέα made in Turkey, με τα επεισόδια προσεχώς και ταυτόχρονα μας πουλάνε cd για την ταχύτερη εκμάθηση της τουρκικής γλώσσας; υπάρχει σχέδιο υποδούλωσης της χώρας στο νέο-οθωμανισμό, και όλα αυτά είναι απόρροια της ποιο προδοτικής συμφωνίας που έχει υπάρξει ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ μεταξύ.............

ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ - ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΝΕΛΗΣ - ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ !!! ΒΙΝΤΕΟ



Φώτη Κουβέλη.

Η απόφασή σου

 να στηρίξεις 

κυβέρνηση ΝΔ-

Πασοκ

θα κριθεί από

 την Ιστορία.
Επειδή αυτή, όμως, θα αργήσει καμιά 50αριά χρόνια...
άκου τη δική μου Κρίση.


Η στήριξη που δίνεις στα δυό κόμματα που φέρουν 
ακέραιη τη Ευθύνη για την 38χρονη μεταπολιτευτική
πορεία της Χώρας, είναι απαράδεκτη και επαίσχυντη.
Στηρίζεις (με άμεση συμμετοχή ή όχι- δεκάρα δεν δίνω-) 
τα δύο αστικά κόμματα που σύρουν τη Χώρα στη


Η Χρυσή Αυγή μαζί με εταιρείες σεκιούριτι θα περιφρουρεί γειτονιές της Αθήνας



Το έργο της Αστυνομίας ετοιμάζεται να «αντικαταστήσει» η Χρυσή Αυγή η οποία φαίνεται πως μαζί με εταιρείες σεκιούριτι...

ετοιμάζεται να βοηθήσει στην τήρηση της τάξης σε ορισμένες περιοχές.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η Χρυσή Αυγή ετοιμάζεται να καλύψει την αδυναμία των αρχών για ασφάλεια και έχει υπογράψει ήδη συμβόλαια συνεργασίας με ιδιωτικές εταιρείες που θα αναλάβουν την περιφρούρηση..........

ΕΛΕΕΙΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΜΕ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΑΣΤΕ!» ΒΙΝΤΕΟ

 Απίστευτη πρόκληση από το νεοφιλελεύθερο απολειφάδι που περιμάζεψε ο Σαμαράς στην (πιάτσα της) Συγγρού:


Ο μπουκωμένος από παχυλούς βουλευτικούς μισθούς, σκανδαλώδη προνόμια και ασυλία Γεωργιάδης, ωρύεται επειδή κάποιοι...
τόλμησαν να κάνουν κριτική στα νέα αυτοκίνητα ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ!!!

Λέει χαρακτηριστικά: "Είναι εφικό να μετακινείται ο βουλευτής με λεωφορεία και τρένα; Όχι! Δεν θα ξεφτιλίζεται ο βουλευτής! Εκτός αν θέλετε να καταργήσουμε την δημοκρατία..."

Ελληνική εταιρία κατασκευάζει υλικά για το CERN!


Τα αποτελέσματα του πειράματος CERN, έκαναν την εβδομάδα που πέρασε το γύρο του κόσμου!Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό και που «πέρασε στα ψιλά», είναι ότι μία ελληνική εταιρεία, κατασκευάζει πολλά από τα υλικά καλωδιώσεων και προγραμμάτων για τα πειράματα που γίνονται στο...



κέντρο Ερευνών CERN! Η «Πρίσμα Ηλεκτρονικά», εταιρεία που εδρεύει στην Αλεξανδρούπολη, έχει κατασκευάσει...........

Boύλγαροι αστυνομικοί σταματάνε Έλληνες φοιτητές και τους παίρνουν νταβατζιλίκι 50 ευρώ!!!

Βούλγαροι αστυνομικοί σταματάνε τα αυτοκίνητα Ελλήνων φοιτητών, που σπουδάζουν στη γειτονική χώρα, και ζητάνε γρηγορόσημο 50 ευρώ. Το κακό έχει παραγίνει τελευταίως. Όπως μας... έλεγε μεταπτυχιακή φοιτήτρια από την Ηγουμενίτσα, που πηγαίνει με το αυτοκίνητό της στη Βουλγαρία, τη σταματάνε χωρίς λόγο και.....

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ! ΓΕΛΑΚΙΑ ΚΙ ΑΓΚΑΛΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ - ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!



"Και τι έπρεπε να κάνει, να τον δείρει;", ακούγονται ήδη οι αντιδραστικές 


φωνές, όχι απαραίτητα υποστηρικτών του ενός ή του άλλου, αλλά ακόμα και 


"ουδέτερων"!

Όχι βέβαια, μην ανησυχείτε! Κανείς δεν είπε κάτι τέτοιο!

Το ρίχνουν στο αλκοόλ, για να τα βγάλουν πέρα!!!!


Οι περισσότεροι ενήλικες το «ρίχνουν» στο αλκοόλ για να τα βγάλουν πέρα μετά από μια αγχωτική μέρα, αναφέρει νέα μελέτη που διεξήχθη για λογαριασμό του φιλανθρωπικού ιδρύματος Drinkaware. Η έρευνα έδειξε ότι περίπου τα δύο τρίτα των ανθρώπων…
ηλικίας 30-45 ετών πίνουν αλκοόλ για να «χαλαρώσουν». Το ένα πέμπτο των ανδρών και σχεδόν μία στις έξι γυναίκες δήλωσαν ότι έπιναν κάθε μέρα ή τις περισσότερες ημέρες της εβδομάδας.
Τέσσερις στις 10 γυναίκες και το ένα τρίτο των ανδρών παραδέχτηκαν ότι πίνουν περισσότερο από το «επιτρεπόμενο όριο», δηλαδή πάνω από 3-4 ποτήρια για τους άνδρες και 2-3 για τις γυναίκες.
Στην έρευνα συμμετείχαν 2.000 άνθρωποι και το 44% αυτών δήλωσαν ότι.......

H ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ......VIDEO: Έβγαλε περίστροφο εν ώρα εκπομπής


Να και μία σοβαρή τηλεοπτική εκπομπή…

Ευτυχώς αυτή η εκπομπή δεν προβάλλεται στη χώρα μας!
Κατά τη διάρκεια μιας εκπομπής στην Ιορδανία, οι δύο προσκεκλημένοι, ο ένας με καταγωγή από τη Συρία και ο άλλος από την Ιορδανία διαφώνησαν έντονα, σηκώθηκαν πάνω και ο ένας από τους δύο πέταξε το παπούτσι του στον άλλο.
Δεν αρκέστηκε όμως σε αυτό και έβγαλε και…

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!

Ερώτηση αναγνώστη: Πού μπορώ να βρω παλιά σχολικά βιβλία για τα παιδά μου ή κάποια νεα αλλά αξιόπιστα; προτού είναι αργά! Αν μπορεί κάποιος/α να προτείνει link θα του/της είμαι ευγνώμων!! Ευχαριστώ!


ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ - ΣΟΚ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!
 Θά θέλαμε σάν γονείς παιδιών τοΰ δημοτικού νά έκφράσουμε τήν αγωνία μας γιά τή συστηματική προπαγάνδα άνθελληνισμοϋ, αφελληνισμού καί άκρατου αντιχριστιανικού πνεύματος, που γίνεται μέ σκοπό τό βιασμό τοϋ νου τών παιδιών μας καί τή μετατροπή τους σέ νέους γενίτσαρους.
Σας δίνουμε παρακάτω μιά εικόνα μικροϋ μόνο τμή­ματος τής κατάστασης που επικρατεί.

Χαρίσαμε 100.000 θέσεις εργασίας σε Βούλγαρους!

Ε, δεν πάμε καλά. Ε, δεν είναι με τα σωστά τους οι άνθρωποι.
Ναι. Εχω βγει από τα ρούχα μου. Και πώς να μη βγω όταν τους ακούω στις επίσημες παράτες τους να δηλώνουν –και να μην ντρέπονται- ότι Ελληνες επιχειρηματίες έδωσαν 100.000 δουλειές σε Βούλγαρους;!

Η Αλβανία εμποδίζει τις έρευνες των Ελληνικών αρχών στην περιοχή βόρεια της Κέρκυρας!!

Οι Αλβανοί εμποδίζουν τις έρευνες των ελληνικών αρχών για τα πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα φυσικού αερίου στο θαλάσσιο χώρο βόρεια της Κέρκυρας, γιατί θεωρούν την περιοχή αλβανικό έδαφος, σύμφωνα με πληροφορίες. 

Συγκεκριμένα, ισχυρίζονται ότι «η έρευνα για φυσικό αέριο στην Κέρκυρα, αποτελεί προσβολή της εδαφικής ακεραιότητας της Αλβανίας, σε μια περιοχή, που δεν έχουν καθοριστεί ακόμη τα θαλάσσια σύνορα μεταξύ των κρατών»…

Α.Σαμαράς: "Ποια ανακήρυξη ΑΟΖ; Είμαστε απροετοίμαστοι για ανακήρυξη ΑΟΖ"!

Ο πρωθυπουργός Α.Σαμαράς πριν λίγο από το βήμα της Βουλής κατά την διάρκεια της ανάνγωσης των προγραμματικών δηλώσεων, ουσιαστικά δήλωσε την αναβολή οποιασδήποτε κίνησης προς την πλευρά ανακήρυξης της ΑΟΖ, κάτι που προεκλογικά είχε κάνει "σημαία", μιλώντας για άμεση ανακήρυξη της ΑΟΖ.
Σήμερα μίλησε απλά για "Συστηματική προετοιμασία για την ανακήρυξη μελλοντικά της ΑΟΖ" που σημαίνει ότι αυτή η "προετοιμασία" μπορεί να διαρκέσει ....ποιος ξέρει πόσο! Ίσως όσο και η επέκταση των ελληνικών χωρικών υδάτων στα 12 μίλια που βέβαια παραμένει "αναφαίρετο δικαίωμα της Ελλάδας". Που σημαίνει ότι τώρα - κατά τον Α.Σαμαρά - είμαστε απροετοίμαστοι για ανακήρυξη ΑΟΖ.
Υπάρχει βέβαια και ο δρόμος του συμβιβασμού και το μοίρασμα της ελληνικής περιουσίας με τον πειρατή της περιοχής, την Τουρκία. Είναι μία επιλογή που έχει προταθεί στον Α.Σαμαρά.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr 

Βάσει του Συντάγματος: Παράνομη η συμμετοχή αλλοδαπών σε δημόσιες συναθροίσεις

Έγινε τελικώς το απόγευμα της Πέμπτης, στην Νίκαια, το συλλαλητήριο «αλληλεγγύης στους μετανάστες» (στην πραγματικότητα «απόπειρα τρομοκρατήσεως των εθνικιστών), που οργάνωσαν κόμματα και αποκόμματα της αριστεράς (και της… προόδου), με την συμμετοχή κυρίως Πακιστανών και άλλων λαθρομεταναστών, αλλά και ελληνοφώνων αριστερών γραικύλων. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της συγκεντρώσεως, έλαβε τον λόγο ο (πολύ «περίεργος») πρόεδρος της κοινότητος των Πακιστανών στην Ελλάδα, ονόματι Ταβέντ Ασλάμ, ο οποίος εστράφη κατά του νομίμου ελληνικού πολιτικού κόμματος των Ελλήνων Εθνικιστών, που ευρίσκεται εις την βουλή των Ελλήνων, με την πολύ προσφάτως εκφρασθείσα βούληση του ελληνικού λαού. Εν συνεχεία, ο θρασύτατος αυτός Πακιστανός...

Σοβαρή καταγγελία για ελεγκτές του ΗΛΠΑΠ που δεν ελέγχουν τους λαθρομετανάστες και τσακίζουν τους ανέργους στα πρόστιμα

Ήμουν σήμερα το πρωί στο τρόλεϊ. Μπαίνει ένας ελεγκτής από μπροστά και ένας από την πίσω πόρτα και αρχίζουν τους ελέγχους στα εισιτήρια αφού πρώτα ο οδηγός έκλεισε τα ακυρωτικά μηχανήματα. Εγώ βρίσκομαι στη μεσαία πόρτα και βλέπω και τους δύο ελεγκτές. Ο πρώτος ελεγκτής βλέπει τρεις μελαχρινούληδες λάθρο να κάθονται στις πρώτες θέσεις και τους προσπερνάει χωρίς καν να τους ζητήσει εισιτήρια αλλά ζητάει το εισιτήριο μιας γιαγιάς που κάθεται λίγο πιο πίσω…

Παρέδωσαν στους Τούρκους την βραχονησίδα Ζουράφα-Κάνουν ότι θέλουν-Νέα ''Ναυμαχία'' στην περιοχή!!!



Παρέδωσαν στους Τούρκους την βραχονησίδα Ζουράφα-Κάνουν ότι θέλουν-Νέα Ναυμαχία σήμερα στην περιοχή!!!Η βραχονησίδα Ζουράφα δεν αποτελεί πλέον Ελληνικό έδαφος!!!
Η βραχονησίδα
καθημερινά γίνεται χώρος, όπου οι Τούρκοι κάνουν επίδειξη δύναμης, για το ποιοι είναι αφεντικά στην περιοχή. Κάτι αντίστοιχο έκαναν και σήμερα Σάββατο, αφού κυκλοφορούσαν λες και ήταν στα δικά τους χωρικά ύδατα.
Μάλιστα έφθασαν στο σημείο να φέρουν στην περιοχή 20 τράτες για ψάρεμα (δεν υπάρχει ούτε λέπι αυτήν την περίοδο) και να μην δίνουν σημασία ότι υπάρχει μία βραχονησίδα Ελληνική με 6 μίλια χωρικά ύδατα.
Δύο από τα αλιευτικά πέρασαν στα 0,8 του μιλίου δίπλα από την Ζουράφα, λές και δεν συμβαίνει τίποτα!!!

“ΚΟΚΚΙΝΟΣ” ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΝΤΙΠΟΙΝΩΝ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ - Καταδρομικές επιχειρήσεις ετοιμάζουν Ολυμπιακοί κατά Πακιστανών



Ένα επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο χθεσινό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στη Νίκαια έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΛΑΣ

καθώς φοβούνται αναβίωση των επεισοδίων προηγουμενων ετών που είχαν συμβεί πάλι μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Πακιστανών που ζουν στην περιοχή.
 Παρά το ότι δεν σημειώθηκαν γενικευμένα επεισόδια στην χθεσινή πορεία, ο ξυλοδαρμός ενός οργανωμένου οπαδού του Ολυμπιακού αλλά και ενός μέλους οικογένειας προσφύγων από την πρώην ΕΣΣΔ φαίνεται ότι ανοίγει νέα μέτωπα στην ήδη ταλαιπωρημένη κοινωνία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις είναι ότι λόγω της εποχής και της απουσίας αγωνιστικών δραστηριοτήτων για τους αθλητικούς συλλόγους, δεν μπορεί να γίνει κάποια γενικευμένη κινητοποίηση, όμως οι πληροφορίες για δύο συναντήσεις σε οργανωμένους συνδέσμους που φέρεται να οργανώνονται για απόψε, έχει σημάνει γενική επιφυλακή.

Να υπενθυμίσουμε ότι την τελευταία φορά που άνοιξε βεντέτα μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού και Πακιστανών η κατάσταση ήταν πραγματικά ανεξέλεγκτη με δεκάδες επιθέσεις “καταδρομικού” χαρακτήρα σε πεζούς και καταστήματα. Αν συνδυαστεί με την έλλειψη προσωπικού από την πλευρά της ΕΛΑΣ και τις αυξημένες ανάγκες αστυνόμευσης λόγω της εγκληματικότητας, μπορεί το κοκτέιλ στους δρόμους των Πειραϊκών συνοικιών να γίνει πραγματικά εκρηκτικό.

Το βίντεο που κυκλοφόρησε με τον έναν τραυματία αιμόφυρτο και κάποιον από πάνω του να φωνάζει “Έτσι κωλοφασίστα”, οξύνει περισσότερο τα πνεύματα.

Καταγγελία - σοκ εκπαιδευτικού: ΜΑΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΟΥΝ!



Καταγγελία - σοκ εκπαιδευτικού: ΜΑΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΟΥΝ!
Θά θέλαμε σάν γονείς παιδιών τοΰ δημοτικού νά έκφράσουμε τήν αγωνία μας γιά τή συστηματική προπαγάνδα άνθελληνισμοϋ, αφελληνισμού καί άκρατου αντιχριστιανικού πνεύματος, που γίνεται μέ σκοπό τό βιασμό τοϋ νου τών παιδιών μας καί τή μετατροπή τους σέ νέους γενίτσαρους. Σας δίνουμε παρακάτω μιά εικόνα μικροϋ μόνο τμή­ματος τής κατάστασης που επικρατεί.

Ο Αριστοτέλης είχε ανακαλύψει τη θεωρία της σχετικότητας(και όχι μόνο) χιλιάδες χρόνια πρίν τον Einstein ή οποιονδήποτε άλλο!!


ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ

"Της των δε ενόντων ρευστήν δύναμιν, εις κραταιάν θέσιν ισοκλίνουσα παν εν τη δομή των σμικρών μορίων πλέγμα ουσίας μέγεθος έστι τάδε: η της μάζης πολλαπλότητα εν διαδοχή, δις, μετά μεγέθους τριών μυρίων μυριάδων τριπλών ποδών προς την μονάδα του χρόνου".

Πράγμα που σημαίνει:

Το μέγεθος της περικλειόμενης ενέργειας που συγκρατεί τα μόρια στο πλέγμα της δομής τους είναι: Ο πολλαπλασιασμός της μάζας διαδοχικά δύο φορές, με το μέγεθος τριάντα χιλιάδες φορές το δέκα χιλιάδες (μετρούμενο σε) τρία πόδια προς τη μονάδα του χρόνου.

Σε απόγνωση χιλιάδες στρατιωτικοί - Ζουν με λιγότερα από 400 ευρώ!


Εκατοντάδες στελέχη των ενόπλων δυνάμεων καλούνται να ζήσουν με λιγότερα από 400 ευρώ το μήνα, ενώ χιλιάδες είναι οι συνάδελφοί τους των οποίων οι λογαριασμοί μισθοδοσίας πιστώνονται με 500-600 ευρώ...

Beach party σε περιπολικό έκανε αστυνομικός στη Χαλκιδική


Συνελήφθη μαζί με τρεις φίλους του σε μεγάλα κέφια, ως αποτέλεσμα μεγάλης κατανάλωσης αλκοόλ.
Το ξέρετε το ανέκδοτο με τον Θεσσαλονικιό που πήγε στον Παράδεισο. Όταν τον ρώτησε ο Άγιος Πέτρος αν περνάει όμορφα, αυτός απάντησε, "ωραία είναι, αλλά σαν τη Χαλκιδική πουθενά"!

Ε, ναι, ο Παπανδρέου ορκίστηκε με το αριστερό


το θέμα απασχολεί σήμερα το διαδίκτυο, αλλά είναι τόσο σημαντικό, μπροστά στα τόσα προβλήματά μας;
Εν πάσει περιπτώσει, ναι, ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίζεται πάντα με το αριστερό, φοράει τη βέρα στο αριστερό, ήταν, είναι και θα είναι ...
αριστερός (στα χέρια, γιατί στην πράξη ήταν ο πιό δεξιός Πρωθυπουργός που είχε ποτέ αυτή η χώρα).